Dodaj do ulubionych

Chory czlowiek.

20.10.10, 23:20
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8544155,Kaczynski__katastrofa_to_ulamek_naszej_aktywnosci.html
Rozmawiałem ze znanym politykiem państwa sąsiadującego z Polską. Powiedziałem mu, iż śmierć mojego brata zmieniła sytuację polityczną w naszym kraju. On mi przerwał i stwierdził: "Proszę Pana, zmieniła w Europie. Odszedł wojownik" - mówi Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla "Gazety Polskiej".

Zwariowal.
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: Stechly kotleciku. 20.10.10, 23:27
      Rozmawiałem ze znanym politykiem państwa sąsiadującego z Polską. Powiedziałem
      > mu, iż śmierć mojego brata zmieniła sytuację polityczną w naszym kraju. On mi p
      > rzerwał i stwierdził: "Proszę Pana, zmieniła w Europie. Odszedł wojownik
      > " - mówi Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla "Gazety Polskiej".
      >
      > Zwariowal.
      Kaczynski racje mial czytelniku Bild-Zeitung
    • wikul Re: Chory czlowiek. 20.10.10, 23:29
      "Mamy tutaj do czynienia z wydarzeniem nowym w polskiej praktyce politycznej i wydarzeniem, które, z całą pewnością, nie miało charakteru przypadkowego. Atakujący, morderca, wpadł z okrzykami odnoszącymi się do mojej osoby i stwierdził, że skoro mnie nie ma to oni, ci, których w końcu zaatakował, ponoszą odpowiedzialność. Oni, można powiedzieć, stracili życie, czy walczą o życie za mnie. To oczywiście stawia mnie w szczególnej sytuacji." - skromnie stwierdził sam cudownie ocalony prezes-premier-prawie-prezydent Jarosław Chwilowo-Odmieniony-Kaczyński podczas specjalnej konferencji prasowej, składając uprzednio kondolencje rodzinom ofiar i wskazując następnie jednoznacznie oczywiście oczywistych inspiratorów tej tragedii, mówiąc między innymi, że każde kolejne słowo kampanii nienawiści "będzie wezwaniem do mordu" (19.10.2010)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka