Dodaj do ulubionych

Webbrygada

02.05.17, 20:18
Pamietam kiedys w 2010 czy 2011 zaczynalo sie odczuwac obecnosc igorka na FS koledzy zaczeli protestowac. Ja osobiscie pomny epickich bojow z dana33 uspokajalem raczej. Mowiac jakos to bedzie, juz to zname, przez gorsze przeszlismy i zyjemy.

No i sie pomylilem. Do igorka doszlusowali inni. A wsrod nich niespodzianka wielka: eva, ktora sie okazala tez nalezec do ferajny. A z eva sympatyzowalem i uwazalem, ze to inteligentna i fajna babka. Potem powoli doszli inni, tacy jak nietaczka przechrzczona na monalise.

Jak mozna ich rozpoznac? Slaba polszczyzna i stale popieranie interesow rosyjskich.

Co mozna przeciwki nim zrobic? Ano, perspektywicznie to jezdzic samochodem zasilanym elektrycznie. By zmniejszyc dochody Rosji. A doraznie to pewnie wygasic. Co jest trudne, bo igorek zmnienia ciagle swe nicki.

Co w nich zlego? Ano, rzeczywiscie zatruwaja polska dusze.

PF

Obserwuj wątek
    • dachs Re: Webbrygada 02.05.17, 22:54
      Ale Ty chyba z inną Ewą sympatyzowałeś. Ta jest tutaj, a ta z 15ką to jakiś całkiem nowy troll.
      Co do zatruwania, to jestem optymistyczny Polskiej duszy nie zatrują.
      Ale k..wa zanudzić na śmierć miga
      • polski_francuz Re: Webbrygada 03.05.17, 07:14
        Po dziesieciolecoach forumowania, sie juz zgaduje kto jest kto. I jaka osoba sie za nickiem kryje. Za eva15 czuje niezbyt szczesliwe zycie. Oszczedzmy ja zatem.

Goodday

PF

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka