07.11.17, 08:55
W którymś z wątków został poruszony temat ubranek dla chłopców vs dziewczynek. Wpsujcie tu ciekawe propozycje. Ja odkryłam patpat. Są duże wyprzedaże ale minus to to, że bardzo długo czeka się na dostawę - nawet 3 tygodnie.

www.patpat.com/category/Baby-Toddlers/Baby-Toddler-Boy.html
Obserwuj wątek
    • kowcia Re: Ubranka 07.11.17, 13:20
      ja nie mysle jeszcze, nie ogladam, nie wybieram i oczywiscie nic nie mam :)
      napewno nie kupie szafy ubranek bo i tak korzystac bede z kilku sztuk, jak to wczesniej bylo.
      pod nosem mam outlet, galerie, kupie wszystko pod koniec zimy
      moj mąż jest fanatykiem aliexpresu i pozniej pewnie tam bedzie szukał "okazji"
    • jollyb Re: Ubranka 07.11.17, 13:22
      ja polecam smyka- weszlam z nastawieniem ze nic nie kupie bo ceny podobno straszne ale sie milo zaskoczylam, rowniez H&M.
      z tanich a fajnych PEPCO:) ponadto z Mia kupilam na allegro "super paka dla dziewczynki" 0-3 mies. mialam super ciuszki uzywane ale naprawde niezniszczone bo dobrze trafilam. teraz patrze na allegro i oxl ale jakos nic mnie nie powala chyba ze ceny. zas moj maz spojrzal ostatnio na angielski e-bay i za 400 zl wynalazl pake dla chlopaka angielska 0-3 mies 172!!! ciuszki.... wszystkie firmowe next, papas and mamas, i inne firmy . ale nie zamowilismy i troche zalujemy bo poszko szybko. z tym ze ja tez nie chce szalec z ciuchami az tak bardzo bo wiadomo maluszki nasze beda rosly jak na drozdzach.:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka