Dodaj do ulubionych

cierpliwość

09.06.15, 17:30
i krok po kroczku
wpolityce.pl/media/255493-organ-michnika-idzie-na-wojne-z-tabloidami-se-juz-zapowiedzial-odpor-i-cykl-pt-niszczeni-przez-gazete-wyborcza
spełniają się życzenia
Obserwuj wątek
    • jerycho666 nie moje malpy, nie moj cyrk 09.06.15, 17:42
      pro100 napisał:

> i krok po kroczku

Dotarly do mnie pogloski, ze buldogi zagryzaja sie pod dywanem. Jak nie zobacze to bede watpil, ze moze kopuluja. Tyle, ze g.wno mnie to obchodzi. Nie bede szukal gdzie ten dywan. Dlaczego nie jest do sprzedania i dlaczego tak drogo?
      • pro100 Re: nie moje malpy, nie moj cyrk 09.06.15, 17:57
        jerycho666 napisała:

>
        > Dotarly do mnie pogloski, ze buldogi zagryzaja sie pod dywanem. Jak nie zobacze
        > to bede watpil, ze moze kopuluja. Tyle, ze g.wno mnie to obchodzi. Nie bede sz
        > ukal gdzie ten dywan. Dlaczego nie jest do sprzedania i dlaczego tak drogo?

cieszy mnie perspektywa - chcesz icku kasiorki, szczekaj dla jarkacza. a nie to ścisła dieta i lewatywa.
        • jerycho666 Re: nie moje malpy, nie moj cyrk 09.06.15, 20:02
          pro100 napisał:

> jerycho666 napisała:
          >
          > >
          > > Dotarly do mnie pogloski, ze buldogi zagryzaja sie pod dywanem. Jak nie z
          > obacze
          > > to bede watpil, ze moze kopuluja. Tyle, ze g.wno mnie to obchodzi. Nie b
          > ede sz
          > > ukal gdzie ten dywan. Dlaczego nie jest do sprzedania i dlaczego tak drog
          > o?
          >
          > cieszy mnie perspektywa - chcesz icku kasiorki, szczekaj dla jarkacza. a nie to
          > ścisła dieta i lewatywa.

Poziom tej odpowiedzi swiadczy o tobie.
    • andrzejg Re: cierpliwość 09.06.15, 17:43
      pro100 napisał:

> i krok po kroczku
      > spełniają się życzenia

a konkretnie to o czym marzysz?
      • wikul Re: cierpliwość 09.06.15, 17:48
        andrzejg napisał:

> pro100 napisał:
        >
        > > i krok po kroczku
        > > spełniają się życzenia
        >
        > a konkretnie to o czym marzysz?

Jak to o czym? Żeby spaść z gałęzi na której siedzi.
        • pro100 Re: cierpliwość 09.06.15, 18:00
          wikul napisał:

> Jak to o czym? Żeby spaść z gałęzi na której siedzi.

w ajgorowy interes w życiu bym złamanego grosza nie włożył. jak coś masz to uciekaj.
          • andrzejg Re: cierpliwość 09.06.15, 18:03
            pro100 napisał:

> w ajgorowy interes w życiu bym złamanego grosza nie włożył. jak coś masz to uci
            > ekaj.

spoko, znajdzie się inny hejtgrunt
      • pro100 Re: cierpliwość 09.06.15, 17:58
        andrzejg napisał:

> a konkretnie to o czym marzysz?
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,157881638,157881951,Re_nie_moje_malpy_nie_moj_cyrk.html
        • andrzejg aj waj 09.06.15, 18:01
          nie będę wypowiadał się za Rycha, ale myślę że to PiS będzie szczekał na rzecz icków
          Wymarzony rzund dla icków.
          • pro100 Re: aj waj 09.06.15, 18:06
            andrzejg napisał:

> nie będę wypowiadał się za Rycha, ale myślę że to PiS będzie szczekał na rzecz
            > icków
            > Wymarzony rzund dla icków.

wszystko jest mozliwe. nawet icków dojenie. dla ajgory ciężkie czasy, chyba że michnika do piwnicy schowają.
            • andrzejg Re: aj waj 09.06.15, 18:14
              To zdecyduj się o co Ci chodzi?

O domniemaną akcję Agory, czy opinię Rycha?
              • pro100 Re: aj waj 09.06.15, 19:09
                andrzejg napisał:

> To zdecyduj się o co Ci chodzi?

wątek o [........], natomiast dygresje także i rycha mile widziane
          • nie2006 Re: aj waj 09.06.15, 18:53
            andrzejg napisał:

> nie będę wypowiadał się za Rycha, ale myślę że to PiS będzie szczekał na rzecz
            > icków
            > Wymarzony rzund dla icków.

Coś w tym musi być. Taki hasz już się może doczekać...
    • piq michnikowcom się należy vprdól,... 09.06.15, 18:21
      ...bo rzeczywiście niszczyli ludzi. Niektórych potem serdecznie zapraszali w zależności od koniunktury lub doraźnej taktyki. Np. Czuchnowski kiedyś był wrogiem. Podobnie MIchalski - Cezary to był arcypotwór nacjonalkatolski. Albo Wierzbicki. Albo Niesiołowski.

GW jako pierwsza w Polsce sprzeniewierzyła się dziennikarstwu jako zawodowi zaufania publicznego i jego regułom etycznym, stając się bezwstydną propagandówą solidarlewactwa.
      • jerycho666 znak czasow 09.06.15, 20:00
        piq napisał:

> GW jako pierwsza w Polsce sprzeniewierzyła się dziennikarstwu jako zawodowi zau
        > fania publicznego i jego regułom etycznym, stając się bezwstydną propagandówą s
        > olidarlewactwa.

W trakcie tryjumfalnego marszu nie wiadomo kiedy zostal przektorzony Rubikon. Potem bylo z gorki. Nadal jest.
      • pro100 Re: michnikowcom się należy vprdól,... 10.06.15, 13:34
        piq napisał:
        >
        > GW jako pierwsza w Polsce sprzeniewierzyła się dziennikarstwu jako zawodowi zau
        > fania publicznego i jego regułom etycznym, stając się bezwstydną propagandówą s
        > olidarlewactwa.

"Adam Michnik dostał tę gazetę jako gazetę opozycji, strasznie podlizując się Wałęsie. I później towarzystwo wokół niego się uwłaszczyło. A ta sama „Wyborcza” bardzo krytykowała SKOK za to, że senator Bierecki trzykrotnie spotykał się w z ludźmi z kancelarii prezydenta Kaczyńskiego, lobbując za odpowiednimi rozwiązaniami w ustawie… (…wink Ciekaw jestem jednak, ile razy ludzie z Agory spotykali się z prezydentem Kwaśniewskim, kiedy ten przesłał do Trybunału zmianę przepisów podatkowych, która zwolniła m.in. posiadaczy akcji Agory z płacenia podatku. Doczekałem się polemiki Dominiki Wielowieyskiej, oczywiście bez prawa zamieszczenia mojej odpowiedzi."
        wpolityce.pl/media/255559-prof-bugaj-kazdy-kto-ma-watpliwosci-wobec-aktualnej-linii-wyborczej-jest-traktowany-jak-szkodnik-wrog-demokracji-i-wolnosci
        ścisła dieta i lewatywa nader wskazane na podleczenie etyki redachtórstwa
        • kalllka Re: michnikowcom się należy vprdól,... 10.06.15, 14:31
          A mnie wydaje się, ze zmiany, bo poszli w końcu po rozum do głowy.
          Michnik był raptus i idealista wiec młody duchem , . takim chyba zostanie.
          Dzięki tym cechom /oczywistym, ze dzięki pracy wielu innych, inteligentnych, kreatywnych ludzi, także/ dla nas -was, znalazło się miejsce niecodziennych spotkań. Rożnie było przez te kilkanaście lat,.ale rdzeń, korzenie czy elita pozostała i trwa skupiona wokół forów wyborczej.
          Dlatego, wierze, ze jeśli, gazeta będzie się zmieniać pod wplywem starego naczelnego, to nie bedą to zmiany na gorsze.
          • prudernik Re: michnikowcom się należy vprdól,... 10.06.15, 14:50
            "Jelita" a nie elita. Śmierdzą GWem z daleka.
            P,S.
            Poziom wypowiedzi dostosowany do odbiorców.
            Krytyka nie będzie brana pod żadną uwagę i jakiekolwiek rozważania.
            Wzorem Premierzycy po 100nodze.
            • prudernik POwcom także się należy vprdól,... 10.06.15, 14:58
              www.superstacja.tv/Wiadomosc/Stonoga_W_Superstacji_Prokurator_Renata_Mazur_Jest_Powiazana_Z_Mafia,1451723/Kraj/
              • prudernik 100 noga ludzka Budyń salon24.pl 10.06.15, 15:00
                https://1.fwcdn.pl/po/22/84/542284/7323060.3.jpg

Niemiecki chirurg porywa trzy osoby i łączy je ze sobą w taki sposób, by utworzyli jeden układ pokarmowy.
                reżyseria: Tom Six
                scenariusz: Tom Six
                oceń twórców
                gatunek: Horror
                produkcja: Holandia
                premiera: 30 sierpnia 2009 (świat)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka