karen64 13.03.08, 16:47 wpadajcie tu i piszcie.tam bylo az 884 posty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarzyna Re: Wpadki w serialach II IP: 62.87.160.* 19.03.08, 13:29 We wczorajszym Mjm Kuba rozmawiał z Marzeną. Jak kamera skierowana była na Kubę to widać było ze Marzena nie ma torebki. A jak kamera skierowana była na Marzenę to miała torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Wpadki w serialach II 19.03.08, 13:55 raz miala Marzena rękawiczki ,raz nie! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Wpadki w serialach II 19.03.08, 19:34 ha ha,pojawiajace i znikajace rekawiczki i torebka-to musi byc magia ekranu! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Wpadki w serialach II 21.03.08, 16:11 Emiotwany w środę odcinek 40-latka "Gdzie byłaś czyli Szekspir. Dokładniej początek z "poniedziałkowym teatrem telewizji" Chyba to już kiedyś pisałem, ale wypatrzyłem to już bardzo dawno temu. Chodzi o to, że córka KArwowskich mówi, że "wczoraj" dostała dwójkę z geografii a wychodzi na to, że jest poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Wpadki w serialach II IP: *.spray.net.pl 21.03.08, 17:10 W "Czterdziestolatku roi się od błędów! Przykłady: w odcinku o oddaniu Trasy Karwowski ma wolne i sprawdza samochód przy pomocy Marka a ten się broni mówiąc, że na jutro musi się nauczyć "od Litwo do łono"! Trasę oddano 22 lipca a więc są wakacje! Odcinek o śmierci kolegi o imieniu Marian - na tabliczce na grobie pisze, że zmarł 5 maja a za chwilę Karwowscy i dr Karol oglądają Festiwal w Sopocie, który jest w sierpniu! Co kilka odcinków zmienia się numer mieszkania Karwowskich, raz jest to 138 - to do Walendziaka w odcinku o tworzeniu klubu osiedlowego a Madzia do prof Koziełło mówi, że to 172! Błędy można wymieniać jeszcze długo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Wpadki w serialach II IP: *.acn.waw.pl 21.03.08, 18:20 adam w klanie - raz żyje raz trup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Wpadki w serialach II IP: *.lublin.mm.pl 26.03.08, 12:51 Wczoraj w "Plebanii"-Joanna w domu miała obraczkę na palcu,potem jak przyszła do Tracza nie widziałam juz obrączki,a Osa w ogóle nie miał obrączki,trochę dziwne,że małżeństwo dopiero po ślubie i już bez obrączek chodzi.Nie,żebym się czepiała,po prostu wyłapałam nieścisłości w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wpadki w serialach II IP: *.centertel.pl 27.03.08, 11:27 Wpadka to dopiero będzie jak Jacuś z Klanu zapyli Donatkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Wpadki w serialach II 27.03.08, 14:45 Dla mnie wpadką było LIMO Tomka (taksówkarza) z "M, jak miłość" W odcinku, kiedy uratował tam jakiegoś przechodnia i wdał się w bójkę z tymi bandziorami, nabił sobie limo. Przyszedł do biura Gośki, a ona oczywiście troskliwie się nim zaopiekowała. Chwilę potem (jakieś 5-10 minut) Tomek już lima nie miał. Tylko plaster na czole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Wpadki w serialach II IP: 62.87.160.* 02.04.08, 09:42 "Na wspólnej" mała wpadeczka. Córka Grześka w domu miała 3 kiteczki tak zawinięte, a w gabinecie u detektywa miała 3 normalne kiteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Wpadki w serialach II IP: *.wro.vectranet.pl 02.04.08, 14:17 pocz ym znów miała zwiniete w ostatniej scenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Wpadki w serialach II IP: *.rzeszow.mm.pl 06.04.08, 13:17 Nie. W domu trzy zwinięte kiteczki, na podwórku 3 normalne i u detektywa znów zwinięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapałka Re: Wpadki w serialach II IP: *.wol.vectranet.pl 02.04.08, 21:34 A teraz pojawił się nowy serial \"Teraz albo nigdy\" czy coś tam takiego. I... grupa ludzi jedzie na Maderę spędzić tam \"sylwestra\". Panie się nudzą, a mężczyźni z zainteresowaniem ponad miarę oglądają MECZ! Na żywo, bo chyba powtórka by ich tak nie zainteresowała. A przecież w tym czasie sezon piłkarski już dawno skończony i żadne mecze międzynarodowe się nie odbywają!! Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Wpadki w serialach II 03.04.08, 16:40 Scena relaksu Marysi i Rogowskiego w mieszkaniu Kotowicza. Ona ubrana w galową sukienkę, w rajstopach i butach z podkulonymi butami, siedzi w fotelu i czyta książkę. On zapięty pod szyję w białej koszuli, również przegląda jakieś artykuły. Czy tak "na sztywno" relaksują się ludzie po pracy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Wpadki w serialach II 03.04.08, 17:18 tak,oni sa nieskalani,sztywni...i tak pedantyczni,ze pewnie nawet w nocy jak Rogowski zaczepia Marie,to ona mowi`dobrze Arturze,ale uwazaj nie pogniec poscieli`... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamcie teraz albo nigdy IP: 213.17.170.* 07.04.08, 12:04 poszukiwania baski: jak zauwazaja, ze jej nie ma, jest jasno, jak pokazuja zagubiona baske, jest ciemno, jak postanawiaja zaczac ja szukac, jest jasno, jak wychodza jej szukac jest ciemno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: teraz albo nigdy IP: *.wro.vectranet.pl 07.04.08, 15:50 w scenie w barze główna bohaterka (zapomniałam imienia, grana przez Żmudę) raz ma grzwykę na lewo, potem na prawo, a potem znów na lewo: Komicznie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: teraz albo nigdy 07.04.08, 23:01 a w dzisiejszym MjM Kinga raz miała chrypkę a raz nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portaluuuuuuu Re: teraz albo nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 23:40 Przez Was zaczęłam na te durnoty uwagę zwracać. W mieszkaniu Igora z "Na Wspólnej" w kuchni, na tej samej ścianie (chyba niepoprawnie się wyraziłam??) są drzwi do pokoju, a zaraz obok okno. Kuba dostaje w barze drinka z lodem, a za sekundę wypija bez lodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Na Wspólnej - mieszkanie Igora IP: *.wro.vectranet.pl 08.04.08, 18:19 w ogóle to mam wrażenie, że te drzwi to prowadzą do wszystkiego innego w jego mieszkaniu - raz do łazienki, raz do sypialni, a jeszcze raz do szafy z ciuchami. Dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Wpadki w serialach II IP: 62.87.160.* 08.04.08, 07:24 Tak, tak drinka z lodem Kuby też zauważyłam. Chyba połknął. haha Teraz też wyszukuję wpadek w serialach. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Wpadki w serialach II 08.04.08, 12:42 W MJM wszystkie smaochody maja rejestracje zaczynajace sie na WPI lub WGR, niezaleznie do tego czy bohater serialu mieszka w Wawie, czy tez dojedza z bardzo daleka z wyjatkiem aut na niemiekcich numerach). Typowym przykladem jest Madzia i jej ojciec, ktora nie wjedzala do domu m.in, dlatego poniewaz miala bardzo daleko, a jej tatus odwiedzal corcie, przyjedzajac do niej autkiem na numerach z Piaseczna:) Inna glupota, ktora jest pedzona w MJM w zwiakzu z Madzia, jest motwy jak Mroczek odwozac ja do domu, przejezdza przez Wisle, na praska strone:) o ile pamietam tam nie ma Piaseczna:) Kolejna wtopa to tez z MJM, wspomiany motyw jak Santa Maryja i Santana spedzaja wspolnie wieczor. Santa sciemnia ze musi sie doksztalcac w domu bo na inne formy nauki nie ma czasu:) no coz każdy lekarz i lekarz dentysta powinien uzyskać 200 punktów edukacyjnych w sposób i na zasadach określonych w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia, w okresie od dnia 6 listopada 2004 r. do dnia 5 listopada 2008 r. Punkty edukacyjne wyniku zdobywa sie po odbycia szkolenia, kursu, uczestnictwa w zjeździe lub kongresie, jeżeli organizatorem tych zdarzeń jest podmiot posiadający uprawnienia do prowadzenia kształcenia wynikające z obowiązujących zapisów ustawowych. Wychodzi na to ze Santa to nieuk i klamca, a do tego wykonuje swoj zawod z naruszeniem prawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Wpadki w serialach II 08.05.08, 19:49 O ile wiem w filmie nie ma Piaseczna jako takiego. Jest fikcyjny Gródek. Dlaczego więc droga nie ma być fikcyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Wpadki w serialach II 13.05.08, 00:14 Punkty można wszak zdobywać również tłumacząc publikacje i pisząc własne. Ew. - wersja dla cieniasów ;) - rozwiązując akredytowane testy. Wszystko dla domatorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: Wpadki w serialach II 03.09.08, 18:15 nowy sezon - nowe wpadki :) wczorajsze m jak miłość: gosza najpierw ma zawiązaną chustkę tak, że "dynda" taki trójkącik, wchodzi do mieszkania - ma elgancko zawiązaną prosto, po czym w nastepnej scenie znowu z rożkiem. aaa i to słynne niebieskie niebo u Lucków ;] szarówa na dworze, wszyscy w płaszczach, a u seniorów niebo jak marzenie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
n83 Re: Wpadki w serialach II 09.04.08, 07:33 W jakimś z ostatnich odcinków Klanu, Monika rozmawiając z byłą teściową jej syna, wkładała tulipany (żywe, nie sztuczne) do wazonu, w którym nie było wody..a potem tenże wazon odstawiła na półkę. Czy kwiatki nie potrzebują wody, czy może ja coś źle rozumuję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wpadki w serialach II IP: 80.54.108.* 09.04.08, 13:49 tulipany jak postają w wodzie dwa dni to robią sie wielkie kielichy rozrosniete i jak dla mnie wyglada to nieladnie.lepiej niech stoja bez wody i ładnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Wpadki w serialach II 09.04.08, 10:08 Mnie śmieszy też to, że we wszystkich telefonach komórkowych,(obojętnie, czy w MJM, czy w Klanie) jest taki sam dzwonek. Takie charakterystyczne "dryndolenie" :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ania2613 Re: Wpadki w serialach II 09.04.08, 13:55 juz jakis czas temu zauwazylam,ze w Na Wspolnej wszyscy maja kom Samsungi z klapka Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wpadki w serialach II 09.04.08, 14:51 > juz jakis czas temu zauwazylam,ze w Na Wspolnej wszyscy maja kom > Samsungi z klapka To bardziej kryptoreklama niż wpadka. Zresztą w Na Wspólnej zdarza się to częściej, np. od pewnego czasu w połowie scen ktoś korzysta z laptopa. Co ciekawe, laptopy nigdy nie są podłączone kablem do gniazdka (no ok, korzystają w domu z zasilania z baterii :P) i każdy korzysta z internetu - ciekawe tylko jak, skoro żaden z tych laptopów nie ma stacjonarnego internetu ani podłączonego modemu. Na dodatek ekran jest zawsze cały czarny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Wpadki w serialach II 09.04.08, 19:04 A o internecie dostarczanym drogą radiową nie słyszałaś? Wtedy nie potrzeba kabelków, ani czegokolwiek innego:) A że czary ekran to już inna sprawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipciakowa Re: Wpadki w serialach II IP: *.chello.pl 26.06.08, 17:50 tak, albo ładuja gary do zmywarki i kilku sekundowe ujęcie, jak to dorzucaja Calgonit, albo jedza Kinder Bueno, albo Rafaello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Wpadki w serialach II IP: 62.87.160.* 25.04.08, 08:50 Ale wczoraj "na wspólnej" w jednej scenie nie przejeli się, że widać mikrofony. U Romana w domu. Kamerzysta siedział chyba na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone ostatnie NDiNZ 25.04.08, 14:44 Latoszek odwozi teściową i jadą cinquecento (granatowym), a chwilę później dalej jedzie lanosem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: ostatnie NDiNZ 25.04.08, 15:15 tez myślę, że po wysadzeniu teściowej powinien to być chociaż audik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Wpadki w serialach II IP: *.lublin.mm.pl 25.04.08, 18:31 W Klanie ostatnio obchodzone byly imieniny Jerzego,a 13 marca byly imieniny Krystyny i w odcinku nawet slowkiem nie bylo wspomniane ze Krystyna ma imieniny,a jeszcze kilka lat temu byly hucznie obchodzone "imieniny u Krystyny".Niby nic ,ale jednak mala wpadka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wpadki w serialach II IP: *.ilabs.pl 29.04.08, 14:54 W "Na dobre i na zle" jak pojawia sie jakis zagraniczny naukowiec lub niesamowicie zdolny zagraniczny doktor to on zawsze mowi piekna polszczyzna, bo mial matke Polke. Ja wiem, ze Matka Polska to prawdziwy skarb, sama taka mialam i sama jestem, no ale bez przesadyzmu... A Donovan nie mial matki polski i tez po polsku pieknie smiga z rosyjskim co prawda akcentem, ale chcialo mu sie dla Meg polskiego nauczyc. Natomiast Meg nie mowi po rosysku i mimo polowy zycia spedzonego w Australii ani raz nie powiedzial nic po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawik Re: Wpadki w serialach II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 17:27 matka polska? o czym ty gadasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: Wpadki w serialach II IP: *.wro.vectranet.pl 29.04.08, 18:43 to samo było w "Teraz albo nigdy", gdzie Buzek pracowała w NASA w USA i miała mężą Amerykanina i zrobili taką zajawkę, że on wchodzi mówi do niej po angielsku, a ona mu odpowiada po polsku i oczywiście, on łamaną polszczyzną też jej odpowiada. Cóż za poświęcenie ze strony mężczyzn w tych serialach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Wpadki w serialach II IP: *.lublin.mm.pl 29.04.08, 23:25 To bylo tak ze on mowil do niej po angielsku ,z ejej nie zdradzil a ona do dziewczyn/juz teraz /po polsku jak to bylo z ta zdrada ,ze ma dziecko /ja tak zrozumialam./ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Wpadki w serialach II 30.04.08, 17:33 Klan - Leszek jest podejrzany o zabójstwo męża Bogny ponieważ był świadkiem koronnym. Tyle że jako świadek koronny nie mógł nikogo zabić, bo taki jest podstawowy warunek tego statusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osochozzi Re: Wpadki w serialach II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 19:46 piotr7777 napisał: > Klan - Leszek jest podejrzany o zabójstwo męża Bogny ponieważ był > świadkiem koronnym. Tyle że jako świadek koronny nie mógł nikogo > zabić, bo taki jest podstawowy warunek tego statusu. słucham?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Wpadki w serialach II 04.05.08, 10:39 > słucham?? Zabójca nie może być świadkiem koronnym. Więc to że Leszek był takim świadkiem jest argumentem na jego korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osochozzi Re: Wpadki w serialach II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:37 piotr7777 napisał: > Zabójca nie może być świadkiem koronnym. Więc to że Leszek był takim > świadkiem jest argumentem na jego korzyść. bardzo ciekawa teoria. ja jednak uwazan ze status swiadka koronnego nie moze zagwarantowac tego, ze dana osoba nie stanie sie zabójcą. a przeciez Leszek najpierw był swiadkiem koronnym (w zupełnie innej sprawie), a dopiero potem potencjalnym zabójcą męża Bogny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wpadki w serialach II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:49 Dziś rano w "Plebanii" - ta policjantka oddała odznakę i odeszła z Policji. Potem przyszła do Osy - ok że w mundurze, może nie miała się w co przebrać, ale miała przy pasie kaburę z bronia i kajdanki. To co - prywatne były ? Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Wpadki w serialach II 04.05.08, 23:34 może dopiero będzie biegać z obiegówką, widać odznakę oddała "symbolicznie" Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Wpadki w serialach II 08.05.08, 19:04 Monika Ross z Klanu leży z nogą w gipsie. Nawet śniadanie jej trzeba podawać na kolanka, bo jest "chora", że sama nie dosięgnie po kanapkę, ale MAKIJAŻ w pełni. A jakże. Idealny make-up i fryzura. Jakby prosto co wyszła z salonu piękności. Widać choroba i gips jej służą. hehe Śmiać mi się chce z tego jak w Klanie tylko ktoś ma kłopoty to od razu proponują im niezastąpionego Pana Rafalskiego. Czy w tej Warszawie serio nie ma innego (lepszego) psychologa? Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Wpadki w serialach II 08.05.08, 19:51 To, że kobieta ma nogę w gipsie nie znaczy że nie może być zadbana. Nie widzę tu wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Wpadki w serialach II 08.05.08, 20:26 Rzecz w tym, JAK może wykonać perfekcyjny makijaż, gdy ma problem z obsłużeniem się przy śniadaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Wpadki w serialach II 08.05.08, 20:43 MOze trzymać lusterko i przybory do makijazu przy łózku i malowac sie na półsiedząco. przecież ma złamana nogę a nie rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Wpadki w serialach II 09.05.08, 07:57 shaolinka 08.05.08, 19:04 Monika Ross z Klanu leży z nogą w gipsie. Nawet śniadanie jej trzeba podawać na kolanka, bo jest "chora", że sama nie dosięgnie po kanapkę w takim wypadku wykonanie precyzyjnego makijazu jest dosc watpliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyytyty Re: Wpadki w serialach II IP: *.aster.pl 09.05.08, 09:15 może po prostu nie zmyła jeszcze tego, który miała na żaglach Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Wpadki w serialach II 09.05.08, 10:35 to wy nie wiecie, że w polskich szpitalach sa zatrudnione na etatach makijażystki i kosmetyczki w ramach NFZ oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Wpadki w serialach II 09.05.08, 10:43 moze Monia ma makijaz permanentny ? no bo codziennie klasc tyle warstw glazury i terakoty,komu by sie chcialo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Śliczna i wypoczęta Marta kilka minut po porodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 12:57 Wczorajszy odcinek NW ,cała rodzinka przy łóżku kilka chwil po porodzie a Marta bez problemu siada na łóżku z pełnym makijażem ,ułożonymi włosami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Śliczna i wypoczęta Marta kilka minut po poro 09.05.08, 16:24 Oj czy Marta ma kiedykolwiek wlosy ulożone? Nieee:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu Re: Śliczna i wypoczęta Marta kilka minut po poro IP: *.wro.vectranet.pl 09.05.08, 18:49 mnie się też podobało, że kilka minut po porodzie elegancko siedziała, jakby w ogóle nie rodziła. I w ogóle nie była zmęczona, tylko uśmiechnięta i uradowana, że wszyscy się zlecieli i stoją nad nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anettta Re: Śliczna i wypoczęta Marta kilka minut po poro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:10 To ja pamiętam jak Żanetka rodziła w NM i tuż po porodzie siedziała sobie jak nigdy nic PO TURECKU!!!! (ałć!!) Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Wpadki w serialach II 09.05.08, 13:45 W środowym You Can Dance była taka akcja, że Artur po skończonym tańcu, kiedy było zbliżenie na jego twarz ewidentnie miał na czole siniaka. Taką małą okrągłą fioletową plamkę. Chwilę później było ujęcie, że pokazywali jury, a potem znowu Artura i ku mojemu zdziwieniu plamki nie było. Była skrupulatnie przypudrowana. Tylko jak? w 1-2 sekundy? bo przecież program jest na żywo. Teraz to już mam wątpliwości, co do tego, że cokolwiek jest na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justok Re: Wpadki w serialach II IP: *.chello.pl 13.05.08, 18:15 Teraz albo nigdy - z ostatniej niedzieli. Marta szykuje się do klubu, taxi już pod domem. Ma fajny niebieski cień na oczach, już schodzi na dół. W klubie już brązowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Wpadki w serialach II 13.05.08, 18:33 We wczorajszym MjM Krzyś czuje nadchodzący atak astmy i inhalatorem non stop aplikuje sobie lek wziewny. 1) Jako wieloletnia i doświadczona astmatyczka stwierdzam, że nie ma leków wziewnych, które można tak stosować! 2) Pogotowie bierze Krzysia z atakiem astmy i układa go na noszach, Dla astmatyka nie ma w zasadzie przy ataku gorszej pozycji niż leżąca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobza majowe plenery - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 19:58 wszyscy mamy za oknem maj, i w Klanie tez maj - no na bieżąco przeciez, tylko ze drzewa w parku po którym przechadzała sie Ola z Mirkiem były kompletnie łyse! ja rozumiem ze kręcili to w lutym czy w marcu, ale w takim wypadku mogli darowac sobie sceny w plenerze. zastanawiałam sie czy statystom z tej sceny kazali ubrac sie na letniaka i udawac ze nie marzną. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wpadki w serialach II 15.05.08, 23:31 Może nie wpadki, ale niedorzeczności (Na Wspólnej). 1. W dzisiejszym odcinku mały Ksawery będąc w domu i leżąc w łóżeczku był ubrany prawie jak do wyjścia na spacer (łącznie z czapeczką na głowie). Ja się nie znam, ale moja mama to wyśmiała. Temu niemowlakowi musiało być baaardzo gorąco... 2. Tak mi się przypomniało - jakiś czas temu policjant Sławek odwiózł Renatę do Warszawy, po wizycie u rodziców Żanety. W rozmowie z matką Renata cieszyła się, że mogła przyjechać samochodem, bo gdyby wybrała pociąg, to teraz dopiero przesiadałaby się w Kutnie. Żaneta pochodzi spod Jarocina - więc jedynym miastem na trasie do Warszawy, gdzie trzeba się przesiąść jest Poznań. Z Poznania do Warszawy jedzie się przez Kutno, ale bezpośrednio i nie trzeba się przesiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Wpadki w serialach II 16.05.08, 18:01 Jestem fanka na wspolnej i dorzuce moja obserwacje wpadki z tym malym Ksawerkiem - gdy sie urodzil i zeszli sie dziadkowie to nad spiacym w lozeczku noworodkiem pol odcinka gadano szeptem (niepotrzebnie w ogole, ale pominmy ten szczegol) natomiast we wczorajszym odcinku, po strasznych placzach przeciez Ksawerego zeszli sie kumple rodzicow, Igor, max, zuza, ten student medycyny i darli mordy az milo, Marta nie poprosila zeby byli ciszej? Albo szeptem, albo na full halas przy tym dziecku. Ponadto totalna wpadka nw jest renata - jej miny gdy policjant ja caluje sa straszne, ja na jego miejscu bym jej nie tykala, gdyby mi robila takie uniki przed kazdym dotknieciem czy cmokiem. w ogole sobie nie wyobrazam jak ona daje rade uprawiac seks, taka swietoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Poparzenie III stopnia IP: *.aster.pl 17.05.08, 12:08 Agata siedzi i pije herbatę, Igor zaczyna wycierać jej włosy, nagle dziewczyna oblewa go wodą (no cud normalnie) i Igor zostaje tak ciężko poparzony, że dostaje zwolnienie lekarskie. Jak jest zatem możliwe, że Agata pijąc herbatę-wodę nie poparzyła sobie przełyku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Poparzenie III stopnia 17.05.08, 13:35 Ojej, nie czepiaj się, Igor po prostu jest bardzo delikatnym chłopakiem, Agata jest twarda i wrzątek jej nie straszny:D też na to zwróciłam uwagę ale jakoś tak już ręce mi opadają od tych głupot w serialach, że nie chce mi się pisać nawet o tym:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Poparzenie III stopnia IP: *.aster.pl 17.05.08, 14:50 Tak Igor jest takii delikatny, on by nie mógł jak Renata 2 dni po domu Sławka w kozakach popylać:D Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Wpadki w serialach II 21.05.08, 21:44 "M jak miłość" - Marysia oznajmia, że idzie wziąć kąpiel, po czym wraca z łazienki w szlafroczku, tuż po kąpieli, ale oczywiście w pełnym makijażu. Takie sceny powinny być wg mnie bardziej naturalne. Idzie się kąpać, a twarzy nie myje czy co? Poza tym podróż poślubna Olgi i Kuby. Wcześniej Kuba ciągle narzekał na kasę, a raczej na jej brak. Ciągle nie miał wypłaty, albo dostawał z opóźnieniem. Nawet 200 zł nie miał pożyczyć. A tutaj takie wystawne wesele no i taka podróż poślubna, w super pensjonacie z szampanem itp. Ciekawe skąd ten biedny były policjant wziął na to pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Wpadki w serialach II 21.05.08, 22:41 najlepsze było jak ciągał te biedną Olgę ze zwichniętą nogą po całym Kazimierzu, od rana do wieczora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.nick Re: Wpadki w serialach II 22.05.08, 08:57 A tak poza tym... To teraz przyjęcie weselne urządza się tylko tak po młodzieżowemu? W klubie? A rodzina won do domu zaraz po ślubie? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.nick Re: Wpadki w serialach II 22.05.08, 08:49 > 200 zł nie miał pożyczyć. A tutaj takie wystawne wesele Mnie intryguje, bo nie śledziłam uważnie... To wesele było w "Oazie"? I tam nagle wyrósł hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wpadki w serialach II IP: 80.54.108.* 22.05.08, 11:40 cały wątek ich wesela był bez sensu.wesele w oazie, bez rodziny bo rodzina mlodego sie obraziła, ojciec młodej chory to i matka nie przyjeżdża bo musi sie nim opiekować.jakbym byla matką to mój mąż musiałby na zawał umierać zebym została w domu i na ślub corki nie pojechała.a wujek kuby jak przyszedł na ślub to nie mógł na wesele bo sie musiał krzysiem opiekować.wszystko jeden wielki bezsens Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Wpadki w serialach II 23.05.08, 11:01 > cały wątek ich wesela był bez sensu.wesele w oazie, bez rodziny bo rodzina > mlodego sie obraziła Taka mała dygresja: tylu nabzdyczonych na siebie rodziców i dzieci na km2 co w MjM to nigdzie nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wpadki w serialach II IP: 80.54.108.* 22.05.08, 11:41 zapomniałam o jednym:wynajmowanie hotelu dla ludzi, którzy mieszkają w warszawie to już jest mega pała jak dla mnie.jakby nie mogli po weselu taksówką do swojego pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
herbatka.jasminowa Re: Wpadki w serialach II 22.02.09, 20:02 Poza tym podróż poślubna Olgi i Kuby. Wcześniej Kuba ciągle narzekał na kasę, a > raczej na jej brak. Ciągle nie miał wypłaty, albo dostawał z opóźnieniem. Nawe > t 200 zł nie miał pożyczyć. A tutaj takie wystawne wesele no i taka podróż pośl > ubna, w super pensjonacie z szampanem itp. Ciekawe skąd ten biedny były policja > nt wziął na to pieniądze? z handlu narkotykami z policyjnej przechowalni, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Wpadki w serialach II 22.05.08, 17:40 Po młodzieżowemu....Sądzę, że odbyło się to w Oazie, bo po pierwsze - na weselu była sama młodzież, a po drugie - taniej było wynająć klub od kumpla, czyli od Pawła. A może nawet dostał wynajem za darmo w ramach prezentu ślubnego hehe. Z tym hotelem to też dziwna sprawa. Skąd on się tam nagle wziął to też nie wiem. No i po co tam w ogóle nocować, skoro wszyscy byli z Warszawy, a przecież Olga ma swoje mieszkanie. Z tym ciąganiem Olgi po Kazimierzu to też przesada, najpierw Kuba zmartwiony mówi, że "zabierze ją na krótki spacer, bo nie może forsować nogi", a przez cały odcinek ją ciągał, po mieście, wąwozach, lasach, górach i dolinach. Heh. Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Wpadki w serialach II 23.05.08, 13:16 to może teraz coś o "Barwach (nie)szczęścia" .. wczoraj siostra Pawła spotkała się ze "swoim informatykiem", którym, o dziwo okazała się mąż Malwiny! hmm, wydało się to dość nielogiczne, w końcu, jak to wszyscy Zakrzewianie mówią - "Zakrzew to takie małe miasto", wiec powinno się kojarzyć co po niektóre osoby, a już na pewno męża siostry swojej szwagierki ;) a może mnie coś ominęło, hmm? może coś było wspomniane już o tym 'romansie' w poprzednich odcinkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wpadki w serialach II IP: *.serv-net.pl 23.05.08, 20:15 też mnie bardzo to zadziwiło, że ta dziewczyna nie widziała nigdy wcześniej tego chłopaka z żoną i dzieckiem. Moim zdaniem ten wątek jest strasznie naciągany, po prostu chcieli wymyśleć coś z siostrą Pawła na siłę. Swoją drogą to jakoś ta bohaterka jest strasznie antypatyczna i sztywna. Czy też odnieśliście takie wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś