Gość: EUROMIR IP: *.man.polbox.pl 18.09.02, 20:48 Niniejszym żadam powrotu na tę scenę publiczną (polityczną) Pana Borsuka ! Euromir PS Proszę o solidaryzujące się z mym postulatem wpisy (niekoniecznie w porządku alfabetycznym). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiazeluka Dawać Borsuka! 18.09.02, 20:57 Gość portalu: EUROMIR napisał(a): > Niniejszym żadam powrotu na tę scenę publiczną (polityczną) Pana Borsuka ! Albo przyprowadzimy Go siłą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce a kiedy wrócisz po latach, zastaniesz pokój swój.. IP: *.chello.pl 18.09.02, 21:07 ...w kwiatach. to dobry moment na powrót. I są już chryzantemy złociste w kryształowym wazonie (na fortpianie stoją. Też czekają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange O metodach błędnych (rycerzy :) IP: *.localdomain / 10.0.10.* 18.09.02, 21:17 Prawidłowe brzmienie hasła (trójwersja): Jesteśmy pacyfistami! Precz z imperializmem! Na pohybel Ameryce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt ____pióro borsucze IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 21:24 Gość portalu: kunce napisał(a): > ...w kwiatach. > > to dobry moment na powrót. I są już chryzantemy złociste w kryształowym wazonie > > (na fortpianie stoją. Też czekają). będąc gościem na aktualnościach pamietając co drzwewiej bywało piszę emigracja cielesna wystarczy czas na pióro borsucze Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Jak najbardziej... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 21:39 ... zwlaszcza, ze sily czworonogow na tym forum zostaly ostatnio powaznie oslabione. Borsuku - wroc !!!! Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka A propos, Lisku - już wrzesień 19.09.02, 08:56 Coś mi obiecałeś, pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem własnoręczny IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 09:16 www.fabryka.cad.pl/sgn.jpg 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: własnoręczny -no i ślimak będzie analizał IP: *.slupsk.tpnet.pl 19.09.02, 09:35 Gość portalu: siedem napisał(a): > > > <a href="http://www.fabryka.cad.pl/sgn.jpg"target="_blank">www.fabryka.cad.pl/s > gn.jpg</a> > 5040 następne 3 tygodni potengom rzelazeY ligoki Czego się znęcasz nad małżem? pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem kazdy ma jakieś hobby IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 09:37 Gość portalu: anty napisał(a): > Czego się znęcasz nad małżem? jedni 'chodujom' papużki drudzy rybki, ja mam tresowanego ślimaka. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Borsuk, Borsuk, wyłaź z nory. IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 19.09.02, 14:15 Gość portalu: EUROMIR napisał(a): > Niniejszym żadam powrotu na tę scenę publiczną (polityczną) Pana Borsuka ! > > Euromir > > PS > Proszę o solidaryzujące się z mym postulatem wpisy (niekoniecznie w porządku > alfabetycznym). Choć jesień nie jest najodpowiedniejszą porą na budzenie borsuków, to w przpadku tego jednego Borsuka zróbmy wyjątek. Bosruku, Borsuku, wstawaj !!! Już liście (i jabłka) opadają z drzew, pora się budzić. Kwiaty jesienne kwitną z których bukiety przygotowujemy na Twoje powitanie. A że Borsuk nie koza i kwiatów nie je (to słowa pewnego lekarza, któremu wiązankę wdzięczny pacjent próbował wręczyć), to i coś zacniejszego na rozgrzewkę borsuczych kości się znajdzie. Bo już chłody jesienne... Pozdrowienia dla wszystkich przyjaciół Borsuka, ze szególnym uwzględnieniem jego samego. )) Odpowiedz Link Zgłoś
_karp Cel szlachetny uświęca środki 19.09.02, 16:25 Jak Borsuk nie będzie chciał tu wrócić dobrowolnie to trzeba Go przymusić ! k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Baaaczność !!!!! Borsuka DOPROWADZIĆ !!!!! (n/t) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 19.09.02, 16:49 _karp napisał: > Jak Borsuk nie będzie chciał tu wrócić dobrowolnie to trzeba Go przymusić ! > k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni podpis moj + pozdrowienia............nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Wy Mnie Ciagnijta, A Ja Bede Sie Opierac.... IP: *.proxy.aol.com 19.09.02, 17:42 czy nie o to chodzi Euromirze? Czy na telefonie jestescie z Panem Borsukiem? .. Zupelnie jakbym ogladal jakies zebranie, zwiazane z wyborem Xa do jakiejs fukcji. Ktore to ciagania, polaczone z opieraniem, konczyly sie sakramentalnym i komicznym: "no skoro wszyscy tego chca to nie pozostaje mi nic innego". I zostawal taki jakim przewodniczacym na przyklad, a jak dawal dupy (nagminne zjawisko) to nigdy nie byla to jego wina (on sie przeciez opieral) lecz tych co go na sile tam wstawili. Sami tego chcieli. Ciekawe co z ciagania Pana Borsuka wyjdzie(?) .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś