kruwsko66 22.06.09, 18:18 JA MAM COS TAKIEGO ZE OD PONIEDZIALKU DO PIATKU MOGE SPRZATAC I SIE UCZYC ANGIELSKIEGO ale w sobote i niedziele nic kompletnie niechce mi sie robic macie podobnie jak ja moze to jakas choroba ze przez łikend len mnie dopada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: LENIUSZEK 22.06.09, 19:53 Po pracowitym całym tygodniu nawet zasługujesz na takie lenistwo w weekend. Odpowiedz Link
pluskat Re: LENIUSZEK 24.06.09, 19:43 dobrze jest sobie zaplanowac weekend, zeby fajnie go spedzic tzn. zrobic cos, czego nie mozna zrobic w ciagu tygodnia. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: LENIUSZEK 24.06.09, 21:42 tak tylko w dni wolne powinienem sie uczyc zeby szybciej wyemigrowac a ie lenic sie przed telewizorem to jest chyba jakas choroba henia lenia Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: LENIUSZEK 26.06.09, 21:00 od dzisaj mam silne postanowienie poprawy ze bede caly łikend cieżko pracowł nad angielskim i wszystko w domu robił bo czeka na mnie pranie i sprztanie bo zakupy zrobiłem dziśaj lenuszka wyganiam z domu:-) Odpowiedz Link
pluskat Re: LENIUSZEK 27.06.09, 00:36 najwazniejsze to zaczac cos robic, potem czlowiek jest z siebie zadowolony i sie coraz bardziej rozkreca. a telewizor tylko wybrane programy. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: LENIUSZEK 27.06.09, 20:51 niepodałem sie cały dzień sprztałem i się uczylem a wiem że ta nuka mi da chleb i lepsze życie i to mnio motywuje Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: LENIUSZEK 03.07.09, 21:27 no jutro łikend zobaczymy jak muj leniszek bedzie pracował czy nie przez łikend tylko w taka ladna pogode szkoda pracowac najlepiej nad jezioro Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: LENIUSZEK 06.07.09, 19:59 i tak zrobiłem w sobote pracowałem a w niedziele odpoczywałem nad jeziorem a ty jak wypoczywasz Odpowiedz Link