Dodaj do ulubionych

schedapodentyscie

24.06.07, 19:48
kto uważa ze ktoś o niku .......schedapodentyscie......... jest załosnym
cwaniakiem
Obserwuj wątek
    • c-mos Re: schedapodentyscie 24.06.07, 20:00
      Trzeba mu wybaczyć. Niestety urząd gminy za słabo polował na kleszcze i jeden z
      nich go ugryzł. Gościu musiał widocznie zapalenia mózgu dostać i teraz biedaczek
      bredzi.
    • borat25 Re: schedapodentyscie 24.06.07, 20:15
      Schedapodentyście to porządny człowiek. Nie znam go, lecz skoro ma czas aby
      pisać na forum to znaczy, że nie pije w tym czasie wina pod sklepem. Poza tym
      ma prawo do własnego zdania, jak każdy, a żałosny to jest tren reżim
      forumowiczów włoszczowskich stojących na straży moralności.
      • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 24.06.07, 21:37
        borat25 wyjales mi to z ust. Kto nie z nimi ten przeciwko nim. Chyba nie trzeba
        byc czarno-bialym. Jest kilka odcieni szarosci. Mam spory sentyment do tego
        miejsca, co nie znaczy, ze biore wszystko co tamtejsza elita nakresli jako
        wlasciwe. Lubie wielu ludzi, ale do wielu zachowan czuje wrecz pogarde i mam
        niezla zabawe probujac dyskutowac z kims kto wogole mnie nie rozumie.
        Mysle, ze lerektoja to cienki bolek. Zalozyl specjalnie nowy watek, by
        gromadzic tu zle opinie na moj temat. Nie wiem lerku jaki sobie wyznaczyles
        limit, ale ja mysle, ze jesli poprze cie ze 100 osob to przyznam ci racje i sam
        zejde stad i nie wroce. Poki co mamy czas.
        A jak masz jaja to zadzwon do mnie, umowimy sie na szklaneczke "Pralata" np u
        Slawki i wyjasnimy sobie wszystko oko w oko.
        • kurak56 Re: schedapodentyscie 25.06.07, 11:09
          shedapodentyscie-100 negatywnych opinii o tobie to moze nie bedzie ale to nie
          znaczy ze podobaja nam sie twoje wypowiedzi na forum Jak piszesz to sam
          wiesz,widocznie ludziom sie to nie podoba-nawet te zwroty do luke100 Jaja to
          mozna sobie robic ale nie na kazdy temat a jezeli-to konsekwencje sa jakie sa
    • kurak56 Re: schedapodentyscie 25.06.07, 11:12
      przepraszam nie do luke 100 tylko do lerektoja
      • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 25.06.07, 12:40
        kuraku,
        odpowiadajac w ten sam sposob nie sadze, ze powinienem sie przejmowac jedna
        opinia lerka, czy teraz twoja. Jak by nie bylo saldo caly czas jest dodatnie.
        Ja nie robie wielkiego zamieszania gdy widze, ze np. lerektoja czy ktos inny
        pisze bzdury. Poza tym mow za siebie(ewentualnie jeszcze za lerka) a nie za
        ogol bo twoje opinie sa krzywdzace. Pamietaj, ze latwo mozesz kogos urazic i
        konsekwencje beda jakie beda. Widze, ze nawiazales sojusz z lerkiem i
        stanowicie razem nowy tandem.
        • kurak56 Re: schedapodentyscie 26.06.07, 14:03
          nie mam najmniejszego zamiaru kogos krzywdzic,wyrazam swoja opinie,nie znam
          lerka nie zawiazałam z nim sojuszu i nie stanowimy tandemu
    • kikos1 Re: schedapodentyscie 25.06.07, 15:20
      mysle ze autor postu jest o wiele bardziej zalosny a nizeli najbardziej zalosna
      wypowiedz na tym forum :):)
      • trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 15:09
        Oto założono nowy wątek dotyczący SCHEDYPODENTYŚCIE (chyba on sam tego nie
        zrobił ?), zarzucając "żałosność" pisaniu z fantazją (a nawet brawurą),
        niestereotypowo. No i zarzucają schedziepodentyście dysfunkcję psycho-umysłową.
        Horrendum! - objaw zakutaństwa i prostogłowia ludzi o czaszkach płaskich, jak
        patison. Załozycielu wątku i Tobie podobni - jeśli akt pisania jest dla Ciebie
        odświętny i ledwie tu dukasz, nie umiejąc napisać niczego z fantazją, lekkością,
        dla przyjemności czytania płodów lekkości a bystrości czyjegoś umysłu, to dla
        takich jak Ty są obrazki i telewizja. Czyżby założyciel wątku to Nieszczęśnik o
        ociężałym dowcipie ? Będziemy brać w obronę to, co jest odmienne, a do rzeczy
        (nawet jeśli odrobinę surrealistyczne i purenonsensowne, co tylko dodaje blasku).
        • trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 15:12
          P.S. Jest i drugi - C-MOS, hahahahahahaha!!!!!
          • trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 15:23
            P.S.S. A poza tym nie wiesz, że "coś" trefnisiowatego zawsze jest na miejscu i
            czasie ? Pozdro, ozdro!
        • kurak56 Re: schedapodentyscie 28.06.07, 18:53
          Boże Cóż za elokwencja
          • kikos1 Re: schedapodentyscie 28.06.07, 20:16
            Twojej osobie elokwencji brak :D spokojnie a trudru lubi p.sowac wiec co w tym
            zlego ? temat podsumowany
            prosze o zakonczenie watku administratora
            zamkniecie postu
            jego skasowanie
            i zapomnienie :D boze nawalilem sie :D:D:D
            • kurak56 Re: schedapodentyscie 28.06.07, 21:05
              faktycznie jestes nawalony
              • trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 23:23
                Jednakże wcale nie jest różowo, nawet mimo solidarności ze schedąpodentyście.
                Można by Mu obciąć głowę. I w słoju z formaliną postawić na swoim czy Twoim
                kompie, aby upiornym uśmiechem odstraszała Wspaniałych Forumowiczów pokroju
                zalozyciela wątku oraz c-mos.
                • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 02:22
                  Hej wszyscy, tutaj glowny przedmiot watku czyli schedapodentysce. Ciesze sie,ze
                  na wezwanie lerka odpowiedzialo tak zalosnie niewielu mu podobnych. Nie bedzie
                  lerek stal na strazy wolnosci slowa i rozstawial swych zolnierzy po katach by
                  tepili tych co nie mieszcza sie w kanonach. Lerek, C-mos, glos wasz jest jak
                  cymbal brzmiacy i miedz brzeczaca-rozchodzi sie po forum i niknie zanim jeszcze
                  dobije do sciany.
                  Podbudowany postanowilem wybudowac sobie pomnik. Jestem wlasnie w delegacji na
                  bratniej Bialorusi i tu w miejscowosci Voloki naszolem calkiem spory warsztat
                  kamieniarski. Stanelo, ze wykuja mnie w piaskowcu z lewego polprofilu, a potem
                  calosc przetna w pasie bo nie zmieszcze sie w bagazniku mojego fiata 125p.
                  Obroce dwa razy zanim przywioze pomnik do Wloszczowy.
                  I teraz jakbysmy sie tak wszyscy sprezyli moze bysmy wspolnymi silami
                  znalezli jakies eksponowane miejsce w naszej kochanej Wloszczowie. Nie mam
                  wielkich wymagan. Zalezy mi tylko zeby nie stac w krzakach, bo zrobi mi sie
                  lyso jesienia gdy opadna liscie. Niechcialbym takze stac w poblizu innego
                  pomnika bo obecnosc sasiada bedzie odwracac ode mnie uwage wycieczek szkolnych
                  i przechodniow, ktorzy przyjda mnie ogladac. Prosze o propozycje gdzie moglby
                  stanac moj pomnik z szarego bialoruskiego piaskowca? Oddany Wloszczowie-
                  schedapodentyscie.
                  • kurak56 Re: schedapodentyscie 29.06.07, 13:49
                    Ja znam takie miejsce ale jest drogie,skoro wysupłasz na pomnik to podejrzewam
                    ze na miejsce zabraknie
                    • kurak56 Re: schedapodentyscie 29.06.07, 13:53
                      chyba ze sprzedasz schede
                      • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 15:00
                        hej kurak56, co to za miejsce?
                        Po konsultacjach z rodzina doszlismy do wniosku, ze moze byc rowniez kopiec.
                        Ale nie istniejacy na lakach(nie chce obierac lokatorowi mieszkania), ale nowy,
                        swiezo usypany i z asfaltowym podjazdem na sam szczyt. Wjazd dla powiatu
                        wloszczowskigo ZA DARMO!
                        • trudru Re: schedapodentyscie 29.06.07, 16:19
                          Sztuka elastyczności leży w ludzkiej charakterologii, więc bez wewnętrznych
                          oporów nieco zmieniam zadanie - ZWRACAJĄC LWIĄ CZĘŚĆ HONORU LEKTORIJI ORAZ
                          C-MOS, DOWCIPNIE PISZĄCEMU o Twoim odkleszczowym zapaleniu mózgu. Ale nie
                          przejmuj się, tylko dodawaj sobie jeszcze więcej megalomanii. Miejsce dla twego
                          pomnika widzę u siebie, bo nie mam rzeźby ogrodowej, a i pies mógłby sikać na
                          postument. Ty zaś myśl o następnej swojej rzeźbie. Tym razem nie z pięknego
                          białoruskiego piaskowca, lecz na przykład o nadnaturalnych rozmiarów hologramie
                          swej postaci. Dajmy na to leżącej niczym Rejtan w sejmowych progach - w
                          powijakach kaftanu bezpieczeństwa! Pozdro, lecz nie uzdro, ani ozdro, bo pomnika
                          nie zobaczę - ja i pies mój znakomity.
                          • trudru Re: schedapodentyscie 29.06.07, 16:53
                            P.S. Przyszła mi na myśl wizja twego pomnika jako alegorii: Ty jako Mistrz
                            nauczający Trójcę Świętą, która w skupieniu klęczy przed Tobą i słucha. Może być
                            ?...
                            • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 21:31
                              trudru, nie wiem jak Cie odbierac bo wydajesz sie byc jak choragiewka, nie
                              opowiadajac sie po jednej stronie dluzej niz jeden dzien. Rozumiem, ze miales
                              jakies spotkanie z lerkiem i C-mosem i uzyli jakis perswazji by przekabacic cie
                              na swoja strone.
                              Coz, skoro zaproponowales Mistrza nauczajacego Trojce Swieta odpowiem, ze ja
                              alegorycznie widze siebie i nowa trojce(ale nie swieta), ktora stanowisz
                              lacznie z lerkiem i C-mosem. Widze, ze jest Was juz trzech i kazdy wnosi jakies
                              ciezkie dzialo: Lerek-intelekt, C-mos-dowcip a ty-psa. Mysle, ze poradze sobie
                              z wami trzema nie uzywajac ani intelektu, ani dowcipu, ani psa.
                              Jeszcze cos mi sie nasuwa. Wolalbym zebys przemawial do mnie prostym jezykiem,
                              tak jak i ja to robie do ciebie. Czasy kiedy trzeba bylo zablysnac juz chyba
                              minely. No chyba, ze jeszcze jestes w liceum i ciagle chcesz sie przypodobac
                              slynnej polonistce? Nie musisz mi imponowac elokwencja, bo mi przynajmniej to
                              nie imponuje. Poczulbym do Ciebie wiecej sympati gdybys troche zszedl na
                              ziemie. Niestety sztuczne i niepotrzebne wzbogacanie jezyka po to tylko by
                              wtloczyc wiecej slow nie dziala na mnie zupelnie.
                              Co do megalomanii to slowo to w twoich ustach brzmi troche groteskowo, bo
                              kojarzy mi sie bardziej z Twoim zawoalowanym stylem poetyckim, a nie z moim
                              prostym i doslownym pomyslem z pomnikiem.
                              Jesli szukasz odbiorcow postaraj sie o etat w Glosie Wloszczowy. Tam
                              megalomania i tytulomania zakorzeniona jest od poczatku i dobrze sie wpiszesz w
                              kanon tez zaszczytnej gminnej gazety. Przy okazji poprawisz ich warsztat
                              pisarski, bo jednak Twoj jest doskonalszy(szczerze), a ich na poziomie 6tej
                              klasy szkoly podstawowej.
                              Tylko prosze odpowiedz w trzech prostych zdaniach. Mam dosyc biegania po
                              slownik wyrazow obcych:))
                              Pozdrowienia.
                      • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 21:37
                        sprzedaz schedy odpada, bo to dobro niematerialne..
                        • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 21:51
                          trudru, a moze lerek sie wypowie?? Proponuje zebys wsadzil swoje mysli w usta
                          swego wodza lerka i zobaczcymy jaki dziwolag z tego wyjdzie. Ty jestes
                          zlotousty, to fakt. Nie trzeba go powielac. To lerek wszystko zapoczatkowal,
                          wiec od niego oczekiwalbym odpowiedzi. Dlaczego milczy? Czyzby stal w drogerii
                          po ulubiony krem na tradzik dla swojej "panny"?
                          • songoku323 Re: schedapodentyscie 30.06.07, 00:37
                            mnie też kiedyś wkurzył ten gościu, ale pogadałem z nim i zrozumialem o co mu
                            chodzi. Jest w porządku. Wyraża swoje zdanie. Ma każdy do niego prawo!
                        • podeska Re: schedapodentyscie 03.07.07, 16:33
                          scheda... a kto by chciał cię niby kupić? Nie pochlebiasz sobie zbytnio.
                          • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 18.07.07, 00:43
                            podeska, mam juz zamowienie na ponad 12 tys egzemplazy mojej powiesci, ktora
                            ukaze sie niebawem nakladem wydawnictwa "Czytelnik". Tak wiec sa tacy co chca
                            mnie kupic..
                            O swa przyszlosc sie nie martwie.
                            • trudru Re: schedapodentyscie 18.07.07, 14:13
                              Ach, 12 tys. - oto Orzeł Piórnik stratosferyczny! Wydawnictwo Czytelnik
                              powiadasz ? Kiedyś było to miejsce pracy redaktorów należących do narodu
                              symbiotycznego. Tak silne są Twoje związki ze świętym Józefem ? Mawia się, że
                              gdy w obecnych, jakoby ostatecznych czasach(?)pojawi się Chrystus, to będzie
                              bardzo trudny do rozpoznania. Jesteś Nim, schedapodentyście ?... Czy jednek Twój
                              przodek, to Mieszko przedpierwszy ? Wbrew quasi tolerancji rasa i narodowość są
                              ważne, bo gdybyś był Inuitem, czyli Eskimosem, to byś dostał Pigmejów do nauki o
                              odmianach śniegu, jako Mistrz, do którego przyszedł nawet założyciel tego wątku.
                              • trudru Re: schedapodentyscie 18.07.07, 14:19
                                P.S. A schedapodentyście pił już "Podstolikówkę" w minibarku czy minikafejce
                                Czytelnika, potem - przy "dzień dobry" - chuchnął Januszowi Drzewuckiemu (red.
                                nacz. tego wyd.), ten zaś omdlał ?
                                • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 18.07.07, 16:59
                                  Janusz Drzewucki przyjal mnie w swoim gabinecie sadzac, ze wydam pozytywna
                                  opinie na temat jednego z jego tomikow. Niestety pomylil sie. Zjechalem go
                                  troche, moze nawet za bardzo. Potem mialem wyrzuty sumienia, on chyba tez i w
                                  ramach rekompensaty stanelo, ze wyda moja powiesc. Jak narazie zbieramy
                                  zamowienia. Naklad rosnie..
              • kikos1 [...] 30.06.07, 17:17
                Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                • kikos1 fff 19.07.07, 09:53
                  dlaczego zostal usuniety moj post ? ani nie byl obrazliwy ani nie uwlaczal
                  niczyjej godnosci ? :D
                  • trudru [...] 19.07.07, 16:37
                    Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                    • schedapodentyscie Re: fff 19.07.07, 18:33
                      trudru nie znalem Cie od tej strony..
                      Zeby takie dziala wytoczyc? I to tu na forum..? Rozumiem pomyslec sobie, ale
                      zacytowac?? Czy to nie przerost formy nad trescia? I to w najbardziej
                      ekstremalnym wydaniu?
                      • schedapodentyscie Re: fff 19.07.07, 19:47
                        a moze przerost tresci nad forma, juz sam nie wiem z ktorej strony na to
                        patrzec..
                        • trudru Re: fff 20.07.07, 08:17
                          Eee - omyła, szan. scheda. W usuniętym poście teoretyzowałem, jakich słówek
                          paraobscenicznych mógł (nie musiał) użyć szan kikos, nie adresując ich do
                          nikogo. Jako homeopatyczną odtrutkę na nieco bardziej przyswajalne, w tym jedno
                          medyczne. Nie ma powodów do oburzenia... Nie...
                          • trudru Re: fff 20.07.07, 12:54
                            Treść mojego usuniętego postu była mniej więcej taka. - "Twój post, kikos, może
                            został usunięty dlatego, gdyż znalazły się w nim słówka ..., ..., ... . Nie
                            adresowane do nikogo, lecz pieknie funkcjonujące niczym wolne elektrony i komety
                            oraz będące homeopatyczną odtrutką na odrobinę strawniejsze określonka ... , ...
                            , ... . Z japońskim przekleństwem .... - najlepszego!"
                            • schedapodentyscie Re: fff 20.07.07, 15:23
                              Pamietam jaka byla tresc. Chyba bylem jednym z nielicznych, ktorzy mieli
                              przyjemnosc przeczytac zanim zostal usuniety.
                              • trudru Re: fff 23.07.07, 08:49
                                Scheda! - gdzie jesteś ?! Czy znów na Białorusi szukasz marmuru quasi Carrara ?
                                Wszak godny jesteś tak wspaniałego alabastru, z jakiego postać śpiącej Jadwigi w
                                wawelskich katakumbach. Oraz Henryka Pobożnego. A może umarłeś, niestety ?
                                Wówczas (oby nie było zbyt późno) złapiemy Twą duszę w siatkę na motyle. I przy
                                pomocy prasy śrubowej - przypominającej hiszpańskie trzewiczki czy garotę -
                                wciśniemy ciału. Śpiewając przy tym "100 lat" oraz "Wpadł pies do kuchni". A
                                ostatnią pieśń dlatego, obyś żył wiecznie (jako Homer powiada), gdyż nie ma
                                końca. Jednak dualizm rzeczywistości - panimajesz wszakże - w takim rasie
                                wiecznie również muszą żyć Twoi szan. opozycjoniści: lerektoja oraz cmoss - więc
                                nie zaznasz spokoju nawet wówczas, gdy Twoja inwencja już się wyżarzy.
                                • trudru Re: fff 23.07.07, 08:58
                                  P.S. Poza tym: heil Łukaszenka! (Przekornie mój kandydat na prezydenta UE;
                                  będzie musiał "się" zliberalizować, lecz i tak zostanie ostry, więc nareszcie
                                  zapanuje porządek i planowość w Zjednoczonych Krajach Europy).
                                  • schedapodentyscie Re: fff 23.07.07, 15:09
                                    trudru chyba telepatycznie mnie wyczuwasz. Rzeczywiscie jestem znow na
                                    Bialorusi. ostatnio moje plany biznesowo-literackie rzucaja mnie do tej czystej
                                    krainy miodem i mlekiem plynacej. Uzylem swoich koneksji i mialem mozliwosc
                                    spotkania sie z Wielkim Wodzem w jego zaciszu domowym. Bez kamer, na luzie, bez
                                    krawata i w kapciach. Zauroczyly mnie w jego kuchi piekne samowary i nowy
                                    sprzet stereo. A takze rodzina: pani domu i dwaj synowie. Najstarszy kierowany
                                    na nastepce nie byl jednak obecny w domu. Mimo wszystko bylo milo. Mam
                                    pamiatkowe zdjecia. Daj adres e-mail to Ci przesle jesli chcesz zobaczyc. Warto!
                          • kikos1 Re: fff 30.07.07, 20:48
                            tfuj trudru nie uzylem zadnych slowek obrazliwych jak zreszta napisalem pod
                            usunieciem owego postu :)
    • nadianatasza Re: schedapodentyscie 24.07.07, 15:03
      schedapodentyscie z wielka przyjemnoscia czytam twoje posty i czuje ogromna
      sympatie do Twojej osoby a wymiana zdan z trudru naprawde bardzo mnie bawi,
      pozdrawiam :))
      • schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 24.07.07, 16:35
        dzieki za mile slowa nadianatasza,
        zauwazylem, ze pojawil sie moj klon o nicku schedapotraktorzyscie. Ja ze
        schedapotraktorzyscie nie mam nic wspolnego. Jestem oryginalnym
        schedapodentyscie.
        trudru to jak na razie spoko gosc. Probuje wtlaczac tylko do kazdego swojego
        postu tony niezrozumialych slow i odniesien. Trzeba Go lekko temperowac i wtedy
        schodzi na ziemie.
        • trudru Re: schedapodentyscie 24.07.07, 22:26
          Jakoby generalissimusie schedapodentyście - BACZNOŚĆ! Spocznij! Dlaczego mój
          podwładny, pułkownik Jan Kowalski jeszcze nie otrzymał Twego tajnego raportu o
          spotkaniu z Aleksandrem Grigoriewiczem Łukaszenką ?! Czyżbyś przeszedł na druga
          stronę... A więc razstrieliat'! Za temperowanie trudru razstrieliat' po raz
          drugi! (Albo dać ołówek i strugaczkę do pierwszej trumny).
          • abrakadabras Re: schedapodentyscie 25.07.07, 09:46
            Schedapodentyście przeszedł na drugą stronę! - niedobrze... Oddaj,
            schedapodentyście służbowie, szpiegowskie implanty zębów; zostaną wkręcone trudru.
            • mustangpolny Re: schedapodentyscie 25.07.07, 09:58
              Schedapodentyście przeszedł na drugą stronę ? Zdrajca czy... ZDAJ ZATEM DO
              MAGAZYNU SZPIEGÓW:
              - broń służbową, laskę ze strzykawką, czarną maskę, wszystkie trucizny i
              materiały pirotechniczne
              - instrukcję śledzenia staruszek w ciąży
              - 3 kg pastylek neutralizujących działanie alkoholu, 2 kg pastylek viagry,
              listki LSD, amfę, hasz, kokę i marychę, a nawet metadon
              - oddaj wszystko i na golasa idź do pałacu Mostowskich, gdzie tak przygotowanego
              będą torturować podczas przesłuchania, po wstrzyknięciu "prawdomówcy"; jeśli
              zaczniesz doznawać satysfakcji, będzie to oznaczało, żeś masochista; jeśli
              zapragniesz rewanżu na policjantach, będzie to oznaczać, żeś sadysta.
              • home_end1 Re: schedapodentyscie 25.07.07, 12:11
                Nie lubie tego forum , ze wzgedu na to ze ludzie na nim tylko potrafia sobie
                krzywdy na wzajem wypominac , i zucac sie blotem (w ktory ma wiecej to
                przegrywa) chora zabawa ludzi prymitywnych karzdy ma prawo do swojego zdania i
                nikogo za jego posiadanie jego nie morzna karac i deprawowac . a tu karzdy chce
                to zrobic oczerniajac druga osobe ktora ma inne zdanie lub myslenie . a na
                forum klucicie sie o przyslowiowa skorke z gofna , ludzie wlasnie na tym forum
                zachowywuja ja chorogieki jak to powiedziel schedapodentyscie i wiekszosc ludzi
                zachowywuje sie jak bydlo gdzie je zagonia to tam pobiegna .
                • kurak56 Re: schedapodentyscie 25.07.07, 17:34
                  home-bardzo dobrze ze nie lubisz tego forum lepiej nie pisz nic bo niedobrze sie
                  robi czytajac,twoja ortografia wola o pomste do nieba
                  • wiola9614 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 14:21
                    Do Trudru: Rozpanoszyłeś się na tym Forum i wydaje ci się, że wszyscy wokół z
                    zapartym tchem czytają twoje bazgroły. Śmieszny jest jednak fakt,że niektórzy
                    biegają nawet po słowniki, aby potem napisać, jaki to Trudru jest inteligentny.
                    Nic bardziej mylnego.Z tych niby ,,Trudnych i górnolotnych ( dla niektórych)
                    słów nic mądrego nie wynika.Dla mnie to ,,papka słowna, taki barokowy ,,
                    przerost formy nad treścią"- chociaż to i tak może zbyt wiele powiedziane.Możesz
                    sobie polemizować i wygadywać różne zdanka, ale nic konkretnego nie masz do
                    powiedzenia.A teraz biegnij po słowniki- aby zabłysnąć!!!
                    • oryginal4 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 18:51
                      o kurde.....a ja nie znam ani trudu ani schedapodentyście i żyję,
                      • mirka1610 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 19:20
                        A jednak dziwnym zbiegiem okoliczności, oryginał, jesteś w temacie, wiesz jak
                        mało kto o kogo chodzi, pewnie się zagłębiasz za bardzo w temat, bo mieszasz tu
                        swoje życie.
                        • oryginal4 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 20:47
                          mirka1610 skoro mówie że nie wiem o co kaman to nie wiem i już. A swoje domysły
                          zachowaj dla siebie. Ja Ci nie mówie co Ty myślisz bo nie mam pojecia ....nie
                          jestem Tobą. Widze dużo wątków o tych dwóch nickach a nie zabardzo mi się chce
                          śledzić te wątki. Dla mnie eot.
                    • abrakadabras Re: schedapodentyscie 30.07.07, 23:45
                      Wiolu - Twój wrogi mi post jest w 100% nieuzasadniony, ponieważ nie jesteś w
                      stanie przewidzieć, co mi się wydaje (a sądzisz, jakobyś wiedziała). Ot -
                      widoczna jest złość, więc mamy do czynienia z osóbka złośliwą. A niby dlaczego
                      posty tak skromnej osoby, niczym moja, mają być czytane (wg. Ciebie) "z zapartym
                      tchem" ? Jesteś śmieszna. Oto nędza zawiści, jednostronne ubóstwo emocjonalne. W
                      wyobraźni popasaj gąskę przed snem, może to Ciebie ukoi. Życzę spokoju.
                      • trudru Re: schedapodentyscie 31.07.07, 08:46
                        Oki,abrakadabras, w mym imieniu tej niezołzie Wiolce odpisałeś. Przyśmigaj do
                        pubu "Czerwona oberża trupów pełna", kopsnę browar za to. I natrę skronie Maścią
                        Tajemną, żebyś główkował intele na wzór oryginału. Odmaszerować! - pal wrotki i
                        rwij z glana, bo patrzeć nie mogę na takiego buraka, jak Ty.
    • trudrou Re: schedapodentyscie 31.07.07, 08:56
      Eeeech! Trudru, wara moko zarżłyń. Żądłyń, wrrr, ukąszań. Won!!!! A
      deskapodentyście czy scheda - oraz lerektorijamijawija - niech żyją, żują i piją
      oraz lulki palą!
      • trudrou Re: schedapodentyscie 31.07.07, 08:59
        P.S. WIOLU - prr, wio - prr, wio - prr, wio - prr, wio itd. Hahahaha +
        pozdrotrysk, hehe.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka