agulka04 05.04.05, 14:24 a dokładniej - mamy z dzieckiem w podobnym wieku jak moja Aga (13 miesięcy) lub kogoś kto już opiekuję się takim Maleństwem :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia7770 Re: szukam niani w Tarnowskich Górach 06.04.05, 21:17 Nazywam się Małgorzata Wójcicka Jestem studentka WSEiA w kielcach Studiuje w trybie zaocznym (zjazd raz w miesiącu sobota i niedziela) Opiekowałam sie juz dwoma dziewczynkami 3i5 latek Bardzo lubie spędzać każdą chwile z dziecmi Miło spędzam z nimi czas Opiekowałam sie również rocznym chłopczykiem Do moich zajeć należało również karmienie sprzątanie(w granicach zdrowego rozsądku) oraz gotowanie (tylko proste potrawy) Posiadam stosowne referencje Jeśli dostane prace to zamieszkam z ciocia Prosze o kontakt Moj nr.661-784-975 Odpowiedz Link
agulka04 Re: szukam niani w Tarnowskich Górach 07.04.05, 08:36 uściślę - chodzi mi o to, żeby pod opieką niani było jednocześnie kilka dzieci - czyli musiała by sie zgłosić osoba, która opiekuje się już jakimś dzieckiem a jego mama zgadza się, żeby nianai opiekowała się jeszcze jednym wiem, że duże wymaganie i raczej będzie trudno, ale warto spróbować Odpowiedz Link
ankusia18 Re: szukam niani w Tarnowskich Górach 31.03.06, 13:07 witam mma na imie ania mam 18 lat mieszkam w bytomiu opiekowalam sie juz takim malenstwem juz nie raz dwa lata temu opiekowalam sie cale wakacje dwojka dzieci 2i3letnimi niemowlakami opiekowalam sie w rodzinie umie przewijac kapac uspypiac karmic wszystko cio wiaze sie z niemowlakami jak cios prosze o kontakt 502846054 Odpowiedz Link