Dodaj do ulubionych

nooooooooo nie

04.01.11, 12:58
napisałem jedynie, ze osoba ktorą sobie odmalowałem na podstawie wielu wypowiedzi zamieściła sympatyczne zdjecie ku mojejmu sczzeremu zaskoczeniu pomiędzy widokiem a "obrazem myślowym"
i zostałem
1. typowym facetem
2. jeszcze bardziej typowym facetem patrzacym tylko na wygląd
3. normalnym facetem nie-lubiacych-nieładnych
4. maniakiem internetowym
5. facetem z problemami
6. no i kurcze wysztko inne razem wzięte smile))))))
a piszta co chceta - zawsze dorabia się otoczkę do czasem prostych faktów
a ja nadal powiem wam, że jak taka "dziewczynka z zapałkami" rzuciłaby mi takim mięsem jak zwykle to robi to też miałbym spore zdziwko
i nadal tweirdzę ze akcja rodzi reakcję
i również uważam, "ze łatwiej typowemu facetowi "drzeć koty-nie przepadam za kotami choć lubię zwierzęta - z osobą, której nie zna bo na widok takiej osóbki rodzą sie raczej instynkty "macierzyńskie" co skutecznie przeszkadza odpowiedniej dawce realnosci...i ostrego humoru..
a poza tym cieszę sie że naród taki czujny i choć nie zawsze czyta na co odpowiada to odpowiada z zapałem smile
Obserwuj wątek
    • zimna_alaska Re: nooooooooo nie 04.01.11, 13:37
      typowy facet, eeeech
      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:18
        i w tym chyba cały urok smile
        nie ma to jak typowy facet smile)))) nie zaskoczy może zupełnie ale też nie rozczaruje
    • robert.83 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 13:48

Bo Ci się styl 'darcia kotów' zmienił nagle na 'darcie kotów z kociakiem' smile.

A tak w ogóle: każdy tak ma w jakimś stopniu więc nie płacz i się nie tłumacz. Jest jak jest.
      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:17
        to nie kwestia płakania tylko zdziwienie ze tak oczywiste sprawy tak bardzo frustrują naród
        a przecież...każdy tak ma bardziej lub mniej smile
        ale w sumie racyja - ja się już zamykam
        problem mam tylko ze dziś mi się nudzi w pracy i nie ma komu dowalić dobrym słowem smile
    • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:07
      Żonę romantycznie gotujesz ? Nie
      W filmie grasz ? Nie
      Chcesz kiedyś być ze mną pośród cichej burzy ? I tak bez znaczenia, bo ja nie chcę
      Chcę kiedyś być ze mną pośród płatków róży ? jak wyżej

Sam widzisz - do bóluś typowy

PS.Może choć wiewiórki wieczorami molestujesz ?
      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:20
        kurde zgubiłem się
        jakie wiewiórki ?
        smile)))))))))
        • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:39
          Typowe dla facetów wink
      • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:47
        doczytałam do wiewiórek i znów oplułam monitor wink
        Gyu chusteczek mi braknie ...
        • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:54
          Bez palety soft&easy do foruma się Madzia zabiera ? Gruba lekkomyślność, ale łap tu zgrzewkę <zgrzewka wiuuuuuuuuuuuuu> wink
          • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:55
            dziękuje.. a wilgotne są?
            • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:58
              Suche jak wiór, ale jak wezmę głębszy oddech to zaraz będą. To jak, brać ? wink
              • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:07
                dawajwink
                • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:15
                  dawaj....jakie to kobiece podejscie
                  a nie moze "bardzo prosze daj ?"
                  • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:16
                    nie mam czasu na grę wstępnawink
                    • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:37
                      no teraz to zupełnie nie-kobieco....
                      hmmm
                      czyli jakas bardzo nowoczesna kobieta ?????????
                      ja ie chcę bez gry wstęponej, a cóżby to była za przyjemnosć tongue_out
                      • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:41
                        oj Seba wiesz troszkę trzeba taką nowoczesną i twardą pobyć czasem... w ramach testów oczywiście - wiesz naukowy eksperyment prowadzę...
                        • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:12
                          ja cenie miękkosc ciała i twardosć charakteru....w kobietach smile
                          • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:38
                            Ty sie chłopie zdecyduj wink
                            jak zdecydowana i twarda to niekobieca - ale musi być twarda - bez połówki nie rozbierzesz
                            • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:03
                              wiesz....twardosc mozebyć w decyzjach
                              np TU I TERAZ....
                              mozna się podporządkować....
                              i nawet nie polemizowac smile
                  • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:18
                    Seb, dziewczyny forumowe są znacznie konkretniejsze od pozostałych. Zachodzi obawa, że za tydzień będą konkretniejsze od nas i żaden NFZ nam tego nie zrefunduje wink
                    • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:38
                      Ty nie zachodź tyle...ty daj szansę
                      ja tam się nie obawiam...nie tak łatwo złamać ducha w narodzie smile
                • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:19
                  A masz ! A masz !! A masz !!! smile
      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 14:58
        no w sumie to chyba tak - bo siadam ostatnio na forum i dyskutuję....ale zeby to nazywać męczeniem wiewiórek ?????????
        Gubiś wiecej szacunku do forumowych wiewiórek smile)))))))))
        • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:01
          Czyli co, zasadniczo ? Od dziś zamiast 'Basia, Basia' mam wołać 'Pani Basiu, Pani Basiu' ? wink
          • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:40
            sposób to rzecz drugorzędna- byle efekt był
            a co zawołasz takie przyjdzie smile
    • madalenka25 Re: Seba 04.01.11, 14:47
      nie rób scen wink bądź facetem
      • sebtrom Re: Seba 04.01.11, 14:56
        nooooooooooooooooooooooooooo wlasnie
        i to się nazywa argumentacja smile))))))))))
        • madalenka25 Re: Seba 04.01.11, 14:58
          nawet się pfu zaniedbanym jawnogrzesznicą udaje czasemwink
          • sebtrom Re: Seba 04.01.11, 15:16
            ze niby co ?
    • zmienna_elfka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:05
      Ale hm... przeszkadza Ci to jakoś? Bo nie rozumiem, czy się żalisz, czy chwalisz smile) Tak de facto to bycie typowym jest czymś zupełnie naturalnym, ja na Twoim miejscu martwiłabym się, jakby okazało się, że jednak mam jakiś odchył od normy. Pół biedy jeśli pozytywny, ale w drugą stronę to już jest problem smile)
      • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:07
        Efka czyli robi "sceny" i do tego dramatyzujewink
        • zmienna_elfka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:09
          Hahaha mada smile) Zupełnie jak kobieta smile) I tu autor wątku powinien zacząć się zastanawiać dopiero czy oby wszystko ok big_grin
          • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:14
            eeeeeeeeeeeeee tam
            był czas ze starałem się rozumowo brać takie rozmowy....na sczześćie przeszło smile
            • zmienna_elfka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:41
              A teraz bierzesz intuicyjnie? smile) Lol smile)
              • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:43
                intuicja ważna rzecz, ale faceci mają jej jak na lekarstwo....niestety
                ileż razy się przekonałem ze lepiej wychodzi mi z rozumem smile
                • zmienna_elfka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:54
                  Hahaha, zdecydowanie lepiej z rozumem, a idealnie to i z sercem i z rozumem smile) Powiem Ci w sekrecie, że niektóre kobiety też nie mają intuicji suspicious nawet czasem instynkt samozachowawczy nawala suspicious
                  • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:14
                    bo mają zecydowanie bardziej rozwinięte uczucia, moze nie bardziej ale na większa skalę i czasem gubią rozum
                    widocznie u was krwi starcza tylko na zasilenie serca albo głowy...
                    już nie wiem co lepsze smile
                    • zmienna_elfka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:33
                      No najlepiej to nie być naiwną idiotką tudzież romantycznym głupcem smile) Aktualnie na topie jest jednak mimo wszystko myślenie (mówią, że ma przyszłość big_grin) więc ja obstawiam rozum. Jeśli w zgodzie z nim są uczucia - to rewelacyjnie, jeśli nie, cóż tak bywa suspicious
                      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:06
                        ja nie obstawiam - po prostu mam
                        pułapką rozumu jest oczywistosć pewnych faktów oraz rozwiązań....nie ze wszsytkim rozum jednak sobie poradzi bo często udają się rzeczy, które rozumowo nie mają szans...wiec jednak i intuicja przydałaby się smile
      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:13
        ależ skad
        normalnie nie zareagowałbym ale....no nudzi mi się strasznie w pracy....
        se popisałem
        ale już spoksik, biorę się za życie smile))
        miłego
        • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:22
          Seb, no proszę Cię. Rozgrzałem nas kolejnym fajnym wątasem a teraz porzucasz porajdować na harleju ? Nie bądź zwierzę, wracaj ! smile
          • zimna_alaska Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:26
            nieee!
            Seb bądź zwierzę i wracaj!
            i zapomnij o rozsądku, logice czy innych męskich wymysłach. ja naprawdę nie wiem, po co takimi tymi sobie życie utrudniac.
            • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:41
              zwierz jest we mnie ukryty pod maską wychowania i ogłady
              ale jak się do niego odpowiednio dobrać....nawet mruczy smile
            • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:42
              chcesz zeby został...KOBIETĄ ? smile
              no way smile))))
              • zimna_alaska Re: nooooooooo nie 04.01.11, 19:37
                absolutnie NO WAY!
                czyżbyś po moich wypocinach spodziewał się logiki? wniosków? cy cuś?
                • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:07
                  cy cuś raczej "::::::::::::::::::::smile)))))))))))))))))))))))))))))))))
          • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:26
            jak to "rozgrzałem nas"...
            tzn kto tu kogo rozgrzewał.......
            ?????????????????
            • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:35
              no forum.. dyskusje..
              sprawiłeś, że sie usmiechamy...
              (jeszcze????)
              • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:37
                a to najmilsze słowa jakie przeczytałem smile)))))))))))))))))
                • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:44
                  bo ja z natury jestem miławink
                  • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:46
                    słowa były miłe
                    a co do rezty - nie wiem tongue_out
                    • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:50
                      jak mówię ze jestem to jestemwink
                      no dobra czasem
                      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:14
                        z akcentem na....CZASEM smile
                        • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:35
                          https://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif po kobiecemu se w koncie popłacze za te kalumnie..
                          • temperufka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:51
                            ty do miśka nie wyrywaj, bo on słowem potrafi pieścić, a ty ze słowem pisanym masz spore problemy, niestety.
                            misiu, nie lubimy ortów -prawda?
                            • madalenka25 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:58
                              dostałam ostrzegawczy strzał - spadamwink
                              • temperufka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 18:03
                                wolisz uciec niż popracować nad sobą???
                                wiesz, dopieszczanie językiem może i prostsze i przyjemniejsze niż dopieszczenie języka (poprawności językowej- dopowiem, bo możesz nie chwycić) ale warto, naprawdę warto popracować także nad tym drugim.
                                • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:13
                                  Tempi mozesz się zdecydować ?
                                  bo wiesz pieszczenie słowem a jezykiem to zupenie inne tematy...
                                  no tak, ale skąd miałabyś wiedieć stąd takie dowolne uzycie tongue_out
                                  • temperufka Re: nooooooooo nie 05.01.11, 04:44
                                    wiem, wiem -ty wolisz słowem tylko, a szkoda. wink
                                    ale uważniej czytaj i zwracaj uwag ę na detale, których niedostrzegając gubisz sens!
                              • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 19:08
                                Madzia, no proszę Cię. Od razu widać, że Tempiśki nie znasz. Wal odłamkowym, poprawka z bazuki i jako happy end - tuzin sztychów bagnetem. Inaczej myśli, że ksiądz po kolędzie przypedałował. Nigdzie nie chodź. Potrzeba tu Twego wdzięku, uroku, ogłady im błyskotliwości wink
                                Uważaj, odbiję z Nią parę piłek, a Ty się przypatrz wink
                                • temperufka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 19:13
                                  pewnie język szlifuje. ale nie na tym słonko, nie na tym!!! nad słownikiem, książką, nie nad "organami'. wink
                                  • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 19:31
                                    MO najpierw się nauczy z Shifta korzystać, potem wyczyści z zaschniętej kolki wykrzyknik i pytajnik i nie stawia więcej kolki obok laptoka, potem nad wyrobieniem retorycznym popracuje (Mark Tuliusz na początek będzie git) a dopiero za konsulting lingwistyczny się bierze.

Ale żaru w Niej ciągle dużo i zasięg złapała, więc rokuje wink
                                  • zimna_alaska Re: nooooooooo nie 04.01.11, 19:33
                                    ech Tempi, ty nie temperufka ino pilarka. drwal ci potrzebny

https://www.borodziej.pl/galeria/d/4280-1/Pi__a+tarczowa+LOGOSOL.jpg
                                    • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:14
                                      oooooooooooooooooooooo jakie piękne urządzenie....
                                      mamy podobne gusta smile
                            • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:10
                              a Ty ort jesteś ?
                              hmmm
                              czytałem kiedyś o orkach...to coś podobnego ? tongue_out
                              z wygladu widziałem pewne podobieństwa....np kolor zarostu na g łwoie masz podobny...
                            • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:11
                              a Ty skąd o tym pieszczeniu słowem ???????????
                              Tempi czyżbyś coś wyciągała z dalekiej przeszłosci ?
                              o czym nie wiem ?????????????????????
                          • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:08
                            oj kalumnie tak od razu...po kobiecemu wyolbrzymiasz smile))))))))
                            faceci tylko są optymistami smile)
            • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:37
              'RozgrzałeŚ' - powinno być. Walę jakieś tony literówek ostatnio. Wyrażam żal wink
              • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:45
                przyjęte smile
    • temperufka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 15:51
      sebuś! i znowu przeze mnie zostałeś facetem z problemem (małym). czyli jednak wcale "sympatyczna' nie jestem.
      lepiej podopieszczaj lekutko panny na forum, popisz o cichym zaspokojeniu, jak to potrafisz czy o ramionach bedących więzeiniem. i to tak migusiem, przecież nie będe cię prosić! big_grin
      i faktycznie odśnieżania być nie może, bo w tym momencie skończyłoby się darcie kotów, a do tego dopuścić nie można. big_grin
      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:16
        nooooooooooooooooooooo nareszcie smile
        drwisz z mych słów ale jednak....czytasz smile
        jakie to logiczne................
        odśnieżanie odpada z przyczyn życiowo-prozaicznych
        ale
        nigdy nie mów nigdy smile
      • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:21
        w sumie z jednym masz rację - przeszło, poszło trzeba zaczynać nowe rozdzialy smile
        czy przez Ciebie zostałem facetem ?????????????? no to lekka przesada i trochę się dowartościowujesz ale wiesz co ? po tym zdjatku z takim MIlutkim Stworzonkiem a niech ci tam - badź szczesliwa w jakikolwiek dobry dla Ciebie sposób
        no przykro bo zagrałaś poniżej pasa....nie z tym mięsem ale z tym zdjeciem smile
        ja już będę się obchodził delikatnie
        a co do lekutkiego dopieszczania...hmmm....osobiscie preferuję takie mocne, do utraty tchu...mozę dlatego masz problem ?
        spróbuj skorzystać z moich rad tongue_out
        • robert.83 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:33

Czegoś tu nie rozumiem. Że niby dopieszczaliście się, mężczyzn z siebie robilście wzajemnie a Ty zdjęciem jesteś zszokowany? To ona w jakiejś kominiarce była czy jak?!smile

Zwyczaje godowe singli... będziecie mieli chyba osobny rozdział z rycinamibig_grinbig_grin.
          • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 16:41
            To MO jakieś. Jedno i drugie. Dużych liter nie używajo
            • robert.83 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:03

Coto MO? M.O.?
              • gyubal_wahazar Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:27
                Kiedyś u fryzjera podsłuchałem, jak pacholątko w wieku licealnym poprosiło o fryz na MO. I fryzjer go dokładnie mu piórka na gładko wokół mordki przylizał. A potem w radiu było, że MO nie używa dużych liter, bo smutne jakieś i zagubione łazi.

Wyalienowałeś się ze środowisk młodzieżowych. Zaczynam się martwić, że niebawem i Ty od dziewoj będziesz od 'dobrodziejów' obrywał sad
                • robert.83 Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:35

> Wyalienowałeś się ze środowisk młodzieżowych. Zaczynam się martwić, że niebawem
                  > i Ty od dziewoj będziesz od 'dobrodziejów' obrywał sad

Na komplementa, Drogi Kolego, to trzeba sobie zazłużyć wink. Jestem sobie w stanie wyobrazić sytuację (co prawda trochę komiczną), w której 'oooo, dobrodziejuuuu' byłoby po prostu oryginalną formą ekspresji głębokiego uznania.

PS. A to, że się starzeję... tak, wiem.
          • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:16
            ja niesmiały jestem i żeby nie peszyć zamykam oczy.....
        • temperufka Re: nooooooooo nie 04.01.11, 17:00
          z fotą poniżej pasa???? chciałbyś! big_grin
          inni jakoś problemu nie mieli z fotą czy z serdecznościami w moim wykonaniu, tylko ty jeden nie potrafisz uwierzyć, że jednak słodka grzeczna i ułożona, pomimo że temperufka.
          nie obchodź się ze mną deliktanie, wiesz przecież, ze tak nie lubię, nie za często w każdym razie. wink
          ja mam problem???? misiu!!! ale ta utrata tchu to tak troszeczkę za szybko następuje, wolę mocno i długo, ale to przecież też wiesz.
          • sebtrom Re: nooooooooo nie 04.01.11, 21:19
            ot zapomniałem że bierzesz wszsytko tak....dosłownie, i pewne potoczne zwroty mogą być niedokłądnie zrozumiałe smile
            wiem ze trzeba Cię krótko trzymac ale takie nieboże pachlę to jakos tak....no nie wypada smile
            wiesz, ja naprawdę nie zrobię krzywdy żadnemu zwierzątku...szybciej ludziowi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka