Dodaj do ulubionych

Karczewscy-wpisujcie się.........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:11
Przecież ,wiem ,że Karczewskich jest dużo-wpisujcie się,udowodnimy,że to
wielki ród.
Obserwuj wątek
    • vicemichnik Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie 01.09.05, 00:20
      i poszukuje dokumentacji na temat dziadka KARCZEWSKIEGO, chociaż nie wie skąd
      dokładnie pochodził jej dziadek. Mówi, że z okolic Krakowa. Chciałaby studiować
      w Polsce, nauczyła się polskiego, ale nie może dostać wizy i karty pobytu.
      • Gość: re Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:23
        re
      • Gość: re Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:04
        re
        • Gość: K.G. Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:36
          K.M.
          • Gość: Joasia Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:23
            Moja szwagierka z domu,Kraków.
            • Gość: re Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:29
              ...
              • Gość: kar Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:37
                karczewska z domu jestem również.
                • Gość: sołtys Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:38
                  też.
                  • Gość: Bronek Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:33
                    Nazywam się Bronisław,mieszkam z rodziną w Lublinie.
                    • Gość: Grażyna Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:18
                      Jestem Karczewska,ale z domu.Pozdrawiam wszystkich.
                      • Gość: EwaK. Re: Koleżanka z Kazachstanu ma polskie korzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:50
                        Jestem.
    • Gość: ja Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:29
      znam w lublinie rodzine Karczewskich...

a oprocz tego Karczewski mial na nazwisko kierowca cysterny ktory zabil pod
      elblagiem niedawno 5 osob...
    • Gość: karczewska Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:02
      Stężyca/Krasnystaw
      • Gość: aaa Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.piasta.pl 04.09.05, 17:16
        Witam karczewska z białegostoku
    • Gość: Grażyna Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:00
      Jestem ,z domu Karczewska-Śląsk Górny.
    • Gość: Ja... Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:06
      Lublin-blisko Majdanku,mieszkamy.
    • Gość: HA. Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:00
      jestem z rodziny Karczewskich,ale obecnie mieszkam za granicą.
    • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:10
      Karczewscy z Wałbrzycha,ze Strzegomia-odezwijcie się...
    • Gość: Joanna- Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:25
      Joanna-Tychy.
    • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:48
      Wpisujcie się proszę wszyscy o tym nazwisku.
    • Gość: Mała. Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:34
      Jesteśmy...Gdynia.
    • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:32
      co tak mało nas jest-a gdzie kobiety,z domu Karczewskie?
    • Gość: Re. Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:34
      Mieszkamy w Tychach.
    • Gość: Jako Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:04
      Jakub Karczewski....Toruń,cześć wam.
      • Gość: mara Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 17.06.06, 23:43
        a twój tata ma może na imię Andrzej?
    • Gość: Re Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:33
      Wpisujcie się wszyscy,Karczewscy,a może ktoś zna,też niech wpisze.
    • Gość: do-di Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:13
      Dorota-Lublin,z dm.Karczewska.
    • Gość: re Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:05
      Co jest -proszę się wpisywać...
      • Gość: Adam Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 22:58
        Ród Karczewskich oczywiście-Pozdrawiam.
        • Gość: jan Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:24
          też.
          • Gość: Janusz Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:48
            Janusz Karczewski-Gdańsk.
          • cardia Re: Karczewscy-wpisujcie się......... 31.03.06, 20:59
            wujek mojego narzeczonego, Bialystok
    • Gość: robert Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: 195.187.51.* 08.03.06, 17:24
      robert.karczewski@gmail.com - poszukuję członków rodziny Karczewskich (herbu
      Jasieńczyk)ze wsi Skiwy k. Drohiczyna (Podlasie), potomków Julianny (zm. 1892
      r.) i Ludwika Karczewskich (zm. 1893 r.) oraz Julii (1851-1940) i Kazimierza
      (zm. 1915?) Karczewskich. Liczę na kontakt z gałęzią rodziny osiadłą w USA ok.
      1915 r. Podobno pierwotnie rodzina moja przywędrowała na Podlasie z dawnej
      Galicji. Każde zgłoszenie mile widziane.
      • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:43
        Już teraz wiem,o co ci chodziło,oczywiście o nasz ród.
    • Gość: hej Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:21
      Nie bądzcie tacy,wpisujcie się.
      • Gość: re Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:16
        więcej proszę,więcej.
        • Gość: som Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:34
          jestema.
          • Gość: stachu Krakow - wlasciciel Awiteksu IP: *.range81-132.btcentralplus.com 21.04.06, 10:05
            tj. duzej i znanej piekarnii
            znam go osobiscie
            • Gość: goga Re: Krakow - wlasciciel Awiteksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:51
              Proszę przekazać pozdrowienia.Dzięki.
              • Gość: troll Re: Krakow - wlasciciel Awiteksu IP: *.chello.pl 25.04.06, 23:17
                Na pewno się ucieszy z pozdrowień od gogi. Sto lat się z gogą nie widział.
    • Gość: Iza S Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: 195.69.81.* 23.04.06, 18:32
      Poszukuje potomkow rodziny Karczewskich zamieszkalych przed I wojna swiatowa w
      Karczewie pod Warszawa Moim przodkiem byl Piotr Karczewski pocz 19 wieku Moze
      ktos jeszcze gdzies jest...moj mail: paloma62@wp.pl
      • Gość: MAŁA Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:48
        Znam Karczewskich dwie rodziny.
        Jedni mieszkają w Ostródzie a drudzy w Słoneczniku w woj.warm-maz
    • Gość: troll Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.chello.pl 24.04.06, 22:46
      Samo ze sobą tak gawędzisz? To jest chore, albo co najmniej żałosne.
      • Gość: troll Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:13
        To ty jesteś chyba po grypie,i to tej ptasiej.
        • Gość: troll Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.chello.pl 25.04.06, 23:18
          Ja po, ty niestety w trakcie.....
    • itsola Re: Karczewscy-wpisujcie się......... 01.05.06, 20:13
      Czesc!
      ja jestem KARCZEWSKA z domu.Radzyn Chelminski to moje miasteczko i tam mieszka
      duzo Karczewskich.Sa to dwie odmienne rodziny.Pa
      • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:07
        Cześć .Ja też jestem Karczewska z domu,wpisałam się na twój link,kiedyś nie
        zauważyłam twojego i założyłam swój.Pozdrawiam.Goga.
    • pozarski Re: Karczewscy-wpisujcie się......... 18.05.06, 18:36
      Gość portalu: goga napisał(a):

> Przecież ,wiem ,że Karczewskich jest dużo-wpisujcie się,udowodnimy,że to
      > wielki ród.

Nie jestem Karczewski.ale moja wielka milosc z lat szczeniecych nazywala sie
      Elzbieta Karczewska.janek el.
      • konopielka80 Re: Karczewscy-wpisujcie się......... 18.06.06, 10:24
        A ja jestem ciekawa ilu z Was było kiedyś w Karczewie k.Warszawy? Bo chyba od tej miejscowości wzieło się Wasze nazwisko!
        • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:23
          Miejscowość Karczew wzięła się od nazwiska Karczewscy,a nie odwrotnie.Dużo
          czytałam w internecie o Karczewie,ale niestety jak do tej pory nie byłam.
          • konopielka80 Re: Karczewscy-wpisujcie się......... 20.06.06, 09:01
            No i nie masz czego żałować. Jest tam co prawda zabytkowy kościół, który wystepował w ekranizacji "Zemsty" i stary cmentarz żydowski,ale poza tym jest to dziura i ludzie ze specyficzną mentalnością. Aha...i słynne karczewskie bramy.
            • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:42
              Konopielka80,dzięki za bliższe dane.Myślę,że mieszkają też jacyś Karczewscy?
              Pozdrawiam.
              • robert0204 Re: Karczewscy-wpisujcie się......... 01.08.06, 00:38
                ...
                • Gość: gośka Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:19
                  A miało być forum Karczewskich,a może jest a ja nie wiem......
    • Gość: u Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.aster.pl 04.09.06, 20:43
      Karczewscy z Suwalszczyzny. W kraju jest nas ok. 13 tys.
      • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:23
        Witaj w wielkiej rodzinie,,tych 13 tysięcznej.Pozdrawiam.
      • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:45
        Witam i pozdrawiam.
        • Gość: Renata..... Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:41
          Jestem z domu Karczewska,witam wszystkich.Mieszkałam w Lublinie,obecnie Toruń.
          • Gość: Ewa Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 09:06
            Witajcie.Cieszę się,że trochę nas jest o tym nazwisku.Ja pochodzę z Chełma,ale
            od paru lat mieszkam w Wa-wie.Pozdrawiam.Ewa.
    • Gość: Karczewski Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.icpnet.pl 25.01.07, 10:26
      W ubiegłym roku robiłem drzewo genealogiczne mego rodu.Śmiełów,
      Mąkownica,Gniezno,Pakość,Poznań,Szczecin,Berlin to miejsca gdzie są
      prawdopodobnie moi krewni.karj@icpnet
      • Gość: goga Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:47
        Witam.Jak zrobię drzewko swoich,zobaczymy,możliwe,że będą wspólne
        korzenie.Pozdrawiam.
        • Gość: T..... Re: Karczewscy-wpisujcie się......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 16:01
          znałam Bogdana Karczewskiego który pracował w kopalni " THOREZ" w Wałbrzychu a
          mieszkał w "Skarbku"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka