Gość: Ciekawy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 11:07 Może dlatego wewnętrzne śledztwo prowadzone przez wysłanników Stolicy Apostolskiej utkwiło w martwym punkcie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem jedynie słuszną odpowiedz znajdziesz na... IP: *.tgory.pik-net.pl 26.02.02, 11:09 swoim domowym sajcie: www.szambo.z.pl 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Dei ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 11:10 Pytanie retoryczne. Tak wysoki funkcjonariusz ma obowiązek być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Dei ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 12:05 Czy tam przyjmują tylko gejów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Dei ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 12:24 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Czy tam przyjmują tylko gejów ? Nie tylko , gdyż od pewnego momentu , do Opus Dei mogą nalezeć równiez kobiety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? IP: *.proxy.aol.com 27.02.02, 02:07 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Gość portalu: Marcin napisał(a): > > > Czy tam przyjmują tylko gejów ? > > Nie tylko , gdyż od pewnego momentu , do Opus Dei mogą nalezeć równiez kobiety .. .... ..K.P. Czy miałeś na myśli ten "moment" w którym dana kandydatka okazuje się lesbijka? .. .. K.P. > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob. Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Dei ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:13 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Czy tam przyjmują tylko gejów ? >pedofile są też mile widziani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob. Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Dei ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 22:14 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Czy tam przyjmują tylko gejów ? pedofile też są mile widziani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Na co Ty liczysz? IP: *.mofnet.gov.pl 26.02.02, 15:34 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Może dlatego wewnętrzne śledztwo prowadzone przez wysłanników Stolicy > Apostolskiej utkwiło w martwym punkcie ? Skoro Jankowski nie wyleciał za antysemityzm, to tym bardziej nie wyleci nasz wesoły arcygejskup za swoje niewinne słabostki. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Czy Opus Dei to jakiś klub gejowski ? 26.02.02, 15:37 Bo ja już trochę się tym wszystkim pogubiłem. A nie chciałbym obrazić "kochających inaczej" (np. #). Dlatego uprzejmie pytam. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Oczywiście że tak. Dawniej nazywali się Opus Gei. IP: *.mofnet.gov.pl 26.02.02, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Na co Ty liczysz? 26.02.02, 16:04 Gość portalu: doku napisał(a): > Skoro Jankowski nie wyleciał za antysemityzm, to tym bardziej nie wyleci NASZ > wesoły arcygejskup za swoje niewinne słabostki. w innym watku z ust swych dobył: Nie. To WASZ problem. I nie obchodzi NAS nawet, jak się z tego wygrzebiecie. Pierzcie swoje brudy dyskretniej. zdecyduj się ! nie pamietasz co pisałeś nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin "nurni" - śledczy jak malowanie. Kubek w ubek. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 16:10 nurni napisał(a): > Gość portalu: doku napisał(a): > > > > Skoro Jankowski nie wyleciał za antysemityzm, to tym bardziej nie wyleci N > ASZ > > wesoły arcygejskup za swoje niewinne słabostki. > > w innym watku z ust swych dobył: > Nie. To WASZ problem. I nie obchodzi NAS nawet, jak się z tego wygrzebiecie. > Pierzcie swoje brudy dyskretniej. > > zdecyduj się ! > nie pamietasz co pisałeś > > nurni > Towarzyszu Nurni - Wy w bezpiece (w jakim departamencie ?) nauczyliście się tej proletariackiej czujności ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Fascynacja ubecją ? IP: *.ibspan.waw.pl 26.02.02, 16:37 Skąd przypuszczenie, że spostrzegawczość może cechować tylko ubeków ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Opus Gei. 26.02.02, 19:54 Doku ! Moje uznanie. "Geje wszystkich krajów łączcie się". W Opus Gei ! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Stachu, 26.02.02, 20:02 Czy to prawda, ze Ty i ten Gruczolantoni to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Stachu, 26.02.02, 20:19 sceptyk napisał(a): > Czy to prawda, ze Ty i ten Gruczolantoni to to samo? Odpowiem Ci Bracie w takie oto słowa : Radio Maryja to jego założyciel, o. Tadeusz Rydzyk i liczni współpracownicy, ale nie tylko. Radio Maryja to przede wszystkim wielomilionowa rzesza słuchaczy. To dzięki nim i dla nich rozchodzi się katolicki głos z Torunia. To oni właśnie żarliwymi modlitwami i ofiarami sprawiają, że Radio Maryja może istnieć. Słuchacze także czynnie włączają się w tworzenie programu Radia Maryja, uczestnicząc w audycjach z cyklu "Rozmowy niedokończone", rozmowach po katechezie, a także pisząc książki... Radio Maryja przez jednych jest niezwykle pożądanym głosem, a przez innych - nieustannie atakowanym. Dlaczego? Jako jedyna rozgłośnia nie wpadło w sieci bogatych ideologów, nie uzależniło się od majętnych tego świata, którzy w zamian za finansowanie rościliby sobie prawo do załatwiania na antenie swoich prywatnych interesów. Myślę, że się trochę ubogaciłeś przy tej lekturze. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly lech.niedzielski, ty czasem nie jestes bratem... 26.02.02, 23:08 ...tego komunisty, sowieckiego agenta, czerwonego ryja pod radzieckim kryptonimem "doku" i tego czerwonego ekonomisty-pedala "nurni"? Walisz taka wiazanka katolicko-partyjna jak sekretarz POP-u w Pizdzikowie Dolnym. Towarzyszu lech.niedzielski, wy wezcie sie lepie za siebie, bo was znowu wysla do Mongolii. Odpowiedz Link Zgłoś
adass1 Do quickly 01.04.02, 14:59 Nie denerwuj sie. Lech_Niedzielski napewno nie jest bratem ww osobnikow. On tylko tak zartowal (prima aprilis). Przeciez to wierny sluchacz Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 Ależ Oczywiście, że Jest Osiołkiem z Opus Dei ? 27.02.02, 04:57 Czy ktos inny potrafilby rownie sumiennie i skromnie wykonywac te "codzienna prace osiolka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeman Opus Gei. IP: *.chello.pl 27.02.02, 19:34 Jakiś 44 letni ksiądz zgwałcił w Lubartowie 60 letniego parafianina. Po suto zakrapianej kolacji. Dlatego zalecam: - nie uczestniczyć w suto zakrapiabnych kolacjach z czarnymi, - jeżeli już - to nie nachyalć się po np. kielonek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Opus Gei. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 01:10 No co ty facet. Suto zakrapiana kolacja na stojaka? Pewnie nie wolno odwracać się do osoby duchownej plecami bo to może być niebezpieczne. A jak urwie się film? Pamiętaj, że księżule idą na takie imprezy po tłustym rosołku (co im gosposie gotują) i ich tak szybko nie rozbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Opus Gei. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 09:42 Gość portalu: Freeman napisał(a): > Jakiś 44 letni ksiądz zgwałcił w Lubartowie 60 letniego parafianina. Po suto > zakrapianej kolacji. > Dlatego zalecam: > - nie uczestniczyć w suto zakrapiabnych kolacjach z czarnymi, > - jeżeli już - to nie nachyalć się po np. kielonek. Fakt. Trzeba uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Dei ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 15:47 taki ciekawy watek i tyle tematow zastepczych go spycha na dol )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUMIENIE Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? IP: *.chello.pl 01.03.02, 23:57 BYDLAKI ODPIERDOLCIE SIĘ OD JULKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? IP: *.dialup.medianet.pl 29.03.02, 18:02 Oczywiście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? IP: *.dialup.medianet.pl 29.03.02, 18:05 Gość portalu: Cichy napisał(a): > Oczywiście ! I dlatego kolesie nie dadzą zrobić mu krzywdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki2 Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? 01.04.02, 14:36 Co to jest Opus Gei ? Odpowiedz Link Zgłoś
adass1 Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? 01.04.02, 15:07 Dokladnie nie wiem co to znaczy, ale Założyciel Opus Gei będzie świętym. Jan Paweł II podpisał w czwartek dekrety uznające cuda błogosławionego. Jednym z cudow byl Paetz na stolcu arcybiskupim. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0 Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? 02.04.02, 09:21 Gdyby Opus Dei było grupą infantylnych mięczaków, to nikt by się do nich nie przyczepiał i ironizował tak aktywnie, jak np. na tym forum, obfitującym w same genialne umysły, autorytety w każdej dziedzinie od astronomii zaczynając przez ekonomię na teologii kończąc(albo i odwrotnie). Swoją drogą, to fascynujące, jak wielu jest tak wszechstronnych ludzi i jak wielu z nich chce się podzielić swoim geniuszem i wiedzą na forum GW. Dzięki Wam za to! Dla niedouczonych oraz tych, którzy nie są obdarzeni wiedzą wybrańców (bo przecież forumowi geniusze nie kalają swojego intelektu taką banalną wiedzą jak opartą na faktach) polecam stronę www.opusdei.org. Chociaż jakoś nie wierzę, że kogoś to zainteresuje.. Normalni ludzie (czyli nie- geniusze) zaglądają na to forum przypadkiem lub przez pomyłkę. Niektórzy nawet dają się wciągnąć w jakieś dyskusje, ale szybko się wycofują, bo jak tu konkurować z etatowymi geniuszami GW... ta logika, ta przenikliwość.. nie, po prostu nawet do pięt Wam nie sięgam. Ave! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKobu Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Gei ? IP: 80.62.70.* 02.04.02, 11:01 to samo ja,gdzie mi tam do WIELKICH PANSTWA Z GW,oni sa NAJ POD KAZDYM WZGLEDEM,nawet gdy siedza w tramwaju,robia to najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Dziekuję za wspomnienie mojego wkładu w historię IP: *.mofnet.gov.pl 02.04.02, 13:49 Prawie zapomniałem, że to ja jestem ojcem chrzestnym Opus Gei. Ale poza tym wątek nie wart jest podnoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKobu Re: Dziekuję za wspomnienie mojego wkładu w historię IP: 80.62.70.* 02.04.02, 14:27 dobrze,ze zalozycielem OpusGei,a nie Opus Dei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Kto jeszcze należy do Opus Gei oprócz Paetza ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 14:35 Ziutek G. jest brzydki jak kwit na węgiel, ale ma podobno inne ... zalety (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild rozsylaczu wirusow IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 07.05.02, 16:35 Gość portalu: Blong napisał(a): > taki ciekawy watek i tyle tematow zastepczych go spycha na dol )) rozsylaczu wirusow Autor: Gość portalu: Blong Data: 07-05-2002 16:14 adres: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- to jaki watek podnosze, jest moja sprawa i robie to w ramach wolnosci a ciebie boli, ze w tych wypowiedziach nie znajdziesz ani jednej szczujacej Paetza, bo takiej nie napisalem, wiec dorabiasz sobie ideologie Prawdo! Blongu! made in 1984 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKobu smiac mi sie z Was chce :) IP: 80.62.70.* 02.04.02, 14:41 jeszcze chwilka,a bedzie tu jak wol staloaetz czlonkiem tajnego masonskiego stowarzyszenia;nic dziwnego,ze ta gazeta schodzi na psy,skoro ma takich czytelnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: smiac mi sie z Was chce :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 16:55 Gość portalu: antyKobu napisał(a): > jeszcze chwilka,a bedzie tu jak wol staloaetz czlonkiem tajnego masonskiego > stowarzyszenia;nic dziwnego,ze ta gazeta schodzi na psy,skoro ma takich > czytelnikow Jakiego masońskiego ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Obronimy naszego Biskupa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 11:53 Opus Gei na zawsze z NSZZ Solidarność ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Obronimy naszego Biskupa ! 23.04.02, 11:11 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Opus Gei na zawsze z NSZZ Solidarność ! O tak !!! Zwłaszcza Pan Przewodniczący i Kandydat na Prezydenta Marian Krzaklewski potrzebuje pilnie poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Większość "czarnych" należy do Opus Gei ! 08.05.02, 09:56 To banda pedałów i pedofili ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKTOR Re: Większość IP: *.v9.pl 08.05.02, 21:48 Jesli sie nudzisz i sfedzi cie dupa,jedz do Poznania do Arcybiskupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bencwal Re: Czy abp Paetz jest członkiem Opus Dei ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 21:36 Opus Dei to skrot od Octopus Dei- i wszystko jasne. Złosliwcy również przebąkują coś o Anus Dei Buziaczki (piszę po polsku ponieważ zapomniałem jak to jest po włosku) Odpowiedz Link Zgłoś