magducha78 12.06.10, 14:24 chłopcy 10 Jan 6 Adam Franciszek Kacper Stanisław 5 Aleksander Michał 4 Antoni Filip Jakub Mateusz Szymon 3 Alan Bartosz Kamil Maciej Patryk Piotr Tymon 2 Dawid Karol Maksymilian Mikołaj Nikodem Oliwier Oskar Wojciech 1 Anton (polskie nazwisko,może literówka) Bartłomiej Daniel Dominik Eryk Grzegorz Gustaw Ignacy Igor Iwo Jarosław Julek Julian Juliusz Konrad Kornel Krystian Krzysztof Łukasz Marcel Paweł Radosław Rafał Tymoteusz Wijtek (chyba literówka) Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dziewczynki 12.06.10, 14:34 12 Maja 9 Natalia 5 Aleksandra Alicja Wiktoria 4 Julia Oliwia Zuzanna 3 Małgorzata 2 Antonina Blanka Kaja Lena Nina Pola Roksana Weronika 1 Agata Amelia Anna Daniela Dominika Eliza Emilia Felicja Gabriela Helena Jagoda Julita Kamila Katarzyna Kinga Klara Kornelia Liliana Magdalena Maria Marianna Marta Matylda Michalina Mirosława Monika Nadia Natasza Paulina Sonia Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 bliźnieta 12.06.10, 14:36 Amelia i Kornelia Helena i Blanka Maja i Wojciech Maria i Marta Matylda i Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 2 imiona 12.06.10, 14:42 Adam Piotr Adam Robert Alan Aleksander Dawid Sebastian Grzegorz Wojciech Ignacy Jerzy Iwo Konstanty Jan Władysław Julek Bartek Kacper Piotr Marcel Jan Mateusz Gabriel Michał Tadeusz Paweł Mikołaj Szymon Tymoteusz Aleksandra Małgorzata Alicja Klara Maja Ewa Małgorzata Justyna Michalina Anna Wiktoria Weronika Zofia Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: 2 imiona 12.06.10, 15:59 Alan Aleksander - oj nie Ignacy Jerzy - ładnie, choć może dwa -y to za dużo szczęścia na raz?... Julek Bartek - mam nadzieję, że oba imiona mają pełne formy Michał Tadeusz - ładnie, ale lepiej byłoby odwrotnie Alicja Klara - bardzo ładnie Michalina Anna - ładnie Zofia Magdalena - ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: 2 imiona 12.06.10, 22:26 Alan Aleksander - nie Dawid Sebastian - nie lubię tych imion, a ten zestaw to już w ogóle mi się nie podoba Grzegorz Wojciech - ładnie Ignacy Jerzy - imiona bardzo ładne, ale w zestawie mi się nie podobają Iwo Konstanty - szkoda, że nie odwrotnie, Iwo mi się nie podoba Jan Władysław - ładnie, ale mogłoby być odwrotnie Julek Bartek - mam nadzieję, że imiona będą miały pełne formy Kacper Piotr - szkoda, że nie odwrotnie Marcel Jan - nie Szymon Tymoteusz - szkoda, że nie odwrotnie Alicja Klara - chociaż nie podobają mi się te imiona, to zestaw może być Maja Ewa - szkoda, że nie odwrotnie Michalina Anna - podoba mi się Wiktoria Weronika - nie, ten zestaw jest zbyt częsty i nudny Zofia Magdalena - podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: bliźnieta 12.06.10, 15:55 Szału ni ma. Amelia i Kornelia - ujdzie Helena i Blanka - ok Maja i Wojciech - ech, te seriale... Maria i Marta - zbyt podobne Matylda i Martyna - na siłę podobne i niepasujące Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: bliźnieta 12.06.10, 18:45 Amelia i Kornelia - nie lubię jak imiona bliźniąt się rymują Helena i Blanka - nie podoba mi się ten zestaw Maja i Wojciech - Wojtek mi się podoba, Mai nie znoszę, zestaw mi się nie podoba Maria i Marta - moim zdaniem ładny zestaw(ktoś tu pisał, że zbyt podobne, ale Maria i tak na co dzień będzie pewnie Marysią) Matylda i Martyna - zbyt podobnie brzmią Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: bliźnieta 12.06.10, 21:23 Bardzo cieszą Felicja i Gustaw. Wśród bliźniąt nic ciekawego. Zupełnie nie lezy mi zestawienie Matyldy z Martyną. Maria i Marta zbyt podobnie. Wśród podwójnych imion razi Wiktoria Weronika - znam przynajmniej ze 3-4 dziewczynki o dokładnie tych imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: dziewczynki 12.06.10, 15:49 Mam nadzieję, że wysoka pozycja Natalii i Aleksandry to jeszcze echo niedawnej popularności, a nie wielki comeback. 3 Małgorzaty? Wow. To imię też jeszcze dobrze nie ostygło... I tylko jedna Zofia! Podoba mi się Felicja, Marianna. Największe zaskoczenie - Mirosława. Nawet fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Chłopcy 12.06.10, 15:44 Bez zachwytów. Miło spojrzeć na Juliusza, Gustawa, Ignacego. Widzę, że Tymon ma coraz więcej fanów, fajnie. Choć osobiście wolę Tymoteusza. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 12-13 czerwca 12.06.10, 16:17 CHŁOPCY: Zaskoczyła mnie liczba Janów, ucieszyła Jakubów - dobrze, że w końcu jakby trochę przycicha. Fajni są Ignacy, Gustaw, Grzegorz i Krzysztof. No i cieszę się, że żadnego Tadeusza nie ma DZIEWCZYNKI: Tu też mnie nachodzi refleksja, czyżby Julia trochę przygasała? Bardzo na plus : Daniela i Felicja. Fajnie, że pojawiła się Mirosława. Przynajmniej w końcu coś się dzieje w tych żeńskich. BLIŹNIĘTA: Kompletnie niedobrane względem popularności wydają mi się Amelia+Kornelia i Maria+Marta. Zresztą, żadna para mi się nie podoba. DWA IMIONA : Ignacy Jerzy mimo mojej sympatii do obu imion, nie podoba mi się w duecie. Jan Władysław byłby fajny, ale odwrotnie Mam nadzieję, że Julek Bartek to Juliusz Bartłomiej/Julian Bartosz itp. Marcel Jan brzmi jak "Marceljan". Wiktoria Weronika to dla mnie masło maślane. Coś jak Marcin Mariusz, niby różne imiona, ale zbyt podobne. Nic mnie szczególnie nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 12-13 czerwca 12.06.10, 18:41 Zaskoczyło mnie troszkę aż 10 Janów, zdecydowanie ale wolę tylu Jasiów, niż 12 Majek. Ponadto u chłopców cieszy mnie 3 Tymonów, Ignacy, Julian, Juliusz, Tymoteusz. Zaskoczył mnie Gustaw i Jarosław. U dziewczynek zaskoczyło mnie 3 Małgorzaty, 2 Kaje i Roksany, Felicja, Mirosława i Monika. Podoba mi się Marianna, Michalina, Marta, Liliana, Kornelia, Helena, Dominika i Antonina. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 12-13 czerwca 13.06.10, 23:18 Zwróciłam uwage na Felicję, a także na rzadką, choć niezbyt przeze mnie lubianą Mirosławę. Zabiło mnie zestawienie Marcel Balcerak. Spróbujcie to wymówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 12-13 czerwca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 16:51 Faktycznie ciezko to wymowic! Ciesze sie ze pojawila sie Felicja, Daniela. Zaskoczyla mnie nie lubiana przez mnie Mirosława. U chlopcow nic ciekawego. 12 Majek, 10 Janow... Odpowiedz Link Zgłoś
goralica Re: WnŚ Warszawa 12-13 czerwca 14.06.10, 11:25 o nie, 3 Tymonów!!! zdecydowanie za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: WnŚ Warszawa 12-13 czerwca 20.06.10, 21:00 niezłe z tym marcelem b. właśnie z mężem łamiemy sobie języki. ooo biedni nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 12-13 czerwca 21.06.10, 01:17 Co ciekawe, już zmiana Marcela na Marcelego ułatwiłaby sprawę, choć jeszcze nie rozwiązałaby całkiem problemu. No, ale skoro MUSI być Marcel, to jestem pewna, że jeszcze rodzicom podziękuje za ten pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś