Dodaj do ulubionych

lacuna coil i the gathering

18.04.06, 11:57
coż dwa swego czaus bardzo podobne do siebie zespoly istniejacy juz od kilku ladnych lat na scenie muzycznej , wydaja mniej wiecejw jednym czasie swoje dwa albumy.. jak je oceniacie i co mylicie o zmianach w muzyce obu zespolow.
oczywiscie nie ma co ukrywac ze tg jest bardziej progresywny i moim zdnaiem o wiele ciekawszy ,ich nowa plytka home podoba mi sie bardzo co do karmacode jeszcze zdania nie ma bo slyszlam tylko our thruth ale z ich wsyztkich plyt jakos comalies najbardziej mi podchodiz a u was?
Obserwuj wątek
    • marikka Re: lacuna coil i the gathering 18.07.06, 16:03
      witam!
      Jeśli chodzi o the gathering to polecam starsza nieco płytkę "mandylion" oraz
      bardzo klimatyczne Black light district...Ta muzyka jest dla mnie nowa ale musze
      przynać ze bardzo mi sie spodobała, dobre dla tych którzy dopiero zaczynają
      słuchac rocka np.takich jak ja. Co do lacuna coil sie nie wypowiadam bo nie
      znam...ale słyszałam kiedys jeden kawałek po włosku...świetny:)
      pozdrwaiam
    • benio_beniowski Re: lacuna coil i the gathering 25.08.06, 14:51
      Ja znam tylko The Gathering i tylko pierwsze 2 płyty.
      Z czego: Always - piękna i monumentalna,cudowny klimat i świetne melodie.
      natomiast nastepna(juz nawet nie pamiętam tytułu) była niefajna.
      A potem już nie słuchałem.
    • echo1111 Re: lacuna coil i the gathering 06.06.07, 16:47
      The Gathering- zdecydowanie najlepszą płytą tego zespołu jest "Always" ta płya
      to mistrzostwo. Mandylion też da się posłuchać. Reszty już niestety nie, szkoda
      lecz zmienili styl. Lacuna Coil nigdy mi się specjalnie nie podobała, to dość
      ubogi zespół jak dla mnie, da się posłuchać ale nie zachwyci. To oczywiście
      tylko moje zdanie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka