silencjariusz 29.10.21, 21:44 to miejsce gdzie kończy się twoje spojrzenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 21:58 Nie ma co lamentować. Może chodzą po domach i żebrzą o cukierki grożąc psikusem. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:31 Weź też pod uwagę, że prawdziwy Polak katolik nie chodzi po domach i nie żebrze o cukierki grożąc psikusem. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:34 Ja tam nie wiem, ale u mnie na wiosce przed kowidem religijnych było ze 20%, a w /po kowidzie jest z 10%. Niby to celtycki obyczaj ten cały halołin, więc może chodzą ci, co mają poczucie korzeni. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:40 O cholera, u mnie w tym roku na ulicę sprowadziło się parę rodzin z dzieciakami w wieku halołinowym i tych dzieciaków będzie do kupy z piętnaścioro. Może być dym. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 09:04 Bardzo dobry pomysł. I zabójcę bażantów luzem puścić. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:04 Moje spojrzenie kończy się na bałaganie na szafie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:07 Przydałby się Szarlotcie góral pedancik. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:15 Albo może łatwiej byłoby odwrócć łóżko żeby na szafę nie patrzeć . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:17 Mnie by w myślach ta szafa prześladowała. Już prześladuje. Chyba przyjadę zrobić Szarlotcie porządek. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:38 Mnie jakoś nie, ale jakby Sil był tak uprzejmy to i na regale mógłby jakoś rozsądnie książki poukładać Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:54 No nie wiem, może rokiem wydania? Od najstarszej, do najmłodszej? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 22:59 Kiedy słabo widzę. A w książkach druk maleńki. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 23:07 No to nie wiem, może od największej do najmniejszej? Albo Sil niech coś wymyśli. Ja tymczasem idę spać Słodkich snów Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 29.10.21, 23:11 Od najważniejszych. Dobranoc. Odpowiedz Link
obrotowy to kobieta jest ciszą 30.10.21, 00:32 pod warunkiem, ze jest tfoim ukojeniem i marzeniem. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 08:59 silencjariusz napisał: > Przydałby się Szarlotcie góral pedancik. Czemu jej tak źle życzysz? Pedant, że już nie powiem, że pedancik to wg mnie wada.... bo to jakoś skrajnie brzmi.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 09:58 I teraz powinien pojawić się Gwen i powiedzieć, że starasz się mnie tresować, zaniżasz moje poczucie wartości.... Ale gdzież on, no gdzież.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 10:44 żebyś się nie doczekała, że wróci a Ty się dowiesz, że manipulujesz Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 18:47 green.amber napisała: > żebyś się nie doczekała, że wróci a Ty się dowiesz, że manipulujesz > No i się doczekałam.... tylko jakoś jego powrotny wpis brzmi dziwnie perioatywnie.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:10 zdaje mi się, że jesteśmy głupie, złośliwe, czepiamy się pewnie i próbujemy się znęcać nad biednymi oświeconymi panami z forum, coś mi się zdaje, że może mi się coraz bardziej nie chcieć tu zaglądać... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:25 Nakręcacie się nawzajem z Marcysią. Nie wiem z jakiego powodu. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:39 silencjariusz napisał: > Nakręcacie się nawzajem z Marcysią. Nie wiem z jakiego powodu. Silu, no sorry ale dwa wpisy nazywasz nakręcaniem? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 20:00 O widzisz... Teraz próbujesz mi narzucić własną wizję tego, od ilu wpisów zaczyna się nakręcanie. To dobitnie wskazuje na to, że Forumki traktują piszących tu mężczyzn jak osoby z deficytami intelektualnymi... "coś mi się zdaje, że może mi się coraz bardziej nie chcieć tu zaglądać..." Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:33 silencjariusz napisał: > O widzisz... Teraz próbujesz mi narzucić własną wizję tego, od ilu wpisów zaczy > na się nakręcanie. To dobitnie wskazuje na to, że Forumki traktują piszących tu > mężczyzn jak osoby z deficytami intelektualnymi... Nie widzę tu znaku równości. Tak jak to nie ja rzucam tekst, że nie czytacie ze zrozumieniem, czy też lekceważące a komu by się chciało coś sprawdzić czy zrozumieć. No sorry Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:43 Heloł... Przecież wyżej napisałaś, że nie czytam ze zrozumieniem. Czyli znowu zrobiłaś coś, co krytykujesz... Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:47 jestem tak odkręcona, że bardziej to bym mogła być ewentualnie śpiąc Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 20:04 Brawo, trzeba być wyluzowanym. Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 20:48 raczej zależy w którym znaczeniu Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:26 green.amber napisała: > zdaje mi się, że jesteśmy głupie, złośliwe, czepiamy się pewnie i próbujemy się > znęcać nad biednymi oświeconymi panami z forum, coś mi się zdaje, że może mi s > ię coraz bardziej nie chcieć tu zaglądać... > Zdaje mi się, że niektórym się tak zdaje....tylko dlatego, że można mieć WŁASNE, a nie powielane zdanie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:32 Przecież nikt tu nikomu nie zabrania mieć własnego zdania... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:41 silencjariusz napisał: > Przecież nikt tu nikomu nie zabrania mieć własnego zdania... Nie czytasz ze zrozumieniem.... nie jest napisane, że ktoś zabrania Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 20:03 Bardzo możliwe, że nie czytam ze zrozumieniem. Napisz proszę w taki sposób, bym zrozumiał o co chodzi. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:21 silencjariusz napisał: > Bardzo możliwe, że nie czytam ze zrozumieniem. Napisz proszę w taki sposób, b > ym zrozumiał o co chodzi. Że tak zacytuję forumowego guru od prawd wszelkich "komu by się chciało " Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:32 Czyli zachowujesz się w sposób, który u innych krytykujesz... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:35 silencjariusz napisał: > Czyli zachowujesz się w sposób, który u innych krytykujesz... Przecież to takie inteligentne, bystre i dowcipne.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:50 Postępowanie w sposób, który się krytykuje? Nie wydaje mi się. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:32 silencjariusz napisał: > Postępowanie w sposób, który się krytykuje? Nie wydaje mi się. Ależ jakie wygodne.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:35 Pewnie tak, ale źle o nas świadczy. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:39 silencjariusz napisał: > Pewnie tak, ale źle o nas świadczy. Wiem, że to o Was źle świadczy.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:45 He he... Dobra, Twoje na górze. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 08:57 szarlotka_ja napisała: > Moje spojrzenie kończy się na bałaganie na szafie Wystarczy ją zamknąć.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:40 Ej, ale szafa jest cały czas zamknięta. Bałagan jest na szafie Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:45 Można przymknąć jedną, bądź drugą, ewentualnie dwie jednocześnie powieki.... Kontrolowany bałagan nie jest zły.... Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 08:59 Tyle było gadania, a tu śpią. Ja się obudziłem o 4.40 (na jutrzejsze będzie 3.40 ). I już sobie 1h50' pobiegałem. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 09:03 To pewnie z 15 km wychodzi. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 09:04 Może trochę mniej, bo ja się zbytnio nie śpieszę, ale ruch jest. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 09:43 Nie chodzi o to, by biec szybko, tylko o to, by biec długo. Ja niestety prawie nie biegam. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 18:49 Gazeta mnie blokowała. Jakieś problemy z autoryzacją. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 18:54 Ooooo.... Jaki nieprawomyślny komentarz nasmarowałeś? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 18:56 A skąd. Gwenik też był blokowany. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 18:59 Może też coś nawywijał. Ja tam nie wiem, czy on zawsze taki grzeczny jest. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 21:48 Ogólnie to porażka. Sami faceci na forum. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 30.10.21, 22:10 W końcu kobieta się pojawiła. Tylko, że ja już w śpioszkach. Odpowiedz Link
obrotowy Ostatnie echo to jest przed ciszą 30.10.21, 23:41 green.amber napisała: > że co "A buziaczek? "? a niby co ma byc ? modlitwa i Krzyz na Droge ? Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 08:43 czyli wcale Sil nie chciał i wszystko jasne Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 09:42 jak się chce to się szuka sposobu, czyli wszystko jasne Odpowiedz Link
obrotowy Ostatnie echo jest P R Z E D ciszą 31.10.21, 16:18 green.amber napisała: > jak się chce to się szuka sposobu, czyli wszystko jasne > wlasnie. problem ,aby chciec (i moc) Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 18:42 To fakt. Ta zmiana czasu jest bez sensu. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 17:03 Ja jakieś 300 km. Samochodem. Jutro mniej, na szczęście. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 17:08 I nawyprzedzałem wlokące się ślamazary (tyle że bezpiecznie). I sporo debili na drodze widziałem. Chyba dużo niedzielnych w takie dni wyjeżdża i jest trochę niebezpiecznie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 17:32 71. Ale to już chyba koniec sezonu. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 18:42 gwen75 napisał: > Koleżanki odreagowały 😉 No popatrz.... I nie potrzebowały do tego filmiku.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 19:42 gwen75 napisał: > > Silu szkoda dyskutować 😉 No ba.... wiadomo.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:48 Momentami do 15. Siodełko mam za 60 zł. Nonejm z Tajwanu. Nie jest jakoś szczególnie miękkie. Nie kumam czemu Ty i Witek macie problemy z siodełkami. Jeżdżę bez pampersa (czasem powyżej 100km) i jakoś zad mi nie boli. Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 21:50 gwen75 napisał: > marcepanka313 napisała: > > > Tak jak to nie ja rzucam tekst, że nie czytacie ze zrozumieniem, czy też > lekcew > > ażące a komu by się chciało coś sprawdzić czy zrozumieć. > > Totalnie nie jarzysz kontekstu, a rzucasz się jak ryba wyrzucona na brzeg. Może > napij się meliski i świat wyda się piękny. jakby się kto pytał, to ja też nie jarzę Odpowiedz Link
green.amber Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:06 gwen75 napisał: > green.amber napisała: > > > jakby się kto pytał, to ja też nie jarzę > > A powinnaś, bo wiele razy zwracałaś się do Sila lekceważąco jak czegoś nie rozu > miał, lub o coś dopytywał. i pewnie zwracał mi na to uwagę, ale pewnie czytałam bez zrozumienia albo nie jarzyłam, chyba że taki nieśmiały i cierpiał w cichości to się odmeldowuję, nie mam zamiaru być przyczyną czyjegoś cierpienia albo obniżania poczucia wartości do zobaczenia w lepszych czasach Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:16 No i zainwestuj w jakąś amortyzację. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:23 gwen75 napisał: > marcepanka313 napisała: > > > Tak jak to nie ja rzucam tekst, że nie czytacie ze zrozumieniem, czy też > lekcew > > ażące a komu by się chciało coś sprawdzić czy zrozumieć. > > Totalnie nie jarzysz kontekstu, a rzucasz się jak ryba wyrzucona na brzeg. Może > napij się meliski i świat wyda się piękny. Nawet nie próbuj zaniżyć poczucia mojej wartości, bo i tak Ci się to nie uda. Mimo że głosisz poprawne, gładkie pierdolety to i tak w końcu i wychodzi z Ciebie prawdziwe oblicze. Poza wszystkim nie bądź protekcjonalny, bo nie masz ku temu podstaw Nie przeceniaj swoich możliwości co do wzbudzenia moich emocji, bo nie potrafisz, nawet z pomocą internetowych guru. Mój świat jest wystarczająco piękny, bo mój, bo prawdziwy i nie potrzebuję do tego tłumaczy, żeby wiedzieć co jest w życiu ważne. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:28 gwen75 napisał: > silencjariusz napisał: > > > Heloł... Przecież wyżej napisałaś, że nie czytam ze zrozumieniem. Czyli z > nowu z > > robiłaś coś, co krytykujesz... > > Silu to jest tak, że kobieta może krytykować mężczyznę, a on musi to znosić pok > ornie. Jak mężczyzna skrytykuje kobietę to jest sajgon. Wynika to z kulturowego > wzorca, wg którego kobieta czuje się jakby księżniczką, a mężczyzna musi udowa > dniać, że jest w porządku i że jest wystarczająco dla niej dobry. Tak z grubsza > to wygląda. Wiele osób jest tego nieświadomych i czasem wynikają z tego proble > my. Tabuny facetów będą Ci wdzięczne za uświadomienie tych prawd.... Na szczęście dla Ciebie, a może raczej dla przyszłej, niedoszłej księżniczki nie musisz niczego udowadniać Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Ostatnie echo jest ciszą 31.10.21, 22:36 gwen75 napisał: > Pisałem, meliski się napij! 😄 Skoro polecają to znaczy że meliskę piją zdziadziali faceci, a nie prawdziwe kobiety.... Odpowiedz Link
obrotowy spawdzaja sie calkowicie 31.10.21, 23:58 gwen75 napisał: > Są siodełka ze sprężynami, ale nie wiem na ile się one sprawdzają 😉 spawdzaja sie calkowicie masz sodelko ze sprezynami, ramy z resorami i... masz komfort. Odpowiedz Link
witrood Re: Ostatnie echo jest ciszą 01.11.21, 08:24 Jest lepiej, ale nie do końca z szałem. Tyle że ja tyłek mam niemiętki. Do brazylijskich pośladków bardzo mi daleko (i bardzo dobrze ). Odpowiedz Link