Dodaj do ulubionych

Mniamniuśne forum

25.11.03, 08:54
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15446
Polecam. Nie wiem, który wątek jest lepszy. Sami oceńcie.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 09:47
      Oba sa poruszajace.
      A czego Ty Karolak szukales na tym forum, tak na marginesie? Rozmowa o
      znaczkach, slowiczych trelach i poezji Ci nie wystarcza?
      • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 11:24
        No chciałem wiedzieć, czego nie robić. Wiem, że nie mogę czekać 3 godzin.
        • miltonia Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 11:46
          A ile mozesz?
          • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 12:04
            Tego nie doczytałem. A szkoda.
            • miltonia Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 12:37
              Moze nie szkoda? Poeksperymentujesz i bedziesz wiedzial bez doczytania.
              • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 13:34
                Z kim?
                • miltonia Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 15:08
                  No jak to z kim? Z edukatorka.
                  • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 25.11.03, 16:03
                    Ale gdzie ją znaleźć?
                    • miltonia Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 15:47
                      No coz, moge sie poswiecic!
                      • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 16:12
                        Poświęci się - no to mnie rozśmieszyła. O niczym innym nie marzy, a udaje, że
                        się kryguje. Wstyd!
                        • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 16:15
                          A może miltonii chodziło nie o poświęcenie, a poświecenie. Żebym się nie uczył
                          w ciemności.
                          • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 16:17
                            Fakt, Karolaku drogi, tak napisała. Myślisz, że ona chce świecić, gdy ktoś inny
                            będzie Cię edukował. To ja z dużą przyjemnością to uczynię. Ale bez jej
                            świecenia.
                          • miltonia Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 16:22
                            j_karolak napisał:

> A może miltonii chodziło nie o poświęcenie, a poświecenie. Żebym się nie
                            uczył w ciemności.

O, o, o wlasnie o to mi chodzi.
                            Karolak, ten Zarlacz niejednego zgubil. A raczej odwrotnie, niewielu zgubil i
                            tylko ci przezyli, niestety mocno pokiereszowani.
                            • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 17:20
                              Kto tu gubił niejednego, czy niewielu. Na forum chodzą, drogi Karolaczku,
                              pogłoski o jej licznych mężach z którymi nie wiadomo co się stało.
                              • miltonia Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 17:29
                                Jak to co? Ida na kolanach do Czestochowy, bym do nich wrocila. Ale poznalam
                                Ciebie Karolaku i nic im nie pomoze. Nawet jak do Fatimy zajda.
                                • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 26.11.03, 18:04
                                  W podzięce, że się od Ciebie uwolnili?
                                  • zakompleksiony Re: Mniamniuśne forum 27.11.03, 10:23
                                    Zaczynam się bać. To znaczy zaczynam panicznie się bać, bo boję to się już od
                                    jakiegoś czasu.
                                    • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 27.11.03, 10:42
                                      Ja też bym się bała z Miltonią zadawać. Przy mnie wszelkie lęki Cię opuszczą.
                                      • miltonia Re: Mniamniuśne forum 27.11.03, 17:58
                                        Karolak, przypomnij sobie, kiedy zaczales sie panicznie bac? Jak Zarlacz sie
                                        pojawil, no nie? Wnioski nasuwaja sie same.
                                        • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 27.11.03, 22:11
                                          Bo w zaślepieniu żył, jak mu oczy na Cię otworzyłam, to wpadł w panikę, biedny
                                          Karolaczek.
                                          • miltonia Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 11:44
                                            Tak czy siak, przestraszylas Normalsa. I odtad strach bedzie mu sie z Toba
                                            kojarzyl.
                                            • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 13:06
                                              Kojarzyć mu się będzie to, że go przed pielgrzymką na kolanach do Częstochowy
                                              ostrzegłam.
                                              • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 13:19
                                                Lubię Częstochowę. Kiedyś się tam upiłem. W klasie maturalnej.
                                                • miltonia Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 13:21
                                                  Ale nie zbladziles z jakas pielgrzymka?
                                                  • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 13:26
                                                    Te przyjemności jeszcze przede mną.
                                                  • miltonia Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 13:38
                                                    Karolaku, a moze zamiast do Czestochowy bysmy sie do Rio kropneli, na karnawal?
                                                • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 14:03
                                                  Po doświadczeniach z Miltonią, to już byś tylko pił, z żalu że mnie nie
                                                  wybrałeś. Do Rio chce się na Twój koszt wybrać. Zobacz jakie ma zachcianki.
                                                  • miltonia Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 14:16
                                                    Zobacz, juz nam zawisci szczesliwych chwil. I w kieszen Ci zaglada.
                                                  • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 14:53
                                                    Ja tylko pilnuję, żeby Cię nie wykorzystała, jak poprzednich swoich mężów.
                                                    Teraz pod kościołem w Częstochowie siedzą i o pomoc proszą, tak ich wydoiła.
                                                  • j_karolak Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 15:15
                                                    zarlaczka napisała:

> poprzednich swoich mężów.

O zgrozo?! Miltonio, czy to prawda, czy fałsz podły? Ty rozwódką?!
                                                  • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 28.11.03, 15:16
                                                    I to nie jednorazową.
                                                  • miltonia Re: Mniamniuśne forum 29.11.03, 12:05
                                                    Karolaku, co bedziemy sie za siebie ogladac? Swietlana przyszlosc przed nami i
                                                    to jest najwazniejsze.
                                                  • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 29.11.03, 13:35
                                                    Taka przyszłość Go czeka, jak Jego poprzedników. Marsz na kolanach do
                                                    Częstochowy, w podzięce, że się od Ciebie uwolnili. I pozostanie tam w celach
                                                    żebraczych, bo nic już im nie pozostało.
                                                  • miltonia Re: Mniamniuśne forum 29.11.03, 16:15
                                                    Rany, jak ona podle lze. Nie wierz jej ani, ani, Karolaczku moj jedyny.
                                                  • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 30.11.03, 22:18
                                                    Szczeram aż do bólu, a nie kłamliwam, jak mię to zarzucać.
                                                  • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 30.11.03, 22:19
                                                    zarlaczka napisała:

> Szczeram aż do bólu, a nie kłamliwam, jak mię to zarzucasz.
                                                  • zakompleksiony Re: Mniamniuśne forum 01.12.03, 09:02
                                                    zarlaczka napisała:

> zarlaczka napisała:
                                                    >
                                                    > > Szczeram aż do bólu, a nie kłamliwam, jak mię to zarzucać.
                                                  • zarlaczka Re: Mniamniuśne forum 01.12.03, 09:17
                                                    Normalsik. Przecież to tylko pomyła. Pisząc to o Tobie myślałam!
                                                  • miltonia Re: Mniamniuśne forum 01.12.03, 14:19
                                                    Popatrz, niby o Tobie mysli, a myleniem sie zajmuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka