Gość: Sala IP: *.toya.net.pl 02.09.02, 11:15 JA SALA (BYLEBY TEN RYDZYK ZAMKNAL SZCZEKACZKE,BO DZIALA MI ZLE NA OUN) JESTEM SKLONNA POWIEDZIEC, ZE POPIERAM RADIO JOZEF. TYLKO ZEBY MI TO RADIO JOZEF NIE PODPADLO..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem JA SiEDEM OSWIADCZAM IP: *.tgory.pik-net.pl 02.09.02, 11:41 niedokrwienie wywołane krwotokiem wewnętrznym [a brzuszek sie nadymał? przep. nadął] skutkuje w pierwszej kolejności osłabieniem funkcji mózgowia. ponoc wystarczy na kilka sekund zatamowac dopływ krwi do czachy by zemdlec. no ale ty dziewczynko sie jakos trzymasz mimo 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: JA SALA OSWIADCZAM 02.09.02, 11:59 Gość portalu: Sala napisał(a): > JA SALA (BYLEBY TEN RYDZYK ZAMKNAL SZCZEKACZKE,BO DZIALA MI ZLE NA OUN) > JESTEM SKLONNA POWIEDZIEC, ZE POPIERAM RADIO JOZEF. > TYLKO ZEBY MI TO RADIO JOZEF NIE PODPADLO..... Sluchaj a kto ci kaze sluchac Rydzyka?Ja tez nie lubie Rydzyka ale ja go nie slucham.Ty zas chcesz zabronic sluchac go tym co go lubia.To juz przesada . Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Re: JA SALA OSWIADCZAM 02.09.02, 13:00 Siedem a chcialbys zebym zdechla? Czy zebym sie trzymala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: JA SALA OSWIADCZAM IP: *.tgory.pik-net.pl 02.09.02, 13:06 sala.hamil napisała: > Siedem a chcialbys zebym zdechla? nie jestes ani chomikiem ani żabą > Czy zebym sie trzymala? wole cię żywą i rześką. zadymiary to moj typ babeczki. poza tym judenjugend ostatnio w osłabionym składzie grają i twój młodzienczy entuzjazm i radosc zycia moga wiele wniesc na to forum > sala.hamil@poczta.gazeta.pl ten adres i tak jest 'nieklikalny' wiec nie wiem po co go pisujesz skoro wyzej masz automatycznie zapodany zdrówka zycze 5040 ps jak zatamowałas krwawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Re: JA SALA OSWIADCZAM 02.09.02, 13:12 Krwawienie: Zielona herbata - powaznie duzo mikroelementow + mocny lek hormonalny. Strasznie duzo krwi stracilam. Powaznie siedekm myslalam ze to finito. Ale nie mialam nic do jedzenia poza ryzem, 2 jajkami i dzemem. I to niestety prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laparoskop "nie wnikam" IP: *.tgory.pik-net.pl 02.09.02, 13:23 mam nadzieje ze koniec koncow wydobrzejesz i bede mial sie z kim tłuc 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: JA SALA OSWIADCZAM IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.09.02, 14:37 Gość portalu: Sala napisał(a): O Sala, dobrze ze wracasz do formy, bom sie zawzial troche na Ciebie (bardziej niz na rybe), i nie darowal bym sobie gdybys sie wykrwawila. > JA SALA (BYLEBY TEN RYDZYK ZAMKNAL SZCZEKACZKE,BO DZIALA MI ZLE NA OUN) > JESTEM SKLONNA POWIEDZIEC, ZE POPIERAM RADIO JOZEF. > TYLKO ZEBY MI TO RADIO JOZEF NIE PODPADLO..... Hahaha! Niech nam kwitnie i sie rozwija, nasze kochane Radio Maryja, ok? Odpowiedz Link Zgłoś