Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Małysz: Idę do przodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 19:17
    No i dobrze, takiego wyniku (pierwsza szóstka) się spodziewałem. Powoli do
    przodu. Kiedy Adam skoczył w drugiej serii, poczułem, że naprawdę wraca do
    formy. To był rzeczywiście skok na miarę czołówki. Gratuluję i trzymam kciuki!
    Obserwuj wątek
      • grassant Re: Adam Małysz: Idę do przodu 22.01.10, 20:22
        Gość portalu: wermar napisał(a):
        Powoli do przodu. Kiedy Adam skoczył w drugiej serii, poczułem, że
        naprawdę wraca do formy. To był rzeczywiście skok na miarę czołówki.

hehe u siebie na znanej od dziecka skoczni, hahaha. jesteś takim
        samym fantastą jak Adas. Dobrze jeżeli do 10ki wejdzie na Igrzyskach
        haha.
        Adaś fantasta i lejwoda. Lepisto nic nie ulepi, niestety. Komedianci.
        Podobnie ekipa Kruczka.
        • Gość: MATIdst Re: Adam Małysz: Idę do przodu IP: 78.131.135.* 22.01.10, 22:21
          do Grassanta i innych zapewne w przyszłości krytykujących:
          Zauważ Grassant, że wiekszość polskich skoczków zna tą skocznie od dziecka, a
          jak skakali, jakie osiągnęli wyniki na zawodach PŚ...? Jak oglądałeś transmisje
          w telwizji bądź na żywo to zapewne zauważyłbyś, że beznadziejnie.
          Załóż narty i spróbuj oddać skok. Zapewne połamiesz nogę, albo inną cześć ciała,
          bądź nabawisz się kontuzji. Zatem siedząc łaskawie przed komputerem i wypisując
          nędzne głupoty w swoim beznadziejnym komentarzu, lepiej byś zrobił coś ze swoim
          życiem, a nie zazdroszcząc innemu Polakowi (zasłużonemu Polakowi, który
          przyniósł nam rodakom wiele chwil radości i na pewno jeszcze przyniesie)
          wypisujesz takie rzeczy. Drażni mnie to, bo zawsze tak jest w naszym narodzie,
          że jeżeli ktoś coś w życiu osiągnie, to inna osoba mu tego zazdrości np. w taki
          CHAMSKI sposób jak TY.
          Ponadto, mogę się założyć że nawet nie znasz dokładnie historii skoków
          narciarskich (nie mówię nawet tu o Polskich), a także biografii Małysza, więc
          się nie odzywaj i zrób coś ze swoim życiem tak jak Ci to już wcześniej napisałem.

Poza tym myślisz, że jak Adaś skacze na Wielkiej Krokwi to mu jest łatwiej??
          Stań sobie przed 20 tysiącami ludzi wierzących w Ciebie i postaraj się ich nie
          zawieść i dopiero się wypowiadaj na takie tematy.
      • Gość: mała mysz Adam Małysz: Idę do przodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:08
        Jesteś zje....!!! Nie wiem, co w tych "kilku" Polaczkach tyle zawistości itp.
        Znanie skoczni nie ma nic do skoków Adama. On jest już tak doświadczony, że
        różnica pomiędzy, a innymi skoczniami nie wiele robi różnicy. To oczywiście
        pomaga, ale bez przesady. Mam nadzieje, że Adaś utrze nosa takim, jak ty!!!
      • Gość: E Wypowiedz się też na blogu: IP: *.chello.pl 23.01.10, 11:36
        pawelecnatropie.bloog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka