accerino 28.10.05, 22:44 Dziś ta kanalia JG miała wypadek w Mieczynie. Przeżył :( , ale człowiek z drugiego samochodu nie żyje. Giną niestety nie ci co trzeba. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
accerino Re: wypadek 29.10.05, 21:33 JG jechał służbówką zdaje się do Włoszczowy.Naturalnie z kierowcą. W Mieczynie tuż przed ostrym zakrętem pewien maluch rzekomo miał wyprzedzać ciężarówkę i od strony przeciwnej wjechał w wózek grabiego. Kierowca malucha na miejscu zejscie z padołu. Grabi i szofer ponoć ciężko poobijani. Cóż opatrzność, jak ongiś premierowi M. daje znaki nieuchronnego przeznaczenia. Odpowiedz Link
kiti21 Re: wypadek 23.11.05, 17:07 cineo, masz racje :) Ale troche przeceniasz osobe o niku madzia187:)zawodówka to za dużo,wygaje mi sie ż ona narazie jest po gimnazjum...:) Odpowiedz Link
luke100 W kwestii formalnej... 29.10.05, 14:40 Wypowiedź chyba jednak zbyt ostra. Nie usuwam, bo będą krzyczeć. I-sze zwrócenie uwagi. Odpowiedz Link
plusek1 Re: wypadek 29.10.05, 22:33 Człowieku, jak możesz pisać w ten sposób? Trochę serca... Przecież to mogło zdarzyć się każdemu z nas. A wiesz chociaż, kto był sprawcą wypadku? Może to mniej ważne, ważne, że zginął człowiek i mogli zginąć inni. Jak bardzo trzeba nienawidzieć, żeby życzyć komuś śmierci. Czy ty aż tak nienawidzisz? Odpowiedz Link
accerino Re: wypadek 29.10.05, 23:02 "Trochę serca" Dla kogo ? A on to miał serce przez te ostatnie lata ? Dla siebie chyba i kolesi. I innych interesownych jak on lizusów. Odpowiedz Link
jezyk_p Re: wypadek 31.10.05, 08:56 w calej nienawisci do jfg nie przeklamujmy faktow - maluch nie rzekomo a naprawde wyprzedzal autobus i nie zdazyl wrocic na swoj pas. poniewaz maluch to auto takie a nie inne to szans nie mial. w ogole ten odcinek od gorki krasockiej do wiatraka nalezaloby jakos oznaczyc, bo czesto tam sie cos dzieje. a ze padlo na jfg - bywa. tez mialbym tam ostatnio dzwona, bo jakis palant w fabii mial pomysl wyprzedzac pod gorke i minelismy sie na lusterka. jakbym go potem dorwal, to chyba bym zabil... Odpowiedz Link
madzia187 Re: wypadek 11.11.05, 23:39 BARANY!!!!!!! PRZESTAŃCIE BYĆ BARANAMI!!! I ODCZEPCIE SIE OD NASZEGO BURMISTRZA!! JESTESCIE TAKIMI KRETYNAMI ZE AZ ZYGAĆ MI SIE CHCE JAK CZYTAM OPINIE!! TROCHE POWAGI SYTUACJI!! I EDUKACJI!! WIDAĆ ZE JESTEŚCIE PO ZAWODÓWCE! Odpowiedz Link
luke100 W kwestii formalnej 12.11.05, 02:07 madzia187 napisała: "TROCHE POWAGI SYTUACJI!! I EDUKACJI!!" Odnośnie edukacji rzygać pisze się przez 'rz' luke100 Odpowiedz Link
cineo Re: wypadek 12.11.05, 10:31 madzia187 napisała: "BARANY!!!!!!!" Dlaczego Barany pytam? Dlatego, że bardzo zbulwersowani zdarzeniem ludzie podnoszą głos krytyki, to właśnie dlatego określasz ich mianem baranów. W takim razie kim Ty jesteś?. Kultura mi nie pozwala określić, choć język świerzbi madzia187 napisała: "I ODCZEPCIE SIE OD NASZEGO BURMISTRZA!!" No niestety moja piękna chcesz czy nie to Pan Burmistrz jest osobą publiczną, i jako taka osoba, (sam przecież tego chciał i wiedział o konsekwencjach) powinna świecić przykładem, jak postępować w życiu społecznym, prywatnym etc.etc - no a jak jest każdy widzi. madzia187 napisała: JESTESCIE TAKIMI KRETYNAMI ZE AZ ZYGAĆ MI SIE CHCE JAK CZYTAM OPINIE!! Znów kalumnie, czyżby w wolnym kraju ludzie nie mieli prawa do własnych opinii, choćby były odmienne od jedynie słusznej linii myślenia? Zastanów się kobieto, co piszesz. Wulgaryzm przez Ciebie przemawia, a coś takiego nigdy nie służyło dialogowi. madzia187 napisała: TROCHE POWAGI SYTUACJI!! I EDUKACJI!! WIDAĆ ZE JESTEŚCIE PO ZAWODÓWCE! Wnosząc po stylistyce, błędach ortograficznych, chamstwie i zbytecznych emocjach domyślam się, iż to właśnie osoba ukrywająca się pod nickiem madzia187 skończyła edukację na poziomie szkoły zawodowej. Takie są fakty, jakby to powiedział Bogusław Wołoszański. Ukłony dla wszystkich. Odpowiedz Link
mysli1 Re: wypadek 17.11.05, 18:33 tak to już jest z tymi na świeczniku, są przykładem wszelkich ludzich zachowań, im dłużej żyję na tym świecie i obserwuję różnych szefów to mam mdłości Odpowiedz Link
accerino Re: wypadek 12.11.05, 12:03 Z treści postu, wnoszę że jesteś chyba jego osobistą sekretarką "madzia". Czy utrzymanką też? Odpowiedz Link
lolek12345 Re: wypadek 08.11.05, 18:54 Mam nadzieję że Ty accerino przyjmujesz komunię co drugi dzień.. Odpowiedz Link
accerino Re: wypadek 11.11.05, 13:15 A co ma tu komunia do rzeczy ? Spotka tego Łotra JG zasłużona kara jak nie teraz, to w życiu pozagrobowym. Amen. Ps. Szkoda że ten Łotr nie mógł być burmistrzem w latach powojennych, przynajmniej kpt. "Żbik" zrobił by z nim porządek i kazał kulke wpakować między te wredne gały. Odpowiedz Link
luke100 W kwestii formalnej 17.11.05, 09:27 Kilka osób prosiło mnie aby usunąć wpis, w którym były skopiowane wpisy z forum Echa Dnia. Rzeczywiście było tam kilka nieścisłości i zbyt dużo emocji dotyczących zaistniałego zdarzenia. Kto chce poczytać - odsyłam do forum Echa Dnia. pzdr Odpowiedz Link
cineo Re: W kwestii formalnej 17.11.05, 17:21 A jak kilka osób poprosi Cię o ponowne umieszczenie wspomnianych postów, to rozumiem, że dla równowagi zostaną one przez Ciebie przywrócone. Czy mam rację? Odpowiedz Link
luke100 Re: W kwestii formalnej 17.11.05, 20:05 :) Niestety nie. Owe kilka osób wyjasniło mi w czym rzecz. W tamtych postach były pomówienia wobec osób, które jak się okazało znam osobiście - nie chodzi o burmistrza czy jego taksówkarza, bo ich osobiście nie znam. Wypowiedzi tamte były nasycone również mnóstwem epitetów i niecenzuralnych przecinków. To też jest powód. Jeżeli ktoś jest koniecznie zainteresowany tymi wypowiedziami, to może je poczytać na stronach ED. A dla równowagi mogę wrzucić kilka rekalm, które byłem kiedyś usunąłem. Pzdr Odpowiedz Link
cineo Re: W kwestii formalnej 17.11.05, 20:50 To chyba nic nie stoi na przeszkodzie abym zapodał linka do wspomnianego materiału źródłowego w Echu; <a href="HTTP://www.echo-dnia.com.pl/?news=24783&mutacja=1&dzial=1"target="_blank">Wypadek Burmistrza</a> Odpowiedz Link
cineo Re: W kwestii formalnej 17.11.05, 20:51 Wypadek Burmistrza coś nie poszło(duże litery) Odpowiedz Link
luke100 Re: W kwestii formalnej 21.11.05, 16:38 zloty1984 21.11.05, 15:05 napisał: "LUDZIE widzielisci USUNELI WSZYSTKIE KOMENTARZE ze strony echa dnia dotyczacej wypadku tego ...." O ile na inne słowa służące do niepochlebnego określania innych osób można przymknąć oko, o tyle na słowa najgrubszego kalibru - wulgarne przekleństwa - muszę reagować. Zmusza mnie do tego "Regulamin forum" forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html w punkcie 5 i Netykiety forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Nie ma nic do rzeczy czy lubię pewne osoby czy nie. Jeżeli ktoś nie potrafi tego zrozumieć lub jest tak ograniczony, że wszystkie swoje emocje potrafi wyrażać za pomocą wulgaryzmów (i to co najwyżej trzech), to wydaje mi się, że nie jest to forum dla niego. Wpisy z forum ED były wręcz przesycone wulgaryzmami. Jeżeli ktoś koniecznie chce je poczytać, niech da mi znać na mejla, to mu je prześlę. Korzystając z okazji chciałbym zwrócić uwagę, że na tym forum również obowiązuje Regulamin i Netykieta. Jeżeli w postach będą pojawiać się wulgaryzmy, bez ostrzeżenia będę kasować. Jak to niektórzy nazywają - cenzurować. Proszę wszystkich Forumowiczów o dbanie o poziom kulturalny naszego forum. pzdr Admin Odpowiedz Link
kiti21 Re: wypadek 25.11.05, 10:17 Ale robiciez tego rozdmuchaną afere....ajjaj jaj jaj jaj ...Zapominacie o tym że wypadki chodzą po ludziach.To mogło sie przydarzyć każdemu z was.Nie pochwalam Działalności publicznej JG,ale na jego miejscu mógł być każdy: prezydent,papież , ksiądz , wasi rodzice, wy,wypadki mają to do siebie, że czasem ktoś ginie.Wiec prosze was skończcie te mżonki.Zdażyła sie tragedia nie mieszajcie w to polityki.Krytykujecie innych a sami uważacie sie za wzór cnut moralnych. Odpowiedz Link