jola.iza1 Re: Gary Moore 06.02.11, 19:57 Moje klimaty, brzydki pan,a tak pięknie muzykę kochał www.youtube.com/watch?v=J-0KRM_eROA&feature=fvsr [*] ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Gary Moore 06.02.11, 20:15 Pisiorski moher stala sie specjalistka od nekrologow. Gary sie w grobie przewraca z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Gary Moore 06.02.11, 21:06 off_nick napisała: > > R.I.P. > > ============== Nic mi nie ubędzie, jeśli z tym się zgodzę: Niech spoczywa w spokoju. Linkowany utwór to miód na moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Gary Moore 06.02.11, 21:18 Dodam jeszcze, że bardziej mi "leżał" w tych klimatach: www.youtube.com/watch?v=B0nKJFVVoYM&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Gary Moore 06.02.11, 21:29 Są gusta, i moje guściki Ja go zapamiętam tak: www.youtube.com/watch?v=xpMMViObbZA&feature=related?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gary Moore 06.02.11, 22:24 a ja lubię to www.youtube.com/watch?v=bewTZjjumUo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Gary Moore 06.02.11, 22:31 ariadna-enta napisała: > a ja lubię to www.youtube.com/watch?v=bewTZjjumUo&feature=related To też Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gary Moore 06.02.11, 22:40 www.youtube.com/watch?v=J6oDdgrbmeE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Gary Moore 06.02.11, 23:08 ariadna-enta napisała: > www.youtube.com/watch?v=J6oDdgrbmeE&feature=related ================== YES! YES! YES! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gary Moore 06.02.11, 23:19 na koniec whisky.) www.youtube.com/watch?v=DgJnqAx5N9Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Gary Moore 06.02.11, 23:06 jola.iza1 napisała: > Są gusta, i moje guściki > Ja go zapamiętam tak: > www.youtube.com/watch?v=xpMMViObbZA&feature=related?? > www.poomoc.pl/ ================== Znaczy, preferujesz przytulanga Ja wolę bluesa z jajem... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Gary Moore 06.02.11, 23:38 matelot napisał: > Znaczy, preferujesz przytulanga > Ja wolę bluesa z jajem... Nie wiem dlaczego, ale blues, zawsze mi się kojarzy z " przytulangiem"/ według twego określenia www.youtube.com/watch?v=4Ny5ajCn0xw A gitara zarówno z : www.youtube.com/watch?v=pY-rPDwzM9M jak i z : www.youtube.com/watch?v=sqzZUJN-jfI&feature=related Gitary takie są ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Gary Moore 06.02.11, 23:49 szkoda faceta...kolejna gwiazda blues&rock odeszla zbyt wczesnie bylem na jego koncercie w USA..bodajze w 2001,naprawde byl dobry niestety cpal i pil,jak wiekszosc gwiazd muzyki z jego pokolenia zeby tylko pil??? kto wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gary Moore 07.02.11, 21:25 może ćpał i pił ale zostawił po sobie muzykę cos pozytywnego Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Gary Moore 07.02.11, 21:49 ariadna-enta napisała: > może ćpał i pił > ale zostawił po sobie muzykę > cos pozytywnego Zgadzam się, tym bardziej, że ćpanie i chlanie to jego wybór... Odpowiedz Link Zgłoś