Dodaj do ulubionych

Pracownicy z Ukrainy

12.05.20, 14:12
Witam!
Przez wirusa dużo agencji, które ściągają pracowników, nie chce współpracować. Z jednej strony się nie dziwię, ale potrzebuje jak najszybciej pracowników do prac rolniczych. Czy jest jakaś agencja, którą możecie polecić? Słyszałam o PersolGlobal (personglobal.de/pl/home_pl/), natomiast w internecie nie ma wiele opinii. Macie jakieś informacje na jej temat, ktoś korzystał z usług?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.centertel.pl 13.05.20, 13:24
      Znajomy od nich brał ludzi i mówił, że jest załatwili szybko, 5 osób właśnie do gospodarstwa także próbuj
      • matyldakowalska1 Re: Pracownicy z Ukrainy 15.06.20, 14:29
        A nie wiesz jaką ekipę maksymalnie będą w stanie załatwić? Ile osób?
        • Gość: Filip Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.arbelon.com.pl 17.06.20, 16:41
          Najlepiej się z nimi skontaktuj wtedy będziesz miała pewność na 100% co i jak. Ja moge sie wypowiedziec że jak na ekipę 8 osobą to załatwili szybko wszystko.
    • Gość: Iwona Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.arbelon.com.pl 17.05.20, 11:13
      Mąż koleżanki korzystal z ich usług i przyjął nawet 4 pracowników. Mówił, że bardzo kompetentni we współpracy a i Ci ludzie bezproblemowi. Dzwoń śmiało.
    • Gość: AdrianS Re: Pracownicy z Ukrainy IP: 77.111.244.* 25.05.20, 13:35
      Z czystym sumieniem mogę polecić, mają doświadczonych pracowników którzy już pracowali w Polsce, więc chce im się pracować. No i do tego na plus czas, w którym przysłali mi ekipę do współpracy. Jakbyś chciał więcej szczegółów to pisz :)
      • Gość: Arekpiek Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.centertel.pl 27.05.20, 21:27
        A jak szybko działają ?
        • matyldakowalska1 Re: Pracownicy z Ukrainy 02.06.20, 15:58
          Oni chyba tych pracowników mają w PL, bo bardzo szybko ich przysyłają, ale musiałbyś się skontaktować.
    • matyldakowalska1 Re: Pracownicy z Ukrainy 02.06.20, 16:03
      A jak z tym PersonalGlobal wygląda od strony szybkości załatwiania pracowników? To znaczy oni są już w PL, czy jak?
    • matyldakowalska1 Re: Pracownicy z Ukrainy 10.06.20, 15:17
      Mój znajomy korzystał z ich usług i bardzo sobie chwalił. Ludzi mimo wirusa załatwili im szybko, była to praca fizyczna, kosztowo też nie wyglądało to źle. Ludziom chciało się pracować po prostu, bo już wcześniej pracowali w PL.
      • Gość: JurekTy Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.arbelon.com.pl 15.06.20, 13:52
        Mam to samo. Ja wziąłem sobie 10 osób, gonił mnie czas, wyjaśniłem poprosiłem żeby było jak najszybciej i po 2 dniach miałem już kontakt, super !
        • Gość: Paweł Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.20, 00:56
          Czas to pieniadz wię Person Global sie sprawdza
    • Gość: Adam Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.arbelon.com.pl 25.06.20, 18:39
      Ja jako były pracownik moge sie wypowiedzieć na temat pracy w PG. Jesli chodzi o samą firme podchodzą profesjonalnie i dość rygorystycznie co wpływa na realizacje zamówień. Wiadomo jesli chcesz pracować prace masz. Zasady panujące tam wpływają dobrzena zamówienia bo nasz czas realizacji jest nie do przebicia z tego względu ze jestesmy na miejscu co daje duzy plus
      • julia_mykhailiuk Re: Pracownicy z Ukrainy 31.07.20, 11:47
        Tutaj znalazłam pracowników, bardzo szybko i skutecznie. Polecam!
        pl.europa.jobs/pracodawca/
    • Gość: leonkorner Re: Pracownicy z Ukrainy IP: *.kim.in.ua 12.08.20, 15:04
      Jak trzeba czybko zatrudnić ludzi ze wshodu to polecam pracownicy z Ukrainy ukraincydopracy.pl/ Szybkie i latwe zatrudnienie bez pośredników
      • julia_mykhailiuk Re: Pracownicy z Ukrainy 21.08.20, 09:57
        Polecam ten portal - można znaleźć zarówno jak i pracowników ze Wschodu tak i z Polski - pl.europa.jobs/pracodawca/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka