kicior99 Re: Michal, dojechales? 13.06.06, 18:19 tak, dojechal,, zmeczony ale szczesliwy Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michal, dojechales? 13.06.06, 18:23 Kamień z serca,bo zawsze jakies obawy są.Tymbardziej,ze dzisiaj tak było gorąco. Aha ale on ma chyba klimatyzacje. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michal, dojechales? 13.06.06, 18:43 Goraco? U nas tak sobie. Ale podziwiam go, naprawde, choc sadze ze w jego wieku tez by mnie ponioslo =) A nie sadze tylko wiem. Majac 20 lat pojechalem stopem do Holandii (bo okomunistyczny MEN odmowil mi kupna biletu za zlotowki zreszta w sluzbowej sprawie)Moja mama bardzioej przezyla to ode mnie =))))) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michal, dojechales? 13.06.06, 18:53 Tak to jest odwaga młodosci w ktorej posuwamy sie do niewyobrazalnych w pózniejszym wieku czynów i różnych przedsięwzięc.Już na samą myśl do czego człowiek był zdolny w młodosci dostaje sie gęsiej skórki. Odpowiedz Link
pluskat Re: Michal, dojechales? 13.06.06, 19:30 i potega milosci :)) dzieki, Kicior, bo i ja co chwila zagladalam na forum. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal, dojechales? 17.06.06, 13:45 dojechalem i przyjechalem zpowrotem do pily wsumie przejechałem 1150 kilometrów w 5 dni Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michal, dojechales? 17.06.06, 13:50 A my juz wszystko wiemy.Otrząśnij sie Michale .takie zawody nie tylko miłosne przyjdzie Ci w zyciu przeżyc jeszcze nie jeden raz.Takie jest po prostu zycie trzeba spijac i miód i gorycz. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michal, dojechales? 17.06.06, 14:47 Kilosów nabiłeś nie mało jak na 5 dni.A tak generalnie to ile samochód ma na liczniku? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michal, dojechales? 17.06.06, 18:29 1150 kilosów nabilem jusz jusz sie nieboje jechac do angli jusz sie dobze czuje za kierownica teraz czekam kiedy kicor przyjedzie po mnie do frankfurtu nad odra Odpowiedz Link