Dodaj do ulubionych

CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!!

05.09.04, 20:03
Pewnie zaraz mnie tu zasypią postami wrogowie Rosjan ale mam to w dupie. Nikt
mi nie przetłumaczy że strzelanie dzieciakom w plecy, odmawianie wody i
przystawianie lufy do głowy nie jest wyssane z mlekiem matki, zwłaszcza na
Kałkazie. Tam takie skuw... two przekazuje sie swoim bękartom genetycznie.
DZIECI TO NAJWIĘKSZA ŚWIETOŚĆ, COŚ NIETYKALNEGO. Owszem rosjanie też mają
krew czeczeńskich dzieci na rękach ale co to za dzieci skoro w wieku 8 lat
zamiast sie uczyć że 2+2=4 biegają z kałachami i strzelają do ludzi - lepiej
to zatłuc za wczasu zanim nam będą robić w co w Biesłanie. TAKA SAMA SPRAWA Z
NIEPODLEGŁOŚCIĄ CZECZENI, CIEKAWE CO BYŚCIE ZROBILI GDYBY NP. ŚLĄSK NAGLE
CHCIAŁ SIE ODERWAĆ OD POLSKI I BYĆ AUTONOMICZNĄ REPUBLIKĄ ?? Proponuje
wszystkim pajacą, które zaraz zaczną mnie krytykować zapytać na Uniwersytecie
Nauk Wschodnich czy Czeczenia ma prawo żądać autonomii, odpowiedź NIE !!!.
Chyba że Śląsk, Kaszuby i Mazury też mogą wink))))
Obserwuj wątek
    • strzala1 A-ha i jeszcze Katalonia w Hiszpanii też ;-))))))) 05.09.04, 20:06
    • lennox Niech cywile wydadzą terrorystów to udowodnią 05.09.04, 20:08
      swoją ludzkość, ale jak to mają zrobić skoro ich dzieci to terroryści i
      bojownicy.
    • sceptyk Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 20:10
      Ale gdybys Ty chcial sie oderwac od Polski, to mysle, ze nie sprzeciwiano by
      sie. Ortograficznie stanowisz w zasadzie juz inny kraj.
    • carrramba Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 20:26
      Cześć, tu pajacsmile)
      Chyba niewiele rozumiesz z tego co się dzieje między Rosją a Czeczenią. W
      żadnym razie, nie popieram mordu na niewinnych dzieciach. Widze, że dzielisz
      dzieci na lepsze i gorsze. Tego zupełnie nie rozumiem. Zakładam, że po prostu
      strzeliłeś niewybaczalną gafę. Dziecko jest dzieckiem. Te 8 letnie dzieci
      czeczeńskie, też sa tylko dziećmi. I mają prawo do dzieciństwa.
      Czy zadałeś sobie pytanie, dlaczego Putin nie zaangażował się w Irak ? Z
      miłości ? Odpowiedz sobie na to pytanie. Będziesz miał odpowiedź na wszysko.
      Nie rozpatruję tego co się dzieje, w kategorii "czy Czeczenia ma prawo " ?
      Czy ma prawo czy nie ma, to zupełnie inna bajka. Teraz wytną w pień czeczeńskie
      dzieci. To bedzie dla Ciebie powód do zadowolenia ?
      Nakręca się spiala zbrodni i nienawiści. Ten konflikt rozleje się na świat.
      Terroryzm czeczenów jest przerażający. I w tym się zgadzamy. Żołnierz nie
      uprawia kidnappingu. To zbrodniarz.
      Co do pytania o Śląsk: cokolwiek się stanie, niech się nie poleje ani jedna
      kropla krwi. Niech nie zgnie żadne dziecko.
      • strzala1 Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 20:35
        Napisałeś: "Widze, że dzielisz
        dzieci na lepsze i gorsze. Tego zupełnie nie rozumiem. Zakładam, że po prostu
        strzeliłeś niewybaczalną gafę. Dziecko jest dzieckiem. Te 8 letnie dzieci
        czeczeńskie, też sa tylko dziećmi. I mają prawo do dzieciństwa"
        Jeżeli tak myślisz to ok,masz prawo ale niewybaczalna gafa to bedzie jak taki
        ośmio latek kałachem wyrośnie i zrobi mnie lub tobie lub jeszcze komuś to co w
        Biesłaniu. Jeżeli taki w tym wieku strzela do ludzi to nie ma sie co dziwić że
        jak podrośnie strzela dzieciakom w plecy. Ale jak widze dla ciebie to tylko
        nieporozumienie i moja gafa. - OBYŚ TO TY MIAŁ RACJE A NIE JA życze nam tego
        wszystkim, w przeciwnym razie możemy kiedyś wszyscy płakać jak ci w Biesłaniu i
        2 lata temu na Dubrowce. ;-(
        • carrramba Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 20:45
          Widzę, że bardzo pobierznie traktujesz temat. Jak pewnie wiesz, z pewnych
          sondaży wynika, że za ok 50 lat w Europie będzie islam. Wszystko na to wskazuje.
          Zróbmy wszystko, żeby tak się nie stało. Ale nie pozwólmy zabijać dzieci. CZy
          to rosyjskich czy czeczeńskich czy jakicholwiek innych. Czym innym jest
          zgładzenie terrorystów a czym innym niewinnych dzieciaków.
          Czy sobie odpowiedziałeś na pytanie, dlaczego Rosja nie zaangażowała się w
          Irak ?
          • Gość: domix Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:51
            Jest jeszcze jeden problem- oglądając zdjęcia ze szturmu wygląda na to, zę
            podobnie jak w Dubrowce także tutaj większość zakładników zamordowali nie
            terroryści tylko próbujące ich uwolnić siły specjalne. Brak profesjonalizmu
            zaczyna sie od etapu negocjacji do etapu szturmu. Ofiary są wynikiem
            amatorszczyzny rosjan i tyle.
          • strzala1 Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 21:05
            Dalej sie nie rozumiemy, ja nie mówie o zabijaniu dzieci tylko terrorystów a to
            co napisałem o tych 8-mio latkach to co to jest jak nie Terroryzm. W Izraelu
            mali Palestyńczycy też sie wysadzają w powietrze (niezależnie czy lubimy żydów
            czy nie) to co ?? wedłóg ciebie to nie terroryzm tylko tez niewinne dzieci ?
    • Gość: kai Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 05.09.04, 20:49
      Tragedia w Osetii to coś strasznego-w tv i innych mediach "gadające
      autorytety" - wręcz fobia -trzeba było "tak a tak"-pouczają ,
      ganią, uczą, prognozują zapominając że NAsze służby też
      niezbyt "doskonale "potraktowały , "raid" porywaczy z zakładnikami
      przez Polskę na Ukrainę ,pamietając jednoczesnie o tragedii Magdalenki. NIKT
      jednakże nie wspomina -sugeruje iż tym rannym, zestresowanym dzieciom
      trzeba pomóc- chociażby zapraszając je na leczenie ,odpoczynek.Co na to
      fundacje , rząd ,kościół, organizacje charytatywne i
      "gadające autorytety"? Pamiętajmy wszystkie dzieci są nasze- tu niema granic.

• lennox Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 21:01
      Jak napisał Carramba dlaczego Rosja nie wtrącała sie w Irak; myśle że min.
      dlatego że populacja Muzułmanów w Rosji to bardzo spory procent.
      • Gość: 11111 Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radecznica.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 21:12
        Popieram "strzala1"!!! Zgadzam sie ze wszystkim o czym on powiedzial!!!
    • Gość: Mitch Bochannon Re: CZECZENIA - KILKA SPROSTOWAŃ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.strong / 213.186.71.* 05.09.04, 21:57
      > Pewnie zaraz mnie tu zasypią postami wrogowie Rosjan ale mam to w dupie. Nikt
      > mi nie przetłumaczy że strzelanie dzieciakom w plecy, odmawianie wody i
      > przystawianie lufy do głowy nie jest wyssane z mlekiem matki, zwłaszcza na
      > Kałkazie. Tam takie skuw... two przekazuje sie swoim bękartom genetycznie.

To tak samo jak Polacy - tylko ze oni z mlekiem matki wyssali antysemityzm...
      Btw, nie wypowiadaj o Kaukazie dopoki nie wiesz jak to sie pisze.

> DZIECI TO NAJWIĘKSZA ŚWIETOŚĆ, COŚ NIETYKALNEGO. Owszem rosjanie też mają
      > krew czeczeńskich dzieci na rękach ale co to za dzieci skoro w wieku 8 lat
      > zamiast sie uczyć że 2+2=4 biegają z kałachami i strzelają do ludzi - lepiej
      > to zatłuc za wczasu zanim nam będą robić w co w Biesłanie.

A moze te czeczenskie dzieci nie biegaly by z kalachami, gdyby wczesniej
      Rosjanie nie mordowali im rodzicow i rowiesnikow z podworka? Moze w te strone,
      he?

> Biesłanie. TAKA SAMA SPRAWA Z
      > NIEPODLEGŁOŚCIĄ CZECZENI, CIEKAWE CO BYŚCIE ZROBILI GDYBY NP. ŚLĄSK NAGLE
      > CHCIAŁ SIE ODERWAĆ OD POLSKI I BYĆ AUTONOMICZNĄ REPUBLIKĄ ??

Do tej pory staralem sie kulturalnie, ale teraz Ci mowie: jestes nieuleczalnym
      idiota! Widac, ze oprocz ortografii nie przykladles sie tez zbytnio do lekcji
      historii (porownujac Slask i Czeczenie). Co nie zmienia faktu, ze gdyby panstwo
      polskie pewnego dnia zaczelo porywac, gwalcic i mordowac ludzi deklarujacych
      narodowsc slaska, to ci ludzie nie mieli by innego wyjscia jak tylko sie
      chwycic za bron!

PS. Zeby nie bylo niedomowien - w zadnym stopniu nie usprawiedliwiam tych
      sqrwysynow z Bieslanu, o czym juz na FA wspominalem.
      • strzala1 Do:Mitch Bochannon 05.09.04, 22:22
        Porównuje Śląsk z czeczenia ? uuuehehhehehehhehehe ale z ciebie bezczelny
        pajac. Synku ty mnie do szkoły wysyłasz ? ;D Ty nie wiesz co jest napisane i
        jeszcze masz tupet mnie do szkoły wysyłać ? Jeżeli ty mnie obrażasz i nazywasz
        nieuleczalnym idiotą to ja mam prawo ci powiedzieć że wyjatkowy z ciebie pajac
        i ciemniak nic nie kapujący, ale cóż..... olać cie koleś
        • strzala1 Re: Do:Mitch Bochannon 05.09.04, 22:23
          Aha, ogladaj se dalej Słoneczny patrol - twój poziom ;D
        • Gość: Mitch Bochannon Re: Do:Mitch Bochannon IP: *.strong / 213.186.71.* 05.09.04, 22:28
          Ze zacytuje klasyka "TAKA SAMA SPRAWA Z
          NIEPODLEGŁOŚCIĄ CZECZENI, CIEKAWE CO BYŚCIE ZROBILI GDYBY NP. ŚLĄSK NAGLE
          CHCIAŁ SIE ODERWAĆ OD POLSKI I BYĆ AUTONOMICZNĄ REPUBLIKĄ ??"

Widze, ze nie najlepiej u Ciebie nie tylko z ortografia i historia, ale takze
          ze zrozumieniem WLASNEGO tekstu. Co ty mistrzu palisz?smile
          • lennox Re: Do:Mitch Bochannon 05.09.04, 22:32
            TO JEST PEWNA ANALOGIA, WSZYSCY TO ROZUMIEJĄ TYLKO NIE TY, CZECZENIA NIGDY NIE
            BYŁA LESZCZU REPUCBLIKĄ WIEC NIE MA PRAWA UBIEGAĆ SIE O AUTONOMIE TAK JAK NP.
            ŚLĄSK (MIMOŻE NIE CHCE AUTONOMII) DALEJ NIE ROZUMIESZ O CO CHODZIŁO STRZALE1 -
            JESTEŚ BARDZIEJ WALNIETY NIŻ SIE NAM WYDAJE, WIDZISZ ZE WIECEJ LUDZI MYSLI O
            TOBIE W KATEGORIACH CWELA WIEC SPADAJ !!!!!!!!!!1
            • Gość: Mitch Bochannon I widzisz,w koncu Ci sie poje*alo z tymi nickami:) IP: *.strong / 213.186.71.* 05.09.04, 22:35
              • strzala1 Re: I widzisz,w koncu Ci sie poje*alo z tymi nick 05.09.04, 22:38
                Pojeb... ało to sie tobie w głowie. myśl se co chesz i nie wiem dlaczego
                myślisz że jak ktoś mnie cytuje to ten ktoś jest mną hahaha ale jestes
                durny !!!!!
          • Gość: Raven Re: Do:Mitch Bochannon IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 05.09.04, 22:34
            Chłopaki mają racje - nie najlepiej z tobą chłopie
      • janosik6 mitch bochanon jestes popaprancem i tyle. 05.09.04, 22:23
        czytajac twoje rzygowiny na forum jedyne co mi sie nasuwa to ze jestes
        zwyklym karlem reakcyjnym , zwyklym swinskim ryjem.
        Masz prawo nienawidziec rosjan , twoj wybor i twoja milosc ale nie mieszaj
        smieciu polityki do zwyklego bandytyzmu w wykonaniu tych scierw czeczenskich.
        Czytasz a nie rozumiesz co sie pisze.
        Czy to ze byles za mlodu walony w dupsko usprawiedliwia cie abys pierdolil
        takie glupoty ?
        Do ciebie jeszcze nie dotarlo to ze dzieci to swietosc , i nikt nie ma prawa
        zadawac im ran i to takich co pozostawia slad do konca zycia.
        Byc moze miales jakies perypetie za mlodu ale to i tak cie nie usprawiedliwia.
        Zycze ci aby <<<jesli kiedykolwiek bedziesz mial dzieci aby ich spotkala
        podobna sytuaja >> zycze ci tego z calego serca ,moze wtedy dojdzie do ciebie
        to co przechodza obecnie rodzice dzieciat pomordowanych przez tych bandytow
        czeczenskich przez tych skurwysynow czeczenskich.
        • strzala1 Re: mitch bochanon jestes popaprancem i tyle. 05.09.04, 22:25
          Bravo Janosik6 - takich jak ten pajac trzeba tepić !!!!!!!!!!!!
        • Gość: Mitch Bochannon Kolejny imbecyl... IP: *.strong / 213.186.71.* 05.09.04, 22:31
          Przeczytaj przynajmniej z 5 razy:
          "PS. Zeby nie bylo niedomowien - w zadnym stopniu nie usprawiedliwiam tych
          sqrwysynow z Bieslanu, o czym juz na FA wspominalem.

• lennox Mitch Bochannon ale z ciebie DNO !!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 22:27
      DNO i świnia !!!!!!!!!
      • Gość: Mitch Bochannon Lennox vel strzala vel Janosik... IP: *.strong / 213.186.71.* 05.09.04, 22:33
        A moze by tak zdecydowac sie na jeden nick, he?
        • strzala1 Re: Lennox vel strzala vel Janosik... 05.09.04, 22:36
          Nie wiem o co ci chodzi ale niestety jest nas trzech a ty jeden w dodatku
          pierdzielisz jak posrany. OGĄDAJ DALEJ SŁONECZNY PATROL SYNKU hehehhhehehhehe
          ale frajer ;D
          • Gość: Raven Chłopaki dajcie spokój z tym Mitchem ;-)))))))))) IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 05.09.04, 22:41
            Szkoda gadki, tera widze ze wam wmawia ze kazdy z was to ta sama osoba ;D Tak
            to jest jak ktos jest zaszczuty i musi sie jakos bronic. Te od słonecznego
            patrolu - przesadziles swoja wypowiedzia tyle ci powiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka