unionjack 22.09.05, 01:20 gdzie teraz mozna sciagac fajne torenty Bo Tdt padł ??Moze jeszcze sie przypomni???Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel23 Re: Torenty IP: *.crowley.pl 22.09.05, 06:36 mininova.org members.home.nl/2frank.kim/bittorrent.htm a ta duga stronka to lista innych stron nastepnym razem polecam google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Jack Re: Torenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:02 unionjack napisał: > gdzie teraz mozna sciagac fajne torenty Bo Tdt padł ?? A choćby stąd : www.polish-torrent.org Odpowiedz Link Zgłoś
blekot spamer! 22.09.05, 14:38 najpierw wsadź coś na tą swoją stronę a potem spamuj! Odpowiedz Link Zgłoś
tingel Re: Torenty 22.09.05, 10:48 torrentreactor.net/ Niby zagraniczne, ale ostatnio znalazłem torrenta do "Pitbulla" i ściągnąłem w niecałe 15 godzin (2CD - to mój rekord, bo jestem za NAT)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristobal Re: Torenty IP: *.acn.waw.pl 22.09.05, 15:08 Tu powinno wszystkim torrentowiczom wystarczyć www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=11950 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Torenty IP: *.bpoint.pl / 217.11.141.* 22.09.05, 15:15 ja po padniecu tdt.org.pl, korzystam torrenty.org oraz torrent.net.pl - obydwie strony in Polish :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Morskie Oko Re: Torenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:45 Gość portalu: Ziuta napisał(a): > ja po padniecu tdt.org.pl, korzystam torrenty.org oraz torrent.net.pl - obydwie > > strony in Polish :) A ja NIGDY nie korzystałem z polskich stron tego typu i chyba przy tym zostanę :) A właściwie powinienem napisać: "polskojęzycznych stron" - ponieważ one mają z Polską tyle wspólnego co np. www.google.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś