Dodaj do ulubionych

Ustawa o swobodzie działalności gospodarczej uc...

IP: *.chello.pl 28.05.04, 13:43
NARESZCIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: exm Re: Ustawa o swobodzie działalności gospodarczej IP: 195.114.160.* 28.05.04, 14:04
      jestem ciekaw , kto był przeciw i kto się wstrzymał i dlaczego??? mozna gdzieś
      zobaczyć listę posłów? nie chcę w przyszłości głosować na debili
    • speedway Re: Ustawa o swobodzie działalności gospodarczej 28.05.04, 14:23
      Kolejna ustwa otwierając drzwi korupcji, dlaczego?
      Bo : Urzędnik nie poinformuje o podanych w tekscie podatkach itp. ( celowo z
      resztą tzn.w porozumieniu z chcącym założyć działalność gospodarczą)i wtedy
      zakłądający nie poniesie finansowych strat przez ukryte oszustwo, tylko Skarb
      Państwa, tzn. nikt, bo urzędnik nie odpowie za to...albo zapłaci grosze - ew.
      eurocenty smile w porównaniu ze skalą przestępstwa korupcyjnego.
      P.S. A tak nawiasem mówiąc, to nieźle to sobie wykombinowałem wink
      • Gość: moro Re: Ustawa o swobodzie działalności gospodarczej IP: 212.244.35.* 28.05.04, 16:10
        ...ja tam to się normalnie na tym nie znam,ale coś mi tu śmierdzi...dla kogo są
        te furtki?
    • wolfgang87 Re: Ustawa o swobodzie działalności gospodarczej 28.05.04, 14:36
      Brawwo !!!
      oby to bylo to...zaraz ide szukac szczegolow !!!!
    • Gość: slawek Chce znac tych 7 poslow !!! IP: *.8-67.tampabay.rr.com 28.05.04, 15:47
      ta sidemka to kto?
      • Gość: Nath Re: Chce znac tych 7 poslow !!! IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 28.05.04, 19:03
        Przeciw – Wszyscy Poslowie z RKN (Ruch Katolicko Narodowy) - Czerwiński Jerzy,
        Grabicka Krystyna, Luśnia Robert, Macierewicz Antoni, Stryjewski Antoni
        Stanisław; dwoch poslow z „Dom Ojczystego” (odrzuty z LPR) – Kantor Ewa, Szumska
        Gertruda

Wsrzymali sie – cale LPR, dwoch poslow z Domu Ojczystego i Gabriel Janowski
        (kiedys LPR)

orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&4&76&38
    • Gość: jerjar To jest własciwy koniec komunizmu. IP: 80.55.36.* 28.05.04, 15:48
    • Gość: Nath Kto byl przeciw - odpowiedz IP: *.22-130-66.mc.videotron.ca 28.05.04, 19:03
      Przeciw – Wszyscy Poslowie z RKN (Ruch Katolicko Narodowy) - Czerwiński Jerzy,
      Grabicka Krystyna, Luśnia Robert, Macierewicz Antoni, Stryjewski Antoni
      Stanisław; dwoch poslow z „Dom Ojczystego” (odrzuty z LPR) – Kantor Ewa, Szumska
      Gertruda

Wsrzymali sie – cale LPR, dwoch poslow z Domu Ojczystego i Gabriel Janowski
      (kiedys LPR)

orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&4&76&38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka