Dodaj do ulubionych

Parada Równości

08.06.19, 22:15
Ciekawe, czy poza formalnym przemilczaniem pojawią się nieformalne od-partyjne głosy, nazywające tę imprezę właściwym mianem:

Parada Pedałów

lub, bardziej uczenie -

Parada Homo-pederastów.

Kiedy pierwsze pochwały prawdy?
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: Parada Równości 08.06.19, 23:31
      Widzę, że tutejsi ko-respondenci już obrabiają temat.

Ja jednak czekam na wypływ opinii ze środowiska partyjnego. Na nieformalnie wyrażoną formalną opinię
      • wwwi.gil Re: Parada Równości 09.06.19, 03:28
        Biedron poprowadzi peloton a reszta bedzie pedalowac za nim.
    • boomerang Re: Parada Równości 09.06.19, 10:14
      raczej Parada Gówności
    • xiazeluka Re: Parada Równości 09.06.19, 13:13
      A co tu komentować? Można jedynie ręce załamać, że marginalna grupka dewiantów seksualnych zajmuje uwagę normalnym ludziom.
    • benek231 Parada Równości - "Była piękna, wspaniała" :O) 09.06.19, 16:02
      Taki tytul znalazlem w gazecie.

>>Parada Równości przeszła ulicami Warszawy. "Była piękna, wspaniała">>

Musze wierzyc na slowo, gdyz osobiscie nie mialem mozliwosci podziwiania jej. Gdybym mial to pewnie tez bym nie poszedl. Nie chce sie juz czlowiekowi.

Z tego co wyczytalem i obejrzalem w Wyborczej wnioskuje, ze istotnie byla to ladna parada. Mnostwo usmiechnietych i rozesmianych twarzy, wiele blyszczacych ze szczescia oczu a ludzie (widac) mili dla siebie nawzajem, oraz zyczliwi. Czyli oby wiecej takich parad a mniej tych koscielno-prawicowych nienawistnikow z nozami w zebach i mordem we wzroku.

Zwrocilem uwage na fotografie mlodego czlowieka z posterem na ktorym byla tecza a pod nia nast. slowa: "Jezus Szedłby Z Nami". A ja ciekaw jestem dlaczego ow mlody czlowiek uwazal, ze Jezus szedlby w homo-paradzie. Ciekawe...

Niedlugo Boze Cialo i czas na koscielne parady. Nudne do zerzygu oraz pelne wyjacego moherstwa. Kiedys w dziecinstwie uczestniczylem w czyms takim i wiem, ze to wlasnie ta pani obok, strasznie wyjaca tuz nad moim uchem, zniechecila mnie do uczestnictwa w koscielnych praktykach. Czyli to jednak prawda, ze nie ma zlego co nie wyszloby na dobro.
      • boomerang Re: Parada Równości - "Była piękna, wspaniała" :O 10.06.19, 02:18
        Dziwi cię że GW zachwyca się Paradą GWności?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka