Dodaj do ulubionych

Strasznie się S ... Ł E M !!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 19:14
Strasznie się S K U R W I Ł E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaprzepaściłem wszystko w co wierzę, to co opowiadałem wam na forum to było
czystej wody k u r e s t w o, to przez moją mamę.
Wybaczycie? Jesteście w stanie mi wybaczyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: J.K. Spytaj Pauline Kaczanow... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.02, 19:17
    • Gość: AdamM takim jak autor tego watku nie wybacza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.11.02, 19:28
      się nigdy.
    • Gość: Imagine Re: Strasznie się S ... Ł E M !!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 13.11.02, 19:39
      Gość portalu: AdamM (nie zalogow napisał(a):

> Strasznie się S K U R W I Ł E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > Zaprzepaściłem wszystko w co wierzę, to co opowiadałem wam na forum to było
      > czystej wody k u r e s t w o, to przez moją mamę.
      > Wybaczycie? Jesteście w stanie mi wybaczyć?

Zawsze uwazalem, ze wejscie na internet powinno byc legalne dopiero od 16 roku
      zycia. Musze porozmawiac z Twoja mama. A przy okazji tego skurwienia: czy masz
      na mysli moze swoj pierwszy ... onanizm ? W takim razie gratuluje i witam w
      klubie mezczyzn.
      Pozdr, Imagine.
    • Gość: Ania Re: Strasznie się S ... Ł E M !!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 13.11.02, 19:44
      Gość portalu: AdamM (nie zalogow napisał(a):

Strasznie się S K U R W I Ł E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!

I to nie pierwszy raz podszywaczu.
      • d_nutka Re: Czy to nowa de___maskacja? ntx 13.11.02, 19:56
    • Gość: AdamM (nie zalogow aprawde mówie wam straszne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 20:51
      wychowywałem sie w strasznych warunkach, matka piła, puszczała sie z kim
      popadło, ja głodny, wiecznie na łasce tych "wujków" a oni róne rzeczy ze mną
      robili. Jeden taki pan przychodził to chciał mieć na raz mnie i moja mamusie,
      brrr do dziś sie wzdragam, ale po jego wizycie przynajmniej mamusia mogła
      grochówki nagotować na trzy dni.
      Wybaczcie mi prosze moje wcześniejsze zachowania.
      • Gość: Ania To straszne Adamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:04
        Mnie wykorzystywał mój tatuś od 3 go roku życia, nienawidzę mężczyzn i w ogóle
        wszystkich ludzi. Kocham tylko mojego psa bo mi z nim fajnie i mnie liże "tam".
      • Gość: Ania Re: aprawde mówie wam straszne IP: *.upc.chello.be 13.11.02, 21:06
        PODSZYWACZ NAPISAL

wychowywałem sie w strasznych warunkach, matka piła, puszczała sie z kim
        popadło, ja głodny, wiecznie na łasce tych "wujków" a oni róne rzeczy ze mną
        robili. Jeden taki pan przychodził to chciał mieć na raz mnie i moja mamusie,
        grochówki nagotować na trzy dni.
        Wybaczcie mi prosze moje wcześniejsze zachowania.

To widac po tym jak piszesz i co piszesz.Za wszelka cene chcialbys byc kims
        innym niz jestes,stad ta mania podszywania sie pod innych.Pozostaje tylko
        wspolczuc.
        • Gość: Ania Re: aprawde mówie wam straszne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:11
          Nie wierzcie podszywaczowi, to ja Ania Prawdziwa Polka Wy wiecie jak bardzo ja
          nienawidzę wszystkich, jeśli mam przerwę w agencji towarzyskiej (bowiem pracuję
          jako kurwa bo mi żydzi prace palacza kotłowego nawet zabrali) to pisze tu o tym
          co mnie boli.
          • Gość: Imagine Re: aprawde mówie wam straszne IP: *.unl.edu 13.11.02, 21:27
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Nie wierzcie podszywaczowi, to ja Ania Prawdziwa Polka Wy wiecie jak bardzo
            ja
            > nienawidzę wszystkich, jeśli mam przerwę w agencji towarzyskiej (bowiem
            pracuję
            >
            > jako kurwa bo mi żydzi prace palacza kotłowego nawet zabrali) to pisze tu o
            tym
            >
            > co mnie boli.

Spadaj brudasie.
            • Gość: Ania IMAGINE JESTEŚ ŻYDEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:39
              IMAGINE JESTEŚ ŻYDEM A BYĆ MOŻE NAWET PEDAŁEM ZAJEBANYM!!!!!
              • Gość: Imagine Re: IMAGINE JESTEŚ ŻYDEM IP: *.unl.edu 13.11.02, 21:41

> IMAGINE JESTEŚ ŻYDEM A BYĆ MOŻE NAWET PEDAŁEM ZAJEBANYM!!!!!
                pedz brudasie
              • Gość: Ania Re: Kim jest podszywacz IP: *.upc.chello.be 13.11.02, 21:41
                PODSZYWACZ NAPISAL

JESTEM ŻYDEM I PEDAŁEM ZAJEBANYM!!!!!

Wiemy ,wiemy nie chwal sie gnojku.
                • Gość: AdamM mozliwe wczesniejsze nicki podszywacza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.11.02, 21:48
                  Karol
                  iwona.buzowska
                  Obiektywny
                  atak.spawacza
                  Pan_pndzelek
                  Lekarz z Poznania
                  Jaaz
                  • Gość: antypodszywacz Re: mozliwe wczesniejsze nicki podszywacza IP: 130.94.107.* 13.11.02, 22:01
                    Dodałbym;
                    Goczał
                    prawy
                    jury
                    borys
                    jurek

To jakiś wariat ,grasuje też na Warszawie i na sporciesmile
                    • Gość: AdamM to jedno z moich ulubionych słów: GRASUJE :))) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.11.02, 22:05
                      Ciekaw jestem jaka jest jego etymologia? Rewelacyjne. No bo np. "buszować" to
                      od buszu/krzakow etc.

(Sorry, ze off-topic)
                      • Gość: Imagine Re: to jedno z moich ulubionych słów: GRASUJE :)) IP: *.unl.edu 13.11.02, 22:30
                        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> Ciekaw jestem jaka jest jego etymologia? Rewelacyjne. No bo np. "buszować" to
                        > od buszu/krzakow etc.
                        >
                        > (Sorry, ze off-topic)

oto cos dla Ciebie:
                        -buszowac, znaczy byc wybieranym na urzad prezydenta przez sad najwyzszy.
                        znaczy rowniez, wywolywac wojny, prowokowac.
                        przestarzale - pierdolic glupoty tzw buszyzmy.
                        • Gość: Ania Re: to jedno z moich ulubionych słów: GRASUJE :)) IP: *.upc.chello.be 13.11.02, 22:51
                          Gość portalu: Imagine napisał(a):

oto cos dla Ciebie:
                          -buszowac, znaczy byc wybieranym na urzad prezydenta przez sad najwyzszy.
                          znaczy rowniez, wywolywac wojny, prowokowac.
                          przestarzale - pierdolic glupoty tzw buszyzmy.

Imagine !!!
                          To ja proponuje by zamiast mowic "Nie pier.... glupot" zaczac mowic "Nie
                          buszuj"
                          Jak Ci sie podoba?
                          Pozdrawiam
                          • Gość: Imagine Re: to jedno z moich ulubionych słów: GRASUJE :)) IP: *.unl.edu 13.11.02, 22:57

> Gość portalu: Imagine napisał(a):
                            >
                            > oto cos dla Ciebie:
                            > -buszowac, znaczy byc wybieranym na urzad prezydenta przez sad najwyzszy.
                            > znaczy rowniez, wywolywac wojny, prowokowac.
                            > przestarzale - pierdolic glupoty tzw buszyzmy.
                            >
                            >
                            > Imagine !!!
                            > To ja proponuje by zamiast mowic "Nie pier.... glupot" zaczac mowic "Nie
                            > buszuj"
                            > Jak Ci sie podoba?
                            > Pozdrawiam
                            Wedle rozkazu, krolowo moich snow. Oj, pobuszowal bym.
                            Pozdr, Imagine.
                            • Gość: +++ignorant Re: to jedno z moich ulubionych słów: GRASUJE :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 23:13
                              niedorozwojek imagine i dziwka ania - niezła z was parka
                              • Gość: Ania Re: to jedno z moich ulubionych słów: GRASUJE :)) IP: *.upc.chello.be 13.11.02, 23:16
                                PODSZYWACZ NAPISAL

niedorozwojek imagine i dziwka ania - niezła z was parka

Buszujesz glupku.
                                • Gość: +++ignorant Re: to jedno z moich ulubionych słów: GRASUJE :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 23:39
                                  Aniu! Jeszcze cie ten twój belgijski turek nie woła do wyra dziwko? czy dzisiaj
                                  poszedł w tango? Co brudasko?
                • Gość: Ania Re: Kim jest podszywacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:48
                  PRECZ Z PODSZYWACZEM, TA ANIA (TEN?) ANIA Z BELGII DAJE TAM PEWNIE DUPY TURKOM
                  I CZARNUCHOM, TYLKO JA TO ANIA PRAWDZIWA. ADAMM WESPRZYJ MNIE KURWA!
                  • Gość: AdamM zostaw telefon i adres IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.11.02, 21:51
                    Przyjadą ludzie cię "wesprzeć" smile))
                    sad((((((((((((((((((((((
    • Gość: AdamM (nie zalogow bezczelność podszywaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:56
      bezczelność podszywaczy sięgnęła zenitu, podszywają się pode mnie, pod Anię, to
      nie ludzie to żydzi, to wilki!!!!!!
      Podszywacze nadają z belgii i z icpnet.pl
      Zróbcie coś, ja zaraz ide na skargę na Forum o Forum
      Do tego jeszcze wpisują nie całkowity mój nick idioci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka