maksimum 23.05.04, 06:03 DNA ze sliny nie jest w wystarczajacej ilosci do praktycznego wykorzystania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasser.g hasta la vista c.d 23.05.04, 07:50 połykasz cukierasa a potem to już tylko wykrzykujesz w niebo głosy "hasta la vista bejbe" - stajesz się pełnowartościowym Schwarzeneggerem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djmerfi cywilizacja USA spada po równi pochyłej jak Rzym IP: *.aster.pl 23.05.04, 08:23 w pewnym momencie. dla mnie to oni mogą sprzedawać mocz madonny i zarabiać na tym dolary,,, ten kraj to tragedia. poza tym zbudowany na krzywdzie ludzkiej. szkoda tylko że autor artykułu nie pokusił sie o komentarz - podaliście informacja jak super express, sensacje. a przecież to są symptomy zidiocenia tego społeczeństwa, gdzie są bogowie (arnold, brad pitt, nie wiem kto tam jeszcze) i są relikwie cenne jak niegdyś te święte. oni wierzą, bardzo wierzą - w idoli masowych, dolary, busha i us army Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton Wazniejsza jest korona na glowce orzelka, zydowka IP: *.union01.nj.comcast.net 23.05.04, 08:44 na obrazie w Czestochowie wokol ktorej zdewociala nacja zapierdala na kolanach ciskajac antysemickie gromy! Prawda? Oczywiscie lepsze sa polskie szpitale gdzie chore na raka kobiety dostaja poparzen od wielokrotnego przekroczenia promieniowania, a moze lepsze jest narodowo-katolo-polaczkowe dobijanie i sprzedawanie chorych ludzi firmom pogrzebowym przez pogotowie ratunkowe w Lodzi? Wielkosc Polski mozna mierzyc iloscia zamknietych szpitali i bledow lekarskich. A czemuz oznaka wielkosci Polski nie jest i jej moralnej przewagi nad zgnilizna amerykanska widoczek trumienek czekajacych na Jasnej Gorze kolejne pielgrzymeczki? A moze widok Renaty Begger, ktora wyglada jak zona Shreka, czy oszustki Choajarskiej zdajacej mature to objaw potegi Polski? Borysewicz wywijajacy kutasem przed dziecmi na koncercie, zaszczany Kukiz w delirce, zaba z Blue Cafe spiewajaca jak nacpana murzynica czy pantomima tragiczna z Korei rodem w wykonaniu pierwszej placzki RP Joalanty Pienkowskiej? Oczywiscie aferka Rywinka to taki sobie wypadeczek przy pracy uczciwych i ukochanych przywodcow Millera i Kwasniewskiego? A obsesyjna zaloba po smierci dziennikarzyny szukajacego smierci i popisy palantow z ,,Wiadomosci" po publikacji zdjecia martwego pana, ktory smierc pokazywal bez zadnych oporow cale zycie? Nie, to jest kurwa normalny kraj, tylko Ameryka jest nienormalna, bo jakis popierdoleniec przeczytal o jakims nieistotnym przypadku sprzedazy na Ebayu. Djmerfi! Ulzyj sobie i sie zabij! Autoeutanazja w twoim przypadku ma glebokie uzasadnienie racjonalne i moralne. Mamusia wystawi twoje moralne zwloki na Ebayu i zarobi na sprzedazy ich Al-Qaedzie i Talibom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack Re: Wazniejsza jest korona na glowce orzelka, zyd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 08:50 nie uogolniaj z tym poparzeniem radiacyjnym. Byl tylko jeden takie wypadek i teraz wszyscy sie pilnuja. Wynikal z nie trzymania sie normalnego sposobu postepowania i oszczedzania na serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ent Re: Wazniejsza jest korona na glowce orzelka, zyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 11:31 popisales sie zgryzliwym, cynicznym i nie do konca jak na moj gust trafnym komentarzem tylko co dalej.. takich jak Ty, przerazliwie madrych teoretykow i obserwatorow zycia pierdzacych przed komputerem w krzeslo jest wielu tylko co z tego wynika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja, Polak Re: Wazniejsza jest korona na glowce orzelka, zyd IP: *.228.166.63.ip.tele2adsl.dk 23.05.04, 12:20 A poza tym wszystko w porzadku? A jak tam szlachetne (psychiczne) zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: Wazniejsza jest korona na glowce orzelka, zyd 23.05.04, 12:52 Twoje opinie sa ciekawe, ale bylo by latwiej je czytac, gdybys uzywal barziej krotkie paragrafy. Tym niemniej, ja nie wiem dlaczego bycie zydem ma byc czyms zlym. To przeciez wybrany narod Boga. Hth. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton Dziwie sie wam wszystkim! Nie rozumiecie... IP: *.union01.nj.comcast.net 23.05.04, 19:15 ze ja tylko odpowiedzialem na obsesyjnie zlosliwa opinie djsmerfa? A tu wszyscy wpadli w jakies swiete oburzenie. Oczywiscie, ze pomiedzy czarnym i bialym sa odcienie szarosci. Ameryka to kraina absurdu i jednoczesnie lider wszelkiego postepu technologicznego. Jezeli ktos potepia ja w czambul dlatego, ze jakis spryciaz wystawil na akcji cukierek to ja mam tysiace przykladow takich idiotyzmow w Polsce. Jakis koles pisze cos o Zydach. O co temu czlowiekowi chodzi? Ze wspomnialem o kulcie Zydowki z I wieku naszej ery. Taka jest prawda. Ten kult zrobil bardzo duzo w rozwoju praw kobiet w ciagu wiekow (np.prawo spadkowe), ale nie przyczynil sie do poprawy sympatii do Zydow. Czy oni na ta sympatie zasluzyli to inna sprawa, ale takich paradoksalnych zjawisk jest pelno. Czy to oznaka, ze Polska to kraj idiotow? Tonacy statek? W PRL-u wszystko bylo idealne jak w Teleranku. Nie bylo dziwactw, ekscentrykow, pedalow czy sekciarzy. Wszystko to bylo ukryte. Dzisiaj Polska to kraj dziwactw, pochodow gejow, agencji towarzyskich, sekt, roznorodnosci formacji politycznych itd. itp. I co, nie jest teraz fajniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxikaz a co takiego super ma DNA arnolda?? IP: *.aster.pl 23.05.04, 08:25 przecież on do wszystkiego doszedł na koksie - miał przez to problemy z serduchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qnq@poczta.onet.pl Re: USA/ Próba sprzedaży DNA Schwarzeneggera IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 23.05.04, 09:28 A poza tym, na cukieku jest też DNA jego obecnego właściciela (bo nie wierzę, że wyjął je z kosza w rękawiczkach), więc które DNA wykorzysta ewentualny nabywca? Odpowiedz Link Zgłoś
feld12 Re: USA/ Próba sprzedaży DNA Schwarzeneggera 23.05.04, 11:17 A kto wie czego ten cukierek dotykal w koszu - moze jest na nim jeszcze czyjes DNA. I widzicie teraz jakie sa praktyczne problemy z klonowaniem czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł A czy jak się wysra to potem papier którym się.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 11:28 ..podtarł też będzie przedmiotem handlu.. przecież mógł się o kant skaleczyć i mini kropelka krwi się ostanie.. hehehe.. i całe stada sklonowanych Arnich będą ganiać po ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja, Polak DNA Schwarzeneggera - Przychodzi baba do lekarza IP: *.228.166.63.ip.tele2adsl.dk 23.05.04, 12:26 Oni dopiero na to wpadli, a u nas rzesmy to juz dawno przerabiali. To bylo z serii Przychodzi baba do lekarza - no i mówi, ze chcialaby zajsc w ciaze z probowki (DNA/nasienie od Schwarzeneggera). Lekarz mowi - dobrze -prosze sie rozebrac i wypic to co jest w próbowce. Baba wypila, i wpadla w sen - a lekarz na to "ja ci babo zaraz dam Schwarzeneggera" Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: USA/ Próba sprzedaży DNA Schwarzeneggera 23.05.04, 12:46 "Well they cloned the wrong guy" (Cytat Schwarzeneggera z filmu 'szosty dzien' - bardziej apropos niz on sobie moze sprawe dal!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: USA/ Próba sprzedaży DNA Schwarzeneggera IP: *.picr.man.ac.uk 23.05.04, 13:01 A mnie sie to ogloszenie podoba :0). Tak przy okazji jesli ktos bylby zainteresowany to mam do zaoferowania: Obiekt: Proponowana Cena: Kafelek z chodnika w Warszawie 150zl (moj kumpel twierdzi ze sam widzial jak Bogus Linda na niego stapnol) Zasuszony listek z kwiatka na ktory 220zl zrobil siusiu pies Spilberga podczas jego pobytu w Krakowie Ceny sa do negocjacji. Lista przedmiotow dla kolekcjonerow wkrotce zostanie powiekszona o nowe atrakcyjne "okazje" Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy pomimo ciaglego "prania" wciaz maja mozg zamiast wody :0). TYTUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek i atomek Re: USA/ Próba sprzedaży DNA Schwarzeneggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:56 ja mam jeszcze pośmiertny garnitur łazarza i inne oryginale dewocjonalnia , czy mogę dołączyc się do aukcji którą organizujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: USA/ Próba sprzedaży DNA Schwarzeneggera IP: *.picr.man.ac.uk 23.05.04, 17:50 Dawaj chlopie, jak polaczymy Twoje i moje "okazy" to zbijemy fortune. Bill Gates sie chowa :0). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comoda Re: USA/ Próba sprzedaży DNA Schwarzeneggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:08 dzieki maksimum, dobrze wiedziec bo chcialam sobie kupic i wyhodowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Lewactwo boi sie sklonowania TERMINATORA! :-))) IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 23.05.04, 17:12 Jest to proba wzmocnienia frakcji umiarkowanych republikanow w lewackiej Kalifornii. Pomyslcie tylko: TYSIAC SKLONOWANYCH TERMINATOROW! Kerry i Morre uciekna do Polnocnej Korei! )) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum SPOLECZENSTWO NA ROWNI POCHYLEJ 23.05.04, 21:18 Gość portalu: djmerfi napisał(a): > w pewnym momencie. dla mnie to oni mogą sprzedawać mocz madonny i zarabiać na > tym dolary,,, ten kraj to tragedia. poza tym zbudowany na krzywdzie ludzkiej. > szkoda tylko że autor artykułu nie pokusił sie o komentarz - podaliście > informacja jak super express, sensacje. a przecież to są symptomy zidiocenia > tego społeczeństwa, gdzie są bogowie (arnold, brad pitt, nie wiem kto tam > jeszcze) i są relikwie cenne jak niegdyś te święte. oni wierzą, bardzo wierzą - w idoli masowych, dolary, busha i us army Dla odmiany w Polsce idolami jest rodzina Kwasniewskich,a ostatnio wszyscy walcza o DNA Andrzeja Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Druga sensacja Gazety Wyborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:28 Po spadnieciu Busha z roweru to druga idiotyczna informacja godna Super Expresu. Czyżby już było pewne, że Lepper wygra wybory ? To są przykłady informacji którymi będziemy karmieni podczas rządów samoobrony. Swoją droga to swietna nazwa. Oni czyli gromadka u władzy z Przewodniczącym borni się sama przed resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Druga sensacja Gazety Wyborczej PARALELLA PRZEDNIA 23.05.04, 22:05 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Po spadnieciu Busha z roweru to druga idiotyczna informacja godna Super > Expresu. Informacja jest o tyle interesujaca,ze pseudointelektualisci beda probowac udowodnic,ze rowerzysta popelnil blad w sztuce podobnie jak i z wyzwoleniem Iraku. Paralella zwala z nog!!!!! > Czyżby już było pewne, że Lepper wygra wybory ? > To są przykłady informacji którymi będziemy karmieni podczas rządów >samoobrony. > > Swoją droga to swietna nazwa. Oni czyli gromadka u władzy z Przewodniczącym > borni się sama przed resztą. Odpowiedz Link Zgłoś