nekroskop88 04.12.05, 11:20 Zapraszam do zamieszczania fotografii na regionalnym forum zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dean84 Re: Galeria zdjęć 09.12.05, 15:27 ooo bardzo chetnie:) fajny pomysl z tym dzialem Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Galeria zdjęć 21.12.05, 14:08 Fajny pomysł. Zamieszczę coś kiedy. /A czy nie-widoczki mogą być? Tylko takie np. miejsko-obyczajowe, oddające charakter lokalny ludzi i miejsc?/ Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Galeria zdjęć 21.12.05, 15:22 Ty się tu nie wyrywaj tak! Ja powiem! Można! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Galeria zdjęć 21.12.05, 15:27 No ładnie! I następny mnie przywołał do porządku. Już wracam do szeregu - panie Kierowniku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Galeria zdjęć 22.12.05, 00:23 no widze ze sie ruch zrobil starzy najtwardsi bywalcy wrocili, to prosze o czynny udzial w watku:) jak nie fotki to choc opinie o moich;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Galeria zdjęć 22.12.05, 15:59 Fotki ;) Super ale jestem zbyt mały Żuczek co by je komentować. Ale serio, fajnie popatrzeć głównie na te letnie ;) Choć Łomża nocą też niczego sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Galeria zdjęć 22.12.05, 16:38 przelam sie Zuczku;) moze masz jakies swoje;D hehe milo mi slyszec ze sie podobaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Galeria zdjęć 23.12.05, 19:58 Mnie też się podobają:)) /Najbardziej te widoczki jednak: robione z mostu i nad rzeką. No i Stary Rynek nocą. Ja powklejam kiedy te nasz kamienicze pół-slamsy, podwórka-studnie i portrety panów meneli, bo to mnie najbardziej kręci:]] Mogie?/ Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Galeria zdjęć 23.12.05, 23:59 no wlasnie chcialem dla rownowagi teraz takie tematy wlasnie powklejac;) wklejaj do woli:D tu tez mamy co pokazac, te podworka wygladajace jak za glebokiego sredniowiecza albo drewniane domy, czesto juz nieco poprzechylane w jedna strone, male domki w centrum miasta, albo kamienice taka jak ta jedna przy starym rynku budowana podobnie jak warszawskie na pradze i bedace zreszta w podobnym stanie -front jeszcze jako tako a z tylu niezamieszkala i grozaca katastrofa, jak na razie wkleilem z tych tematow tyle co widac -czyli "trojkat" Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Galeria zdjęć 10.01.06, 00:55 Cierpliwości, cierpliwości. Zdjęcia się, się.. robią:) Mam inną propozycję - może by tak powklejać je i na naszym forum? Pozdr. -- www.emigrantsongs.com/ Tesco Value Odpowiedz Link Zgłoś