shiraj01 14.01.21, 12:17 WItam. Mam duże problemy finansowe, związane z kredytem, który kiedyś wziąłem. Zastanawiam się nad zgłoszeniem upadłości konsumenckiej. Potrzebuję namiar na jakąś profesjonalną firmę. Polecicie kogoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiraj01 Re: Upadłość konsumencka 18.01.21, 16:55 Bardzo ciekawą ofertę mają www.aif.com.pl/aktualnosci/upadlosc-konsumencka/ jak dla mnie jest to świetna opcja Odpowiedz Link
serekkk Re: Upadłość konsumencka 20.01.21, 14:30 Kancelaria FENIX, www.kancelariafenix.pl. Bardzo skuteczni. Odpowiedz Link
lenamagda11 Re: Upadłość konsumencka 10.08.21, 11:01 Skoro się nad upadłością konsumencką zastanawiasz, polecam też trochę samemu poczytać. Np. tutaj eu-eu.eu/ogloszenie-upadlosci-konsumenckiej-jakie-dokumenty-beda-potrzebne/ o tym czym ona jest, jakie dokumenty trzeba mieć i skąd je wziąć Odpowiedz Link
bartlomiejldz Re: Upadłość konsumencka 13.09.21, 13:26 tylko uważaj na te call-center gdzien ie zatrudniają adwokatów tylko handlowców, ja robiłem w debitoris z Katowic i było wszystko perfekcyjnie przygotowane Odpowiedz Link
zania8422 Re: Upadłość konsumencka 14.07.22, 09:32 Ja polecam kancelaria-odszkodowanie.pl/upadlosci-konsumenckie . Pomogli mi kiedy inne kancelarie odmówiły mi pomocy. Odpowiedz Link