Dodaj do ulubionych

Co robi Doku po zmroku?

03.04.02, 13:41
W dzień – wysysa podatników i nawraca wierzących.

W słoneczne weekendy – piecze kiełbaski i podgląda wiejskich chłopców grających
w piłkę.

A co robi Pan Doku wieczorami?

Przepraszam za wścibstwo ale jestem zafascynowany Pańską osobą i jako Pański
fan chcę wiedzieć o Panu jak najwięcej.

Zastrzegam sobie prawo do zadania Panu kolejnych pytań gdy tylko otrzymam
odpowiedź na poprzednie.

Obserwuj wątek
    • Gość: Numer Re: Co robi Doku po zmroku? IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 03.04.02, 13:44
      Doku tanczy w rewii ,,Crazy Horse'' w Paryzu. Sa zdjecia.
    • Gość: wild po zmroku - ŚNI! :] o genetycznie zmodyfikowanym.. IP: *.net.bialystok.pl 03.04.02, 13:53
      doku-fan napisał(a):

> W dzień – wysysa podatników i nawraca wierzących.
      >
      > W słoneczne weekendy – piecze kiełbaski i podgląda wiejskich chłopców gra
      > jących
      > w piłkę.
      >
      > A co robi Pan Doku wieczorami?
      >
      > Przepraszam za wścibstwo ale jestem zafascynowany Pańską osobą i jako Pański
      > fan chcę wiedzieć o Panu jak najwięcej.
      >
      > Zastrzegam sobie prawo do zadania Panu kolejnych pytań gdy tylko otrzymam
      > odpowiedź na poprzednie.
      >
      >
      >

... homosovietikusie ( wg. wierzen Neoetoza Tishnera ( doku potwierdz!
      nieheretyk? hm Gnoziak? ) - osobnik o anty-feudalnym nastawieniu do urzednika-
      misjonarza no te no goopie - odruch POCOMNIEON?? ) ... homosovietikusie który
      bedzie z pełną świadomoscią dziekowac za istnienie Św. Janosika ( urzednika )
      rano we dnie wieczór w nocy...

bim bam bom... bim baaam bom biiim bam booom :]
      • Gość: siedem doku IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 13:56
        sklonowany UBER SOLDAT ATEIZMU
        mechwarrior fiskalizmu
        robocop feminizmu

nigdy niezachodzace słoneczko nad polderami holandii
        7,71
      • Gość: doku Marzę o nawróconych homosovieticusach ... IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.02, 14:49
        Gość portalu: wild napisał(a):

> homosovietikusie ( wg. wierzen Neoetoza Tishnera

... ale wg definicji "umysłu zniewolonego" Miłosza. Ci podludzie przeszli teraz
        na stronę Rydzyka, Jankowskiego, LPR i tego co walił kubkiem, a ja wieczorami
        kombinuję, jakby rozjaśnić mroki w ich umysłach, aby znów stali się ludźmi i
        Polakami.
        • Gość: wild komuna mentalna - Imagine? :)) Marzenia??PODLUDZIE IP: *.net.bialystok.pl 03.04.02, 15:10
          Gość portalu: doku napisał(a):

> Gość portalu: wild napisał(a):
          >
          > > homosovietikusie ( wg. wierzen Neoetoza Tishnera
          >
          > ... ale wg definicji "umysłu zniewolonego" Miłosza. Ci podludzie przeszli teraz
          >
          > na stronę Rydzyka, Jankowskiego, LPR i tego co walił kubkiem, a ja wieczorami
          > kombinuję, jakby rozjaśnić mroki w ich umysłach, aby znów stali się ludźmi i
          > Polakami.

zapomnaiałeś dodac do tego "towarzystwa" innego narodowego(euro) socjała Adama
          Michnika! jego "patent" na "nielewica nieprawica a LEWICA!!" antykapitalizm i
          koncesjonomachie NAWET uwierzyli rydzykowcy ... podziekuj dla Adasia ...
          faszysty! :] GOOD JOB! dla dotacyjniaków socjałów włascicielskich!
    • Gość: LIMAK Re: do Doku IP: 172.16.60.* 03.04.02, 14:25
      Doku
      Co się do Ciebie tak przykleiło to gó..o z numerem?_______________________
      • Gość: luka Re: do LIMAKOLEPA IP: 217.67.196.* 03.04.02, 14:26
        Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Doku
        > Co się do Ciebie tak przykleiło to gó..o z numerem?_______________________

Nie odpowie Ci, lepiszczu, ponieważ zajęty jest przeliczaniem Twojej kasy.
        • Gość: siedem tak naprawdę to doku po zmroki spi IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 14:31
          jak zabity
          snem sprawiedliwego
          umeczonego urzednika

calodzienna harowa
          i zmaganie sie z kohortami
          lewicowcow typu luka czy #
          wykocza najwiekszego herosa

nie poddawaj sie doku
          zaprowadz nas do nafty
          ochron przed losem bialorusi

7,20
        • Gość: LIMAK Re: LIMAKOLEPA do LUKOśmiecha IP: 172.16.60.* 03.04.02, 14:35
          Gość portalu: luka napisał(a):

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
          >
          > > Doku
          > > Co się do Ciebie tak przykleiło to gó..o z numerem?______________________
          > _
          >
          > Nie odpowie Ci, lepiszczu, ponieważ zajęty jest przeliczaniem Twojej kasy.

Odpowie , odpowie...chyba , że jedyną odpowiedzią na siódmodebilizm będzie
          olanie tego matoła._________________________________________

• Gość: luka Re: LIMAKOLEP nie przylepiaj sie do mnie IP: 217.67.196.* 03.04.02, 14:48

> Odpowie , odpowie...chyba , że jedyną odpowiedzią na siódmodebilizm będzie
            > olanie tego matoła._________________________________________

Skąd wiesz, że dokumenda Ci odpowie? Bo nie przelicza Twojej kasy, gdyż dochód
            żebraków nie podlega opodatkowaniu?

• jacek#jw Re: MinFin liczy, a umie liczyć!!!!!!!! 04.04.02, 10:53
              Gość portalu: luka napisał(a):

> Bo nie przelicza Twojej kasy, gdyż dochód
              > żebraków nie podlega opodatkowaniu?
              >
              oto autentyczny przykład:

KAPITALIZACJA ODSETEK
              2,56

PODATEK OD ODSETEK KAPITALOWYCH
              0,60
      • Gość: siedem pamietasz slimaku torfowy IP: *.tgory.pik-net.pl 03.04.02, 14:33
        jak ci obiecałem 'niebyt' na forum?
        widzisz teraz ze slowa dotrzymuje

smile)

pozdrow koniecznie basie jak juz wroci z delegacji i powiedz jej ze moze
        spokojnie pisac ze swojego IP [nie z logina] bo nikt juz was nie bedzie
        podejrzewal bo macie takie samo IP w calej firmie, nawet w kotłowni

• Gość: doku Ktoś mi kiedyś zwrócił uwagę, że nie na wszystko IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.02, 14:53
        odpowiadam, czym sprawiam przykrość co wrażliwszym forumowiczom

> Doku
        > Co się do Ciebie tak przykleiło to gó..o z numerem?_______________________

Ale na to nie umiem odpowiedzieć.
        • Gość: LIMAK Re: Ktoś mi kiedyś zwrócił uwagę, że nie na wszystko IP: 172.16.60.* 04.04.02, 10:14

> odpowiadam, czym sprawiam przykrość co wrażliwszym forumowiczom
          >
          >
          > > Doku
          > _
          >
          > Ale na to nie umiem odpowiedzieć.

Ale wiesz , że chodzi o gó.. z siódemką_____________________________---
          • Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 10:17
            w tej chwili pisze majla do karolaW i marcina ze klepiesz po pupie doka. wrocisz
            do gejklubu bedziesz miał karczemna awanturę. ty niewierna suko kamilu!

7,00
            • Gość: LIMAK Re: metumtam-siedem IP: 172.16.60.* 04.04.02, 10:23
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> w tej chwili pisze majla do karolaW i marcina ze klepiesz po pupie doka. wrocis
              > z
              > do gejklubu bedziesz miał karczemna awanturę. ty niewierna suko kamilu!
              >
              > 7,00

מטומטם- i takim zostaniesz do końca swojego żywota________________________
          • Gość: LIMAK Re: Ktoś mi kiedyś zwrócił uwagę, że nie na wszystko IP: 172.16.60.* 04.04.02, 10:18

> Gość portalu: doku napisał(a):
            >
            > > odpowiadam, czym sprawiam przykrość co wrażliwszym forumowiczom
            > >
            > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
            > >
            > > > Doku
            > > > Co się do Ciebie tak przykleiło to gó..o z numerem?_________________
            > _____
            > > _
            > >
            > > Ale na to nie umiem odpowiedzieć.
            >
            > Ale wiesz , że chodzi o gó.. z siódemką_____________________________---

Zapomiałem dodać, że raz przemówił jak człowiek...i wyraziłem mu wyrazy uznania .
            AUTENTYCZNIE________________________________________________

• jacek#jw Re: Ktoś mi kiedyś zwrócił uwagę, że nie na wszystko 04.04.02, 10:58

> odpowiadam, czym sprawiam przykrość co wrażliwszym forumowiczom
          >
          >
          > > Doku
          > _
          >
          > Ale na to nie umiem odpowiedzieć.

Było raczej o czytaniu. Doku, wspaniale łączysz w sobie cechy Frasyniuka,
          Mazowieckiego, Balcerowicza, Geremka i Kuronia. Jesteś mądry i inteligentny jak
          oni wszyscy, nie masz nic do powiedzenia, jak Frasyniuk, jesteś wylewny, jak
          Mazowiecki, prawicowy jak Balcerowicz, błyszczysz dyplomacją Geremka i odbija Ci
          się lewicowość Kuronia.

Pozdr / Jacek
          • Gość: doku Jedyną lewicowość jaką u siebie widzę to antykonse IP: *.mofnet.gov.pl 04.04.02, 12:48
            jacek#jw napisał(a):

> odbija Ci się lewicowość Kuronia.
            >

Kuronia działalność na rzecz bezrobotnych i innych klientów państwa zawsze
            wprawiała mnie w zażenowanie. Poza tym nie pamiętam, abym na tym forum jakoś
            wspierał interesy polskiej biedoty. Ogólnie jestem za tym, aby wzięli się w
            garść, zamiast liczyć na stałą opiekę. Chciałbym pomóc im zmienić to nastawienie,
            odebrać im pewność opieki, a w zamian dać nadzieję na odbicie się od dna.

A swoją drogą ciekawi mnie co kuroniowatego dostrzegłeś we wmnie.
            • jacek#jw Re: Co jakiś czas odbija się. 04.04.02, 12:55
              "a ja wieczorami
              kombinuję, jakby rozjaśnić mroki w ich umysłach, aby znów stali się ludźmi i
              Polakami."

Kuroń też kombinował.
              • Gość: doku Aaa, to na tym polega nasz grzech IP: *.mofnet.gov.pl 04.04.02, 13:03
                jacek#jw napisał(a):

> "a ja wieczorami
                > kombinuję, jakby rozjaśnić mroki w ich umysłach, aby znów stali się ludźmi i
                > Polakami."
                >
                > Kuroń też kombinował.

Prawdziwy ciemnogrodzianim w ten sposób nie grzeszy.
                • jacek#jw Re: Aaa, to na tym polega nasz grzech 04.04.02, 13:05

>
                  > Prawdziwy ciemnogrodzianim w ten sposób nie grzeszy.

Tego nie wiem, musisz jego się spytać.
    • Gość: doku Wyjaśniałem to już kilka razy, ale dla ciebie ... IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.02, 15:00
      ... specjalnie powtórzę. Jako osobowość elektroniczna już na długo przed
      zmrokiem jestem martwy, gdyż mój stwórca wyłącza po południu komputer. A rano
      nic nie pamiętam, co robiłem po wyłączeniu - może moja dusza odwiedzała Niebo
      lub Piekło - oczywiście to taka niewyszukana kpina z fanatyków - wiem że dusze
      nie istnieją.
      • Gość: siedem kryminalisto! IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 10:03

> ... specjalnie powtórzę. Jako osobowość elektroniczna już na długo przed
        > zmrokiem jestem martwy, gdyż mój stwórca wyłącza po południu komputer. A rano
        > nic nie pamiętam, co robiłem po wyłączeniu - może moja dusza odwiedzała Niebo
        > lub Piekło - oczywiście to taka niewyszukana kpina z fanatyków - wiem że dusze
        > nie istnieją.

zabierasz mi 3/4 mojej pracy w podatkach i do tego zajebałeś poraz
        drugi "scenariusz na postac forumowa!" afe!

dorgi prawicowcó!
        dlaczego widze wśród twoich admiratorów kretyna53 i ślimaka maltańskiego*?

*-powieść o prawicowym skorupiaku
      • doku-fan Panie Doku! Źrenico mych marzeń! 04.04.02, 11:30

> ... specjalnie powtórzę. Jako osobowość elektroniczna już na długo przed
        > zmrokiem jestem martwy, gdyż mój stwórca wyłącza po południu komputer. A rano
        > nic nie pamiętam, co robiłem po wyłączeniu - może moja dusza odwiedzała Niebo
        > lub Piekło - oczywiście to taka niewyszukana kpina z fanatyków - wiem że dusze
        > nie istnieją.

Ból mi sprawia to, że nie potraktował Pan mojego pytania serio! Pocieszam się
        tylko, że to opędzenie się ode mnie jak od uprzykrzonej muchy spowodowane jest
        tymi cynicznymi napaściami na Pana jakich dopuścili się w tym wątku różni
        antysemici!

Jesli nie chce Pan zdradzić czym zajmuje się Pan wieczorami to błagam Pana o
        dopowiedź na kolejne pytanie: w dzieciństwie wolał Pan Czterech Pancernych czy
        Stawkę Większą Niż Życie?

• Gość: siedem nie! program dla postępowej młodziezy pt: IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 11:34
          doku-fan napisał(a):

> Jesli nie chce Pan zdradzić czym zajmuje się Pan wieczorami to błagam Pana o
          > dopowiedź na kolejne pytanie: w dzieciństwie wolał Pan Czterech Pancernych czy
          > Stawkę Większą Niż Życie?

"Latający Holender"

7,00
        • Gość: doku Re: Panie Doku! Źrenico mych marzeń! IP: *.mofnet.gov.pl 04.04.02, 12:57
          doku-fan napisał(a):

> w dzieciństwie wolał Pan Czterech Pancernych czy
          > Stawkę Większą Niż Życie?
          >

Stawkę, ale tylko odcinki z Brunerem. Ta przesympatyczna postać działała na mnie
          tak silnie, że za każdym razem liczyłem na jego powodzenie i za każdym razem
          przeżywałem ciężko jego porażki, mimo że z góry przecież wiedziałem, że na happy
          end liczyć nie mogę.
    • Gość: Remek Re: Co robi Doku po zmroku? IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 03.04.02, 15:10
      Doku wielokrotnie przyznawal , ze jest zwierzeciem.
      Niedaleko Minfinu wybudowano pawilony hodowlane, gdzie noca przetrzymuje sie
      jemu podobne stworzenia. O 18.00 zadaje sie im wysokobialkowa pasze i gasi
      swiatlo, by mogly spokojnie ulozyc sie do snu. Nad ranem natomiast otwiera sie
      kojce i specjalnymi tunelami zagania do stanowisk przy komputerach.
    • Gość: Biały Re: Doku po zmroku grzebie w kroku IP: *.scm.de 03.04.02, 16:03
    • Gość: doku Re: Co robi Doku po zmroku? IP: *.tnt20.sfo8.da.uu.net 05.04.02, 07:34
      Kapie sie w rynsztoku
      • Gość: Galba <--- Paskudne fałszerstwo! IP: 213.17.161.* 05.04.02, 07:54

> Kapie sie w rynsztoku

Owszem - Doku jest osobą dowcipną, nawet autoironiczną (czasami) ale nie jestem
        pewien czy zdoła (w swej nieograniczonej dobroci) wybaczyć taki dowcip.

Galba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka