maggpie 24.04.13, 22:11 Liberalizm, konserwatyzm, tajne służby - Stanisław Michalkiewicz w Łomży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggpie był w Łomży 24.04.13, 22:12 Żałuję, że mnie tam nie było. Lubię słuchać tego, co mówi :) Warto posłuchać, jeśli ktoś nie zna bliżej tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: był w Łomży 01.05.13, 20:38 obejrzałam ;) przygnębiające i lepiej dawkować coby się depresji nie nabawić, choć i tak nasza cywilizacja ku upadkowi zmierza, ma objawy wyszczególnione przez takiego naukowca, nazwiska nie pamiętam, tj.: przesadne umiłowanie sportu i sportowców (jak w dawniej w Rzymie - gladiatorzy itp. to niesłychanie bogaci ludzie bywali), rozluźnienie norm społecznych, dominacja pieniądza fiducjarnego, dziura dziura czarna dziura rozpacz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: był w Łomży 01.05.13, 20:38 no ale Michalkiewicz powala, zdecydowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: był w Łomży 01.05.13, 20:41 ela_w_stokrotkach napisała: > obejrzałam ;) przygnębiające i lepiej dawkować coby się depresji nie nabawić, c > hoć i tak nasza cywilizacja ku upadkowi zmierza, ma objawy wyszczególnione prze > z takiego naukowca, nazwiska nie pamiętam, tj.: przesadne umiłowanie sportu i s > portowców (jak w dawniej w Rzymie - gladiatorzy itp. to niesłychanie bogaci lud > zie bywali), rozluźnienie norm społecznych, dominacja pieniądza fiducjarnego, d > ziura dziura czarna dziura rozpacz ;) zapomniałam ;) cywilizacja, jak to ten pan wyliczył, zwykle trwa 250 lat, czyli średnio 10 pokoleń, nie mogę sobie jego nazwiska przypomnieć, może potem mnie oświeci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: był w Łomży 10.05.13, 11:52 Do tego dochodzi pewnie jeszcze umiłowanie dobrej kuchni i wynoszenie na piedestał wszelkiej maści kucharczyków :P Ale ja bym nie była taką pesymistką, może sie po prostu przepoczwarzamy w byt wyższego rzędu, a to zawsze boli. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: był w Łomży 19.05.13, 18:22 wievviorka napisała: > Do tego dochodzi pewnie jeszcze umiłowanie dobrej kuchni i wynoszenie na piedes > tał wszelkiej maści kucharczyków :P > Ale ja bym nie była taką pesymistką, może sie po prostu przepoczwarzamy w byt w > yższego rzędu, a to zawsze boli. najpewniej wymrzemy zanim to nastąpi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: był w Łomży 19.05.13, 19:13 Waćpanna przestanie banały serwować :P Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: Stanisław Michalkiewicz 09.05.13, 23:49 nie chcecie, widzę, na poważne tematy ze mną porozmawiać głupole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 10.05.13, 11:49 Wkurzyłaś mnie. Chcesz na poważnie -nie ma sprawy :PP Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: Stanisław Michalkiewicz 17.05.13, 00:19 wievviorka napisała: > Wkurzyłaś mnie. Chcesz na poważnie -nie ma sprawy :PP ale co ja takiego zrobiłam? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 18.05.13, 19:30 ela_w_stokrotkach napisała: > wievviorka napisała: > > > Wkurzyłaś mnie. Chcesz na poważnie -nie ma sprawy :PP > > ale co ja takiego zrobiłam? :(( > > Jajco:P Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: Stanisław Michalkiewicz 18.05.13, 07:19 choć się przeprosimy na zgodę ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 18.05.13, 19:31 Ja cie za co nie mam przepraszać:P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 18.05.13, 19:36 Pani Michalkiewicz, jeśli przypadkiem:P czyta Pan niniejsze forum, może czuć sie Pan zaproszony do Łomży. Gorące przyjęcie zagwarantowane :)) Dobrze że Pan nie działasz już w tych UPR-ach z Korwinem, którego nie cierpię w stopniu wprost proporcjonalnym do uwielbienia skierowanego w Pana strone. Ta lekkość, ten dowcip, polot i inteligencja -niepowtarzalne :P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Jeszcze raz ;) 19.05.13, 19:11 Panie Michalkiewicz, jeśli przypadkiem :P czyta Pan niniejsze forum, może czuć sie Pan zaproszony do Łomży. Gorące przyjęcie zagwarantowane :)) Dobrze że Pan nie działasz już w tych UPR-ach z Korwinem, którego nie cierpię w stopniu wprost proporcjonalnym do uwielbienia skierowanego w Pana strone. Ta lekkość, ten dowcip, polot i inteligencja -niepowtarzalne :P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Jeszcze raz ;) 20.05.13, 00:40 Napisałabyś coś konstruktywnego, zarzewiem rzuciła :P Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: Jeszcze raz ;) 20.05.13, 23:43 dobra: podoba mi się jego pomysł ograniczenia liczby posłów z 460 do 120, w tym zlikwidowanie senatu, co waćpanna na to? ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Jeszcze raz ;) 21.05.13, 00:37 Nie wiem, musze to przemyśleć:P Też chyba ide lulać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orfeusz_1 Re: Jeszcze raz ;) 21.05.13, 22:03 Ale czego od Korwina chcecie? Taki równy gość. :=P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Jeszcze raz ;) 21.05.13, 23:55 Weź, siedź nie tańcuj :P Chyba powtarzam sie:P Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: Jeszcze raz ;) 31.05.13, 21:43 ale nad tym się nie ma co zastanawiać akurat ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: Stanisław Michalkiewicz 04.06.13, 06:44 ciekawie mówił też w którejś z części o Balcerowiczu ;) choć, to ci powiem co gadał :) wievviooorka :) over :) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 19.06.13, 23:05 OVER ... :) Jestem:P Słucham. mów :P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 01.07.13, 21:28 Dziś Balcerowicz był we wiadomościach:P ps. Nie bądź taka, odezwij sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
13ta_lea Re: Stanisław Michalkiewicz 08.07.13, 23:16 wievviorka napisała: > Dziś Balcerowicz był we wiadomościach:P > > ps. Nie bądź taka, odezwij sie :) jestem ;) nie gniewam się ;) zajęta trochę byłam; o Balcerowiczu gadać mi się nie chce :p Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 09.07.13, 23:38 Czym? chyba skóry... zmianą:P Odpowiedz Link Zgłoś
13ta_lea Re: Stanisław Michalkiewicz 25.08.13, 00:25 czym? czym? wszystkim droga panno, życiem, pracą, remontem i innymi takimi różniastymi klimatami zmianowymi ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 25.08.13, 18:04 Jeśli życiem & pracom toś jest usprawiedliwiona:P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 20.07.13, 12:43 Michalkiewicz udowadnia, że PiS to partia lewicowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: Stanisław Michalkiewicz 20.07.13, 12:57 O Żydach, Murzynach i Niewolnictwie: Mówi Michalkiewicz były sędzia Trybunału Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
orfeusz_1 Re: Stanisław Michalkiewicz 01.12.13, 07:19 13ta_lea napisała: > ważne że rację ma ;) Coś nowego znalazłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
ela_with_love Re: Stanisław Michalkiewicz 03.12.13, 00:17 Coś mam. Zaraz może znajdę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_with_love mam - warto posłuchać 03.12.13, 00:31 Dyskusja ekonomiczna PAFERE (Michalkiewicz, Orzeł, Małek, Krupa) Ciekawa dyskusja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzynka.popiolek Re: mam - warto posłuchać 08.12.13, 01:24 Weź przestań, bo się z czasem nie wyrabiam. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzynka.popiolek Re: mam - warto posłuchać 15.12.13, 10:00 ;-)) Michalkiewicz to jest k t o ś. (: Odpowiedz Link Zgłoś