lerektoja 24.06.07, 19:48 kto uważa ze ktoś o niku .......schedapodentyscie......... jest załosnym cwaniakiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c-mos Re: schedapodentyscie 24.06.07, 20:00 Trzeba mu wybaczyć. Niestety urząd gminy za słabo polował na kleszcze i jeden z nich go ugryzł. Gościu musiał widocznie zapalenia mózgu dostać i teraz biedaczek bredzi. Odpowiedz Link
borat25 Re: schedapodentyscie 24.06.07, 20:15 Schedapodentyście to porządny człowiek. Nie znam go, lecz skoro ma czas aby pisać na forum to znaczy, że nie pije w tym czasie wina pod sklepem. Poza tym ma prawo do własnego zdania, jak każdy, a żałosny to jest tren reżim forumowiczów włoszczowskich stojących na straży moralności. Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 24.06.07, 21:37 borat25 wyjales mi to z ust. Kto nie z nimi ten przeciwko nim. Chyba nie trzeba byc czarno-bialym. Jest kilka odcieni szarosci. Mam spory sentyment do tego miejsca, co nie znaczy, ze biore wszystko co tamtejsza elita nakresli jako wlasciwe. Lubie wielu ludzi, ale do wielu zachowan czuje wrecz pogarde i mam niezla zabawe probujac dyskutowac z kims kto wogole mnie nie rozumie. Mysle, ze lerektoja to cienki bolek. Zalozyl specjalnie nowy watek, by gromadzic tu zle opinie na moj temat. Nie wiem lerku jaki sobie wyznaczyles limit, ale ja mysle, ze jesli poprze cie ze 100 osob to przyznam ci racje i sam zejde stad i nie wroce. Poki co mamy czas. A jak masz jaja to zadzwon do mnie, umowimy sie na szklaneczke "Pralata" np u Slawki i wyjasnimy sobie wszystko oko w oko. Odpowiedz Link
kurak56 Re: schedapodentyscie 25.06.07, 11:09 shedapodentyscie-100 negatywnych opinii o tobie to moze nie bedzie ale to nie znaczy ze podobaja nam sie twoje wypowiedzi na forum Jak piszesz to sam wiesz,widocznie ludziom sie to nie podoba-nawet te zwroty do luke100 Jaja to mozna sobie robic ale nie na kazdy temat a jezeli-to konsekwencje sa jakie sa Odpowiedz Link
kurak56 Re: schedapodentyscie 25.06.07, 11:12 przepraszam nie do luke 100 tylko do lerektoja Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 25.06.07, 12:40 kuraku, odpowiadajac w ten sam sposob nie sadze, ze powinienem sie przejmowac jedna opinia lerka, czy teraz twoja. Jak by nie bylo saldo caly czas jest dodatnie. Ja nie robie wielkiego zamieszania gdy widze, ze np. lerektoja czy ktos inny pisze bzdury. Poza tym mow za siebie(ewentualnie jeszcze za lerka) a nie za ogol bo twoje opinie sa krzywdzace. Pamietaj, ze latwo mozesz kogos urazic i konsekwencje beda jakie beda. Widze, ze nawiazales sojusz z lerkiem i stanowicie razem nowy tandem. Odpowiedz Link
kurak56 Re: schedapodentyscie 26.06.07, 14:03 nie mam najmniejszego zamiaru kogos krzywdzic,wyrazam swoja opinie,nie znam lerka nie zawiazałam z nim sojuszu i nie stanowimy tandemu Odpowiedz Link
kikos1 Re: schedapodentyscie 25.06.07, 15:20 mysle ze autor postu jest o wiele bardziej zalosny a nizeli najbardziej zalosna wypowiedz na tym forum :):) Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 15:09 Oto założono nowy wątek dotyczący SCHEDYPODENTYŚCIE (chyba on sam tego nie zrobił ?), zarzucając "żałosność" pisaniu z fantazją (a nawet brawurą), niestereotypowo. No i zarzucają schedziepodentyście dysfunkcję psycho-umysłową. Horrendum! - objaw zakutaństwa i prostogłowia ludzi o czaszkach płaskich, jak patison. Załozycielu wątku i Tobie podobni - jeśli akt pisania jest dla Ciebie odświętny i ledwie tu dukasz, nie umiejąc napisać niczego z fantazją, lekkością, dla przyjemności czytania płodów lekkości a bystrości czyjegoś umysłu, to dla takich jak Ty są obrazki i telewizja. Czyżby założyciel wątku to Nieszczęśnik o ociężałym dowcipie ? Będziemy brać w obronę to, co jest odmienne, a do rzeczy (nawet jeśli odrobinę surrealistyczne i purenonsensowne, co tylko dodaje blasku). Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 15:12 P.S. Jest i drugi - C-MOS, hahahahahahaha!!!!! Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 15:23 P.S.S. A poza tym nie wiesz, że "coś" trefnisiowatego zawsze jest na miejscu i czasie ? Pozdro, ozdro! Odpowiedz Link
kikos1 Re: schedapodentyscie 28.06.07, 20:16 Twojej osobie elokwencji brak :D spokojnie a trudru lubi p.sowac wiec co w tym zlego ? temat podsumowany prosze o zakonczenie watku administratora zamkniecie postu jego skasowanie i zapomnienie :D boze nawalilem sie :D:D:D Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 28.06.07, 23:23 Jednakże wcale nie jest różowo, nawet mimo solidarności ze schedąpodentyście. Można by Mu obciąć głowę. I w słoju z formaliną postawić na swoim czy Twoim kompie, aby upiornym uśmiechem odstraszała Wspaniałych Forumowiczów pokroju zalozyciela wątku oraz c-mos. Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 02:22 Hej wszyscy, tutaj glowny przedmiot watku czyli schedapodentysce. Ciesze sie,ze na wezwanie lerka odpowiedzialo tak zalosnie niewielu mu podobnych. Nie bedzie lerek stal na strazy wolnosci slowa i rozstawial swych zolnierzy po katach by tepili tych co nie mieszcza sie w kanonach. Lerek, C-mos, glos wasz jest jak cymbal brzmiacy i miedz brzeczaca-rozchodzi sie po forum i niknie zanim jeszcze dobije do sciany. Podbudowany postanowilem wybudowac sobie pomnik. Jestem wlasnie w delegacji na bratniej Bialorusi i tu w miejscowosci Voloki naszolem calkiem spory warsztat kamieniarski. Stanelo, ze wykuja mnie w piaskowcu z lewego polprofilu, a potem calosc przetna w pasie bo nie zmieszcze sie w bagazniku mojego fiata 125p. Obroce dwa razy zanim przywioze pomnik do Wloszczowy. I teraz jakbysmy sie tak wszyscy sprezyli moze bysmy wspolnymi silami znalezli jakies eksponowane miejsce w naszej kochanej Wloszczowie. Nie mam wielkich wymagan. Zalezy mi tylko zeby nie stac w krzakach, bo zrobi mi sie lyso jesienia gdy opadna liscie. Niechcialbym takze stac w poblizu innego pomnika bo obecnosc sasiada bedzie odwracac ode mnie uwage wycieczek szkolnych i przechodniow, ktorzy przyjda mnie ogladac. Prosze o propozycje gdzie moglby stanac moj pomnik z szarego bialoruskiego piaskowca? Oddany Wloszczowie- schedapodentyscie. Odpowiedz Link
kurak56 Re: schedapodentyscie 29.06.07, 13:49 Ja znam takie miejsce ale jest drogie,skoro wysupłasz na pomnik to podejrzewam ze na miejsce zabraknie Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 15:00 hej kurak56, co to za miejsce? Po konsultacjach z rodzina doszlismy do wniosku, ze moze byc rowniez kopiec. Ale nie istniejacy na lakach(nie chce obierac lokatorowi mieszkania), ale nowy, swiezo usypany i z asfaltowym podjazdem na sam szczyt. Wjazd dla powiatu wloszczowskigo ZA DARMO! Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 29.06.07, 16:19 Sztuka elastyczności leży w ludzkiej charakterologii, więc bez wewnętrznych oporów nieco zmieniam zadanie - ZWRACAJĄC LWIĄ CZĘŚĆ HONORU LEKTORIJI ORAZ C-MOS, DOWCIPNIE PISZĄCEMU o Twoim odkleszczowym zapaleniu mózgu. Ale nie przejmuj się, tylko dodawaj sobie jeszcze więcej megalomanii. Miejsce dla twego pomnika widzę u siebie, bo nie mam rzeźby ogrodowej, a i pies mógłby sikać na postument. Ty zaś myśl o następnej swojej rzeźbie. Tym razem nie z pięknego białoruskiego piaskowca, lecz na przykład o nadnaturalnych rozmiarów hologramie swej postaci. Dajmy na to leżącej niczym Rejtan w sejmowych progach - w powijakach kaftanu bezpieczeństwa! Pozdro, lecz nie uzdro, ani ozdro, bo pomnika nie zobaczę - ja i pies mój znakomity. Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 29.06.07, 16:53 P.S. Przyszła mi na myśl wizja twego pomnika jako alegorii: Ty jako Mistrz nauczający Trójcę Świętą, która w skupieniu klęczy przed Tobą i słucha. Może być ?... Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 21:31 trudru, nie wiem jak Cie odbierac bo wydajesz sie byc jak choragiewka, nie opowiadajac sie po jednej stronie dluzej niz jeden dzien. Rozumiem, ze miales jakies spotkanie z lerkiem i C-mosem i uzyli jakis perswazji by przekabacic cie na swoja strone. Coz, skoro zaproponowales Mistrza nauczajacego Trojce Swieta odpowiem, ze ja alegorycznie widze siebie i nowa trojce(ale nie swieta), ktora stanowisz lacznie z lerkiem i C-mosem. Widze, ze jest Was juz trzech i kazdy wnosi jakies ciezkie dzialo: Lerek-intelekt, C-mos-dowcip a ty-psa. Mysle, ze poradze sobie z wami trzema nie uzywajac ani intelektu, ani dowcipu, ani psa. Jeszcze cos mi sie nasuwa. Wolalbym zebys przemawial do mnie prostym jezykiem, tak jak i ja to robie do ciebie. Czasy kiedy trzeba bylo zablysnac juz chyba minely. No chyba, ze jeszcze jestes w liceum i ciagle chcesz sie przypodobac slynnej polonistce? Nie musisz mi imponowac elokwencja, bo mi przynajmniej to nie imponuje. Poczulbym do Ciebie wiecej sympati gdybys troche zszedl na ziemie. Niestety sztuczne i niepotrzebne wzbogacanie jezyka po to tylko by wtloczyc wiecej slow nie dziala na mnie zupelnie. Co do megalomanii to slowo to w twoich ustach brzmi troche groteskowo, bo kojarzy mi sie bardziej z Twoim zawoalowanym stylem poetyckim, a nie z moim prostym i doslownym pomyslem z pomnikiem. Jesli szukasz odbiorcow postaraj sie o etat w Glosie Wloszczowy. Tam megalomania i tytulomania zakorzeniona jest od poczatku i dobrze sie wpiszesz w kanon tez zaszczytnej gminnej gazety. Przy okazji poprawisz ich warsztat pisarski, bo jednak Twoj jest doskonalszy(szczerze), a ich na poziomie 6tej klasy szkoly podstawowej. Tylko prosze odpowiedz w trzech prostych zdaniach. Mam dosyc biegania po slownik wyrazow obcych:)) Pozdrowienia. Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 21:37 sprzedaz schedy odpada, bo to dobro niematerialne.. Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 29.06.07, 21:51 trudru, a moze lerek sie wypowie?? Proponuje zebys wsadzil swoje mysli w usta swego wodza lerka i zobaczcymy jaki dziwolag z tego wyjdzie. Ty jestes zlotousty, to fakt. Nie trzeba go powielac. To lerek wszystko zapoczatkowal, wiec od niego oczekiwalbym odpowiedzi. Dlaczego milczy? Czyzby stal w drogerii po ulubiony krem na tradzik dla swojej "panny"? Odpowiedz Link
songoku323 Re: schedapodentyscie 30.06.07, 00:37 mnie też kiedyś wkurzył ten gościu, ale pogadałem z nim i zrozumialem o co mu chodzi. Jest w porządku. Wyraża swoje zdanie. Ma każdy do niego prawo! Odpowiedz Link
podeska Re: schedapodentyscie 03.07.07, 16:33 scheda... a kto by chciał cię niby kupić? Nie pochlebiasz sobie zbytnio. Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 18.07.07, 00:43 podeska, mam juz zamowienie na ponad 12 tys egzemplazy mojej powiesci, ktora ukaze sie niebawem nakladem wydawnictwa "Czytelnik". Tak wiec sa tacy co chca mnie kupic.. O swa przyszlosc sie nie martwie. Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 18.07.07, 14:13 Ach, 12 tys. - oto Orzeł Piórnik stratosferyczny! Wydawnictwo Czytelnik powiadasz ? Kiedyś było to miejsce pracy redaktorów należących do narodu symbiotycznego. Tak silne są Twoje związki ze świętym Józefem ? Mawia się, że gdy w obecnych, jakoby ostatecznych czasach(?)pojawi się Chrystus, to będzie bardzo trudny do rozpoznania. Jesteś Nim, schedapodentyście ?... Czy jednek Twój przodek, to Mieszko przedpierwszy ? Wbrew quasi tolerancji rasa i narodowość są ważne, bo gdybyś był Inuitem, czyli Eskimosem, to byś dostał Pigmejów do nauki o odmianach śniegu, jako Mistrz, do którego przyszedł nawet założyciel tego wątku. Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 18.07.07, 14:19 P.S. A schedapodentyście pił już "Podstolikówkę" w minibarku czy minikafejce Czytelnika, potem - przy "dzień dobry" - chuchnął Januszowi Drzewuckiemu (red. nacz. tego wyd.), ten zaś omdlał ? Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 18.07.07, 16:59 Janusz Drzewucki przyjal mnie w swoim gabinecie sadzac, ze wydam pozytywna opinie na temat jednego z jego tomikow. Niestety pomylil sie. Zjechalem go troche, moze nawet za bardzo. Potem mialem wyrzuty sumienia, on chyba tez i w ramach rekompensaty stanelo, ze wyda moja powiesc. Jak narazie zbieramy zamowienia. Naklad rosnie.. Odpowiedz Link
kikos1 [...] 30.06.07, 17:17 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
kikos1 fff 19.07.07, 09:53 dlaczego zostal usuniety moj post ? ani nie byl obrazliwy ani nie uwlaczal niczyjej godnosci ? :D Odpowiedz Link
trudru [...] 19.07.07, 16:37 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: fff 19.07.07, 18:33 trudru nie znalem Cie od tej strony.. Zeby takie dziala wytoczyc? I to tu na forum..? Rozumiem pomyslec sobie, ale zacytowac?? Czy to nie przerost formy nad trescia? I to w najbardziej ekstremalnym wydaniu? Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: fff 19.07.07, 19:47 a moze przerost tresci nad forma, juz sam nie wiem z ktorej strony na to patrzec.. Odpowiedz Link
trudru Re: fff 20.07.07, 08:17 Eee - omyła, szan. scheda. W usuniętym poście teoretyzowałem, jakich słówek paraobscenicznych mógł (nie musiał) użyć szan kikos, nie adresując ich do nikogo. Jako homeopatyczną odtrutkę na nieco bardziej przyswajalne, w tym jedno medyczne. Nie ma powodów do oburzenia... Nie... Odpowiedz Link
trudru Re: fff 20.07.07, 12:54 Treść mojego usuniętego postu była mniej więcej taka. - "Twój post, kikos, może został usunięty dlatego, gdyż znalazły się w nim słówka ..., ..., ... . Nie adresowane do nikogo, lecz pieknie funkcjonujące niczym wolne elektrony i komety oraz będące homeopatyczną odtrutką na odrobinę strawniejsze określonka ... , ... , ... . Z japońskim przekleństwem .... - najlepszego!" Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: fff 20.07.07, 15:23 Pamietam jaka byla tresc. Chyba bylem jednym z nielicznych, ktorzy mieli przyjemnosc przeczytac zanim zostal usuniety. Odpowiedz Link
trudru Re: fff 23.07.07, 08:49 Scheda! - gdzie jesteś ?! Czy znów na Białorusi szukasz marmuru quasi Carrara ? Wszak godny jesteś tak wspaniałego alabastru, z jakiego postać śpiącej Jadwigi w wawelskich katakumbach. Oraz Henryka Pobożnego. A może umarłeś, niestety ? Wówczas (oby nie było zbyt późno) złapiemy Twą duszę w siatkę na motyle. I przy pomocy prasy śrubowej - przypominającej hiszpańskie trzewiczki czy garotę - wciśniemy ciału. Śpiewając przy tym "100 lat" oraz "Wpadł pies do kuchni". A ostatnią pieśń dlatego, obyś żył wiecznie (jako Homer powiada), gdyż nie ma końca. Jednak dualizm rzeczywistości - panimajesz wszakże - w takim rasie wiecznie również muszą żyć Twoi szan. opozycjoniści: lerektoja oraz cmoss - więc nie zaznasz spokoju nawet wówczas, gdy Twoja inwencja już się wyżarzy. Odpowiedz Link
trudru Re: fff 23.07.07, 08:58 P.S. Poza tym: heil Łukaszenka! (Przekornie mój kandydat na prezydenta UE; będzie musiał "się" zliberalizować, lecz i tak zostanie ostry, więc nareszcie zapanuje porządek i planowość w Zjednoczonych Krajach Europy). Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: fff 23.07.07, 15:09 trudru chyba telepatycznie mnie wyczuwasz. Rzeczywiscie jestem znow na Bialorusi. ostatnio moje plany biznesowo-literackie rzucaja mnie do tej czystej krainy miodem i mlekiem plynacej. Uzylem swoich koneksji i mialem mozliwosc spotkania sie z Wielkim Wodzem w jego zaciszu domowym. Bez kamer, na luzie, bez krawata i w kapciach. Zauroczyly mnie w jego kuchi piekne samowary i nowy sprzet stereo. A takze rodzina: pani domu i dwaj synowie. Najstarszy kierowany na nastepce nie byl jednak obecny w domu. Mimo wszystko bylo milo. Mam pamiatkowe zdjecia. Daj adres e-mail to Ci przesle jesli chcesz zobaczyc. Warto! Odpowiedz Link
kikos1 Re: fff 30.07.07, 20:48 tfuj trudru nie uzylem zadnych slowek obrazliwych jak zreszta napisalem pod usunieciem owego postu :) Odpowiedz Link
nadianatasza Re: schedapodentyscie 24.07.07, 15:03 schedapodentyscie z wielka przyjemnoscia czytam twoje posty i czuje ogromna sympatie do Twojej osoby a wymiana zdan z trudru naprawde bardzo mnie bawi, pozdrawiam :)) Odpowiedz Link
schedapodentyscie Re: schedapodentyscie 24.07.07, 16:35 dzieki za mile slowa nadianatasza, zauwazylem, ze pojawil sie moj klon o nicku schedapotraktorzyscie. Ja ze schedapotraktorzyscie nie mam nic wspolnego. Jestem oryginalnym schedapodentyscie. trudru to jak na razie spoko gosc. Probuje wtlaczac tylko do kazdego swojego postu tony niezrozumialych slow i odniesien. Trzeba Go lekko temperowac i wtedy schodzi na ziemie. Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 24.07.07, 22:26 Jakoby generalissimusie schedapodentyście - BACZNOŚĆ! Spocznij! Dlaczego mój podwładny, pułkownik Jan Kowalski jeszcze nie otrzymał Twego tajnego raportu o spotkaniu z Aleksandrem Grigoriewiczem Łukaszenką ?! Czyżbyś przeszedł na druga stronę... A więc razstrieliat'! Za temperowanie trudru razstrieliat' po raz drugi! (Albo dać ołówek i strugaczkę do pierwszej trumny). Odpowiedz Link
abrakadabras Re: schedapodentyscie 25.07.07, 09:46 Schedapodentyście przeszedł na drugą stronę! - niedobrze... Oddaj, schedapodentyście służbowie, szpiegowskie implanty zębów; zostaną wkręcone trudru. Odpowiedz Link
mustangpolny Re: schedapodentyscie 25.07.07, 09:58 Schedapodentyście przeszedł na drugą stronę ? Zdrajca czy... ZDAJ ZATEM DO MAGAZYNU SZPIEGÓW: - broń służbową, laskę ze strzykawką, czarną maskę, wszystkie trucizny i materiały pirotechniczne - instrukcję śledzenia staruszek w ciąży - 3 kg pastylek neutralizujących działanie alkoholu, 2 kg pastylek viagry, listki LSD, amfę, hasz, kokę i marychę, a nawet metadon - oddaj wszystko i na golasa idź do pałacu Mostowskich, gdzie tak przygotowanego będą torturować podczas przesłuchania, po wstrzyknięciu "prawdomówcy"; jeśli zaczniesz doznawać satysfakcji, będzie to oznaczało, żeś masochista; jeśli zapragniesz rewanżu na policjantach, będzie to oznaczać, żeś sadysta. Odpowiedz Link
home_end1 Re: schedapodentyscie 25.07.07, 12:11 Nie lubie tego forum , ze wzgedu na to ze ludzie na nim tylko potrafia sobie krzywdy na wzajem wypominac , i zucac sie blotem (w ktory ma wiecej to przegrywa) chora zabawa ludzi prymitywnych karzdy ma prawo do swojego zdania i nikogo za jego posiadanie jego nie morzna karac i deprawowac . a tu karzdy chce to zrobic oczerniajac druga osobe ktora ma inne zdanie lub myslenie . a na forum klucicie sie o przyslowiowa skorke z gofna , ludzie wlasnie na tym forum zachowywuja ja chorogieki jak to powiedziel schedapodentyscie i wiekszosc ludzi zachowywuje sie jak bydlo gdzie je zagonia to tam pobiegna . Odpowiedz Link
kurak56 Re: schedapodentyscie 25.07.07, 17:34 home-bardzo dobrze ze nie lubisz tego forum lepiej nie pisz nic bo niedobrze sie robi czytajac,twoja ortografia wola o pomste do nieba Odpowiedz Link
wiola9614 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 14:21 Do Trudru: Rozpanoszyłeś się na tym Forum i wydaje ci się, że wszyscy wokół z zapartym tchem czytają twoje bazgroły. Śmieszny jest jednak fakt,że niektórzy biegają nawet po słowniki, aby potem napisać, jaki to Trudru jest inteligentny. Nic bardziej mylnego.Z tych niby ,,Trudnych i górnolotnych ( dla niektórych) słów nic mądrego nie wynika.Dla mnie to ,,papka słowna, taki barokowy ,, przerost formy nad treścią"- chociaż to i tak może zbyt wiele powiedziane.Możesz sobie polemizować i wygadywać różne zdanka, ale nic konkretnego nie masz do powiedzenia.A teraz biegnij po słowniki- aby zabłysnąć!!! Odpowiedz Link
oryginal4 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 18:51 o kurde.....a ja nie znam ani trudu ani schedapodentyście i żyję, Odpowiedz Link
mirka1610 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 19:20 A jednak dziwnym zbiegiem okoliczności, oryginał, jesteś w temacie, wiesz jak mało kto o kogo chodzi, pewnie się zagłębiasz za bardzo w temat, bo mieszasz tu swoje życie. Odpowiedz Link
oryginal4 Re: schedapodentyscie 30.07.07, 20:47 mirka1610 skoro mówie że nie wiem o co kaman to nie wiem i już. A swoje domysły zachowaj dla siebie. Ja Ci nie mówie co Ty myślisz bo nie mam pojecia ....nie jestem Tobą. Widze dużo wątków o tych dwóch nickach a nie zabardzo mi się chce śledzić te wątki. Dla mnie eot. Odpowiedz Link
abrakadabras Re: schedapodentyscie 30.07.07, 23:45 Wiolu - Twój wrogi mi post jest w 100% nieuzasadniony, ponieważ nie jesteś w stanie przewidzieć, co mi się wydaje (a sądzisz, jakobyś wiedziała). Ot - widoczna jest złość, więc mamy do czynienia z osóbka złośliwą. A niby dlaczego posty tak skromnej osoby, niczym moja, mają być czytane (wg. Ciebie) "z zapartym tchem" ? Jesteś śmieszna. Oto nędza zawiści, jednostronne ubóstwo emocjonalne. W wyobraźni popasaj gąskę przed snem, może to Ciebie ukoi. Życzę spokoju. Odpowiedz Link
trudru Re: schedapodentyscie 31.07.07, 08:46 Oki,abrakadabras, w mym imieniu tej niezołzie Wiolce odpisałeś. Przyśmigaj do pubu "Czerwona oberża trupów pełna", kopsnę browar za to. I natrę skronie Maścią Tajemną, żebyś główkował intele na wzór oryginału. Odmaszerować! - pal wrotki i rwij z glana, bo patrzeć nie mogę na takiego buraka, jak Ty. Odpowiedz Link
trudrou Re: schedapodentyscie 31.07.07, 08:56 Eeeech! Trudru, wara moko zarżłyń. Żądłyń, wrrr, ukąszań. Won!!!! A deskapodentyście czy scheda - oraz lerektorijamijawija - niech żyją, żują i piją oraz lulki palą! Odpowiedz Link
trudrou Re: schedapodentyscie 31.07.07, 08:59 P.S. WIOLU - prr, wio - prr, wio - prr, wio - prr, wio itd. Hahahaha + pozdrotrysk, hehe. Odpowiedz Link