Gość: Bozena IP: *.208.238.173.Dial1.LosAngeles1.Level3.net 15.04.02, 08:51 ODŁÓŻ GAZETĘ i OTWÓRZ OCZY ! ZAMKNIJ TELEWIZOR I OTWÓRZ OCZY ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: # Re: ODŁÓŻ GAZETĘ i OTWÓRZ OCZY ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 15.04.02, 11:08 Gość portalu: Bozena napisał(a): > ODŁÓŻ GAZETĘ i OTWÓRZ OCZY ! > ZAMKNIJ TELEWIZOR I OTWÓRZ OCZY ! Ja zas robie calkiem odwrotnie od Ciebie: Zamykam oczy po odlozeniu gazety a otwieram po wlaczeniu telewizora ! U nas zamykalo sie swego czasu telefony na klodke, po uruchomieniu uslugi 0-700. Bozenko! Co oni tam Ci w Ameryce zrobili ? Wcale nie sypiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: Bozenko IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 12:53 Zeby to zrozumiec,o czym piszesz,trzeba przemyslen.To wiekszosci przychodzi z oporami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Bozenko IP: *.law.uj.edu.pl 15.04.02, 13:04 Bożenka miała na myśli Nasz Dziennik i Radio Maryja - to drugie omyłkowo biorąc za telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Bozenko 15.04.02, 13:50 Gość portalu: mn napisał(a): > > Bożenka miała na myśli Nasz Dziennik i Radio Maryja - to drugie omyłkowo biorąc > > za telewizję. A nie tv Puls? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Bozenko 15.04.02, 15:43 eliot napisał(a): > Gość portalu: mn napisał(a): > > > > > Bożenka miała na myśli Nasz Dziennik i Radio Maryja - to drugie omyłkowo b > iorąc > > > > za telewizję. > > A nie tv Puls? > > Eliot > A oglądałeś? To się nie czepiaj - normalna, przyzwoita telewizja, nie ma nic wspólnego z tępym oszołomstwem ND i RM. Modne jest ostatnio wrzucanie jej do jednego worka z ND i RM - bardzo krzywdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Bozenko 15.04.02, 15:50 mn7 napisał(a): > > > A oglądałeś? To się nie czepiaj - normalna, przyzwoita telewizja, nie ma nic > wspólnego z tępym oszołomstwem ND i RM. Modne jest ostatnio wrzucanie jej do > jednego worka z ND i RM - bardzo krzywdzące. > Ja sie nie czepiam Pulsu, ja sie tylko pytam Bozenki co miala na mysli... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Bozenko 15.04.02, 17:33 eliot napisał(a): > mn7 napisał(a): > > > > > A oglądałeś? To się nie czepiaj - normalna, przyzwoita telewizja, nie ma n > ic > > wspólnego z tępym oszołomstwem ND i RM. Modne jest ostatnio wrzucanie jej > do > > jednego worka z ND i RM - bardzo krzywdzące. > > > Ja sie nie czepiam Pulsu, ja sie tylko pytam Bozenki co miala na mysli... > Eliot > A to przepraszam! mn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Bozenko i mig21+29 IP: *.wroclaw.tpnet.pl 15.04.02, 13:54 Gość portalu: mik50 15-04-2002 12:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując Zeby to zrozumiec,o czym piszesz,trzeba przemyslen.To wiekszosci przychodzi z oporami. Pozdrawiam. A opor rosnie z potega szybkosci migow. Musialbys myslec dwa razy szybciej, zeby zrozumiec adwersarzy Bozenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: Bozenko i mig21+29 IP: *.turboline.skynet.be 15.04.02, 15:11 Gość portalu: # napisał(a): > Gość portalu: mik50 15-04-2002 12:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Zeby to zrozumiec,o czym piszesz,trzeba przemyslen.To wiekszosci przychodzi z > oporami. > Pozdrawiam. > > A opor rosnie z potega szybkosci migow. > Musialbys myslec dwa razy szybciej, zeby zrozumiec adwersarzy Bozenki. W tym nie widze zadnych adwersarzy.Przyjolem to za dobra monete,bo sam uwazam i potrafie odruznic co jest zwyklym przestepstwem,a co jest dla dobra czlowieka. W tym kontekscie pozwolilem se na uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek WYLACZ KOMPUTER I OTWORZ OCZY! (no txt) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret Do Bozeny IP: *.ipt.aol.com 15.04.02, 23:01 Normalny czlowiek szuka informacji. Debil siedzi z otwartymi oczyma i patzry w przestrzen. Ja naleze do tych, ktorzy czytaja i sluchaja i dziekuje Bogu, ze nie jestem debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Do Bozeny IP: *.freesurf.ch 16.04.02, 00:56 Ja tez, przyznam sie z pewnym wstydem, lubie wiedziec co 'w trawie piszczy'. Natomiast nie wykluczam, ze moga istniec wielkie umysly, vide Bozena, ktore po prostu ksztaltuja nasza rzeczywistosc bez rozgladania sie i ogladania sie na innych. To sa wlasnie nasi przywodcy duchowi. Jak np. Bozena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Nakryj Leb Koldra i Otworz Oczy (ntxt) IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 03:48 ................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Odłóż już Bożenkę i zmknij oczka... ;)) (n/t) IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 04:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Odłóż już ... i zamknij oczka... ;)) (n/t) IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.04.02, 09:03 Pani Bozenko! Przepraszam swoj niewinny zart! Ale przede wszystkim za holote, ktora mysli mowi i pisze to co zobaczy w TV i przeczyta w gazetach. Oni juz nic sami od siebie nie wymysla.Niech im Pani jako osoba myslaca niezaleznie - wybaczy. Aha, jednego tutaj mysli nachodza same. Bez jego udzialu... Serdecznie pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś