Dodaj do ulubionych

Praca w OZE

06.06.18, 12:40
Kumpel zna ma ekipę i współpracują w okolicach Grudziądza z Columbus, dlatego podrzucam:

Lider rynku szuka ekip montażowych!

Columbus Energy S.A.- jesteśmy numerem jeden na rynku instalacji fotowoltaicznych w Polsce. Większość instalacji paneli słonecznych na dachach domów rodzinnych i w biznesie to nasza zasługa!

Dynamicznie się rozwijamy, więc w całej Polsce poszukujemy nowych ekip montażowych
i instalatorów OZE.

Gwarantujemy Ci:
• ciągłość pracy (do 5 instalacji tygodniowo dla pojedynczej ekipy instalatorskiej),
• stałość zleceń w pobliżu miejsca zamieszkania,
• opiekę koordynatora instalacji (umówiony harmonogram prac, zapewnienie logistyki, dostawy kompletnego sprzętu, pomoc techniczną),
• szkolenia produktowe,
• niezbędne wyposażenie marketingowe.

Współpracują z nami najlepsi fachowcy w całym kraju. To ludzie z pasją, doświadczeniem oraz uprawnieniami SEP/UDT.

Do współpracy zapraszamy zarówno doświadczone, jak i początkujące ekipy. Dzięki autorskiemu programowi szkoleń - łatwo przyswoisz tajniki montażu instalacji fotowoltaicznych.

Razem z Columbus Energy S.A. bądź numerem jeden na rynku instalacji fotowoltaicznych w Polsce!

Skontaktuj się z nami: columbusenergy.pl/kariera/instalator-oze
Obserwuj wątek
    • sebenston Re: Praca w OZE 07.06.18, 09:06
      sprzedaja te czarne bardziej wydajne panele
    • edkinko Re: Praca w OZE 18.06.18, 09:15
      Piszą o nich na portalach eko, więc jest dobrze: gramwzielone.pl/energia-sloneczna/31457/lider-rynku-fotowoltaicznego-szuka-ekip-montazowych
      ekipy w całej Polsce - panele sie montują - spółka/firma jest wypłacalna - nic tylko brać jak się ma uprawnienia
    • anapaa Re: Praca w OZE 05.07.18, 09:39
      Rozmawiałam z ich doradcą o panelach i o kotłach - jestem w trakcie zmiany źródła energii w domu - mam brzydkiego kopciucha i chcę się go pozbyć :) firma jest bardzo ok! pomagają, nawet jak się jeszcze z nimi umowy nie podpisało
    • edkinko Re: Praca w OZE 06.07.18, 09:38
      Teraz dają instalację na rok do przetestowania w domu. Montują na dachu lub w ogrodzie, działa sobie przez rok, potem jak się człowiek rozmyśli, to może oddać, a firma zwróci kasę. Klientów im pewnie przybędzie. Więcej info: swiatoze.pl/testuj-instalacje-fotowoltaiczna-przez-rok-przelomowa-oferta-od-columbus-energy-s-a/
      • anapaa Re: Praca w OZE 20.07.18, 13:12
        owszem! są pewni sievie i tego co sprzedają :) dobra firma!
        • edkinko Re: Praca w OZE 20.07.18, 13:54
          Firma, która daje instalację fotowoltaiczną (która kosztuje sporo kasy) na rok do sprawdzenia, potem ewentualnie zwraca kasę, musi być pewna siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka