Dodaj do ulubionych

Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!!

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:46
Obserwuj wątek
    • tyu Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! 14.09.01, 17:25
      A jeśli ktoś je parówki JAWNIE - to co?
      • Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 64.37.254.* 14.09.01, 18:43
        Obejrzyj "MIS" Bareji (jeszcze raz?).
        • Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 14.09.01, 21:10
          Cholera, czyżby zeżarł ostatnią próweczkę Cezarego Baryki ??

Po Pruskim dziedzicu można się wszystkiego spodziewać ...
          • Gość: Balzer Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:13
            No powachajcie,powachajcie, kon jest piany tak ?
            • Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 14.09.01, 23:36
              ...czy konie mnie slysza..!!!
            • Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 14.09.01, 23:38
              Ja, tego, nicht verstehen ....
              Dlaczego nicht verstehen ??
              U nas wszystko verstehen !!
        • Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 15.09.01, 01:34
          ..eee..tam pija taka ruda na myszach...
          • Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 15.09.01, 07:00
            A to jest kamyk z Jeleniej Gory, wiesz chyba kto po nim stapal........

Musi wojna bedzie, przed wojna tez wengiel byl
      • Gość: vivi to jest ukrytym skrytozercom!!! IP: *.biaman.pl 18.09.01, 21:39
    • Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:28
      szerokim ruchem, wiecej pary, IDIOTO!

I niech on nie miauczy!
      • Gość: Balzer Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 23:43
        Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek
        a w domku wode, swiatlo, gaz...
        Nie boj, nie boj, wylacza Ci !
        • Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 16.09.01, 03:00
          ...dwa razy zestaw obowiazkowy prosze...
          • Gość: Toll Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.cambr1.on.wave.home.com 16.09.01, 06:13
            Ech , kiedys to byly komedie . Az lza kreci sie w oku . A dzis - lipa . I po to
            Lechu skakal przez plot ?
            • Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 16.09.01, 19:49
              Eeee, bo teraz to wzsyscy sa tacy poprawni politycznie.
              Nielaskamozna sie okryc za zart .

Lubu dubu, Lubu dubu
              Niech nam zyje prezes klubu.....
    • Gość: max a gdzie był w tym czasie AS? IP: 212.33.85.* 16.09.01, 19:52
      to z innej bajki!
      • Gość: Kibic Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 16.09.01, 20:02
        panowie,przerwaliscie swietna dyskusje,
        • Gość: Porter Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 00:14
          Gość portalu: Kibic napisał(a):

> panowie,przerwaliscie swietna dyskusje,

Ale jak ja moge przejechac matke na drodze, skoro moja matka siedzi z tylu?

• Gość: Byn Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.09.01, 01:59
            ..a gdyby tu bylo ..nagle..przedszkole w przyszlosci...
            • Gość: Porter Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 03:44
              Gość portalu: Byn napisał(a):

> ..a gdyby tu bylo ..nagle..przedszkole w przyszlosci...

W roku 1995 jechalismy sobie na Florydzie, w niedziele, pusta droga, jakies 85
              mil na godzine, mimo tablic o robotach drogowych i ograniczniu dozwolonej
              predkosci do 30mph. No, ale byla niedziela, zadnych robot, po prostu ktos
              zostawil znaki. Prowadzila moja zona, kierowca bardzo hm... ofensywny. I
              namierzyl nas gliniarz, zatrzymal, podszedl, zona trzymajac przepisowo rece na
              kierownicy zrobila mine gwarantujaca jej calkowita bezkarnosc (wyrzuty sumienia,
              lzy w oczach, drzace usta itd), policjant wsadzil swoj czarny lysy leb przez
              okno - i w tym momencie nasz syn z tylnego siedzenia spytal: A gdyby tu nagle
              bylo przedszkole w przyszlosci? Mine diabli wziel, powagi utrzymac sie nie dalo,
              ponad $100 kosztowalo. Mis! Mis! Swinska rura, a nie Mis!

• Gość: jaski Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: 64.37.254.* 18.09.01, 15:43
                O! oczko mu wypadlo, temu misiu
                • jean-baptiste Re: a gdzie był w tym czasie AS? 18.09.01, 15:59
                  Bo to narodziła się now tradycja. Ex-tradycja. To jak nam samolot ukradną.

STP. STOP. STOP. STOP> złe skojarzenia moga nastąpić
                  • Gość: jaski Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: 64.37.254.* 18.09.01, 19:12
                    No, ja tez bylem kiedys murzynem i gralem w kosza
                  • Gość: Kibic Re: a gdzie był w tym czasie AS? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 18.09.01, 21:32
                    ..jak nam ukradna fure ..to musza oddac ..samolot....
                    • Gość: max znowu skręt ...?:] IP: 212.33.85.* 18.09.01, 21:39
                      " stój elemencie aspoleczny! " wink
    • Gość: Balzer Panowie pozwola, moja zona - ZOSIA ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:44
    • Gość: KrUgEr Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:41
      To moja żona -
      • Gość: KrUgEr Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:43
        Taras widokowy zamknięty, najbliższy czynny we Wrocławiusmile
    • Gość: Kibic Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.09.01, 04:36
      ..co jest..cztery kopyta i o droge pyta?..
      • Gość: Porter Wyngiel je we wsi! IP: *.orion.pl 19.09.01, 09:06
        Bier kubełko, bier korytko świniowe!
        Wyngiel je we wsi!

Wojna bendzie. Przed wojną tesz był!

To fascynujące! A nie boi się Pan tak węgiel wozić?
        Strach jest, ale zasadniczo staramy się mieć kwit...

A węgiel to koks, to antracyt!
    • Gość: JB Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.inetia.pl 19.09.01, 10:16
      -Londyn - takiego miasta niema. Jest Lądek , Lądek-Zdrój.
      -Bo to miasto zagranicą JEST.
      -TO CO PAN MIE MÓWI, ZE TO ZAGRANICĄ...
      • Gość: Tor Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.09.01, 13:28
        ...rozmien sobie dziesiec zlotych na jakies zlotowki...
        • Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 64.37.254.* 20.09.01, 01:34
          Dla mnie szczytem polskiej paranoi byl ten zajac spieprzajacy na drzewo przed
          psami.
          • Gość: XXL Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.echostar.pl 20.09.01, 01:37
            Ale to dzrewo, jaki to symbol ....
            • Gość: jaski Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 64.37.254.* 20.09.01, 01:48
              Zaraz odwioza mnie do Tworek
      • Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.ppp.polbox.pl 20.09.01, 02:28
        - Tradycja, to jest coś ekstra...
        - Ekstradycja!
        - Jak nam ktoś porwie samolot, to muszą nam go oddać. To jest taka stara
        tradycja lotnicza!

• Gość: Sadyba Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 20.09.01, 02:41
          ..strajku wam sie zachciewa..oj pomieszalo wam sie w glowach..
    • Gość: Tym Pruski...Pruski...bo on się nazywa Pruski...Wawrzyniec Pruski...polski IP: *.kabatnet.waw.pl 20.09.01, 12:20
      • Gość: XXL Re: No to przecież dostał szarfę, bialo - czerwoną IP: *.echostar.pl 20.09.01, 12:39
        • Gość: Porter Aaaa tego nie rozumiem... IP: *.orion.pl 20.09.01, 12:47
          ... Takiego tekstu nie bylo w Misiu.

Won mi stąd jeden z drugim, tu nie jest salon damsko-męski, tu jest kiosk
          Ruchu, ja tu mięso mam!
    • Gość: UK Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.09.01, 03:49
      ..przyszedl z kobita i szpanuje....
      • Gość: Krates Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.delta.com.pl 22.09.01, 04:34
        Kurze pióro!
        • Gość: Hipek Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.09.01, 13:52
          ..pani kierowniczko.. zimno?... jak jest zima to musi byc zimno..
          • Gość: Krates Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 11:01
            Czy ja palę? Ja palę bez przerwy!
            • Gość: misio Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: 10.1.11.* / *.dhl.com 23.09.01, 17:13
              nie rzucim ziemi...
              • Gość: Krates Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.delta.com.pl 24.09.01, 10:11
                Motyla noga!
                • Gość: Concret Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.09.01, 22:03
                  ...zadzwoncie do ministerstwa..zaraz tam jade..
                  • Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.ppp.polbox.pl 25.09.01, 01:33
                    Gość portalu: Concret napisał(a):

> ...zadzwoncie do ministerstwa..zaraz tam jade..

Nie do ministerstwa, tylko do Rady Ministrów.
                    • Gość: Porter Re: Parowkowym... skrytozercom... mowimy NIE !!! IP: *.ppp.polbox.pl 25.09.01, 01:37
                      Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: Concret napisał(a):
                      >
                      > > ...zadzwoncie do ministerstwa..zaraz tam jade..
                      >
                      > Nie do ministerstwa, tylko do Rady Ministrów.

I nie zaraz tam jade, tylko zaraz tam bede.

Hej mlody junaku, smutek zwalcz i strach,
                      Przeciez na tym piachu za trzydziesci lat
                      Wyrosnie z pewnoscia jasna, dluga, prosta
                      Szeroka jak morze - Trasa Lazienkowska!
                      I z brzegiem zepnie drugi brzeg,
                      Na ktorym twoj ojciec legl!
                      Tam ta ra ra, tam tam tam !!!!

ja wam wszystko wyspiewam!

• Gość: szampix staropolska grusza IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 25.09.01, 05:05
                        jest widzicie prawda... prawda czasu... prawda... prawda ekranu...

wiem jak bylo za sanacji, siedemnascie filmow o tym nakrecilem!

staropolska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera...
                        nie dajcie mi lepiej psa, niech on sie im odszczekuje!

musze sie odlac bo z anglii bede dzis do niego liczyl

a jakby tak kazdy wracal, to mniej by nas bylo coraz!
                        POLAKOW!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka