Dodaj do ulubionych

"platformę tanio sprzedam......"

IP: *.chello.pl 24.11.02, 20:11
chyba jakoś tak powinien brzmieć ten anons.

Otóż Platforma Obywatelska nie zapłaciła za swoją witrynę
internetową www.platforma.org.pl i teraz nadaje z platforma.org
Niestety adres www.platforma.org.pl wystawiony został na licytację na
Allegro.
Link: www.allegro.pl/show_item.php?item=8430921

jednemu śmiech, drugiemu łza...
jak w piosence.
I w sumie tanio ją można mieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: kunce nadal 610 zł IP: *.chello.pl 26.11.02, 11:12
      610 zł, taka jest ostania oferta licytującego. Czy to duzo za zupełnie nowa
      partię (pardon: domenę) prawie nie używaną?

uwaga: zostało jeszcze tylko 13 dni licytacji!

• Gość: # Re: nadal 610 zł IP: *.wroclaw.tpsa.pl 26.11.02, 11:18
        Gość portalu: kunce napisał:

> 610 zł, taka jest ostania oferta licytującego. Czy to duzo za zupełnie nowa
        > partię (pardon: domenę) prawie nie używaną?
        >
        > uwaga: zostało jeszcze tylko 13 dni licytacji!
        >

O.. KUNCE!
        Zlozmy sie po 61 zl w DZIESIECIU wspanialych
        i bedziemy pisac jako Plat Forma co zechcemy!

OooooOOOOOOOooooo Kunce......!
        • Gość: kunce mamy juz 2 udziałowcow IP: *.chello.pl 26.11.02, 11:21
          czyli : "osmu wspólnków z kapitałem po 61 zł poszukujemy. Tylko powazne oferty
          kierować do nas."
    • Gość: Ania Zjeżdżaj stąd, ale już!!! IP: *.chello.be / 213.46.162.* 26.11.02, 11:21
      • Gość: kunce Re: Zjeżdżaj stąd, ale już!!! IP: *.chello.pl 26.11.02, 11:25
        czy Ty jesteś prawdziwa Ania, czy Ania udatnie podrobiona?
        • wojcd Re: Zjeżdżaj stąd, ale już!!! 26.11.02, 11:29

> czy Ty jesteś prawdziwa Ania, czy Ania udatnie podrobiona?
        • wojcd Re: Zjeżdżaj stąd, ale już!!! 26.11.02, 11:30

> czy Ty jesteś prawdziwa Ania, czy Ania udatnie podrobiona?

Masz watpliwosc? Przeciez to nie ta klasa!!!!
          Wojciech
        • Gość: SIEDEM Re: Zjeżdżaj stąd, ale już!!! IP: 213.216.66.* 26.11.02, 11:51
          KUNCE
          to jest AniaNieAnia. Osobnik z gangu_pendzelka. kolega Ania

5040
          • Gość: siedem Re: Zjeżdżaj stąd, ale już!!! IP: *.chello.be / 213.46.162.* 26.11.02, 12:09
            zresztą nikt się chyba nie nabrał na tę AnięNieAnię
        • _sorciere Re: Zjeżdżaj stąd, ale już!!! 27.11.02, 23:46

czy Ty jesteś prawdziwa Ania, czy Ania udatnie podrobiona?

Moj belgijski adres jest udatnie podrobiony.Reszta niestety nie.
    • Gość: siedem 6 stów to po kosztach jest /nt IP: 213.216.66.* 26.11.02, 11:23
      5040
      • Gość: # Czy ta Ania to nasz hrabia Ś.? /nt -ɳ IP: *.wroclaw.tpsa.pl 26.11.02, 11:56
        Gość portalu: siedem napisał:

> 5040
        • Gość: siedem nie, to nie ślimak IP: 213.216.66.* 26.11.02, 12:15
          członek "Pejsatych Brygad. organizacja założona przez prawnuki "polskiej"
          ubecji w raju gdzie piasek zamienia się w szekle."

zebrano na:
          www.onet.wiem.pl

5040
          • Gość: siedem chociaż może i on IP: *.chello.be / 213.46.162.* 26.11.02, 12:21
            licho wie, cholera
            • pro100 Pstryknij, jak ślimak - to wejdzie w stratosferę 26.11.02, 12:26
              Gość portalu: siedem napisał:

> licho wie, cholera

a może i na orbitę
            • Gość: siedem sluchaj no [lisyn] IP: 213.216.66.* 26.11.02, 12:27
              dajesz zle swiadectwo o swojej wybranej rasie.

5040
              • Gość: siedem nie wstyd ci IP: *.chello.be / 213.46.162.* 26.11.02, 12:34
                nie wstyd ci żydłaku z Pejsatych Brygad?

5040
                • Gość: siedem zapomnij IP: 213.216.66.* 26.11.02, 12:48
                  że poświęce ci tyle czasu co ślimakowi.

5040
                  • kunce no, panowie guzdralscy 27.11.02, 23:43
                    wczoraj wchodziło się do biznesu z kapitałem 61 zł, a dziś trzeba 10 bogaczy ze
                    stówką każdy.
                    Bo za platformę dają już 1000 zł!
                    a tu jeszcze 11 dni licytacji.
                    Panie Haszu, trzeba szybko zrobić zrzutkę, bo złoty interes przejdzie nam koło
                    nosa.
                    • Gość: jaski Re: no, panowie guzdralscy IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 28.11.02, 02:21
                      kunce napisała:

> wczoraj wchodziło się do biznesu z kapitałem 61 zł, a dziś trzeba 10 bogaczy
                      ze
                      >
                      > stówką każdy.
                      > Bo za platformę dają już 1000 zł!
                      > a tu jeszcze 11 dni licytacji.
                      > Panie Haszu, trzeba szybko zrobić zrzutkę, bo złoty interes przejdzie nam
                      koło
                      > nosa.

Daje dwa razy tyle co Siedem. Po zakupie proponuje przerobic z
                      platformadotcostam na sexformadotcostam, moze przynajmniej z torbami nie
                      pojdziemy.
                      • Gość: kunce jak te ceny skaczą! IP: *.chello.pl 29.11.02, 10:42
                        licytacja wkroczyła w szaleńczy okres, ceny wprost śmigają.
                        dziś juz dali 1025 zetów!
                        co za emocje
                        • kunce juz tylko 7 dni do końca licytacji! 01.12.02, 20:52
                          czas goni, trzeba szybko podjąć decyzję.
                          całe szczęście, że w łykend ludzie nie szaleli z ofertami i nadal mamy 1025 zł
                          za platformę w dobrym stanie.
                          • pan_pndzelek kunce kiedy mnie w końcu przeprosisz? 01.12.02, 20:58
                            kunce kiedy mnie w końcu przeprosisz? Czekam ty uparty babonie!
      • Gość: Blong cos ci sie pomylilo :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 21:06
        6 stow to w zadnym wypadku nie jest po kosztach ale wyraznie drozsze wink
    • pauline_kaczanow Re: 'platformę tanio sprzedam......' 01.12.02, 20:55
      kunce kupujesz?
      • kunce Re: 'platformę tanio sprzedam......' 01.12.02, 20:58
        rozważam. Tania jest.
        tylko po co mi ona?
    • Gość: Blong bez sensu ;) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 21:01
      po co kupowac na aukcji taka bezwarosciowa domene /jak wszystkie te org.pl
      com.pl itd/
      kiedy mozna miec po kosztach /czyli prawie za darmo/ o wiele lepsze
      platforma.us czy platforma.tv nie mowiac juz o komlecie
      platformaobywatelska.com,net,org,us,tv,biz i info
      smile))
      • kunce na zachodzie bez zmian 03.12.02, 00:49
        nadal 1025,00 zł
        wojna pozycyjna?
    • Gość: kunce Re: 'platformę tanio sprzedam......' IP: *.chello.pl 04.12.02, 00:26
      już tylko 5 dni do końca licytacji.

nadal 1025 zł - niewiele jak za platformę ludzi biznesu
      widać bieda przyszła i do biznesu
      • Gość: Noto Re: 'platformę tanio sprzedam......' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 00:29
        a kim ty jestes co ty taka bylejaka?
        • Gość: kunce Re: 'platformę tanio sprzedam......' IP: *.chello.pl 04.12.02, 00:35
          Gość portalu: Noto napisał(a):

> a kim ty jestes co ty taka bylejaka?

Alfa i Omega

a Ty zbierz trochę kasy u kumpli i przebij ofertę, chocby o 5 zyli, bo Ci
          platformę sprzatną sprzed nosa.
          Kupi ją na przyklad taki Lepper i wiesz, co pod szyldem platformy będzie
          zamieszczać? albo, nie daj Boże, któryś z Giertychów.
          • Gość: kunce Platformę kolejową tanio sprzedam......' IP: *.acn.waw.pl 04.12.02, 00:58
            Oczywiscie to tylko taka przenośnia . W gruncie rzeczy chodzi mi o ekscytujace
            podróże kolejowe . Np takie jak ta :
            Korytarzem szedł małolat. Wyszłam z przedziału i weszłam razem z nim do
            ubikacji. Chłopiec spłoszył się i próbował uciec, ale go zatrzymałam. Zamknęłam
            za sobą drzwi i przekręciłam zamek. Podciągnęłam powoli krótką sukienkę do góry
            i jedną nogę postawiłam na sedesie. Chłopak stanął jak wryty i nie wiedział
            gdzie ma patrzeć, czy na moją twarz, czy na moją cipkę. Uśmiechnęłam się i
            zobaczyłam jak na policzkach tego onieśmielonego i zaskoczonego
            siedemnastolatka pojawiły się wielkie rumieńce.
            - Chodź ze mną - powiedziałam i wyciągnęłam do niego rękę.
            Chłopak podał mi swoją spoconą dłoń. Zaprowadziłam go do swojego przedziału.
            Zamknęłam drzwi i przekręciłam zamek, żeby nikt nas nie nakrył. Potem szczelnie
            zasunęłam zasłonki. Siadając na skraju kanapy, podciągnęłam wysoko sukienkę i
            rozchyliłam szeroko nogi.
            - Podejdź tu - odezwałam się do chłopca i wyciągnęłam ręce.
            Młodzieniaszek podszedł bliżej i stał jak kamienny posąg. Pomanipulowałam przy
            rozporku i zsunęłam mu spodnie razem ze slipkami, z których wyskoczył naprężony
            ptaszek. Jego podbrzusze porastały gęste, czarne i lśniące miękkie włoski.
            Chwyciłam delikatnie członka i zsunęłam z niego napletek, potem pośliniłam
            palce i masowałam przez chwilę odsłoniętą główkę. Dalej naprowadziłam siusiaka
            do swojej rozwartej cipki, ujęłam małolata za pośladki i docisnęłam go do
            siebie. Chłopak zaczął pomału poruszać się w mojej wilgotnej i gorącej jamce.
            Na jego twarzy rysował się grymas spełnienia. Pracował śmiało swoim penisem
            ocierając się po mokrych ściankach nabrzmiałej szparki. Nie trwało to jednak
            zbyt długo, bo oto młodzian zaczął dyszeć i przyspieszać. Poczułam
            charakterystyczne podrygiwanie członka i uderzenia jego wytrysku. Chłopak
            ruszył się jeszcze kilka razy w mojej cipce i wyciągnął mokrego od śluzu
            członka. Biedaczysko nie był w stanie ustać na nogach i upadł na siedzenia
            naprzeciw niej, wyczerpany pierwszym przejściem miłosnym. Oddychał ciężko i
            szybko, wpatrując się w moje krocze.
            - To był twój pierwszy raz? I jak ci było? - zapytałam z zaciekawieniem.
            - Tak. Było wspaniale - odpowiedział wyczerpanym głosem.
            Posiedział tak jeszcze przez chwilkę. Poczym wstał, wdział spodnie, poprawił
            koszulkę i wyszedł. A ja ciągle była niezaspokojona. Nie dopieszczona wilgotna
            cipka nie dawała mi wręcz spokoju. Pocierając ją energicznie palcami i drażniąc
            kciukiem sprężystą łechtaczkę, doprowadziłam się do orgazmu, osiągając w ten
            sposób mizerny cień satysfakcji seksualnej... Pociąg leniwie wtoczył się na
            dworzec. moja podróż dobiegła końca. Wysiadłam i poczułam na swoim nagim sromie
            delikatny powiew wieczornego wiatru, który wdzierał się pod sukienkę. Idąc tak,
            wyczuwałam na sobie pożądliwe spojrzenia mijających mnie mężczyzn...
            kunce

• kunce w poniedziałek koniec aukcji! 04.12.02, 10:15
              platforma nadal po przystepnej cenie, a w poniedziałek zamykają licytację.

ps. ewentualnych kandydatów do spólki celem nabycia wzmiankowanej platformy
              przestrzegam, by nie dawały żadnych środków płatniczych nickom-podróbkom
              (przede wszystkim IP acn). Podróbkom mniej chodzi o platrormę, a bardziej o
              pociąg. Odjadą z kasą.
              • Gość: kunce idzie jak burza! IP: *.chello.pl 06.12.02, 12:08
                co za ruch w interesie!
                w środę, tuż prze południem, ktoś zawistował 1050 zł!
                na odzew nie trzeba było długo czekać: jeszcze tego samego dnia (tak!!!)
                zaledwie 9 godzin póżniej, podbito cenę do 1075 zł.
                uff!
                a to wcale nie koniec.
                wczoraj podskoczyła na 1100 zł.
                jejku, jejku - co się stanie dziś?
                • Gość: kunce Re: idzie jak burza! IP: *.chello.pl 08.12.02, 13:02
                  co się dzieje:
                  w piątek bęc na 1125 zł.
                  No to w sobotę CIACH - zawistowali aż na 1500!!
                  i co? myslicie, że koniec - nie, dzis rano cena podskakuje do 1525 zł!!!!

czyżby odnalazł się jakiś zamożny sympatyk platormy i postanowił zdjąć z niej
                  to straszne odium, że tania? (bo tego, że jest na sprzedaż, juz nie da się
                  cofnąć...)
                  • pan_pndzelek A ten babus dalej swoje... 08.12.02, 13:06
                    A ten babus dalej swoje! Przproś mnie! NATYCHMIAST babo!
                    • nurni moze ja cie przeprosze ofermo 08.12.02, 14:19
                      pan_pndzelek napisał:

> A ten babus dalej swoje! Przproś mnie! NATYCHMIAST babo!

dres ci wystaje nieudaczniku
                      • pan_pndzelek a ty co nurni TŁUMOKU ZAFAJDANY?! 08.12.02, 14:33
                        a ty co nurni TŁUMOKU ZAFAJDANY?!

Ty jesteś kunce? To czego KURWA TEN BRUDNY PYSK ROZDZIAWIASZ?! Morda i leżeć!
                        • nurni a to przepraszam 08.12.02, 14:49
                          ty to jednak mocny zawodnik jestes

pan_pizdzielek napisał:

> a ty co nurni TŁUMOKU ZAFAJDANY?!
                          >
                          > Ty jesteś kunce? To czego KURWA TEN BRUDNY PYSK ROZDZIAWIASZ?! Morda i leżeć!

no prosze jak blyskotliwie!

> _______________________________________
                          > TU JEST MIEJSCE NA TWOJA REKLAME
                          > dresow np
                          > >>>---
                          • Gość: Ania Re: a to przepraszam IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 15:01
                            nurni napisał:

> ty to jednak mocny zawodnik jestes
                            >
                            > pan_pizdzielek napisał:
                            >
                            > > a ty co nurni TŁUMOKU ZAFAJDANY?!
                            > >
                            > > Ty jesteś kunce? To czego KURWA TEN BRUDNY PYSK ROZDZIAWIASZ?! Morda i leż
                            > eć!
                            >
                            >
                            > no prosze jak blyskotliwie!
                            >
                            > I na 100 % nasza kochana aas nie wpadnie ocenzurowac.
                            >
                            > > _______________________________________
                            > > TU JEST MIEJSCE NA TWOJA REKLAME
                            > > dresow np
                            > > >>>---
                          • pan_pndzelek SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.02, 15:04

• Gość: Ania Re: a ty co nurni TŁUMOKU ZAFAJDANY?! IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 15:00
                          pan_pndzelek napisał:

> a ty co nurni TŁUMOKU ZAFAJDANY?!
                          >
                          > Ty jesteś kunce? To czego KURWA TEN BRUDNY PYSK ROZDZIAWIASZ?! Morda i leżeć!
                          > ___

Pendzel walczysz o kulture na forum?To zdejmij do cholery ten dres!!

• pan_pndzelek a nurni to i tak TŁUMOK ZAFAJDANY! 08.12.02, 15:07
                            Gość portalu: Ania napisał(a):
                            > Pendzel walczysz o kulture na forum?

Walczę, walczę i WYWALCZĘ...

• Gość: Ania Re: a nurni to i tak TŁUMOK ZAFAJDANY! IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 15:12
                              pan_pndzelek napisał:

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                              > > Pendzel walczysz o kulture na forum?
                              >
                              > Walczę, walczę i WYWALCZĘ...
                              >
                              > Ciagle w dresiku?
                              > _______________________________________
                              > ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie...
                              > /przysł. ludowe, autor nieznany/
                              > >>>---
                              • stan.borys Ta Ania to ... hm ... tego .... hm .... jakby tu . 08.12.02, 16:20
                                • Gość: AdamM a gdzie iwona.buzowska? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.12.02, 16:24
                                  Jak tam schizo? Leki dziś dobrze działają? Jak tak, to dobrze. Teraz te firmy
                                  farmnaceutyczne robia naprawde dobre preparaty.
                                  PS Przepraszam, ze się wtracam, ale zdrowie forumowicza rzecz najważniejsza.
                                • Gość: Ania stan Borys tobie tez brzydko w dresiku N/t IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 16:24
                                  • pan_pndzelek Andzia ty się miarkuj z tym dresikiem 08.12.02, 16:28
                                    Andzia ty się miarkuj z tym dresikiem. Jakiś mały obsrany chujek coś tam sobie
                                    wymyślił w swojej kiepełe, a Ty powtarzasz to w kółko.

Będę musiał wypaść z roli i znów Ci nabluzgać... a jak wiesz kocham Cię...
                                    • stan.borys Ta Ania to ... hm ... tego .... hm .... jakby tu . 08.12.02, 16:32
                                      Czy ta Ania to ta bardzo miła i sympatyczna pani z Belgii ?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka