24.06.05, 09:10
czyli watek umoralniajacy i na duchu calkowicie nie podtrzymujacy
z poczucia albo be czucia bo roznicy nie widze
oglaszam dzien dzisiejszy dniem odnowy moralnej bogula, czyli jego dniem
abstynencji alkoholowej tylko, czemu sie dziwic nie nalezy ani zbytnio
krzyczec ani takie tam, cala reszte mozna a nawet nalezy robic z reszta albo
bez reszty
Obserwuj wątek
    • mary.austin Re: moralniak 24.06.05, 09:18
      Dziwię się (wbrew zaleceniom) bardzo. Boguś, no co Ty, tak przy piątku?
      • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:24
        widzisz sa takie dni w zyciu zolwia kiedy musi komus dac w morde
        ja dzis nie mam takiego dnia (zalozenie poranne takie mi powstalo) i juz
        a w sumie dziwic sie jest rzecza Lucka, a nie Marysi
        • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 09:27
          Myślę, Bogusiu, że następnym punktem Twojego dzisiejszego pięknego dnia powinno
          być bezinteresowne ugotowanie obiadu.
          • mary.austin Re: moralniak 24.06.05, 09:28
            Z niczego to i Salomon nie ugotuje
          • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:29
            Quarantinusiu alez oczywiscie, jeszcze zakupy na obiad zrobie, zakupujac
            wszystko z wlasnych zaskorniakow, coby budzetu forum nie obciazac smile
            ot tak dzis mam
            • mary.austin Re: moralniak 24.06.05, 09:30
              Quarantini, czy ufasz, że Boguś nie napluje Ci do zupy?
              • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:32
                Marusienko najmilsza skad w twej przeslicznej glowce takie pomysly
                nieprzyzwoite?
            • wadera3 Re: moralniak 24.06.05, 09:32
              zaskórniaki-fuj-ja dziękuję,niech ktoś zje mój obiad....
              • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:33
                Waderko, sloneczko nie chcesz, to ja Cie zmuszac nie bede przecierz, masz wolna
                wole i jesc nie musisz.
                A dzisiaj bedzie pyyyszny obiadek
                • wadera3 Re: moralniak 24.06.05, 09:34
                  z zaskórniaków....nieeeee,jestem na diecie...smile
                • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 09:35
                  Czuję przez skarpetę, że Boguś chce być wniebowzięty w całości.
                  • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 09:36
                    Boguniu, słoneczko, powiedz od razu: CZEGO CHCESZ?????
                    • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:38
                      niczego, mam wszystko czego do szczescia mi potrzeba, wiec dzisiaj po prostu
                      jestem milusi, jak nie ja smile
                      • mary.austin Re: moralniak 24.06.05, 09:39
                        To chyba jakiś troll podszywasz, Quarantino, nożyce w garść i tnij, sprawdż,
                        czy aaaby Bogusia nam nie zeżarł!
                        • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:41
                          ala!
                          widzisz jucha poszla i bede musial myc parapet
                          ale nic to, posprzatam, siebie zaszyje i bedzie ok smile
                          • mary.austin Re: moralniak 24.06.05, 09:43
                            A tu Cię mam! Wszyłeś sobie, tak? Pochwalam radykalne posunięcia, lubię je
                            bardzo.
                            • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:45
                              no widzisz, zlapalas mnie sad
                              ale spox dzisiaj wszyte, a jutro z rana wezme widelec i sobie usune
                              esperal czyni cuda, ale na dluzsza mete nie idzie z nim wytrzymac (powyzej 24 h)
                            • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 09:45
                              Sam sobie wszyłeś wątrobę? To już żona Ci nie mogła?
                              • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:47
                                watrobe wczoraj w gescie przyjazni tym bez ottka dalem na stol, bo oni przy tym
                                tv to juz tylko na soli jechali
                                • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 09:50
                                  Boguniu, jak będziesz się szlajał niewiadomogdzie oraz częstował organami to co
                                  z Ciebie wyrośnie?
                                  • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:53
                                    sad(( noooo wiec chcialem oficjalnie oglosic, ze ze mnie to juz pare lat temu
                                    wyroslo i do tej pory zostalo wyrosniete niewiadomoco
                                    • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 09:54
                                      A którędy wyrosło?
                                      • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 09:57
                                        nooo standardowo zestopdoglow wyroslo

no ale my tu gadu gadu, a zupka sie zaraz przypali, ide zamieszac i doprawic
                                        wolicie ostro, super ostro, czy diabelnie ostro (o papu pytam coby niedomowien
                                        nie bylo)
                                        • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 10:08
                                          Z zup, najbardziej lubię 7up.
                                          • bogulo soup 24.06.05, 10:10
                                            so 7up
                                        • mary.austin Re: moralniak 24.06.05, 10:11
                                          Bogusiu, dzis zupe warzysz po raz pierwszy, z dobroci serca doradzę: plwocin
                                          tudzież innych wydzielin własnych w potrawie umieszczać nie należy. Nawet, gdy
                                          gotujesz dla szefowej.
                                          • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 10:30
                                            a czy ja bym mogl takie plugastwo w zupence pysznej umiescic?!
                                            no nie smial bym sie nawet dopuscic czynu tak okropnego
                                            zreszta zupa stoi na oknie, jak dosiegniesz, to oblookaj, sprobuj i pochwal,
                                            ostrzegam jeszcze goraca i non stop ooooooooostrrrrrrrrrrrrrrrra
                                            • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 10:32
                                              Bogusiu, ludzka wydzielina jest rzeczą ludzką i jako taka nie powinna Cię
                                              obrzydzać. Nic się znowu takiego nie stanie, jak Ci kapnie z nosa do talerza
                                              Marysi.
                                              • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 10:33
                                                hmmm nie wiem czy Marysia podziela Twoje zdanie
                                                • quarantina Re: moralniak 24.06.05, 10:39
                                                  Tak. Jesteśmy współwłaścicielami mojego zdania.
                                                  • bogulo Re: moralniak 24.06.05, 10:43
                                                    no jezeli tak, to nie moze byc inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka