wizard5 07.09.06, 15:03 Na kilka godzin tygodniowo,kogos kto chce dorobic,moze byc uczennica,emerytowana pielegniarka,lub po prostu osoba chcaca dorobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maminka5 Re: szukam pomocy do dziecka 07.09.06, 22:44 ja tez szukam, bez efektu... Odpowiedz Link Zgłoś
wizard5 Re: szukam pomocy do dziecka 08.09.06, 13:03 Jak dlugo szukasz? Mi doradzila polozna srodowiskowa zeby ogloszenie do radia park dac-nie wiem jaki to odniesie skutek.Nie mieszkam w Kedzierzynie dlugo bo dopiero od grudnia i kompletnie nie wiem gdzie co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskawiki do maminki 28.09.06, 16:10 proszę o szczegóły na maila. w jakim miejscu, ile ma dziecko, i w jakich godzinach , i na jak długo i jaka stawka. znam osobę, która by się nadawała, ale chwilowo nie ma jej w mieście. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanowa81 Re: szukam pomocy do dziecka 09.09.06, 22:31 Witaj. Ile godzin tygodniowo? W jakie dni? Stałe dni tygodnia? Czy zmienne? Gdzie mieszkasz? W jakim wieku dziecko? Opieka w twoim miejscu zamieszkania czy poza? Spróbuje ci pomóc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wizard5 Re: szukam pomocy do dziecka 14.09.06, 12:06 mozesz napisac na mail gazetowy? Chetnie podam nr telefonu i mozemy pogadac,badz inny adres-wizard111@o2.pl. Dodam ze mieszakam w Kedzierzynie,potrzebuje pomocy na luznych zasadach wszystko do omowienia,obgadania,w zaleznosci od tego jak Ty dysponujesz czasem.Dzieci dwojka jedno chodzi do przedszkola drugie male.Reszte przez telefon.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duga5 Re: szukam pomocy do dziecka 14.09.06, 18:22 Dzień dobry. Nazywam się Ania Długosz. Jestem uczennicą 1 klasy Liceum i chciałabym dorobić. Jestem odpowiedzialna i lubię dzieci. Proszę o kontakt w celu ustalenia, w jakich godzinach, dniach i gdzie chciałaby pani/pan opiekunki,i w celu ustalenia innych informacji. Mój numer kom. 505-107-883. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard5 Re: szukam pomocy do dziecka 15.09.06, 17:17 Zapisalam numer tel-zadzwonie po weekendzie,badz w niedziele.Dziekuje,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka182 Re: szukam pomocy do dziecka 18.09.06, 13:22 Mam na imię Lidka i szukam pracy..Lubię dzieci i potrafię szykbo nawiązac kontakt...Jeśli propozycja jest nadal aktualna prosze o kontakt na e-mail Lidzieleec@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawr Re: szukam pomocy do dziecka 20.09.06, 22:20 Witam jestem swierzo po studiach, wykształcenie wyzsze...nauczyciel wych fizycznego..obecnie bez pracy...Szukam tymczasowego zajecia:):):)w jakim wieku dziecko ???to jeszcze aktualne???jaka kwota wynagrodzenia?pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wizard5 aleksandrawr-adres 23.09.06, 09:45 Prosze podac swoj adres e-mail,moge napisac szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
maminka5 ja tez nadal szukam niani 27.09.06, 13:28 prosze pisac na meil gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawr Re: szukam pomocy do dziecka 09.10.06, 21:40 Witam jestem zainteresowana moze pani podac numer telefonu to bym zadzwonila Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawr Re: szukam pomocy do dziecka 09.10.06, 21:41 Witam ..Moj adres e-mail to aleksandrawr@tlen.pl lub gg- 6592904 Odpowiedz Link Zgłoś