kawacia 08.03.05, 20:01 No i co nic o AVRIL LAVIGNE nie ma?To moja ulubiona wykonawczyni.Fani Avril- reaktywacja.Do boju!Avril ma podbic swiat(hehe ;> )! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Bez przesady, nie szalejmy 09.03.05, 08:15 Ja bym jej jeszcze dał czas. Młoda jest. Odpowiedz Link
kawacia Re: Bez przesady, nie szalejmy 11.03.05, 17:53 Tak,20 lat.No i co z tego?Avril is cool!Avril isn't bitch,Britney is bitch (hehe). Odpowiedz Link
h8red Wiesz 13.03.05, 19:24 kawacia napisała: > Avril isn't bitch,Britney is bitch Jeśli to ma być wyznacznik klasy artystki... to ja przepraszam. Odpowiedz Link
peluche Re: AVRIL,AVRIL!!! 25.03.05, 09:36 Jak twój gust muzyczny opiera się na niej, to serdecznie Ci współczuję.... cóż.... Odpowiedz Link
jedynyprawdziwykajtos Re: AVRIL,AVRIL!!! 12.05.05, 17:27 gdzieś czytałem cos takiego "12 letnia... nie lubi Britney Spears. Słuchała jej jak miała 10 lat teraz woli Avril Lavigne..." i takich "zbuntowanych" dziewczynek jest mnóstwo. słuchajcie sobie tej avril proze bardzo ale nie mówcie o sobie punkówy czy rockdziewczyny albo co wam tam jeszcze przyjdzie do głowy Odpowiedz Link
rusek89 Re: AVRIL,AVRIL!!! 05.10.05, 23:09 A czy słyszał ktoś "Chop suey" od "systema" w wykonaniu Avril?? Jeżeli nie, to posłuchajcie. Fani "systema" za to, jak zarżnęła ten utwór, zabiliby ją. Jeśli ktoś zabiera się za robienie coverów, to musi mieć na uwadze, że nowa wersja musi być lepsza od oryginału, inaczej to nie ma sensu. A w tym wypadku to było tylko "blablablabla..."! PS: Pankówą, to ona napewno nie jest! Odpowiedz Link
kill_yourself Re: AVRIL,AVRIL!!! 12.10.05, 00:30 no nie, sorry, ale nabijanie się z avril to coś tak banalnego jak nabijanie się z ich 3... nawet mi sie pisać nie chce. Odpowiedz Link