24.06.06, 20:00
Bad na scenę!
Obserwuj wątek
    • makbrajd Re: START 24.06.06, 20:01
      Nekro rozbieraj się!
      • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:02
        Rozbiorę się 29 czerwca. Teraz musisz się obejść smakiem (poznajomości zdejmę
        moje różowe okulary).
        • bad_habit już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:05
          nekroskop88 napisał:

> Rozbiorę się 29 czerwca. Teraz musisz się obejść smakiem (poznajomości zdejmę
          > moje różowe okulary).
          >
          >
          a co bedzie 29 czerwca?
          • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:05
            hmm...ja wiem co bedzie 29 czerwca ale nie powiem :)
            • bad_habit Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:06
              makbrajd napisał:

> hmm...ja wiem co bedzie 29 czerwca ale nie powiem :)
              >
              czyjeś urodziny???
              • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:07
                spoko wodza Pana Naczelnika, się dowiesz ;)
              • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:07
                wiele osób ma tego dnia urodziny
                a przynajmniej dwie, które znam
                ale czy akurat dla nich sie Nekro rozbierze to nie mam pewności (jeszcze)
                • bad_habit Nekro,szykuj się też na 25 listopada;) 24.06.06, 20:08
                  makbrajd napisał:

> wiele osób ma tego dnia urodziny
                  > a przynajmniej dwie, które znam
                  > ale czy akurat dla nich sie Nekro rozbierze to nie mam pewności (jeszcze)
                  >
                  >
                • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:11
                  to zależy czy również znam drugą osobę
                  • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:12
                    pierwsza to..nekro?
                    druga to...??
                    • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:14
                      Nekro nie ma urodzin w czerwcu, proszę Cię ;-)
                      • bad_habit Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:14
                        nekroskop88 napisał:

> Nekro nie ma urodzin w czerwcu, proszę Cię ;-)
                        >
                        >
                        o co mnie prosisz???;-)
                        • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:17
                          o samolot z papieru
                      • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:14
                        nekroskop88 napisał:

> Nekro nie ma urodzin w czerwcu, proszę Cię ;-)
                        >
                        >

30 lutego?
                        • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:15
                          blisko, 31 lutego
                          • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:16
                            nekroskop88 napisał:

> blisko, 31 lutego
                            >
                            >

wybacz mą pomyłkę
                            ale ja zawsze pamiętam na koniec lutego i sie wówczas gubię
                            • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:17
                              tym bardziej, że przez 4 lata można zapomnieć
                              • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:19
                                no...zawsze dopisuję w kalendarzu, doklejam, pamietam....
                                • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:20
                                  to przy mnie masz przyklejone te serduszka?
                                  • bad_habit tak i gwizadeczki 24.06.06, 20:21
                                    nekroskop88 napisał:

> to przy mnie masz przyklejone te serduszka?
                                    >
                                    >
                                  • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:21
                                    nekroskop88 napisał:

> to przy mnie masz przyklejone te serduszka?
                                    >
                                    >

tak
                                    takie czerwone z jakimś białymi napisami
                                    na puszce były
                                    wyrwałem je w styczniu bad_habit na marszałkowskiej uciekajac w stronę
                                    centralnego
                                    • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:24
                                      w styczniu Nutopia mówiła, że masz wyjazd służbowy do Nowej Soli
                                      co więc robiłeś w Warszawie na Marszałkowskiej, uciekając w stronę centralnego?
                                      i co tam robiła Bad, która powinna być w Olecku?!
                                      to wszystko jakieś chore
                                      • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:26
                                        nekroskop88 napisał:

> w styczniu Nutopia mówiła, że masz wyjazd służbowy do Nowej Soli
                                        > co więc robiłeś w Warszawie na Marszałkowskiej, uciekając w stronę
                                        centralnego?
                                        > i co tam robiła Bad, która powinna być w Olecku?!
                                        > to wszystko jakieś chore
                                        >
                                        >
                                        dobra Nutopia...
                                        osłania mnie mówiac o Nowej Soli
                                        osłaniała mnie tez w Warszawie przed poscigiem bad i jurka
                                        • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:34
                                          chyba by mnie nie okłamała?!
                                          • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:35
                                            mnie też nie
                                            • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:36
                                              cudo nie kobieta
                                              potrafi tak zrobić, żeby i mnie, i Ciebie nie okłamać
                                              • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:37
                                                no anioł normalnie!
                    • bad_habit Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:14
                      makbrajd napisał:

> pierwsza to..nekro?
                      > druga to...??

a Nekro nie ma czasem we wrześniu?
                      • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:15
                        wrześniowy to makbrajd jest
                        o!
                        (teraz juz wiecie...musicie zginąć...)
                        • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:16
                          a czy powstańcy wrześniowi mają ulgi w ginięciu?
                          • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:17
                            co najwyżej dostają czysty nocnik
                            • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:19
                              myślałem, że śmierć będzie szybka, bezbolesna i przyjemna
                              • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:20
                                śmierć jest zawsze przyjemna z mych rąk
                                więc dlaczego ma to być szybka przyjemność?
                                no i jak przyjemność moze boleć?
                                • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:22
                                  delektujmy się nią
                                  (zacznij od Bad! zacznij od Bad!)
                                  • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:23
                                    nekroskop88 napisał:

> delektujmy się nią
                                    > (zacznij od Bad! zacznij od Bad!)
                                    >
                                    >
                                    niech sama zcznie
                                    jako specjalistka od serc wszelakich niech je sama sobie wyrwie
                                    • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:24
                                      Bad - mogę pożyczyć chińskie pałeczki do ryżu
                                      • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:26
                                        bierz
                                        myślę, ze już będą jej zbyteczne
                                        • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:27
                                          ale to są moje pałeczki
                                          chciałem jej ułatwić wyrwanie sobie serca
                                          • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:28
                                            ach...zacztałem się w harleguinie "wichrowe namietności na czarnym wgórzu"
                                            tom47 i żem zgubił pałeczkowy wątek z tomu 32
          • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:06
            się przekonasz 29 czerwca
            (a Mak Cię wkręca wcale nic nie wie, prawda Mak?)
            • makbrajd Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:06
              swoje wiem
              (a co Ty wiesz?)
              • nekroskop88 Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:07
                ja wiem
                (będą dwie okazje)
                • bad_habit Re: już idę Kochanie,już! 24.06.06, 20:08
                  nekroskop88 napisał:

> ja wiem
                  > (będą dwie okazje)
                  >
                  >

i mi nie powiesz???no wiesz co???;-(
              • bad_habit urodziny Nutopii?eeee,chyba w lipcu ma? 24.06.06, 20:07
                makbrajd napisał:

> swoje wiem
                > (a co Ty wiesz?)
                • makbrajd Re: urodziny Nutopii?eeee,chyba w lipcu ma? 24.06.06, 20:08
                  nie rozumiem ciagu skojarzeń zakończonym Nutopią
                  • bad_habit zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:09

• makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:10
                      ?
                      nie wiem jakie jest rozwiazanie tej zagadki
                      Nekro wie więcej
                      • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:11
                        Nekro wie więcej, jednak nic nie wyjawi
                        • bad_habit Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:11
                          nekroskop88 napisał:

> Nekro wie więcej, jednak nic nie wyjawi
                          >
                          >
                          wyjawi wyjawi,bad zawsze wyjawi;)
                          • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:13
                            niech mówi
                            nim prąd przyniosą
                            • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:14
                              kto przyniosą?
                              • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:15
                                nie mówi się "kto"
                                tylko "czego"
                                • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:16
                                  czego kto przyniosą?
                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:17
                                    "po kiego czego kto przyniosą" warto spytać dla scisłości
                                    • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:17
                                      otóż to o to mi chodziło tak
                                      • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:18
                                        własnie
                                        i wtedy odpwoiedź jest oczywista
                                        • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:19
                                          odpowiedź jest tak oczywista, że nie musimy jej nawet mówić
                                          • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:20
                                            a czy ktoś ją nieopatrznie wypowiedział?
                                            • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:21
                                              Bad chciała, ale rzuciłem w nią mandarynką
                                              • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:22
                                                manadrynka...trzydniowa porcja przecietnej rodziny naszego imperium
                                                czemu taki rozrzutny jesteś??
                                                • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:25
                                                  ale ja rzucałem tą piosenkarką
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:27
                                                    to tym gorzej!
                                                    jedna pisoenkarka to wikt i opierunek na dwa tygodnie 6osobowej rodziny!
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:28
                                                    ale ona była już zużyta
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:29
                                                    fakt...schudła ostatnio
                                                    ale czy to znaczy, ze można nią ot tak rzucać wbrew regulaminowi?
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:33
                                                    nie, głupio mi, ściągnę ją ze sceny
                                                    trochę się poszpachluje i odeśle do pomocy ludowi
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:34
                                                    już lepiej
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:35
                                                    nie będzie raportu do centrali?
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:37
                                                    przebaczm
                                                    ucałuj pierścień i odejdź
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:39
                                                    dziękuję o Wielki
                                                    jak się za to odwdzięczę?
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:40
                                                    poczytasz bajkę Nutopii przez radiowęzeł
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:42
                                                    dziękuję i odchodzę na kolanach
                                                    wezmę Mandarynę
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:43
                                                    zostaw ją
                                                    muszę ją podreperować po twym szczeniackim wybryku
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:44
                                                    sam się nią zajmę, ok?
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:45
                                                    nie!
                                                    co rzekłem to rzekłem
                                                    naczelnik wie lepiej
                                                    co nie?
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:47
                                                    no tak:(
                                                    to pa Mandaryńcia :*
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:49
                                                    dobra mandaryna...tylko czemu ona ma cały czas otwarte usta???
                                                    coś ty jej zrobił nekro????
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:51
                                                    karmiłem ją
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 20:58
                                                    piersią?
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 21:00
                                                    nie, coś jakby butelka
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 21:11
                                                    masz zamiast piersi butleki wmontowane?
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 21:13
                                                    obiecałeś, że nie będziesz mi tego wypominał
                                                    ;(
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 21:27
                                                    nie wypominam jeno przypominam
                                                    ale jakby co to wybacz
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 21:38
                                                    wybaczam
                                                    miałeś załatwić mi przeszczep sztucznych piersi made in zsrr, co z nim?
                                                  • makbrajd Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 21:54
                                                    naukowcy pracują nd projektem
                                                  • nekroskop88 Re: zgadłąm,Nutopii!!!!ahahahahahhaha 24.06.06, 21:57
                                                    tylko żeby były fajne
                                              • bad_habit a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:22
                                                tylko co mandarynka roniła w Twoich majtkach?
                                                • makbrajd Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:25
                                                  jesteś pewna bad, ze to były jego majtki?
                                                  (broń boze nic nie sugeruję...ale moze jakiś remanent by zrobić w twej
                                                  szafie? ;)

choć z drugiej strony...nekro w stringach...
                                                • nekroskop88 Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:25
                                                  lubi zakładać je na głowę
                                                  • bad_habit Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:29
                                                    nekroskop88 napisał:

> lubi zakładać je na głowę
                                                    >
                                                    >
                                                    a Ty lubisz chodzić w biustonoszach:D
                                                  • makbrajd Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:31
                                                    z ciekowości spytam..komu nekro biustonosze wynosi?
                                                  • bad_habit Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:31
                                                    makbrajd napisał:

> z ciekowości spytam..komu nekro biustonosze wynosi?
                                                    no zgadnij,moje
                                                  • makbrajd Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:32
                                                    bad_habit napisała:

> makbrajd napisał:
                                                    >
                                                    > > z ciekowości spytam..komu nekro biustonosze wynosi?
                                                    > no zgadnij,moje
                                                    >

ja też chcę! ja też chcę!
                                                  • bad_habit Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:33

> >
                                                    >
                                                    >
                                                    > ja też chcę! ja też chcę!
                                                    >
                                                    serio?
                                                  • nekroskop88 Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:32
                                                    porwałem jeden
                                                    niechcący
                                                  • bad_habit Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:34
                                                    nekroskop88 napisał:

> porwałem jeden
                                                    > niechcący
                                                    >
                                                    >
                                                    a który???
                                                  • nekroskop88 Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:35
                                                    ten jasnoróżowy koronkowy z metką Verśacie
                                                  • bad_habit Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:37
                                                    nekroskop88 napisał:

> ten jasnoróżowy koronkowy z metką Verśacie
                                                    >
                                                    >
                                                    mój ulubiony...w różowym mi do twarzy
                                                  • makbrajd Re: a Ty we mnie majtkami rzuciłeś też ooooooo 24.06.06, 20:35
                                                    ten
                                                  • bad_habit Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:37
                                                    makbrajd napisał:

> ten
                                                    >
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:38
                                                    biały, nie widzisz?
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:38
                                                    ciemno było...wiec stawiam na czarny
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:39
                                                    co Ty robiłeś po ciemku z biustonoszem Bad?!
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:39
                                                    spytaj
                                                    "co biustonosz bad robił po ciemkną ze mną"
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:40
                                                    możesz zgłosić fakt molestowania
                                                    mamy grupę wsparcia
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:42
                                                    grupa wsparcia dla molestowanych przez biustnosz bad_habit
                                                    w skrócie literowym - ZORRO
                                                  • bad_habit Maku,co Ty robiłeś z moim biustonoszem??? 24.06.06, 20:42
                                                    makbrajd napisał:

> grupa wsparcia dla molestowanych przez biustnosz bad_habit
                                                    > w skrócie literowym - ZORRO
                                                    >
                                                  • makbrajd Re: Maku,co Ty robiłeś z moim biustonoszem??? 24.06.06, 20:45
                                                    spytaj biustnosza co on robił ze mną...
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:43
                                                    ZORRO to chyba chińska wersja językowa?
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:43
                                                    południowojemeńska transkrypcja
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:44
                                                    to tam powstało pierwsze gniazdo naszej grupy wsparcia
                                                    to tam zanotowano pierwszy atak bad-habitowego biustnosza
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:45
                                                    rozpełzło się robactwo po całym świecie
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:46
                                                    zaraz robactwo...
                                                    oj nie mów tak...
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:47
                                                    zachowujesz resztki uprzejmości wobec właścicielki tego... czegoś?
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:48
                                                    wiesz...psychologia..nić porozumienia i sympatii z porywaczem, z oprawcą
                                                    powstała...
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:50
                                                    znam to, nie mogłem ostatnio zabić jej biustonosza, tak na mnie patrzył i
                                                    machał tak swoimi ramiączkami i tak patrzyłem na niego, patrzyłem, był taki
                                                    słodki, a potem przyszedłeś Ty i go rozdeptałeś
                                                  • bad_habit Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:52
                                                    nekroskop88 napisał:

> znam to, nie mogłem ostatnio zabić jej biustonosza, tak na mnie patrzył i
                                                    > machał tak swoimi ramiączkami i tak patrzyłem na niego, patrzyłem, był taki
                                                    > słodki, a potem przyszedłeś Ty i go rozdeptałeś
                                                    >
                                                    na prawde był słodki???ooooooo
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:53
                                                    bad_habit napisała:

> nekroskop88 napisał:
                                                    >
                                                    > > znam to, nie mogłem ostatnio zabić jej biustonosza, tak na mnie patrzył i
                                                    >
                                                    > > machał tak swoimi ramiączkami i tak patrzyłem na niego, patrzyłem, był ta
                                                    > ki
                                                    > > słodki, a potem przyszedłeś Ty i go rozdeptałeś
                                                    > >
                                                    > na prawde był słodki???ooooooo
                                                    >

słodziutki że hej!
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:55
                                                    to dlatego, że Makbrajd wrzucił go do czekolady, a potem zamierzał podpalić,
                                                    ale nie wychodziło mu
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:52
                                                    miałem szczęście
                                                    zaszedłem go od tyłu i nie udało mu się spojrzeć mi w oczy
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:53
                                                    miał piękne oczy, zresztą widziałeś - wylazły mu na wierzch potem
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:57
                                                    piękne...
                                                    zbyt piękne
                                                    aż miałem chwilę słabosci
                                                    ale zwalczyłem ją
                                                    oczy skomponowały sie z moim glanem
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:58
                                                    zauważyłem
                                                    ale to też było piękne, wiesz?
                                                    taka sztuka współczesna, tak to do mnie dotarło
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 20:59
                                                    kurczę...a moze to my źli jesteśmy a to coś jest kwintesencją dobra?

...takie oczy...

(ehh..znowu się wzruszyłem..wiesz...nie mogłem wtedy spać przez kilka dni)
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:01
                                                    Wiesz, może to głupie, ale mam jego zdjęcie
                                                    czasem w nocy je oglądam
                                                    jednak gdyby to było kwintesencją dobra, czy zabiłoby 14892 turystów
                                                    amerykańskich w Bagdadzie?
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:03
                                                    turysta z definicji jest zły
                                                    po kiego się szlaja po ocych krajach?
                                                    znaczy się szpieg

(też mam zdjęcie...zrobiłem jak wyszedłeś do ubikacji po tym wzystkim)
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:05
                                                    ciśnienie we mnie wzrosło, stąd ta ubikacja, normalnie do niej nie chodzę
                                                    turysta - zły, ale żeby rozrywać go na kilkaset części?
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:07
                                                    widziałem potem w ubikacji twe łzy...ale nic nie mówiłem...wiedziałem, że ci
                                                    trudno...wierzyłem, ze sam sobie z tym poradzisz

a turysta?
                                                    należało mu się
                                                    jego wina
                                                    powinien siedzieć w domu
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:10
                                                    chodziłem do psychologa, jednak ktoś go potem wyrzucił przez okno, a na ścianie
                                                    napisał czekoladą "Tu byłem - M."

to co w takim razie z zaginięciem 14 przedszkolaków podczas Festiwalu Piosenki
                                                    Krasnoludkowej w Poddębicach?
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:12
                                                    "Tu byłem - M."
                                                    kreda mi się złamała :(

przedszkolaki nie są od śpiewania!
                                                    należało im się!
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:17
                                                    Bad też nie jest od śpiewanie, a jednak ją biustonosze omijają
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:19
                                                    bo to jej biustnosze!
                                                    i póki co są jej posłuszne
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:25
                                                    lecz nadejdzie taki dzień, że koronki podniosą bunt, a reszta pójdzie za nimi i
                                                    nie będzie już dokąd uciec
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:26
                                                    wtedy pozostaje broń ostateczna
                                                    broń typu N.
                                                    (aż strach pomyśleć..a co dopiero jej użyć)
                                                  • nekroskop88 Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:28
                                                    tylko, że wtedy broń typu N. pochłonie już cały świat
                                                    nie na darmo jest to broń ostatecznej zagłady
                                                  • makbrajd Re: Maku,to jaki kolor? 24.06.06, 21:30
                                                    jeśli nie będzie wyjścia?
                                                    jeśli mamy zginąć to niech zginą wszyscy z nami razem
    • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:46
      Fajna impreza nie?
      Tylko, żeby już Bad przestała śpiewać, bo uszy bolio, a i Tow. Opieki nad
      Zwierzętami dzwoniło zapytać czy kotów nie mordujemy
      • makbrajd Re: START 24.06.06, 20:47
        fakt, dzwonili
        powiedzieliśmy, ze mordujemy koty masowo
        a oni, że OK i zyczyli miłego dnia
        • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:48
          wystarczyło powiedzieć, że to na koszerne i przechodzi bez problemu
          • makbrajd Re: START 24.06.06, 20:48
            tak
            jest szabas
            jest tolernacja
            nasz koty
            nasza zabawa
            • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:49
              a propos im bliżej sceny, na której śpiewa Bad, postawi się kota, tym szybciej
              zdycha, zauważyłeś?
              • makbrajd Re: START 24.06.06, 20:51
                tak...
                widowiskowe to nawet...ale trzeba coś z tym zrobić bo skolejkowane koty w
                panice zaczynają udawć martwe nim podrzucimy je pod scenę...
                • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:52
                  one nie udają, mamy dobre nagłośnienie w klubokawiarni
                  • bad_habit Nekro,to nie mój śpiew,to Twoje gazy jelitowe 24.06.06, 20:53
                    nekroskop88 napisał:

> one nie udają, mamy dobre nagłośnienie w klubokawiarni
                    >
                    >
                    • nekroskop88 Re: Nekro,to nie mój śpiew,to Twoje gazy jelitowe 24.06.06, 20:55
                      dźwięk rozchodzi się szybciej niż gazy
                      kiedy gazy do nich dochodzą, już nie żyją
                      • makbrajd Re: Nekro,to nie mój śpiew,to Twoje gazy jelitowe 24.06.06, 20:56
                        cyklon b mamy jakby co awaryjnie gotowy
                        jakby nagłośnienie poszło
                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 20:55
                    a jednak
                    palacz mówił, że te skolejowane niby martwe nagle się wyrywały jak je wrzucał
                    do pieca
                    no i one je z łopatą gania po kawiarni coby dobić
                    tak nie można
                    gości nam straszy a i jeszcze sanepid sie przypierdzieli za niegigieniczną opat
                    • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:57
                      to może Bad bliżej pieca postawić?
                      • makbrajd Re: START 24.06.06, 20:57
                        piec moze tego nie wytrzymać...
                        • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:59
                          może piec też udaje martwego?
                          • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:01
                            też go o to podejrzewałem
                            coś z nim jest nie tak
                            palacz mówił, że piec zaczął nagle domagać sie urlopu
                            a nigdy tego nie robił...
                            • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:02
                              tak, wiem
                              to było po tym jak rybki w akwarium zdechły
                              • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:04
                                mówiliśmy mu, ze to przez koty by go zmotywować..ale jakoś taki smutny mimo
                                wszystko jest...moze faktycznie wysłac go na urlop?
                                • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:07
                                  a co z kotami w takim razie?
                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:09
                                    no cóż
                                    moze coś chałupniczego? piecyk gazowy czy cóś takiego (może palnik)
                                    • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:12
                                      to może do mikrofali, a potem podawać jako szpagetti?
                                      • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:13
                                        całkiem rozsądne
                                        dotąd były placki ziemniaczane z pieca
                                        może to chwyci? ale trza dac dobrą cenę za szpakotti
                                        bo to jednak wolna manufaktura
                                        • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:15
                                          czy wolna? nie sądzę
                                          ile kotów wchodzi do mikrofali normalnie? a ile wchodzi po dopchnięciu ich
                                          glanem?
                                          myślę, że jednorazowo wystarczy na przygotowanie przynajmniej 10 porcji
                                          • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:18
                                            będę musiał przerwy robić co kwadrans...no i do ceny trzeba wliczyć amortyzację
                                            glana mego
                                            • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:20
                                              pomocników ubiera firma Gućcio
                                              w przerwach Zewsi będzie upychał kaloszem, nie wiem jednak czy zgodzi się, by
                                              oczyścić go z gnoju
                                              • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:21
                                                naturalne przyprawy od zewsiowego kalosza podniosą cenę jeszcze
                                                • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:22
                                                  Zewsiego się wykiwa, to prosty chłopak z Dojlid, nie będziemy mu płacić
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:22
                                                    wjedziemy mu na honor i ambicję
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:24
                                                    mam nadzieję, że nie urządzi blokady drogi
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:24
                                                    nawet w dwóch kaloszach nie da rady naszym czołogom
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:26
                                                    to było genialne posunięcie Panie Naczelniku
                                                    zakup czterech białoruskich czołgów z 1951 roku i to za bezcen praktycznie
                                                    otrzymał Pan nawet nagrodę od "The Economist" za najlepszą inwestycję roku
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:28
                                                    wstyd przyznać...ale to był pomysł Nutopii...jej się winna dostać nagroda...ale
                                                    ona zbyt skormna jest by tak na czołówki gazet..wziąłem wiec to brzemię na
                                                    siebie
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:30
                                                    Boże, Boże, takiej kobiety drugiej na świecie nie ma i nie będzie
                                                    piękna, skromna, inteligentna, ech... gdzie nam, szaraczkom, do niej?
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:31
                                                    lepiej nie wypowiadajmy gośno jej imienia
                                                    nie godni my tego
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:33
                                                    nie godni, ale i strach trochę
                                                    usłyszy, przyjdzie, zabije i co my poczniem?
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:35
                                                    nie chcę o tym myślec....
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:36
                                                    będziem leżeć jak te koty
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:37
                                                    myślisz, że się uda?
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:39
                                                    ja potrafię dużo wytrzymać, ale jak mnie wrzuci do pieca, zacznę mrugać, więc
                                                    może się wydać:(
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:42
                                                    wiec z godnością odejdź bez mrugniecia
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:46
                                                    nie masz chyba na myśli obcięcia powiek?
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:47
                                                    nie...ale w sumie to dobry pomysł
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:47
                                                    że tak zapytam - po co Ci sekator?
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:50
                                                    mam hobby
                                                    naszyjnik nauszny
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:52
                                                    aha...
                                                    czy Twoje hobby uderzy bezpośrednio we mnie i czy będzie bolało?
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:54
                                                    kwestia zaprogramowania go
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:57
                                                    jak tak mówisz, to zawsze potem boli
                      • bad_habit Re: START 24.06.06, 20:58
                        nekroskop88 napisał:

> to może Bad bliżej pieca postawić?
                        >
                        >

Ja,Zawsze tam gdzie Ty,Nekro
                        • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 20:59
                          dlaczego?
                          • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:02
                            bo kocha...
                            a raczej..biustonosze ciągną do Ciebie nekro
                            czuj sie wyróżniony ;)
                            • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:03
                              biustonosze z właścicielkami?
                              • bad_habit facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,dobrze 24.06.06, 21:04
                                że nie jesteś jedyny w moim życiu...
                                • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:06
                                  idziesz zabić tamtego?
                                  moze pomozemy? będzie przynajmniej zgodnie z konwencją genewską
                                  • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:07
                                    > będzie przynajmniej zgodnie z konwencją genewską

chodzi o tą z 1273 roku - śmierć poprzez rozerwanie na pół przez konie?
                                    • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:17
                                      nie...ta z 1978 o..w sumie nie wiem co w niej było ale to niesistotne
                                      mam fajny scyzoryk ze Szwajcarii, więc zgodny z konwencją jest zapewne
                                      (naprawdę ładny, taki czerwony)
                                      • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:18
                                        Ja mam siekierę z napisem "Gen Ewa" też mogę wziąć?
                                        • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:19
                                          za prawdę powiadam, że nada się
                                          • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:20
                                            zapowiada się fajny wieczór
                                            • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:21
                                              ot męskie rozrywki
                                              • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:22
                                                podobne są znane historii pod nazwą "krwawa niedziela"
                                                • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:24
                                                  ale to tylko imitacje naszych "krwawych sobót" znaczy się krwawych szabasów
                                                  • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:28
                                                    nie szalejmy
                                                    nie jest wart tego, by przejść do historii
                                                    ot drobna jatka, w której zginie raptem, ja wiem 300-400 cywilów
                                                    zachowajmy prawdziwy krwawy szabas na kogoś lepszego
                                                  • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:29
                                                    namierzyłeś już kogoś godnego jednej z dwóch pierwszoplanowych roli w krwawym
                                                    szabasie?
                                                  • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:31
                                                    Bad ma przyprowadzić swojego boyfrienda, sprawimy mu przemiłe przyjęcie
                                                    powitalne, druga osoba należy do Ciebie - wybieraj
                                                  • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:34
                                                    w prostocie tkwi siła
                                                    porponuję do drugiej roli samą bad_habit

ehh...to bedzie takie romantyczne i piękne widzieć ich oboje krwawiących
                                                    uczuciem...

(tylko, żeby kurna nikt kamery nie zapomniał przynieść!!!)
                                                  • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:36
                                                    spoko! dzwoniłem do CNN, NBC i Al-Dżaziry, uśmiechaj się i pozdrów mamę,
                                                    będziemy na całym świecie!

później zabijemy dziennikarzy i weźmiemy od nich kasety

mam pomysł - będę do nich machał i jednocześnie strzelał do przechodniów, och,
                                                    to będzie jak w filmie akcji!
                                                  • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:43
                                                    sensacyjny melodramat...przydałby się jeszcze element komediowy
                                                  • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:44
                                                    to może Mandaryna zaśpiewa?
                                                  • makbrajd Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:47
                                                    moze być :)
                                                  • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:49
                                                    to będzie jeszcze bardziej krwawa niedziela, Arabowie się zaczną wysadzać, gdy
                                                    ją usłyszą
                                                    najpierw będą jej słuchać, ale gdy zorientują się, że nie śpiewa po
                                                    arabsku,oj...
                                • nekroskop88 Re: facet,nie rozumie,o co chodzi,eh,ide sobie,do 24.06.06, 21:06
                                  oczywiście, kobieta znajdzie zawsze wymówkę, by iść do innego
                                  • bad_habit a co mam robić,jak mnie tak traktujesz???przynajmn 24.06.06, 21:07
                                    iej jest krtoś kto mnie pocieszy...
                                    • nekroskop88 Re: a co mam robić,jak mnie tak traktujesz???przy 24.06.06, 21:08
                                      dobrze, więc idź do niego
                                      ale nie wracaj z płaczem, gdy Cię zostawi, a już nie raz tak było
                                      • bad_habit Re: a co mam robić,jak mnie tak traktujesz???przy 24.06.06, 21:09
                                        nekroskop88 napisał:

> dobrze, więc idź do niego
                                        > ale nie wracaj z płaczem, gdy Cię zostawi, a już nie raz tak było
                                        >
                                        >
                                        ale to nie tamten,przez którego płakałam,to ten lepszy...
                                      • makbrajd Re: a co mam robić,jak mnie tak traktujesz???przy 24.06.06, 21:09
                                        właśnie!
                                        a potem musimy cię głaskać i śpiewać!
                                        • nekroskop88 Re: a co mam robić,jak mnie tak traktujesz???przy 24.06.06, 21:11
                                          tak! Makbrajd tak się wzruszył, że prawie wygłaskał Ci wszystkie włosy z głowy
                                          ale Ciebie to oczywiście nie obchodzi!
                                        • bad_habit Re: a co mam robić,jak mnie tak traktujesz???przy 24.06.06, 21:11
                                          makbrajd napisał:

> właśnie!
                                          > a potem musimy cię głaskać i śpiewać!
                                          >

a co,źle,że mnie głaszczecie???od tego są chyba prawdziwi przyjaciele,prawda?
                                          • makbrajd Re: a co mam robić,jak mnie tak traktujesz???przy 24.06.06, 21:15
                                            tak, tak...
                              • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:05
                                biustonosze przodem
                                • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:06
                                  to logiczne, tylko czy one coś ukrywają?
                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:08
                                    prawdę
                                    • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:08
                                      prawda ma dwa bieguny?
                                      • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:11
                                        prawda leży po środku czy ponizej
                                        czy jakoś tak
                                        • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:11
                                          będę dążył do odkrycia prawdy
                                          • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:15
                                            Mulder tez dązył, i co?
                                            skończył w piecu
                                            • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:16
                                              będę omijał piece
                                              • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:20
                                                ale piec może Ciebie nie omijać
                                                to cwane bestie są
                                                • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:21
                                                  może nasz piec po znajomości zapewni mi ochronę?
                                                  tym bardziej, że dostanie teraz płatny urlop
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:22
                                                    przecież on jest ochotnikiem i wolontariuszem
                                                    a poza tym...to on spławił Muldera
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:23
                                                    Mulder był palantem
                                                    nigdy go nie lubiłem, nawet mu przyciąłem rękę drzwiczkami od pieca
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:25
                                                    nikt go nie lubił
                                                    ja mu nawet kiedyś naplułem do kawy!
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:27
                                                    to wtedy, gdy stracił głos?
                                                    lekarze nie wiedzieli co mu wypaliło krtań
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:32
                                                    myślę, ze można połączyć te dwa wydarzenia
                                                    za dużo węszył wiec stracił głos
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:34
                                                    za dużo słyszał, dlatego zapchałeś mu uszy watą?
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:36
                                                    jaką watą?
                                                    próbowałem dopasowac glana do jego otworów usznych
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:37
                                                    ach, to był śnieg, a nie wata, już rozumiem
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:39
                                                    to był lód
                                                    ale nieskuteczny
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:40
                                                    tak to z tymi uszami bywa, nie chcą się dopasować
                                                    (Nutopia jest na forum, jednak usłyszała, co robić? co robić?)
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:42
                                                    kryć się!
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:43
                                                    bez komendy "zdechły Nekro" nie potrafię!
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:45
                                                    to na trzy cztery mówimy razem : "zdechły nekro" "zechły makbrajd" (no..ja tez
                                                    inaczej nie potrafię)
                                                  • nekroskop88 Re: START 24.06.06, 21:47
                                                    spoko, już można wstać, pilnuję jej na gadu
                                                  • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:49
                                                    przeproś ja za wszystko co było, co jest i będzie
                                                    i tylko przytakuj
                                                    (moze się uda?)
                                  • bad_habit Re: START 24.06.06, 21:08
                                    nekroskop88 napisał:

> to logiczne, tylko czy one coś ukrywają?
                                    >
                                    >
                                    zakrywają,taaaaaaaak
                                    • makbrajd Re: START 24.06.06, 21:10
                                      takkk?>??
                                      ale co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka