Dodaj do ulubionych

MISH + wokalistyka???

06.09.04, 20:21
Zastanawia mnie jedna rzecz.. jesli zakladajac, ze dostane sie na wokalistyke
do katowic i jeszcze na mish na US, to czy bede mogla studiowac to pierwsze w
mishowym trybie..? Slyszalam, ze w tym roku udalo sie jakiejs dziewczynie
pogodzic mish z wydzialem na akademii sztuk pieknych.. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • el_lo Re: MISH + wokalistyka??? 06.09.04, 21:09
      najlepiej zapytaj się w sekretariacie mishu-ulica szkolna, dokladny adres na
      stronie us. myślę, że to jest możliwe ale będziesz musiała napisać jakieś
      podania o zgodę na naukę na innej uczelni w ramach mish.
      pozdr;)
    • tawananna Re: MISH + wokalistyka??? 07.09.04, 01:02
      A ja byłabym raczej czarnowidzem... Myślę, że nie ma większych problemów, by
      studiować drugi kierunek poza MISH-em, natomiast co rozumiesz przez "w mishowym
      trybie"? Jestem w podobnej sytuacji (ale mój drugi kierunek jest na tej samej
      uczelni) i na drugim kierunku studiuję na dokładnie tych samych zasadach co
      inni studenci (choć prawdopodobnie dostanę ind. org. studiów). Jedyne, na co
      mam nadzieję, to że jakieś godziny zostaną mi zaliczone do minimum godzinowego
      MISH.
      • kajenne Re: MISH + wokalistyka??? 08.09.04, 19:21
        To znaczy, ze bede musiala podporzadkowac sobie godziny z MISH-u do
        wokalistyki, gdzie nie bedzie mi dana dogodnosc studiowania podstawy
        programowej? Tylko,ze tu automatycznie priorytetowym staje sie ten muzyczny
        kierunek, ktory chcialam studiowac jedynie hobbystycznie:/ Na pewno nic sie nie
        da zrobic?
        • tawananna Re: MISH + wokalistyka??? 08.09.04, 20:50
          > To znaczy, ze bede musiala podporzadkowac sobie godziny z MISH-u do
          > wokalistyki, gdzie nie bedzie mi dana dogodnosc studiowania podstawy
          > programowej
          Dokładnie to mam na myśli. Na jakiej uczelni jest ta wokalistyka? Podejrzewam,
          że mogą w ogóle nie mieć czegoś takiego jak podstawa programowa. Dowiedz się,
          czy są przewidziane jakieś udogodnienia dla osób studiujących dwa kierunki -
          jak indywidualna organizacja studiów, czyli możliwość wybierania sobie grup.
          Być może mają jakieś zajęcia fakultatywne (z których np. trzeba wybrać ileś
          tam) - z tego może uda Ci się zwolnić. Na więcej nie liczyłabym, nie sądzę też,
          żeby pomógł Ci fakt, że na UŚ studiujesz MISH. Ale tak naprawdę wiele w rękach
          dziekana itd. - możesz iść porozmawiać, przedstawić swoją specyficzną sytuację
          itd.
    • tawananna Re: MISH + wokalistyka??? 08.01.05, 01:41
      up
    • tawananna Re: MISH + wokalistyka??? 31.12.05, 16:19
      up :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka