amamit Re: Rozdęty... 19.11.09, 06:30 "francuski" gnojku. "Der Titel enthält einen häufig gemachten Rechtschreibfehler, denn das Wort „sowas“ gibt es im Deutschen nicht, es ist eine Verkürzung aus „so etwas“ und wird dementsprechend getrennt „so was“ geschrieben" Odpowiedz Link
polski_francuz Poskrob troche 19.11.09, 07:03 poetyczna artystke i co widac? "francuski gnojku." A co do meritum i Niemcy i ci ktorzy dobrze jezyk znaja maja prawo do "licentia poetica". No to kopsnij se szluga na dzien dobry. PF Odpowiedz Link
amamit Re: Poskrob troche 19.11.09, 07:07 No, Niemcy... ale nie ty. Nie jestem artystką, tym bardziej poetyczną... Całe życie prozą piszę. Było: "francuski" gnojku rozdęty kłamco. Odpowiedz Link
polski_francuz Re: Poskrob troche 19.11.09, 07:20 "No, Niemcy... ale nie ty" Dlatego ci napisalem "i ci ktorzy jezyk dobrze znaja". Widzisz roznice miedzy wiedza wyguglowana i wiedza po prostu? "gnojku rozdęty kłamco" Bo ja widze miedzy osoba za ktora sie podajesz i ktora jestes. PF Odpowiedz Link
amamit Re: Poskrob troche 19.11.09, 07:29 Wyguglowaną? :))))))))))))) Rozdęty... Jak zwykle nie wiesz o czym piszesz... "i ci ktorzy jezyk dobrze znaja". Zapewniam cię, że znasz go gorzej ode mnie. Nic cię do błędu nie uprawniało. Podałam tylko ciąg dalszy tekstu, który TY wyguglowałeś. Pomiędzy tym za kogo się masz a kim jesteś nie ma różnicy. Jest przepaść. Odpowiedz Link
polski_francuz Re: Poskrob troche 19.11.09, 09:17 "Zapewniam cię, że znasz go gorzej ode mnie" Na sowas, kto tu rozdety? PF Odpowiedz Link
amamit Re: Poskrob troche 19.11.09, 19:26 Ależ zapewniam cie, że znasz niemiecki gorzej niż ja :))) Odpowiedz Link
amamit Re: Rozdęty... 19.11.09, 07:13 Jasne, że nie... zamiast słuchać mądrzejszych od siebie, będzie się pogrążał.. Licentia poetica... koń by się uśmiał. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Rozdęty... 19.11.09, 07:32 ale "sluchanie" to najtrudniejsza w nauce dziedzina....Nie kazdy ja moze opanowac. Odpowiedz Link
lechowski51 Re: Rozdęty... 19.11.09, 11:18 Hans!.Wyjasnij prosze skad ten zlot oszolomow na Twoim forum?Moze umow ich w Kleszczelach,niech dadza sobie po mordzie i nie beda Ci zasmiecac/podbijac/ liczby wpisow. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Rozdęty... 19.11.09, 14:25 No, do tej pory bylo w miare - powiedzmy - normalnie. Dopoki teraz jakis SUPER TROLL sie nie zjawil.... Odpowiedz Link