Dodaj do ulubionych

co potrafia koty

IP: 3.5.* / *.rs2.nuria.telefonica-data.net 08.12.03, 18:52
Moj ulubieniec potrafi skakac przez poprzeczke i wskakiwac na rece jak sie
klasnie.Moze niewiele potrafi ale mnie sie to podoba i wiem,ze trudno
jest nauczuc kota sztuczek.Ciekawa jestem jak tam inne koteczki.
Pozdrowienia dla kociarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: zocha Re: co potrafia koty IP: 3.5.* / *.rs2.nuria.telefonica-data.net 08.12.03, 21:35
      a moj Romek budzi nas co rano uderzajac lapka w plastikowe kulki od zaslony
      czasem mnie to wkurza bo nie lubie rano wstawac ale szybko mi przechodzi
      pozdrowienia
    • Gość: m.pw Re: co potrafia koty IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 21:42
      Mój Ryżol aportuje jak pies. Rzucam mu myszke i mowie przynieś, a on grzecznie
      kładzie mi obok nogi. Pies przynosi,ale czasem nie chce oddać.
      Swojego czasu chyba z pól roku temu był watek Chyba nazywał sie "jak żyć z
      uciązliwym kotem" i tam ludzie pisali co kot potrafi - były to raczej
      przechwałki niż uskarżanie się - w głowie sie nie mieści jakie pomysłowe sa
      koty. zajrzyj do starszych wątków, moze znajdziesz. Ja i wszyscy znajomi którym
      wysłałam rylismy sie ze śmiechu.
      A jak nauczyas kotka skakac przez poprzeczkę. Ktos mi przysłał maila z
      filmikiem o róznych kocich sztuczkach, jesli chcesz to moge Ci przysłać- napisz
      do mnie (m.pw@wp.pl) i podaj swój namiar
      • Gość: lo Re: co potrafia koty IP: 3.5.* / *.rs2.nuria.telefonica-data.net 09.12.03, 19:44
        Ale masz madrego Ryzola.
        A ten moj nie mial innego wyjscia jak nauczyc sie przeskakiwac,to bylo na
        zasadzie "dobra skacze,ale dajcie mi juz spokoj" Klepiesz go w klate nadstawiasz
        poprzeczke albo robisz barierke z rak i juz jest po drugiej stronie,robi nawet
        calkiem wysokie skoki.Postaram sie nagrac jak bedzie czym.
        Ide szukac starych watkow.
        Moj namiar bozka25@hotmail.com
        Jeszcze jedna rzecz z moim koteczkiem-ssie mi palca,jak male dziecko.Ma juz rok
        i caly czas mu nie przechodzi.To chyba nie jest normalne?
        Jest to koteczek cudem uratowany bo mial kilka godzin jak zabralismy go dzieciom
        na ulicy,ktore sie nim bawily zeby zakonczyl zywot,wiec mamy nie mial okazji
        poznac a instynkt mu pozostal.Tylko obciach bo to juz calkiem spory kawaler!
        pozdrowienia
    • j_u Re: co potrafia koty 08.12.03, 22:28
      Moja kota wlazla kiedys pod kuchenke, bedac juz dorosla i dosc okazala :0 !!!
    • soczewica Re: co potrafia koty 08.12.03, 23:26
      kiedy trzaska lodówka moja dzika Gruba przychodzi do kuchni. wolę wierzyć że to
      nie przypadek ;-D
      • emigrantka Re: co potrafia koty 08.12.03, 23:56
        jezeli macie w miare szybkie lacze to sciagnijcie sobie to:

viral.lycos.co.uk/vroot/1610/index.html
        uwielbiam takie sztuczki - catzzzz rulezzzz
        • Gość: kluba1 Re: co potrafia koty IP: *.we.client2.attbi.com 09.12.03, 17:28
          Gdy wchodzimy do mieszkania George wita nas kladac sie na podloge na
          grzbiecie, zaklada lapki za uszy i zaczyna sie przekrecac z boku na bok.
          Trzeba wtedy go pochwalic i mowic " George is a flipper " . Przy kazdym takim
          powiedzeniu George przewraca sie z boku na bok . Raz zaaferowani zakupami
          zapomnielismy go pochwalic - byl bardzo zagniewany !!!
        • Gość: kk Re: co potrafia koty IP: *.jci.com 11.12.03, 17:56
          rewelacja !!!!!
          :)))
    • macpor Re: co potrafia koty 09.12.03, 17:55
      Gdy odbywam wieczorny spacer z psem - miewam ochronę w postaci jednej, dwóch,
      a nawet czasem trzech moich kotek. Może to nie jest nic nadzwyczajnego wobec
      sztuczek wykonywanych przez inne koty, ale one tak potrafią iść z 2km chowając
      się za krzakami. A mówi się że koty nie lubią chodzić i nie przywiązują się do
      ludzi. ;)
    • Gość: beduika Re: co potrafia koty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 22:28
      No to ja tez sie pochwale.
      Moj Rademenes sporo potrafi. Niczym dobrze wychowany pies na komende siada, podaje (tzn. podnosi) lapy (lewa i prawa), no i kuca -bo nie mozna tego nazwac lezeniem :)))))).
      Ale nic nie zrobi za darmo. Bez plastra szynki w rece nie ma co liczyc na posluszenstwo.
      • Gość: Camille Re: co potrafia koty IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 09.12.03, 22:53
        Moj kot jest za to bardzo towarzyski-jak przychodza goscie, to jedno krzeslo
        jest jego. Siedzi sobie tak i slucha. Najchetniej polozylby sie na stole,
        probowal juz....Gdy braknie dla niego krzesla to lezy na malym stoliczku obok
        albo wciska sie za meza plecy i siedzi razem z nim na tym samym krzesle.
    • Gość: lo Re: co potrafia koty IP: 3.5.* / *.rs2.nuria.telefonica-data.net 09.12.03, 23:10
      ALE SUUUPEEER CUDNE SA TE KOTECZKI!
      A TEN Z LAPKAMI NA USZKACH TO SWIETNY NUMER,USMIALAM SIE ZDROWO!
      • emigrantka Re: co potrafia koty 10.12.03, 01:18
        mnie najbardziej rozbawil ten maly drac ktory sie na kaktusie (!!!) mscil LOL

a po nogawce na blat do zarelka to przeszlam z kilkunastoma kociakami

super, nie?

ktos jeszcze sciagnal sobie tego mpg z linku jaki podalam?
    • anonimus_75 Re: co potrafia koty 10.12.03, 13:13
      Jeden z moich kotów nie tylko aportuje, ale lubi też bawić sie w bramkarza:
      ustawia się w jednym pomieszczeniu, ja rzucam cokolwiek (pilka, kulka z folii)
      on podskakuje i wykonuje taki bramkarski chwit, po czym zdobycz zostawia i
      idzie na moje miejsce, a ja na jego p - i rzecz zaczyyna się od poczatku.
      Drugi, ktory ma nature bardziej refleksyjna, kiedy chce chwili spokoju, wlazi
      do szafy i starannie za soba zamyka drzwi. Za pierwszym razem naszukalam się go
      2 godzyiny!!!
      • mysikluliczek Re: co potrafia koty 10.12.03, 14:22
        > Drugi, ktory ma nature bardziej refleksyjna, kiedy chce chwili spokoju, wlazi
        > do szafy i starannie za soba zamyka drzwi.
        Dobre:)) Ale się uśmiałam:))))
        • Gość: spor Re: co potrafia koty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 23:20
          A mój na słowo kawa przylatuje do kuchni i sie specyficznie wydziera (miauki
          tylko na tę okazję), kłapie wielką mordką w sposób znaczący i patrzy mi w oczy
          ponaglająco. Chce by mu wtedy nalać mleczka, bo dla niego to jest właśnie kawa.
          Ja pijam z mlekiem i ten zapach, nawet jak jestem cicho, zawsze go przywabi.
          • Gość: ewa Re: co potrafia koty IP: 212.87.3.* 11.12.03, 09:26
            A juz myslalam ze Kot lubi kawe!
            Moje zwierze poluje na cienie, jak jest wlaczona gdzies lampa to pod nia siada i
            krotkimi, znaczacymi mialknieciami dopomina sie o te cienie. I to niestety
            wszystko na co poluje. Much i ptakow sie boi, jak je widzi na balkonie to ucieka
            do mieszkania z brzuchem przy podlodze.
            No i jeszcze pieknie spac umie, w dziwnych miejscach i pozycjach. Wieczorem to
            najchetnie sypia w objeciach dziecka, mordki leza sobie na poduszce a reszta pod
            koldra. I tak sobie razem spia bardzo twardo, nawet jak wchodze i zapalam
            swiatlo to sie nie budza.
            ewa
          • j_u Re: co potrafia koty 11.12.03, 18:21
            A propos specyficznych kocich wydzieran sie: moja kota przylatuje zawsze, jak
            gram na flecie, ale tylko na "Porgy and Bess" Gershwina... i miauczy wtedy
            przerazliwie. Do dzis nie udalo mi sie ustalic, czy tak lubi ten utwor, czy
            wrecz przeciwnie...
            • fasolka9 Re: co potrafia koty 11.12.03, 22:29
              moja chyba cierpi na autyzm , robi co chce i kiedy chce, ale i tak ją kocham
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka