02.02.12, 08:28
Mieszkańcy ulicy Jaworskiego pamiętają obietnice przedwyborcze i tą złożoną w ubiegłym roku przez ważną w tym mieście osobę. Biedacy mieli dostać drogę. Piękną i oświetloną. Mija czas, a drogi jak nie było tak nie ma. Stąd rodzi się moje pytanie. Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma jakąkolwiek wiedzę na temat planów naszej gminy na rok 2012? Czy w tych planach są przewidziane jakieś inwestycje na naszej ulicy? Proszę o odpowiedź. Póki, co zauważyłem, że powstała droga za stadionem. Do tej pory zachodzę w głowę, komu jest ona tam potrzebna. Doszedłem do jednego wniosku. Chyba w niedługim czasie ktoś w tym rejonie zacznie sprzedawać działki budowlane lub powstanie tam centrum handlowe na miarę Galerii Echo w Kielcach. Nie mam pojęcia, ale jest to bardzo ciekawe posunięcie. Będę obserwował dalszy rozwój wypadków w tym rejonie. Kończąc proszę o Wasze zdanie na ten temat i informację dotyczącą planowanych inwestycji drogowych na terenie naszego pięknego zabłoconego, zakurzonego, dziurawego i nieoświetlonego (patrząc z perspektywy mieszkańca ulicy Jaworskiego) miasta. Pozdrawiam.