Dodaj do ulubionych

fugaremix -polecam

15.07.11, 14:31
Kiedyś mając białe fugi szybko się zbrudziły żadne środki nie pomogły.No i fugaremix mi pomógł.Czyli to taka farba która pokrywa stare fugi i są czyściutkie wygladają jak nowe.Za nie długo pójdę po kolejne opakowanie.Piec lat temu zmieniłam płytki no i czas na odświeżenie fug.Bo nie lubię jak nie umiem czegoś doczyścić.To chyba jedyna prosta metoda.Owszem można zdrapać i nałożyć nową fugę ale ile to zachodu...Polecam
Kiedyś kupowałam w praktikerze -dzwoniłam nawet do producenta gdzie mogę to kupić, ale teraz jest już w castoramie.
Obserwuj wątek
    • zla_wiedzma Re: fugaremix -polecam 15.07.11, 14:34
      U mnie jesli chodzi o czyszczenie fug DOMESTOS wink . Okna na oścież żeby był przewiew i smaruje każdą zostawiam na parę minut potem sczota i nówki są .
    • abc143 Re: fugaremix -polecam 15.07.11, 22:03
      Czy ten fugaremix jest tylko w białym kolorze? Bo mam kafle na podłodze w łazience granatowo, popielate i fugę własnie jasno popielatą pasującą do całości i odnowienie na biało byłoby chyba za bardzo kontrastowe.Niestety trakty częściej uczęszczane zrobiły się z popielu - szare i nic na nie nie działa ani cify ani domestos, ani inne wynalazki Dzięki za inf.i pozdrawiam forumowiczki dzięki którym /wydawałoby się prozaicznych sprawach / znalazłam poradę.
      • korniz Re: fugaremix -polecam 15.07.11, 22:53
        z tego co ostatnio czytalam sa barwniki ktore dodajesz do tego plynu .Jest dołączona strzykawka.I możesz uzyskać potrzebny kolor.Też bedę musiała się bawić kolorami bo teraz mam fugi zołte i kremowe.Może są gotowe kolory tego na 100 % nie wiem.
        • abc143 Re: fugaremix -polecam 16.07.11, 19:17
          Dzięki za inf.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka