Dodaj do ulubionych

Słucham, jak krzyczy

22.05.15, 19:00

Bełchatów.

Wiec.

Podniesiony głos. Niemal wrzask. I ze strony słuchaczy chóralne "Zwyciężymy!!!!!", "Andrzej Duda!!!!!".

Pomyślałem sobie: inna fryzura, wąsik, inny język -
Obserwuj wątek
    • prudernik IQ = 0 22.05.15, 19:24
      morale i etyka = 0
    • t_ete Re: Słucham, jak krzyczy 22.05.15, 19:32
      cepekolodziej napisał:

>
      > Bełchatów.
      >
      > Wiec.
      >
      > Podniesiony głos. Niemal wrzask. I ze strony słuchaczy chóralne "Zwyciężymy!!!!
      > !", "Andrzej Duda!!!!!".
      >
      > Pomyślałem sobie: inna fryzura, wąsik, inny język -
      • jerycho666 dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, 22.05.15, 19:36
        t_ete napisała:

> Jest wylacznie entuzjazm i uwielbienie.

Z mlodej piersi mi wyrwalas.
        • prudernik Re: dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucz 22.05.15, 19:45
          Jak komuszki łatwo obrzucają swoimi czerwonymi życiami
          (życiorysami) porządnych Polaków...zadziwiało mnie to 26 lat temu tak samo jak dziś...
          • prudernik Proszę dajcie mi jeszcze 1 pretekst do wyżycia się 22.05.15, 19:47
            na Waszych czerwonych "umysłach" (umyślnie, umyślenie).
            • jerycho666 Re: Proszę dajcie mi jeszcze 1 pretekst do wyżyci 22.05.15, 20:06
              prudernik napisał(a):

> na Waszych czerwonych "umysłach" (umyślnie, umyślenie).

Jak Duda wygra to holocaust industry obnizy ranking dlugow Polski. Po grecku zachlasz sie Metaxa. I o to chodzi.
          • jerycho666 Re: dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucz 22.05.15, 19:49
            prudernik napisał(a):

> Jak komuszki łatwo obrzucają swoimi czerwonymi życiami
            > (życiorysami) porządnych Polaków...zadziwiało mnie to 26 lat temu tak samo jak
            > dziś...

Nie konczylem seminarum duchownego, nie rabowalem bankow, ani niczego pod Bezdanami. Kajam sie zem partacz.
            • prudernik Re: dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucz 22.05.15, 19:52
              ALE KOCHAM CZERWONYCH ZA KOLOR?
              • jerycho666 Re: dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucze, dzucz 22.05.15, 19:55
                prudernik napisał(a):

> ALE KOCHAM CZERWONYCH ZA KOLOR?

Nie kocham. Dzis prawdziwych Cyganow juz nie ma. Nie chcialbym sie zarazic syfem od byle haszysty.

Nie dosc zes daltonista to jeszcze analfabeta. Jako inzynier to moglbym pokochac wynalazce taczanki. Ale to nekrofilia.
      • prudernik młoda fanka Dudy: "prosto z łóżka przyleciałam" 22.05.15, 19:39
        wiadomość sprzed chwili

Twarze pełne uwierlbienia. U niektórych kobiet niemal orgazm. Zmienił oblicza kobiet a nie "tej ziemi" obsceniczny profanatorze, prowokacyjny durniu - Ryszardzie Siódmy.
        • prudernik Do Tete: - ludzie chcą TO usłyszeć... 22.05.15, 19:43
          ale Ty słowa TO (w tytule) wcale nie rozumiesz albo udajesz z powodów stricte koniunkturalnych
          i partykularnych.
        • jerycho666 Re: młoda fanka Dudy: "prosto z łóżka przyleciała 22.05.15, 19:45
          prudernik napisał(a):

> Twarze pełne uwierlbienia. U niektórych kobiet niemal orgazm. Zmienił oblicza k
          > obiet a nie "tej ziemi" obsceniczny profanatorze, prowokacyjny durniu - Ryszard
          > zie Siódmy.

Najlepiej hitlerowskie kolumny pancerne potrafily zatrzymac austriackie kobiety rzucajace sie na czolgi z kwiatami wiwatujac Anschluss. Taki mamy klimat obywatelu III Rzeszy.
          • prudernik Re: młoda fanka Dudy: "prosto z łóżka przyleciała 22.05.15, 19:51
            Najlepiej hitlerowskie A NIE POLSKIE kolumny pancerne A SKAD ONE NA BUGU?
            GDYSTOJĄ LAMPARTY NA ODRZE BRONIAC HITLEROWCÓW potrafily zatrzymac
            WITAJĄC ZATRZYMAŁY? OXYMORON czy IQ=0
            austriackie kobiety NIEPOLKI rzucajace sie na czolgi DUDA TO CZOŁG z kwiatami wiwatujac Z NADZIEJAMI A NIE KWIATAMI Anschluss. TO SIĘ ZGADZA Taki mamy klimat

SORRY obywatelu III Rzeszy. JESTEM PARIASEM III RZESZY TUSKIEJ
            • jerycho666 Re: młoda fanka Dudy: "prosto z łóżka przyleciała 22.05.15, 20:01
              prudernik napisał(a):

> IQ=0

U mnie obowiazkowo mniej niz zero. Porownywanie z toba byloby dla mnie obelga.

Mimo staran nie zniechecisz mnie. Zaglosuje na Dude. Przyblizy Anschluss.

> wiwatujac Z NADZIEJAMI A NIE KWIATAMI Anschluss.

Z nadziejami na lepsze jutro. Ten motyw jest niezmienny.
    • jerycho666 ziemi, tej ziemi ... 22.05.15, 19:34
      cepekolodziej napisał:

> Twarze pełne uwierlbienia. U niektórych kobiet niemal orgazm.

Znacznie bardziej wole to tlumaczone na polski.
    • polski_francuz Dites donc, dites donc 22.05.15, 20:00
      I teraz wyobrazmy sobie, ze Duda wygra. I co mam zrobic? Wyemigrowac mentalnie tyz?

Give me a chance mates!

Moze Duda ma swoje dobre strony?

PF
      • jerycho666 Re: Dites donc, dites donc 22.05.15, 20:03
        polski_francuz napisał:

> Moze Duda ma swoje dobre strony?

aTOMOWA PUSTYNIA NA LINII wISLY TO SAMO DOBRO. Rozdzieli Polakow.
        • polski_francuz Re: Dites donc, dites donc 22.05.15, 20:40
          Rycho, ja wierze rzeczywiscie ze ten indiota z Kremla jest gotow walnac atomowka. Duda moze raczej te perspektywe przyblizyc. Ale to nie on jest winny. On jest durnyj Poljak jak Ty czy ja.

Popatrzmy raczej jak zlikwidowac indiote...

PF
          • jerycho666 Re: Dites donc, dites donc 22.05.15, 20:45
            polski_francuz napisał:

> Popatrzmy raczej jak zlikwidowac indiote...

Hurtem.

Ja od lat powtarzam, zaorac z populacja od Odry do Bugu i podarowac Watykanowi.

Niezmienne pozdrowienia dla mieszkancow Beziers. Pierwowzoru.
            • polski_francuz Re: Dites donc, dites donc 22.05.15, 20:49
              " Niezmienne pozdrowienia dla mieszkancow Beziers."

I wish I were. Szukaj troche bardziej na polnoc.

Eh ci cybernetycy, mysla za bardzo systemowosmile

Pozdro

Dein

PF
          • jerycho666 Re: Dites donc, dites donc 22.05.15, 20:51
            polski_francuz napisał:

> Popatrzmy raczej jak zlikwidowac indiote...

Nie doczytalem.

Moze przygotowac mu ulubione danie z ludziny (przepis dziadka Spirydiona). Hasz gwarantowalby zatrucie ostateczne. Rozmarzylem sie, Hasz w czekoladzie III Rzeszy. Paluszki lizac. Nazwalbym to a'la Puszkin, ze wzgledu na afrykanska nutke.
            • polski_francuz Re: Dites donc, dites donc 22.05.15, 20:59
              "Nie doczytalem."

Przyzwyczajenia z dyskusji z Haszemsmile

Eh Ty niedobrysmile

PF
              • prudernik Re: Dites donc, dites donc 22.05.15, 21:31
                Nie pieprz, ze coś tam z Haszem...

POWOLI CZYTAJ Z ZROZUMIESZ...
                Banderowcy jak zwykle lubią się wysługiwać raz Żydom a raz Niemcom na zmianę.
                Pozwoliłbyś na język urzędowy ukraiński we Francji zabraniając jednocześnie używania francuskiego po to by rządziła Francuzami mafa rosyjska sterowana z Moskwy?
                Podobnie jak trzy mafie w Polsce Polakami? Tyle, ze dzieci mafiosów już od dziecka poznały nasz język i ryzyko ustawy językowej nie skutkuje wojną hybrydową.
                TAKIEGO ZAGROZENIA NIE AM W POLSCE ZE STRONY MOSKWY nawet z Putinem
                a może tym b. z Putinem.
                Zrozumiałeś zemstę Hasbary*) na Obamie za rezygnacje ze zbombardowania zrakietowania
                Teheranu?

Tego w którym uratowali się Polacy ANdersa z Sybiru?

Jak mi odpowiesz kto finauje uzbrojenie ISILu to mozemy dalej gadać

*)
                Żydowska Agencja na rzecz Izraela i Departament ds. Żydowskiej Edukacji Syjonistycznej prowadzą kampanię na świecie pod nazwą „Hasbara,
          • prudernik ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o PiSie 22.05.15, 21:02
            Ra Wiara w afisz PO czyni cud wygranych kolejnych przegranych szans w kadencjach PO...

a wierze rzeczywiscie ze ten indiota z Kremla jest gotow walnac atomowka. Duda moze raczej te perspektywe przyblizyc.

Mógłbyś jakoś udowodnić tę księżycową utopijną chlaPO-tezę trockistów z NY przesiedlonych nad Sekwanę przez Josepha Raymonda McCarthy'ego?
            • polski_francuz Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:11
              "Mógłbyś jakoś udowodnić tę księżycową utopijną chlaPO-tezę trockistów z NY przesiedlonych nad Sekwanę przez Josepha Raymonda McCarthy'ego?"

Rosjanie nienawidza polskiej pewnosci siebie. I na nia przyjdzie czas po upadku Rosji. Na razie jest na to troche zbyt wczesnie.

Pozdro

PF
            • jerycho666 Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:12
              prudernik napisał(a):

> Mógłbyś jakoś udowodnić tę księżycową utopijną chlaPO-tezę trockistów

Putin nie potrzebuje zadnych pretekstow do swoich klamstw. Preteksty sa jednak mu na reke. Duda siega po swieta ruska ziemie smolenska. Co wiecej domaga sie samolotu produkcji sowieckiej.
              • polski_francuz Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:17
                Grands esprits se rencontrent.

Tyle, ze ten moj jest latwiejszy do zrozuminenia. Poczekajmy na wyrok Hasza...

PF
              • cepekolodziej Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:21

jerycho to Rycho?

No mogłem się domyślić. Ale jestem wolno-myślący. Jak to emeryt smile
                • polski_francuz Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:23
                  Jego wina. Powinien sie zanickowac Ja Rycho.

Nie masz nic sobie do wyrzucenia. Wina spada na Niego calkowiciesmile

PF
                  • cepekolodziej Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:30
                    > Ja Rycho.

smile
                  • jerycho666 Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:31
                    polski_francuz napisał:

> Jego wina. Powinien sie zanickowac Ja Rycho.

W pierwszym poscie po powrocie napisalem to wprost. Powiniennem to zamiescic w sygnaturce.

> Wina spada na Niego calkowicie

Nie mam z tym najmniejszego problemu. Winny jestem zawsze. Nawet za Big Bang. Kichnalem i nie zdazylem wyciagnac chusteczki. No i taki zakichany swiat mi wyszedl.
                    • polski_francuz Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:34
                      "W pierwszym poscie po powrocie napisalem to wprost."

Cepek nie doczytal. Emeryta jedensmile

PF
                      • cepekolodziej Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:37

Bo chyba - chyba, jak to emeryt - pomyślałem, że to jakaś trąba jerychońska.
                        • jerycho666 Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:43
                          cepekolodziej napisał:

> Bo chyba - chyba, jak to emeryt - pomyślałem, że to jakaś trąba jerychońska.

Mialem nadzieje, ze cie nie zawiodlem.
                    • cepekolodziej Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:34
                      Czytam, przeczytałem Daniela Wallace'a "Big fish". Porusza, wzrusza.

Stamtąd:

<<But that reminds me—and stop me if you’ve heard this one—of the day Jesus was watching the gates for St.Peter. Anyway, Jesus is giving him a hand one day when a man walks shuffling up the path to Heaven.

“‘What have you done to enter the kingdom of Heaven?’ Jesus asks him.

“And the man says, ‘Well, not much really. I’m just a poor carpenter who led a quiet life. The only remarkable thing about my life was my son.’

“‘Your son?’ Jesus asks, getting interested.

“‘Yes, he was a quite a son,’ the man says. ‘He went through a most unusual birth and later a great transformation. He also became quite well known throughout the world and is still loved by many today.’

“Christ looks at the man, embraces him tightly, and says ‘Father, father!’

“And the old man hugs him back and says, ‘Pinocchio?’”>>
                      • jerycho666 Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:41
                        cepekolodziej napisał:

> “And the old man hugs him back and says, ‘Pinocchio?’”&

Ty chyba nie jestes Polak maly. Zyd i rudy zdrajca?
                        • cepekolodziej Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:44
                          > Polak maly. Zyd i rudy zdrajca?

No jestem. Tylko wzrost i ubarwienie sierści się nie zgadzają.

Żyd polsko-zdradziecki to ja.

smile
                          • jerycho666 Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:52
                            cepekolodziej napisał:

> > Polak maly. Zyd i rudy zdrajca?
                            >
                            > No jestem. Tylko wzrost i ubarwienie sierści się nie zgadzają.
                            >
                            > Żyd polsko-zdradziecki to ja.

Powoli i duzymi literami. Sugerowalem Tuska. Do ciebie nic nie mam. Co do Tuska to poslugiwalem sie obelgami jego przeciwnikow. Nie jestem za Tuskiem ale jest mi zbyt obojetny aby sie wysilac na jakiekolwiek wlasne obelgi. Kpie z tych obelg. Moze to niezbyt czytelne jak to u nas Szatanow. Szatany to komplement pod moim adresem od JarKacza. Koniecznie w liczbie mnogiej panteonu slowianskich bostw. Dlatego komplement. Ja patefon patafiana robie za panteon.
                            • cepekolodziej Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 22:03
                              > Sugerowalem Tuska

Pinokio.

PS. Lubię Kaszubów. A tego, mam sam w rodzinie, z definicji polsko-kundlowatej.
              • prudernik Re: ciekawe wyznanie wiary w afisz wyborczy PO o 22.05.15, 21:35
                IQ mego buta.
      • t_ete :) 22.05.15, 20:54
        polski_francuz napisał:

> I teraz wyobrazmy sobie, ze Duda wygra. I co mam zrobic? Wyemigrowac mentalnie
        > tyz?
        >
        > Give me a chance mates!
        >
        > Moze Duda ma swoje dobre strony?

Pewnie Duda ma swoje dobre strony smile jak kazdy czlowiek.

Gdyby zostal prezedentem - chyba nie realizowalby 'wiecowej' prezydentury.
        Ale z pewnoscia - 'zagrzewalby' do wyborow parlamentarnych : np. 'jak widzicie panstwo - wszelkie moje inicjatywy ustawodawcze wynikajace z moich obietnic w kampanii prezydenckiej sa odrzucane przez TEN parlament. Jesli w wyborach - wyrzucicie z sejmu tych, ktorzy blokuja dobro, ktore wam obiecalem - macie szanse spelnic swoje marzenia ... "

No moze nie tak doslownie - ale w tym kierunku.

I to dla mnie wystarczajacy powod - by zaglosowac tak jak zamierzam. Trucizna populizmu poplynela. Nawet jesli wygra Komorowski, to zlo juz sie stalo. I zadziala.

tete
        • jerycho666 Re: :) 22.05.15, 20:59
          t_ete napisała:

> Nawet jesli wygra Komorowski, to zlo juz sie stalo. I zadziala.

I o to chodzilo. Trzeba bylo myslec zawczasu.
        • polski_francuz Re: :) 22.05.15, 21:03
          Drofa tête.

Jak tylko Francja padnie, a padnie pewnie niezadlugo widzac indiotow tu u wladzy, to wroce na kolanach do kraju gdzie sie jeszcze pracuje. Polska ma swoja szanse.

I juz tam bedac, zastosuje sie slepo do Twych wskazowek. Brzmia mi rozsadnie.

Przynajmniej zanim nie wyrobie sobie wlasnego zdaniasmile

Pozdro

PF
          • prudernik Re: :) 22.05.15, 21:34
            juz tam bedac, zastosuje sie slepo do Twych wskazowek. Brzmia mi rozsadnie.

POD ZADNYM POZOREM MI TU NIE WRACAJ!
            JESLI MASZ ZAMIAR SŁUCHAĆ RAD Tete.
            Ponajakich...namawiałem co dzień po 2 3 na Dudę i PiS by ratować resztki Polski?
            • jerycho666 Re: :) 22.05.15, 21:45
              prudernik napisał(a):

> ratować resztki Polski

Ja tez chce aby zostaly jedynie resztki. W koncu 100% zgody.
        • prudernik Re: :) 22.05.15, 21:10
          Wolisz POpulizm straszenia agresją wysłanników Kaczorami z chęcią skrzywdzenia twego ulubieńca obrońcy i reaktywacji wspaniałych bojowników o śliskie interesy pod pozorem obronności?

Twój Bul uchroni Polskę przed FALĄ NIENAWIŚCI I ZNISZCZENIEM.. obiecuje wygrać ze swoją z pokusą utrzymania tego stanu nienawiści - czy zrealizuje tę wygraną z sobą tak jak dotąd?

Wiem, że nie odpowiesz bo doskonale wiesz do kogo piszesz te dyrdymały...do PFa.

Facet wynajęty do spalenia budki pod ambasadą z ulotką Pro-Life
          • prudernik Re: :) 22.05.15, 21:20
            rzucił się aby wręczyć ją prezydentowi zajętemu kampanią NIENAWIŚCI, HAKÓW, USTAWEK i PROWOKACJI.

TA POŻYWKA DLA PODKRĘCENIA propagandy resortowych MEDIÓW na szczęście trafiła tylko do Was.

Duda to po prosu olał i mówi to co ludzi boli i mówi to co wg ludzie rozumieją bo widzą, że to co proponuje ma ręce i nogi.

Szewczyk ze SKOK zagłuszany przez Osińską (a może Tadlę albo innych resortowych bliźniaków Tete Aday08) zmusił profesorów ekonomii

do przyznania racji planowi Dudy. I skompromitował ich maski wyborcze jakoby Duda nie powiediząl jak?...bo zarzut że powoła ekspertów obrócił sie przeciwko nim w momencie gdy uznali program za możliwy ...wykrecali sie, że Duda nie powiedzial jak ot zrobi ale przyznali, ze to możliwe czyli jesli Duda ich powoła to zrobią. Czyli co?.....chcieli, żeby stała się profesorem ekonomii?

BARDZO ŻAŁOSNE SĄ WSZYSTKIE WYSTEPY W TVP INfo
            od Szczepkowskiej po satyryków kumpli Materny po aktorów kumpli klauna Olbrychskiego
    • qwardian Chcemy biblisty, nie KGB-isty.. 22.05.15, 21:28

Dziewczyna z Mokotowa

Obecna Pierwsza Dama urodziła się 11 maja 1953 r. jako Anna Dziadzia. W 1954 r. jej ojciec złożył wniosek o zmianę nazwiska – od 8 lipca 1954 r. Jan, Józefa i Anna noszą nazwisko Dembowscy. Do zmiany nazwiska przyczyniła się najprawdopodobniej sytuacja rodzinna ojca Anny Komorowskiej, o czym może świadczyć dokument znajdujący się w jego aktach.

„Warszawa dnia 4.4. 1953
      Do Dyrektora Departamentu Kadr MBP w miejscu

Raport

por. Dziadzia Jan Słuchacz OSP MBPP

Melduję, że ojciec mój Władysław Dziadzia zam. w Krakowie w ub. roku wiosną powiedział mi, że zamierza studiować biblię – wówczas w trakcie rozmowy dał się przekonać o niesłuszności tego i sprawa na tym utknęła. Latem oświadczył zdecydowanie, że postanawia wstąpić do sekty – rozmowa nasza doszła do ostrego postawienia sprawy i dałem ojcu do wyboru – albo zrezygnuje z sekty, albo my zerwiemy ze sobą kontakt – tutaj ojciec zawahał się i przyrzekł dać mi odpowiedź listownie. O powyższym wiedzieli tow. płk Kratko i tow. Jankiewicz sekretarz POP.

Wobec milczenia ze strony ojca jesienią wysłałem do niego list, dopytując o decyzję. W m-cu grudniu ub.r. otrzymałem odpowiedź, że ojciec nie rezygnuje z wstąpienia do sekty. Od tego czasu kontakt z ojcem zerwałem” – czytamy w tajnym raporcie Jana Dziadzi. Po zerwaniu kontaktów z ojcem Jana Dziadzię z Krakowem już nic nie łączyło – matka Zofia zmarła w 1944 r.
      • polski_francuz Ciekawskosc 22.05.15, 21:32
        Mego Ojca wtracono do wiezienia w tych latach. Sadzisz pewnie, ze mam powod do dumy i powinienem sie tym chwalic na lewo i prawo?

Mysle, ze piszesz durnie i lepiej bys sie poprawil w interesie Ojczyzny.

PF
        • qwardian Re: Ciekawskosc 22.05.15, 21:53

Ale Twój Ojciec nie kablował na Twojego Dziadka, że studiuje Torę...
          • polski_francuz Re: Ciekawskosc 22.05.15, 21:59
            Dziadek (tata mego Taty) zmarl w latach 30-tych. Nie nam sadzic ludzi z czasow trudniejszych (o wiele) niz nasze.

PF
            • qwardian Re: Ciekawskosc 22.05.15, 22:06

Toż moja odpowiedź była kierowana do autora wątku, który odleciał w kosmos..
          • jerycho666 Re: Ciekawskosc 22.05.15, 22:06
            qwardian napisał:

> Ale Twój Ojciec nie kablował na Twojego Dziadka, że studiuje Torę...

O co ci chodzi? Przeciez mial osobiste zezwolenie od Luny Brystigerowej.
      • jerycho666 Re: Chcemy biblisty, nie KGB-isty.. 22.05.15, 21:37
        qwardian napisał:

> Dziewczyna z Mokotowa

Mimo twoich staran nadal chce glosowac na Dude. Bo tesc bula nie kandyduje.
        • qwardian Re: Chcemy biblisty, nie KGB-isty.. 22.05.15, 21:51

Jaki wątek taka replika...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka