Dodaj do ulubionych

Panie redaktorze Banaszek!!

09.06.06, 09:11
Panie Banaszek,czy brak wywiadu z Soleckim w internetowym wydaniu Echa
spowodowany jest strachem kandydata przed ostrzem krytyki włoszczowiaków.Może
zaklinanie sondażem na nic?
Obserwuj wątek
    • ksywa4 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 09:27
      Solecki to tchurz. Bał się udzielić wywiadu bo nie ma dla Włoszczowy żadnych
      sensownych propozycji. Więcej odwagi ma JFG bo podsjął się ryzyka udzielenia
      wywiadu mimo że wiedział iż spotka go totalna krytyka. Panu Soleckiemu więc
      powiedzmy NIE bo tchórz i kaklulator , koniunkturalista itp. itd. nie zasługuje
      by zostać włodarzem miasta i gminy.
      • abis3 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 23:44
        Panie Krzysztofie!Czytam opinie włoszczowskich internautów i wynika z nich, że
        nie ma pan szans w wyborach, bo ma pan jedną podstawową wadę... Jaką? Nie jest
        pan rodowitym włoszczowianinem!Już raz ośmielił się pan wystartować w wyborach
        przeciwko "rodowitemu" i efekt był taki, że "rodowity" wystąpił przeciwko panu
        i poparł JFG.W opinii włoszczowiaków każdy będzie lepszy od pana byleby był z
        Wloszczowy.Życzę panu powodzenia i twardej d... , bo serce ma pan trochę za
        miękkie na to wszystko.
    • ksywa4 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 10:16
      Moja wypowiedż dotyczy nieudzielenia /niezamieszczenia/wywiadu na stronie
      internetowej Echa Dnia. W wydaniu "papierowym" wywiad oczywiście jest. Świadczy
      to o układzie pana redaktora z panem S. A tak poza tym to napisane jest tam
      mnóstwo nieprawdy. Gość rozśmieszył mnie stwierdzeniem że nie jest populistą. O
      tym czy sprawdził się jako wiceburmistrz powinno się wypowiadać społeczeństwo a
      nie sam zainteresowany. Pycha i zadufanie to cecha tego gościa
      • wicekwacek Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 11:33
        A ktorys sie sprawdził?
    • hiphondryk1 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 12:19
      Nie zamieścili żeby ludzie z Kielc nie dowiedzieli się co myśli Włoszczowa o
      p.Soleckim. Brudna gra, jesteście panowie S i red. B co najmniej nieuczciwi. A
      mówi się że prasa i media nie manipulują. Toż to kłamstwo, i tu zgadzam się z
      prezesem Jarosławem że trzeba te układy czym prędzej rozwalić.
      • hipohondryk1 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 12:53
        A ja jestem za tym, żebyś podemnie nie podszywał na forum. Zmień sobie nika, bo
        nas ludzie mylą i posądzają mnie o Twoje poglądy, a ja się niestety nie do końca
        z nimi zgadzam...
    • martina900 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 12:56
      Czegoś sie spodziewałam ale nie takiego numeru. Wszystko to jest
      ułożone,ukartowane . Form echa nawet nie przyjmuje watków gdzie wystepuje
      cokolwiek o Soleckim . Mojego o grzeczne zpytanie dlaczego tak się stało także
      nie przyjęto? Dobrze że to sie dzieje teraz przed wyborami .Trzeba ludziom te
      rzeczy mówic, wyjasniac bo inaczej dostaniemy za burmistrza człowieka który
      kombinuje jeszcze przed startem ,bawiąc się w kotka i myszke z wyborcami. To
      straszne jak ludzie moga upaść nisko.I jeszcze te kombinacje na nas stosować .
      Swoja droga to inni kandydaci powinni interweniować osobiście u redaktora
      głownego Pana Styanisława Wróbla. Naszego włoszczowskiego redaktorka nie ma w
      redakcji chyba zwiał.
    • martina900 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 14:14
      Najnowsza wiadomość .Interwencje mieszkańców Włoszcowy sprawiły że za trzy
      godziny ma sie ukazac w wersji internetowej wywiad z panem Soleckim. Poczekamy
      zobaczymy.
      • zagloba230 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 14:26
        Z tego co moglem kiedys zauwazyć wynika ze pan Solecki zna się dobrze z panem Banaszkiem, dlatego nie ma co sie dziwic ze tak to zostało rozegrane.
        • rodowity_wloszczowianin Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 15:04
          Już jest:

www.echodnia.eu/swietokrzyskie/?cat=10&id=30626
    • ksavver001 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 09.06.06, 15:03
      Wychodzi po woli kto kim jest! Kłomstwa w wywiadzie jakoby Pan Solecki
      realizował zapisy statutu przepełniły czarę obłudy. MIE DLA SOLECKIEGO!
      • obserwatorr2 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 10.06.06, 11:41
        Zapraszam wszystkich na kolejną nadzwyczajną sesje rady miejskiej.
        Ponoć grabalski przekupił kilku radnych i maja zagłosowac za uchyleniem nagany.
        Prosze przyjdźcie i nie pozwulcie na taki skandal - przekupstwo.
        Poprzyjcie wlascicieli lokali mieszkalnych w ich apelu, niech gmina za nasze
        pieniądze nie wytacza ludzia procesów, tylko za to że mieli swoje zdanie.
        Panie Grabalski mówil pan, że nie jest pan stalinistą. Będzie to dla pana test
        czy jest pan za Łosinem-kolesiem, czy za nami. Jeszcze raz zapraszam na sesję
        środa 9,00. Bo grabalski znowu nie rozwiesił zawiadomień.
        • maly9610 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 10.06.06, 11:47
          Zgadzam się niech przyjdzie jak najwięcej ludzi.
          Sesja środa 9,00 budynek gminy.
          moja babcia mieszka w bloku na broniewskiego i za to że wybrała czechowskiegio
          ma iśc pod sąd. Nie moge jej tego wytłumaczyć.
          Panie Grabalski niech pan to wytłumaczy m,ojej babci.
          to nie są wcale żarty.
          Ludzie wróciły czasy karanie za poglady, a ponoć zyjemy w wolnym mieście.
          Panowie Grabalski i Łosin czy wy macie choc troche wyobrażni, po przegranych
          procesach, radzę po dobroci wyprowadzcie sie z naszego miasta. to nie groźba to
          rada.
        • rodowity_wloszczowianin Re: Panie redaktorze Banaszek!! 10.06.06, 16:30
          Bardzo dobra propozycja. Gdyby nie fakt że mam egzamin to bardzo chętnie przyszedłbym zmieszać tego człeka z błotem. Wy macie taką możliwość wiec opierzecie go też od mnie, ale tak żeby cały sczerwieniał ze złości. Należy się kanalii. Można też się powołać na wypowiedzi dziesiątek forumowiczów, by Józek wiedział jak bardzo jest tu nielubiany.
          • martina900 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 14.06.06, 15:11
            Nie mogłam być na dzisiejszej sesji. Czy ktoś wie jaki miała (ma)przebieg ?
            Dajcie tu troche informacji.Czy nasz "ulubiony" burmistrz znowu ie wymigał?
            • martina900 Re: Panie redaktorze Banaszek!! 15.06.06, 14:21
              Co się tam stało że tak wszyscy nabrali wody w usta?
        • niezadowolony_miszkaniec Re: Panie redaktorze Banaszek!! 23.06.06, 09:28
          Dobrze że nie jest za tobą bo wtedy to by był stalinizm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka