kanalia11 Re: Protest antycenzorski 01.02.04, 12:35 Nie napiales komentarza-marny Twoj los... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Protest antycenzorski 01.02.04, 12:36 Podpadles pod reklame i pod spam , . Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia11 Re: Protest antycenzorski 01.02.04, 12:38 zaraz sie przekonasz co to czarodziejskie nozyce tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Protest antycenzorski 01.02.04, 12:44 Proszę wycinać Pani Giwi, proszę. Oto link bez komentarza. W ramach protestu. www.remuszko.pl/gw/ Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: ja też dołączam, ale... 01.02.04, 13:05 Witam. Angini i Monopolu, z grubsza wiem o co biega, czytam dzisiaj od rana F., bo po 8 dniach nareszcie mam siły podnieść swoje dupsko do kompa (jakiesik syfiaste grypsko siem przyczepiło). Ja tą książkę Remuszki kupowałem chyba w 2001 roku, gdziesik w lato? Za zaliczeniem na dwa adresy dwie sztuki, bo pamiętam, że akurat wybierałem się na Roztocze. Czytałem ją. Nie rozumiem jednak, dlaczego Remuszko podaje też Wierzbickiego? Ja, jeśli sobie przypominam, dowiedziałem się o tej książce z Gazety Polskiej!!! GaPol czytam od początku, z niej dowiedziałem się o numerze tel. do Remuszki i osobiście podawałem p. Remuszce adresy. Tego nie rozumiem, z resztę się zgadzam. A ta "kiwi", to wdać taki "nielot" szacikowaty?) pozdrawiam hej! Monopol, dla Ciebie razy 2, to drugie dla M.) Odpowiedz Link Zgłoś