patience 06.02.05, 01:10 www.audiocomedy.net/songs/downloads/cleantheaquarium.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesius.funkulo Re: ========== Clean The Aquarium !!!!!!! ======= 06.02.05, 01:15 Nie kracz Patience, Tebe juz jedno wycial. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12157 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ========== Clean The Aquarium !!!!!!! ======= 06.02.05, 01:20 hihi rozmnazanie przez poczkowanie))) ide wkleic tam song. A poza tym ten song z lekka przerobiony mi sie kojarzy najbardziej z Bronkiem. Oraz z nami rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: ========== Clean The Aquarium !!!!!!! ======= 06.02.05, 01:53 "When the fish are floatin' upside down and grunge is coverin' the rocks, green algae coats the plastic glass and the water smells like a dirty sock" Jezu, chyba nie jest jeszcze tak zle Ciekawe, kto tu za te algi robi Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ========== Clean The Aquarium !!!!!!! ======= 06.02.05, 01:55 hehe. My jestesmy te rybki. Clean the Aquarium! Let the fish fly! )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Dobra, dobra...Wildstein juz robi za glonojada 06.02.05, 02:05 Nie zjedza cie te algi, silezjuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dobra, dobra...Wildstein juz robi za glonojad 06.02.05, 02:10 Wazne ze akwarium ma byc czyste, woda przyjemna, a rybki zeby mogly fruwac. Czyli kochajmy sie, bracia i siostry, a Bronkowi niech oddadza etat. PS. A widziales ten komentarz filmowy drf do sytuacji? www.banthis.com/index.php?xid=media&id=Jerry%20Seinfeld%20In%20Oz.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Film widzialem - dobry. Ale nie wiem czemu ma 06.02.05, 02:49 pasowac do sytuacji? Przez te...rybki? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Film widzialem - dobry. Ale nie wiem czemu ma 06.02.05, 02:57 heh, metafora. Ucieczka z Krainy Oz))) A musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona. Przy calym szumie, i z poprawka na wolnosc jednostki do odjazdow psychicznych w rozmaitych kierunkach, obywatele zachowuja sie duzo bardziej dojrzale, niz ci, co maja sie za elity obywatelskie. Cieplo sie na sercu robi, jeszcze Polska nie zginela i tak dalej. Mamy przed soba niezla przyszlosc. Qrwa, jak sie uda przelamac ten postsowietyzm panujacy w Polsce przez tyle lat po 89 roku, to splagiatuje 7em i napisze, ze moge nosic za Bronkiem teczke i czyscic mu buty dozywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Tylko zeby namBronka jakas pirania nie dziabnela;) 06.02.05, 02:14 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Re: ========== Clean The Aquarium !!!!!!! ======= 06.02.05, 02:17 patience napisała: > hehe. My jestesmy te rybki. Clean the Aquarium! Let the fish fly! > > )))))) A teraz wszystkie grzeczne rybki wyfruwaja z Akwarium do lozeczek. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ========== Clean The Aquarium !!!!!!! ======= 06.02.05, 02:21 > A teraz wszystkie grzeczne rybki wyfruwaja z Akwarium do lozeczek. > Dobranoc dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś