Gość: idiota IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyu Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! 14.09.01, 17:25 A jeśli ktoś je parówki JAWNIE - to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 64.37.254.* 14.09.01, 18:43 Obejrzyj "MIS" Bareji (jeszcze raz?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 14.09.01, 21:10 Cholera, czyżby zeżarł ostatnią próweczkę Cezarego Baryki ?? Po Pruskim dziedzicu można się wszystkiego spodziewać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:13 No powachajcie,powachajcie, kon jest piany tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 14.09.01, 23:36 ...czy konie mnie slysza..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 14.09.01, 23:38 Ja, tego, nicht verstehen .... Dlaczego nicht verstehen ?? U nas wszystko verstehen !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 15.09.01, 01:34 ..eee..tam pija taka ruda na myszach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 15.09.01, 07:00 A to jest kamyk z Jeleniej Gory, wiesz chyba kto po nim stapal........ Musi wojna bedzie, przed wojna tez wengiel byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:28 szerokim ruchem, wiecej pary, IDIOTO! I niech on nie miauczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 23:43 Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek a w domku wode, swiatlo, gaz... Nie boj, nie boj, wylacza Ci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 16.09.01, 03:00 ...dwa razy zestaw obowiazkowy prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toll Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.cambr1.on.wave.home.com 16.09.01, 06:13 Ech , kiedys to byly komedie . Az lza kreci sie w oku . A dzis - lipa . I po to Lechu skakal przez plot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 16.09.01, 19:49 Eeee, bo teraz to wzsyscy sa tacy poprawni politycznie. Nielaskamozna sie okryc za zart . Lubu dubu, Lubu dubu Niech nam zyje prezes klubu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max a gdzie był w tym czasie AS? IP: 212.33.85.* 16.09.01, 19:52 to z innej bajki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 16.09.01, 20:02 panowie,przerwaliscie swietna dyskusje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 00:14 Gość portalu: Kibic napisał(a): > panowie,przerwaliscie swietna dyskusje, Ale jak ja moge przejechac matke na drodze, skoro moja matka siedzi z tylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byn Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.09.01, 01:59 ..a gdyby tu bylo ..nagle..przedszkole w przyszlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 03:44 Gość portalu: Byn napisał(a): > ..a gdyby tu bylo ..nagle..przedszkole w przyszlosci... W roku 1995 jechalismy sobie na Florydzie, w niedziele, pusta droga, jakies 85 mil na godzine, mimo tablic o robotach drogowych i ograniczniu dozwolonej predkosci do 30mph. No, ale byla niedziela, zadnych robot, po prostu ktos zostawil znaki. Prowadzila moja zona, kierowca bardzo hm... ofensywny. I namierzyl nas gliniarz, zatrzymal, podszedl, zona trzymajac przepisowo rece na kierownicy zrobila mine gwarantujaca jej calkowita bezkarnosc (wyrzuty sumienia, lzy w oczach, drzace usta itd), policjant wsadzil swoj czarny lysy leb przez okno - i w tym momencie nasz syn z tylnego siedzenia spytal: A gdyby tu nagle bylo przedszkole w przyszlosci? Mine diabli wziel, powagi utrzymac sie nie dalo, ponad $100 kosztowalo. Mis! Mis! Swinska rura, a nie Mis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: 64.37.254.* 18.09.01, 15:43 O! oczko mu wypadlo, temu misiu Odpowiedz Link Zgłoś
jean-baptiste Re: a gdzie był w tym czasie AS? 18.09.01, 15:59 Bo to narodziła się now tradycja. Ex-tradycja. To jak nam samolot ukradną. STP. STOP. STOP. STOP> złe skojarzenia moga nastąpić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: 64.37.254.* 18.09.01, 19:12 No, ja tez bylem kiedys murzynem i gralem w kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 18.09.01, 21:32 ..jak nam ukradna fure ..to musza oddac ..samolot.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max znowu skręt ...?:] IP: 212.33.85.* 18.09.01, 21:39 " stój elemencie aspoleczny! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Panowie pozwola, moja zona - ZOSIA ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrUgEr Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:41 To moja żona - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrUgEr Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:43 Taras widokowy zamknięty, najbliższy czynny we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.09.01, 04:36 ..co jest..cztery kopyta i o droge pyta?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Wyngiel je we wsi! IP: *.orion.pl 19.09.01, 09:06 Bier kubełko, bier korytko świniowe! Wyngiel je we wsi! Wojna bendzie. Przed wojną tesz był! To fascynujące! A nie boi się Pan tak węgiel wozić? Strach jest, ale zasadniczo staramy się mieć kwit... A węgiel to koks, to antracyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.inetia.pl 19.09.01, 10:16 -Londyn - takiego miasta niema. Jest Lądek , Lądek-Zdrój. -Bo to miasto zagranicą JEST. -TO CO PAN MIE MÓWI, ZE TO ZAGRANICĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tor Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.09.01, 13:28 ...rozmien sobie dziesiec zlotych na jakies zlotowki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 64.37.254.* 20.09.01, 01:34 Dla mnie szczytem polskiej paranoi byl ten zajac spieprzajacy na drzewo przed psami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 20.09.01, 01:37 Ale to dzrewo, jaki to symbol .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 64.37.254.* 20.09.01, 01:48 Zaraz odwioza mnie do Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.ppp.polbox.pl 20.09.01, 02:28 - Tradycja, to jest coś ekstra... - Ekstradycja! - Jak nam ktoś porwie samolot, to muszą nam go oddać. To jest taka stara tradycja lotnicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadyba Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 20.09.01, 02:41 ..strajku wam sie zachciewa..oj pomieszalo wam sie w glowach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tym Pruski...Pruski...bo on się nazywa Pruski...Wawrzyniec Pruski...polski IP: *.kabatnet.waw.pl 20.09.01, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: No to przecież dostał szarfę, bialo - czerwoną IP: *.echostar.pl 20.09.01, 12:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Aaaa tego nie rozumiem... IP: *.orion.pl 20.09.01, 12:47 ... Takiego tekstu nie bylo w Misiu. Won mi stąd jeden z drugim, tu nie jest salon damsko-męski, tu jest kiosk Ruchu, ja tu mięso mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.09.01, 03:49 ..przyszedl z kobita i szpanuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krates Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.delta.com.pl 22.09.01, 04:34 Kurze pióro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipek Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.09.01, 13:52 ..pani kierowniczko.. zimno?... jak jest zima to musi byc zimno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krates Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 11:01 Czy ja palę? Ja palę bez przerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 10.1.11.* / *.dhl.com 23.09.01, 17:13 nie rzucim ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krates Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.delta.com.pl 24.09.01, 10:11 Motyla noga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Concret Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.09.01, 22:03 ...zadzwoncie do ministerstwa..zaraz tam jade.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.ppp.polbox.pl 25.09.01, 01:33 Gość portalu: Concret napisał(a): > ...zadzwoncie do ministerstwa..zaraz tam jade.. Nie do ministerstwa, tylko do Rady Ministrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.ppp.polbox.pl 25.09.01, 01:37 Gość portalu: Porter napisał(a): > Gość portalu: Concret napisał(a): > > > ...zadzwoncie do ministerstwa..zaraz tam jade.. > > Nie do ministerstwa, tylko do Rady Ministrów. I nie zaraz tam jade, tylko zaraz tam bede. Hej mlody junaku, smutek zwalcz i strach, Przeciez na tym piachu za trzydziesci lat Wyrosnie z pewnoscia jasna, dluga, prosta Szeroka jak morze - Trasa Lazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, Na ktorym twoj ojciec legl! Tam ta ra ra, tam tam tam !!!! ja wam wszystko wyspiewam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampix staropolska grusza IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 25.09.01, 05:05 jest widzicie prawda... prawda czasu... prawda... prawda ekranu... wiem jak bylo za sanacji, siedemnascie filmow o tym nakrecilem! staropolska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera... nie dajcie mi lepiej psa, niech on sie im odszczekuje! musze sie odlac bo z anglii bede dzis do niego liczyl a jakby tak kazdy wracal, to mniej by nas bylo coraz! POLAKOW! Odpowiedz Link Zgłoś