Dodaj do ulubionych

Nocleg w Sandomierzu

22.10.05, 09:44
Interesuje mnie wasza opinia na temat bazy noclegowej w Sandomierzu.
Spacerując po portalach można znaleźć kilka adresów - zaledwie 4 oferty ze
zdjęciem + jako takim opisem... Niestety to zbyt mało by być pewnym wyboru
oferty. Przyznaję, że nocleg za 250 zł jest powyżej moich możliwości
(Ciżemka, Basztowy i Grodzki odpadają). Zastanawiam się więc nad Zaciszem (ul
Portowa), Argo (Mokoszyńska) i Oskarem (Mickiewicza)... Dzwoniąc tam
uzyskałam jako takie informacje, jednak wiadomo iż będą one subiektywne.
Dlatego liczę na jakąś sugestię z waszej strony...Pozdrawiam.
Ps. Agroturystyka jest OK, jednak z uwagi na odległość od miasta i nocleg
weekendowy raczej niemożliwa...
Obserwuj wątek
    • iwonacia Re: Nocleg w Sandomierzu 26.10.05, 12:39
      Hmhmhm... Na ulicy Zamkowej są pokoje do wynajęcia, jest zajazd Sandomierski na
      Podwalu /wysoki poziom, ceny ciut niższe niż w innych hotelach/, Motel Królowej
      Jadwigi przy wąwozie. Poszukaj w necie informacji. Pozdrawiam!
      • zbych39 Re: Nocleg w Sandomierzu 15.01.06, 18:20
        Bardzo ciekawym i urokliwym miejscem a zarazem w miarę tanim jest Pensjonat na
        ul.Podgórze. Jestem przewodnikiem. W rozmowie z turystami bardzo chwalą to
        miejsce, a w okresie letnim to naprawdę sielanka. Jest też miejsce na ul.
        Sokolnickiego 2 tzw. "Górka" oraz ul. Tkacka, gdzie bardzo czesto zatrzymują
        się znani ludzie świata nauki, kultury.
    • maggs1 Re: Nocleg w Sandomierzu 15.01.06, 13:10
      Podciągam temat, bo chcielibyśmy sie wybrac do Sandomierza na romantyczny weekend - moż ktoś jeszcze się wypowie na temat noclegów w Sandomierzu? a gdzie warto iśc na kolację? Liczę na Waszą pomoc.
      • d.su Re: Nocleg w Sandomierzu 21.01.06, 13:11
        Oprocz powyzszych wymienionych: z pensjonatow/zajazdow polecam Sandomirie -
        zreszta nie raz juz to miejsce wspominalam. Polecam przejrzenie poprzednich
        watków :)
        O tym, gdzie jesc, tez juz pisalismy...
      • an.pietka Re: Nocleg w Sandomierzu 14.06.06, 10:49
        Absolutnie nie polecam motelu u Królowej Jadwigi!!!!!!!!!. Bardzo niemiła
        obsługa, podarta pościel a do tego drogo(170 zl za 2osobowy pokój), lepiej już
        spać w namiocie. Odradzam. My nie zarezerwowaliśmy noclegu przed wyjazdem i
        wylądowaliśmy w tym motelu, bardzo żałujemy ale Sandomierz piękny i wszystko nam
        zrekompensował.Na romantyczny weekend odradzam ten motel bo może wiele zepsuć,
        zero pojęcia o obsłudze klienta i jeszcze jakieś rodzinne kłotnie bo motel
        prowadzą w swoim domu......makabra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • iwonacia Re: Nocleg w Sandomierzu 20.06.06, 12:54
          W takim razie ja też żałuję, że go poleciłam. Nie wiedziałam, że jest tam aż
          tak źle. Ale może to tylko jeden zły dzień właścicieli wpłynął na panującą tam
          atmosferę? No nic, trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej.
          • megi76 Urlop w okolicy Sandomierza 10.07.06, 22:28
            Witam,
            wybieram sie na urop w okolice Snadomierza z 4 miesiecznym dzieckiem. Czy
            mozecie polecic cos ciekawego? (urlop w sierpniu)
            z gory dziekuje :)
            • anette.s-rz Re: Urlop w okolicy Sandomierza 06.08.06, 17:08
              Witam
              Ja proponuje jako miejsca noclegowe w Sandomierzu Agroturystyke przy ulicy
              Pogodnej faktjest z tego miejsca kawałek do centrum ok 5 km. ale naprawde
              okolica sliczna wsumie to cisza i spokoj rewelacja.;)Pozdrawiam
              • a_a68 Re: Urlop w okolicy Sandomierza 07.11.06, 21:22
                Proponuję kwaterę w pobliżu Sandomierza - Kobierniki 162, 3 kilometry od centrum
                Adres biuro@agrodd.dll.pl - Jest naprawde super(gospodyni też!!!)
    • abarans Re: Nocleg w Sandomierzu 23.10.06, 15:44
      Witam

Ja osobiscie goraco polecam agroturystyke w Sandomierzu na Pogodnej 18, cisza,
      spokoj, piekny ogrod, swietna kuchnia za grosze i bardzo mili ludzie, ach no i
      przede wszytskim tanio. Bardzo latwo trafic samochodem, a jesli sie go nie ma
      to gospodarze czesto odbieraja darmowo z dworca kolejowego badz autobusowego.
      ich strona to www.agroturystyka.sandomierz.prv.pl
      • d.su Re: Nocleg w Sandomierzu 05.11.06, 10:07
        Ogolnie rzecz biorac chyba najlepiej zatrzymac sie w gospodarstwie
        agroturystycznym - wlascicielom zalezy na klientach i "podciagaja sie" do
        wysokich standardow, jakich nie uswiadczysz w niektorych hotelach, szczegolnie
        tych z poprzedniej epoki, np OSkar - ten odradzam, pojawil sie w wypowiedzi
        powyzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka